Heb via de website 4 isolatieglas ruiten besteld. Via mail werd ik netjes op de hoogte gehouden van de verwachte lever tijd en toen de bezorg dag bekend werd ook via sms. Ruiten zijn netjes zoals verzocht voor de deur op dekens neergezet.
Dag Bart, Dank voor je beoordeling en aanvullende foto. Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. Ook goed te horen dat je de wijze van communicatie als prettig hebt ervaren. Wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
goede service. snelle levering ondanks de beperkingen van de corona maatregelen.
Dag Piet, Ontzettend bedank voor je beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat alles goed is verlopen en we hebben kunnen voldoen aan je verwachting. Wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Prima product. Prima website en prima communicatie. Kan niet beter.
goede informatie over levering datum en tijd, vriendelijke bezorger, prima kwaliteit product en goed verpakt.
Snel Vriendelijk
Afwijkende maat was geen probleem en verder werd het gewoon precies op de afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke meneer en het produkt was precies als afgesproken. Dan blijft er niets te wensen over!
Goede informatieve website. Helpt je om het goede product te kiezen. Zeer snelle en klantvriendelijke afhandeling! Top!
Bestelling en levering transparant en in orde!!
Ziet er in principe netjes uit, maar rondom de randen is een soort van afdruk te zien die niet weggepoetst kan worden. Kan het niet op de foto krijgen, maar het is wel zichtbaar.
Dag Dirk, Bedankt voor de beoordeling en aanvullende woorden. Het kan uiteraard niet de bedoeling zijn dat je een beschadigd product hebt. Wij zullen hierover contact met je opnemen om het op te lossen. Goed te horen dat je verder tevreden bent over de verdere afhandeling. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
5 sterren levering, 5 sterren product, geweldige website!
Dag Bert, Dank je voor de beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen dat je tevreden bent over de algehele service en je ervaring met ons bedrijf. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
In alle opzichten een tien !!
Dag Hans, Dank je voor de beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen dat je tevreden bent over de algehele service en je ervaring met ons bedrijf. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet,
geweldige service! ik had mijn afmetingen per ongeluk vergeten in mm in te voeren....daarop kreeg ik eerst een bericht terug zelfs of de afmetingen klopten. helemaal top dus!
Prijs/kwaliteit is goed. Levering netjes op tijd volgens afspraak. De levertijd is wel wat aan de lange kant, dit zou beter kunnen misschien!
Dag Robin, Dank voor de beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent. Op maatwerkproducten hebben we met een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen van doen. Hier ontkomen we helaas niet aan vanwege het op maat maken van de bestelling inclusief het uitleveren van de bestelling op de gevraagde locatie. Dit alles maakt dat er een levertijd zit op een bestelling. Uiteraard hebben wij gekeken wat de levertijd is geweest van deze order en dan komen wij op 11 werkdagen. Dat is in dit geval binnen de gestelde termijn ;-). Wellicht nog een tip in het geval je het nog sneller zou willen hebben want dan hebben wij nl ook nog de mogelijkheid de bestelling op te halen bij onze ophaallocaties. Dat zou de levertijd nog een aantal dagen kunnen versnellen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
We hebben in het voortraject goede communicatie gehad om tot de juiste samenstelling te komen van het glas. De levering kon op de afgesproken dag niet doorgaan en dat werd op een eerlijke manier gecommuniceerd. Vervolgens op een juiste wijze opgelost door Glaswebwinkel. Toen bleek er ook nog een manco levering waar ook direct naar gehandeld werd. Er kunnen dingen in het proces mis gaan waardoor leveringen niet gaan zoals ze bedoeld zijn. Echter de wijze waarop Glaswebwinkel hier mee omgaat doet dat snel vergeten. Een fijne eerlijke partij. Bedankt! Johan
Dag Johan, Dank voor de beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat we het alsnog naar tevredenheid hebben opgelost. Uiteraard kan er altijd iets misgaan maar dan gaat het erom hoe je het oplost. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Plezierige samenwerking
Beste, Goede levering en een zeer mooie prijs. Precies zoals ik het wilde. Als ik in de toekomst weer iets van glas moet bestellen, bestel ik zeker weer bij jullie. Groeten van een tevreden klant.
snelle en correcte levering
Goed advies en behulpzaam in he t meedenken.
Goede service. Aanrader
Het concept van een Glaswebwinkel is uitstekend. Glazen plaat van tafeltje gebroken! Binnen een paar dagen een nieuw plaatje in huis! Maar: De orderverwerking is niet op orde: die moet dezelfde werkdag een glasplaatje kunnen produceren. De verpakking is niet op orde: het plaatje moet zo verpakt worden dat het alle transport overleeft De logistiek is niet op orde: die moet de volgende dag een goed ingepakt glasplaatje thuis kunnen afleveren. Liefst via de gewone pakketbezorging. Overigens is de prijsstelling veel te laag: voor 50 euro meer was het plaatje ook gekocht!
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling, adviezen en tips. Jammer dat realiteit en verwachting niet overeen zijn gekomen. Het glas wordt speciaal op maat geproduceerd en daar hebben wij tijd voor nodig om dit conform de opgave van de klant te produceren. Vervolgens leveren wij het glas met eigen glastransport uit, ook daar hebben tijd voor nodig. Leveren van maatwerk, helemaal gehard glas, met plat poly geslepen randen, is niet binnen een dag te realiseren. Wij communiceren duidelijk de te verwachten levertermijn van ongeveer 15 werkdagen. Wij zijn met de totale doorlooptijd van de opdracht, levering binnen 13 werkdagen, keurig binnen die termijn gebleven. Mocht je de levertijd bij het accorderen van je opdracht, wellicht niet hebben gezien, dan kan je de levertermijn ook altijd nog opvragen door contact met ons op te nemen, geen enkel probleem. Wij informeren je daar graag over. Dan was naast het perfect ontvangen van de glasplaat, er ook geen teleurstelling nodig geweest. Nogmaals dank en helaas voor nu. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede website waar de gewenste artikelen eenvoudig konden worden besteld Goede communicatie over de werkwijze en levering van de goederen
Prima service, goede kwaliteit, tegen mooie concurrerende prijs
Ondanks vertraging in verband met corona maatregelen ben ik zeer tevreden over de manier waarop ik pro actief op de hoogte werd gehouden. Levering verliep soepel en glas ziet er mooi uit!
Duidelijk met opgeven maten glas goede levering