top

goeie prijs afleveren op afgesproken tijd vragen werden netjes telefonisch beantwoord

• Afspraken nakomen

Top geregeld, op tijd afgesproken tijd afgeleverd.

Fijne Service!

Leuk ook persoonlijk contact! Enige minpuntje vind ik de levertijd... Maarrrrr #ligtvastaanmijnongeduld

• Afspraken nakomen

Voordelig en levering op tijd

De voordeligste partij om mijn glas te bestellen. Levering was conform het opgegeven tijdelijk. Chauffeur hielp mee om het glas naar boven te dragen i.p.v. dat het bij de deur werd neergezet.

• Afspraken nakomen

Super goede service, duidelijke communicatie!

Ik had een per ongeluk een foutje gemaakt in mijn bestelling, dit kon telefonisch aangepast worden! Product is Super! Levering precies op de aangegeven tijd!

• Afspraken nakomen

Makkelijk bestelling, snel leveren, mooi kwaliteit!

• Afspraken nakomen

Alles ging vlot, goede service

Goede service, mooi product

• Afspraken nakomen

Alle afspraken zijn nagekomen en het glas ligt inmiddels op tafel. Ik vond het heel goed dat in het bericht met de afleverdatum stond dat er contact kon worden opgenomen om ervoor te zorgen dat het glas heel in huis zou komen. Ik had contact opgenomen en dat was prettig.

• Afspraken nakomen

Keurig op tijd en alles heel gebleven. Prima zo.

Zie boven

Duidelijk en goed.

Spiegelglas perfect

Spiegelglas perfect op maat gemaakt en zeer mooi afgewerkt op de randen. Zeer tevreden! Op foto is moeilijk het resultaat mooi vast te leggen ivm verlichting voor de spiegel. Spiegel over de totale breedte van de wc, mat zwarte wanden, plafond, deur en eiken vloer.

Super service

• Afspraken nakomen

Zij zijn iets later geweest maar voor de rest alles goed.

• Afspraken nakomen

prima afwerking van de bestelling

bestelling van spiegel werd vlot afgewerkt bij ophalen prima toelichting over gebruik ophang materiaal achter spiegel

Goed.

Bestelling gedaan kon zelfde week. Afhalen vriendelijk personeel.

• Afspraken nakomen

Prima service. Komen afspraken na.

• Afspraken nakomen

Goede prijs, goede service en bestelling lag snel klaar.

• Afspraken nakomen

Mijn ervaring is goed het enige klein minpuntje is dat ik geen orderbevestiging heb gekregen toen ik het besteld had

Fantastische service!

Na een vergissing in de uitvoering van onze bestelling (kan altijd gebeuren want vergissen is menselijk) is dit supersnel en perfect hersteld. Ook het afleveren liet niets te wensen over, vriendelijk en hulpvaardig.

• Prijs N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Eenvoudig te bestellen en snelle en correcte levering.

Alles verliep perfect. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering. Geen op- of aanmerkingen. Enkel de chauffeur mag zijn mening over de grootte van de spiegel voortaan voor zich houden.

Prima ervaring

Geleverd zoals besteld. Op de voorkeurskandidaat. Binnen het aangekondigde tijdvak. Na een belletje vooraf, zoals gevraagd. Door een aardige bezorger. Helemaal prima.

Snel en plezierig geholpen

Onze bestelling, een op maat geslepen spiegel, was binnen enkele dagen klaar. We hebben zelf afgehaald en geplaatst. De voorlichting over hoe te plaatsen en de te gebruiken materialen was erg duidelijk.

netjes geleverd echter lange levertijd

netjes geleverd echter lange levertijd

Goed bedrijf, goede communicatie

Goede prijs kwaliteit verhouding en uitstekende communicatie, top !

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn