Top service ook in deze tijd
A
Prima produkt geleverd binnen redelijke termijn. Erg vriendelijk en behulpzaam. Hier kom ik zeker terug als ik weer glas moet bestellen.
Binnen de tijd geleverd precies volgens opgave!
Netjes bij de deur afgeleverd.
Dag Bert, Dank je voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling van je online bestelling bij ons. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bestelling, vervolg informatie en levering heel goed gelopen, Klein mankement na melding meteen aangepakt en heel snel nalevering.
Dag Peter, Dank je voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling van je online bestelling bij ons. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Heel snelle levering op de site stond 10 tot 15 dagen ik had het met 5 dagen al in huis
Dag Klaas, Dank voor de beoordeling en fijn te horen dat het sneller is gegaan dan verwacht. Bij het zelf ophalen bij een ophaallocatie kan het inderdaad zo zijn dat dit eerder klaarstaat aangezien we dan verder geen extra tijd nodig hebben vanwege het logistieke deel om de order met glastransport uit te leveren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Prima ervaring
Dag Elviera, Dank je voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling van je online bestelling bij ons. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Gewoon goed, snel en mooi product
Dag Pascal, Dank je voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling van je online bestelling bij ons. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zeer behulpzame medewerkers
Dag Sebastiaan, Dank je voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling van je online bestelling bij ons. Uiteraard zullen wij de betreffende medewerker het compliment doorgeven. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Gerrit, Dank je voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling van je online bestelling bij ons. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ondanks alle omstandigheden hebben ze alles gedaan om wensen van de klant te vervullen. Ik kan ze aanbevelen aan iedereen.
Dag Dina, Dank voor je beoordeling en het delen van je foto waarop het resultaat zichtbaar is. Ziet er prachtig uit! Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat waarop de levering van je bestelling heeft plaatsgevonden. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede heldere website en goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie was helder en accuraat. De levering was op tijd en netjes. We zijn blij met het product.
Makkelijk te bestellen. Netjes en vriendelijk geholpen.
Snel en goede levering
Erg vriendelijk en behulpzaam. Snel geleverd volgens afspraak.
Perfect bedrijf. Supermooie bronzen spiegelwand voor in het toilet! Heel blij mee!
Goede informatievoorziening over de levering.
Snelle levering, duidelijke website, gemakkelijk bestellen!