Duidelijke, mooie spiegel en goede levering

Duidelijke informatie en goede kwaliteit!

Perfect. Hulpvaardig en snel

Ik had een fout gemaakt. Zonder het te vragen hadden ze de fout al ontdekt en kostenpost hersteld.

• Afspraken nakomen

Prima geholpen in de voorbereiding; accurate afhandeling en levering.

Als glaszetter leek, ben ik goed voorgelicht bij het ontwerpen van een tuinkas en het daarvoor benodigde glas. Wijzigingen zijn steeds netjes verwerkt in de order en aflevering zeer zorgvuldig en op tijd.

Snel en goede prijs

zoals het hoort goede prijs /kwaliteit

Snel en vriendelijk

Behulpzaam bij het vragen of ik de goede maat genomen had.

Prima in orde

Duidelijke site goede communicatie en alles is zoals afgesproken. Top

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super goede service! Zeer tevreden. Komen afspraken na.

• Afspraken nakomen

Snelle service voor weinig geld

Ik woon in de buurt dus daardoor heb ik het product zelf op kunnen halen. Product kost niet veel en was snel klaar.

• Afspraken nakomen

Zeer professioneel bedrijf met uitmuntende service!

Omdat ik een spiegel met spiegelverwarming zocht ben ik op internet gaan zoeken en kwam uit bij Glaswebwinkel.nl Voordat ik de order plaatste heb ik contact gehad om dat ik wat vragen over de spiegelverwarming had. Daarna heb ik de bestelling geplaatst. Vervolgens ben ik prima op de hoogte gehouden (per mail en sms) over de levertijd en hoe de aflevering zou plaatsvinden. Aflevering heeft volgens afspraak plaatsgevonden. Ik zag toen dat de spiegelverwarming wat aan de kleine kant was (in relatie tot de spiegel). Ik heb toen meteen gebeld en direct werd geregeld dat een groter formaat spiegelverwarming dezelfde dag zou worden opgestuurd. Spiegel met verwarming hangt inmiddels naar volle tevredeheid. Ik ben super tevreden met het product en de service! Bij een volgende gelegenheid kom ik zeker terug. Gr. Edwin

Goede keus

Duidelijke website, snel kunnen kiezen

Correcte levering

Chauffeur leverde het glas tot op de plek van plaatsen.

• Afspraken nakomen

Levering op tijd met vriendelijke chauffeur

Veiligheidsglas besteld voor kas. Levertijd 2weken, levering volgens schema. Chauffeur super vriendelijk en behulpzaam met plaatsen van het glas.

• Afspraken nakomen

Prima gegaan. mooi op tijd.

ik zou dit zeker aanbevelen bij anderen.

• Afspraken nakomen

Goede prijzen en zeer goede service

Een paar glasplaten voor een kas gekocht, zeer goede ervaring.

Eerste bestelling

Netjes afgeleverd en volgens mijn verwachting.

Geweldig geholpen

Zeer goed geholpen in zowel de bestelfase als tijdens het afleveren. Goede service, de chauffeur heeft zelfs heel fijn meegeholpen met tillen.

• Afspraken nakomen

Glazen plaat voor op de tuintafel besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kreeg al snel een bericht dat het klaar was en heeft zelfs geholpen met naar de auto tillen!

Prima geregeld

Prima bedrijf... levertijd had iets sneller gekund! Komen keurig alles na. Niks dan lof !

Helemaal tevreden!

Mooi product, levering helemaal zoals beloofd ook qua levertijd, en prettige communicatie. Top!

• Afspraken nakomen

super service en prachtige spiegel

Heel blij met de spiegel maar nog blijer met de service. Ze communiceren heel goed en helder. Ook echt heel fijn dat we de spiegel konden ophalen zo snel.

• Afspraken nakomen

Super snel en prettige levering

Ik kon het 2 dagen later ophalen en daar stond het zo in mijn auto.

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Snel en betaalbaar

Lekker snel, makkelijk en betaalbaar.

Makkelijk contact , vlot afgewerkt

• Afspraken nakomen

Ging naar wens bestellen betalen en thuis bezorgd.

Het ging zoals de bestelling was gedaan dus dan ben ik tevreden.

• Afspraken nakomen

Duidelijke website, snelle updates via e-mail en heel nette bezorging

Heb via de website 4 isolatieglas ruiten besteld. Via mail werd ik netjes op de hoogte gehouden van de verwachte lever tijd en toen de bezorg dag bekend werd ook via sms. Ruiten zijn netjes zoals verzocht voor de deur op dekens neergezet.

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn