Erg prettig

Vriendelijk en snel

Uitstekend - alles volgens afspraak

Alles ging conform afspraak. Communicatie was helder, tijdlijnen werden gehaald, ook nog persoonlijk contact gehad ivm verzoek bij aflevering; werd allemaal keurig en snel verzorgd. Spiegel hangt inmiddels. Uitstekend product. Kan geen aanmerkingen bedenken, dus vind dat bedrijf dan ook maximale score verdient.

Perfect afgehandeld.

prima service

heldere website en uitstekende info bij telefonisch contact.

• Afspraken nakomen

goede site, perfect geleverd voor goede prijs

Zeer tevreden hoe we via de overzichtelijke rekentool op de site onze maatwerk spiegels konden kiezen. prijs is netjes. levering duurde ivm. feestdagen en maatwerk (slijpen, veiligheidsfolie) begrijpelijk een paar weken. Met beetje hulp werden spiegels netjes op de beganegrond gebracht.

• Afspraken nakomen

Telefonisch goed geholpen bij bepalen vd maten. Vlotte en nette levering. Glad zuur er nu perfect in.

• Afspraken nakomen

Bestelling snel en zonder problemen geleverd

Extreem snel geleverd, eenvouding te bestellen, geleverd zonder problemen

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Prima materiaal.

Prima voor elkaar.

• Afspraken nakomen

goed geholpen en een correcte afhandeling

uitstekend

prima geregeld

een uitstekend ervaring

• Afspraken nakomen

Genoeg keuze en eenvoudig te bestellen

Op advies hier glas besteld, keurig op maat gemaakt, afgehaald en alles compleet, goede service!

• Afspraken nakomen

Ze zijn Goedkoop,snel en vriendelijk Mijn ervaring was perfect met glas webwinkel Grt Mehmet gokkaya

Super geregeld

Alles was heel duidelijk. Je wist waar je op kon verwachten en hielden zich keurig aan de afspraken. Er word netjes en persoonlijk op je mail gereageerd. Super geregeld allemaal!

• Afspraken nakomen

Overzichtelijke web site, makkelijk in het gebruik

Vlotte bevesting van het bestelde en ook nog eens een snelle levering. Prima!

Snelle levering en reactie

Prima prijs en prestatie

👍

Professionele verkoop, vriendelijke contacten

Mooie kwaliteit geleverd.

• Afspraken nakomen

Zeer goede assistentie tijdens bestellen en perfecte levering van mijn spiegel

Zie boven

• Afspraken nakomen

Niet ontvangen wat ik wilde.

Helaas niet de platen ontvangen dat ik wilde. Ongehard glazen platen i.p.v. gehard glas. Voor twee plaatjes van 30 bij 60 cm ongehard glas is blijkbaar de prijs 204,77 euro. Ik meen dat ik op de website gehard glas had besteld maar tijdens het bestellen toch een en ander mis gegaan. Dit denk ik dan. Helaas kon het bedrijf geen passende oplossing bieden. Hiervoor verdienen ze geen goede cijfer aangezien de service faalt. Jammer, nu heb ik een ondeugelijk minderwaardig product waar ik geen toepassing voor heb.

• Would you recommend us? No
  • Afspraken nakomen

Goeie prijs kwaliteit, snelle en goede service & communicatie

Bestellen was eenvoudig en scherp geprijsd. Hierna was de communcatie over levering snel, duidelijk inclusief de reminders. De levering was op p tijd en zoals beschreven (ivm formaat zelf meehelpen) Zeer tevreden overall.

• Afspraken nakomen

Goed glas voor goede prijs

• Afspraken nakomen

Kwalitatief glas geleverd met goede communicatie en levering

Het glas stond na werktijd netjes op de plek waar zij het 's ochtends afgeleverd hebben. Het glas was schoon en kwalitatief in orde en kon zonder problemen worden geplaatst.

Super goede service

Door een wijziging in onze badkamer paste de reeds bestelde spiegel niet meer. Met 1 telefoontje is alles inwerking gezet om de maat alsnog aan te passen.

Goede service!

Duidelijke afspraken