ondanks de vakantie toch een zeer korte levertijd 2 weken. de eventuele probleem punten voor het gratis leveren, werden netjes van te voren aangegeven per mail. ook nog een sms'je hoe laat de chauffeur kwam. de chauffeur was er zeer snel . tijdens uitladen heb ik hem geholpen en had de beste man ook nog een paar handschoenen voor mij. vriendelijk personeel. daarnaast waren de glazen platen ook nog eens de scherpe hoeken van het glas rond om lichtjes afgeschuind. zodat je je er niet meer aan kunt snijden. echt een aan rader.
Dag J.M.M. Peters, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur heeft inmiddels ook zijn compliment ontvangen :-). Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
In de drukke vakantietijd verschillende bedrijven benaderd, maar Glaswebwinkel was de enige die snel en goed heeft geleverd. Waren wel slechts twee kleine ruitjes, maar toch!
Dag Peter, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Vriendelijk
Dag J. Rinia, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
zie boven
Dag Mirjam, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Er wordt met je meegedacht wanneer je een grote spiegel besteld.
Dag Aliane, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bestellen ging makkelijk en snel.
Dag Marcel, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over het gehele proces. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
alles keurig geleverd binnen een redelijke termijn en in de juiste maten. chauffeur had wel hulp nodig
Dag Hans Pieters, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Prima service, kwaliteit en vlotte levering
Dag Kevin, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zeer positief. Wanneer ik ooit weer een spiegel of glas nodig heb. Zal ik het 100 % bij de glas webwinkel bestellen. Een eerlijke prijs ook. De bezorger zeer vriendelijk. En gekomen in het begin van de tijdafspraak
Dag Kenneth, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur heeft inmiddels ook zijn compliment ontvangen :-). Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zeer tevreden. Goede communicatie. Attent. Levering helemaal ok. Mijn complimenten ook aan de jonge chauffeur en dus degene die het leverde. Zeer voorkomend en beleefd.
Dag Rosalie, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Wij zullen het compliment ook doorgeven aan de betreffende chauffeur. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Keurig op de aangegeven dag met een vriendelijke medewerker bezorgd. Tevreden!
Dag R. de Vries, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur zullen wij ook op de hoogte brengen van het compliment. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede service kwaliteit is goed en bezorging is snel en is goedkoop
Dag Lennert, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed.
Dag Patrick, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Netjes afgeleverd tot binnen 6e verdieping geholpen door De zeer beleefde en behulpzaame chauffeur alleen Een min punt als ik betaal voor Veilige verpakking en het glas Wordt onbeschermd afgeleverd Noem ik diefstal
Dag Waldie, Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling en aanvullende informatie. Wij zullen het compliment ook zeker doorgeven aan de betreffende chauffeur. Daarnaast hebben wij nagekeken hoe het zit wat betreft het niet verpakken van de spiegel; de bestelde spiegel is boven de 2000 mm waarbij deze buiten de verpakkingsnorm valt. Deze informatie hebben wij ook op onze site staan dat dit niet mogelijk is. Mocht je dit onverhoopt niet hebben gezien en hiervoor is wel een betaling gedaan, geen probleem dan storten wij het na levering aan je terug! Het bedrag staat ook inderdaad al klaar om teruggestort te worden. Goed te horen dat je verder tevreden bent. Heel veel plezier met je aankoop en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
snelle levering, goede kwaliteit, behulpzaam personeel
Dag Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Wij zullen de betreffende medewerker ook informeren over het compliment. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Correct afgehandeld.
Dag Ton, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Glas werd op tijd geleverd en ziet wr goed uit. Geen krassen op het glas dus toppie! Alleen zo jammer dat er zo veel verzend- en administratiekosten bij komen, maar dat is bij elke webshop.
Dag Jessica, Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling en aanvullende informatie. Het uitleveren van glas gaat via glastransport waarbij wij inderdaad verzendkosten voor het transport in rekening brengen. Administratiekosten zijn bij onze webshop niet van toepassing. De totale verzendkosten zijn vooraf daardoor ook inzichtelijk zodat er achteraf bij het afrekenen van de bestelling geen verassingen zijn. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om de bestelling af te halen bij de ophaallocaties. Bij het zelf ophalen zou je de verzendkosten voor een eventuele volgende keer kunnen besparen. Goed te horen dat je verder tevreden bent over het geleverde glas. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet. Team Glaswebwinkel
Spiegels besteld , afmetingen klopten precies. Levertijd zou wat sneller mogen
Dag Robert, Ontzettend bedankt voor de positieve beoordeling en aanvullende informatie. Het aspect betreft de levertijd lichten wij graag nader aan je toe; Helaas ontkomen wij bij maatwerk producten niet aan een levertijd. Wij maken het nl speciaal op maat en zal ook op maat moeten worden uitgeleverd via glastransport (vanwege de kwetsbaarheid van de artikelen). Hier houden wij een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen aan. Daar waar het sneller kan daar zullen wij het zeker niet nalaten ;-). Om het bovenstaande proces eventueel te versnellen is ook mogelijk om de bestelling zelf bij ons op te halen dat zal zeker schelen in de eerder genoemde levertermijn. Deze informatie hebben wij op onze site staan. Zover wij kunnen nagaan hebben wij deze bestelling kunnen binnen de gestelde termijn kunnen leveren (10 werkdagen). Goed te horen dat de afmetingen van de spiegels op maat volledig aan de wens voldoen. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende bestelling, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede service en goed product
Dag Jasper, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Dank ook voor het delen van de foto van het geharde glas voor je douche, ziet er erg mooi uit. Goed te horen dat je tevreden bent over het glas en service. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
prima en snel
Goed!
Dag Marja, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te zien hoe het geharde glas is toegepast als tafelblad. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed materiaal, alles volgens afspraak geleverd
Dag Robert, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed product, vriendelijke bezorger, wel een lange levertijd (aantal weken) voor 2 stukjes glas
Beste Mariken, Heel erg bedankt voor de geplaatste positieve beoordeling en aanvullende informatie. Uiteraard snappen wij dat als er een bestelling is geplaatst je het z.s.m. op de plek van bestemming zou willen hebben. Helaas ontkomen wij, bij maatwerk producten, niet aan een levertijd. Wij maken het nl speciaal op maat maar het zal ook op maat worden uitgeleverd. Hier houden wij een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen aan. Het is eventueel ook mogelijk om de bestelling zelf bij ons op te halen dat zal zeker schelen in de eerder genoemde levertermijn. Deze informatie is eventueel vooraf ook terug te vinden op onze site. Zover wij kunnen nagaan hebben wij deze bestelling binnen de gestelde aflevertermijn bij je gebracht met een vriendelijke bezorger ;-). Uiteraard zullen wij dit ook aan onze bezorger doorgeven. Nogmaals dank en goed te horen dat je verder tevreden bent over de verdere service. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Good Experience
Dear Firas, Thank you for the compliments. Best regards Team Glaswebwinkel
Niets op aan te merken
Dag Jan, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel