Dag, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Heel goede communicatie via mail. Correcte en duidelijke afhandeling van de levering. Correcte prijs. Heel goede service.
VerbeterpuntenNiet dat ik weet.
Dag Yanick, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede service, coulant, denkt mee, bevlogen, geïnteresseerd in de toepassing van het product, denkt aan het milieu (verpakking materialen).
Dag Kjeld, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle levering aardige mensen en goed geholpen
Beste D. Buitenhuis, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
alles perfect geregeld
Dag Harry, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
goed en snel geleverd en alles paste
Verbeterpuntengeen
Dag, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle en een heel vriendelijke service
VerbeterpuntenGeen
Dag Marian, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle levering, correcte aflevering, kwaliteit, product pat precies!
VerbeterpuntenGeen
Dag Sytze, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenExtra prijs voor verpakking voelde niet goed. Er zitten een beschermhoekjes aan en er zit bubbelfolie om. Dat lijkt me standaard of iig niet een fors hogere prijs waard
Beste heer/mevrouw, Dank voor mooie beoordeling en aanvullende woorden. Het verpakken van glas in niet standaard en noodzakelijk, dit vanwege alle zorg die wij hieraan besteden om het goed op de plek van bestemming te krijgen. Daarnaast proberen wij de afvalberg te verminderen door het beperken van gebruik van overbodige (plastic) verpakkingsmaterialen. Het verpakken van spiegels is eventueel wel een optie. Hierin bent u vrij om te kiezen. De spiegel wordt dan voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Hiervoor worden € 5,00 in rekening gebracht. Deze informatie is eventueel ook terug te vinden op onze site. Goed te horen dat u tevreden bent over de verdere communicatie, Nogmaals dank en groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede communicatie. Perfect glas, heel netjes afgewerkt. Op tijd geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Dag Gaby, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Gewoon goed
Dag Rik Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goed netjes
VerbeterpuntenGeen
Dag Gerard, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag René, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Prima geholpen en vrij snel
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Dag John, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je blij bent met de snelheid. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Netjes binnen de aangegeven termijn het glas geleverd
Dag Ton, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Prettige klantenservice Snelheid van levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Dag Menno, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Dag Denny, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Vriendelijke en uitgebreide informatie mbt aflevering Correcte en juiste levering
Dag Peter, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goed geregeld en geleverd. Helder en duidelijk.
Dag Jasper, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Zeer klant gericht en afhandeling conform afspraak
Dag Bas, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Super service duidelijk info en stipt op tijd en netjes afgeleverd
dag C. Dahles, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede service, er werd zelfs geholpen om de glasplaten in de auto te zetten. Glasplaten goede kwaliteit.
Dag Willem, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede communicatie en hele nette bezorger. Ik zou zeggen ga zo door
VerbeterpuntenJullie zijn top kan niet beter
Dag Gert, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. We zullen het doorgeven aan de betreffende chauffeur. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
2e keer besteld zeer tevreden over de duidelijkheid van besteldatum en prijs kwaliteit volledig in balans, maatvoering op de millimeter nauwkeurig wat voor mij project zeer belangrijk is.
VerbeterpuntenKan ff niks bedenken...misschien het glas iets meer bedekken als pakket en niet op het glas schrijven
Dag Cornelis, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Uiteraard zullen wij het verbeterpunt intern bespreken. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel