Snelle levering en dat voor een prima prijs. Heb ook nog een maat aanpassing gedaan,en na een telefonische gesprek was dit geen enkel probleem. Ben uitermate tevreden over de goede service.
Een duidelijke website met goede bestel instructies. Direct duidelijkheid over bestelling. Afspraak is prima nagekomen. Fijne zaak om on-line te bestellen!
vlotte bestelling, stipte levering volgens afspraak. TOP !
Mijn ervaring is ,alles goed
Goede informatie en snelle levering
Ik had een kleine bestelling gedaan, die ik zelf ben komen ophalen. Het lag klaar toen ik kwam en ik werd goed geadviseerd over de plaatsing. Dikke prima!
Dag Elsbeth, Ontzettend bedankt voor de beoordeling en het mooie compliment. Goed te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Prima levering, contact via mail over andere leverdatum. Dit was niet mogelijk ivm beperkte routes. Wel netjes afgeleverd naast het huis zoals afgesproken.
Dag Ivo, Ontzettend bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Eindelijk eens een on-line bestelling die correct wordt afgehandeld.
Dag Hans, Ontzettend bedankt voor de beoordeling en het mooie compliment. Goed te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed alternatief voor goedkoop glas.
Dag Olivier, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
Product op tijd binnen en kwaliteit naar behoren
Dag Pieter, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
Alles snel geleverd, goede service
Ik heb 12 hard glazen ruiten besteld voor een stalen binnenpui. Makkelijk te bestellen op de website voor een goede prijs. Correcte afhandeling en een snelle levering. Exact geleverd zoals besteld. Als er iets mankeert tevens een prima service. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Mooie spiegels op maat, we gaan er nog meer bestellen. Aanrader! En de bezorger was ook geweldig, had goede tips en was erg behulpzaam. Hij is zijn matje nog wel vergeten, deze zullen wij bij de volgende bestelling weer meegeven
Dag Sarah, Ontzettend leuk om te horen dat je tevreden bent en dank je voor de beoordeling. Mooi ook dat je het resultaat via de foto laat zien. Ziet er prachtig uit! Wij zullen het zeker ook aan de betreffende chauffeur doorgeven zodat hij het bij een eventuele vervolglevering het matje mee kan nemen. Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Prima voor elkaar, exact het gevraagde redelijk snel geleverd en voordeliger dan bij anderen.
Dag Elles, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
Hele bestelproces keurig op de hoogte gehouden, en bij afhalen fantastisch geholpen met laden van de auto.
Lange levertijd. Wachten is het wel waard. Een mooi product. Speciale levering was een normale bestelbus. Daarvoor betaal je 29€ extra. Belachelijk.
Dag Ivo, Dank je voor de beoordeling en aanvullende informatie. De gemiddelde levertijd bij maatwerkproducten is 10-15 werkdagen. Deze informatie is eventueel ook terug te vinden op onze site onder het item "Werkwijze" en "FAQ's en tips". Wij hebben het voor je nagekeken of je bestelling misschien wat langer onderweg is geweest dan gebruikelijk maar de bestelling is in 10 werkdagen bij je uitgeleverd. Je bestelling is bij je aangeboden in een vervoersmiddel die van binnen speciaal is ingericht om dergelijke kwetsbare producten goed bij je af te leveren. Verzendkosten zijn nou eenmaal nodig om het product van A tot Z goed op de bestemming te krijgen. Uiteraard is er de optie om je bestelling zelf op te halen bij 1 van onze ophaallocaties en zullen er, bij zelf ophalen, geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Goed te horen dat het, het wachten waard was en je tevreden bent over het eindresultaat. Daar doen wij het voor :-). Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Groet Team Glaswebwinkel
Geen verrassingen, goede communicatie en product zoals gevraagd
Dag Stefan, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
Het bestelde glas is op de afgesproken dag geleverd, is mooi afgewerkt en exact op maat.
Dag Cindy, Ontzettend bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
top
Dag Johan, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
Ze waren op tijd en de spiegel was perfect niks op aan te merken.
Dag Walter, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
Alles makkelijk te regelen via de site. Glas was veel sneller gereed, top.
Ik had spiegels besteld voor mijn kledingkast. Top service, super mooi spiegels binnen gekregen. Snel geleverd! Ik ben zeer tevreden met mijn spiegels. Alles is perfecte op maat geleverd zo als besteld. En perfect monteerd. Geen een milimeter meer of minder. Wat je besteld , krijg je thuis met speciale glazen bezorger! Dus je hoeft geen zorgen te maken ook met bezorgen. Zeker aanrader! Denk niet veel na als je spiegel of glazen nodig hebt. Gewoon bestellen! Let op: Voor dat je bestelt je moet goed opmeten!
Dag Sacit, Ontzettend bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
Originele beoordeling
Top service, super mooi spiegels. Het kan beetje snel geleverd worden. Als je op maat spiegel wilt bestellen je moet beetje wachten het kan 3 tot 6 weken kan duren.
Dag Sacit, Ontzettend bedankt voor de beoordeling. Op maatwerk hanteren wij een gemiddelde levertermijn van 10-15 werkdagen en daar waar het eerder kan zullen wij het zeker niet nalaten. Bij het zelf ophalen zou het eventueel nog sneller kunnen. Wij hebben natuurlijk even gekeken hoe lang je levering heeft geduurd na het plaatsen van de bestelling. Dit is volgens onze gegevens 10 werkdagen. Ik denk dat wat jij aangeeft 3-6 weken waarschijnlijk een typefoutje is ;-). Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet Team Glaswebwinkel
goeie prijs afleveren op afgesproken tijd vragen werden netjes telefonisch beantwoord