Pluspunten
vriendelijk personeel, snelle reactie en heldere communicatie. Bij meerdere orders of wanneer de concurent lagere prijzen hanteerd is onderhandeling/overleg mogelijk.
Dag Peter, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet,Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Ik kreeg netjes een sms met de leverdatum en tijd. Had van te voren gebeld of de chauffeur een half uur van te voren even een bel wou geven. Dat gebeurde ook netjes. Aardige mensen, snelle levering. En een mooie spiegel. Kortom top!
VerbeterpuntenZo door blijven gaan
Dag fam. Koole, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de spiegel op maat en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle respons op vragen. Flexibel en klantvriendelijk. Komt afspraken na. Eigen bezorgdienst
VerbeterpuntenLange levertijd. De telefoon wordt opgepakt door een ondeskundig persoon (callcenter?) waarna er altijd teruggebeld moet worden.
Dag Peter, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Bij maatwerk producten hebben we met levertijden te maken omdat glas speciaal voor je op maat wordt gemaakt, waarbij de gemiddelde levertijd tussen de 10-15 werkdagen ligt. Daar waar het sneller kan, zullen wij het zeker nog eerder aanleveren. Een ander alternatief om het proces te versnellen, is door het zelf op te halen bij 1 van onze afhaallocaties. Bij specialistische vragen laten wij altijd terugbellen door de desbetreffende specialist om je te voorzien van de juiste productinfomatie. Nogmaals dank, goed te horen dat je ervaring met ons goed was, wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
prima levering; vragen adequaat per telefoon beantwoord
Dag, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat uw ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Spiegel perfect ontvangen, goede communicatie en een hele vriendelijke chauffeur.
VerbeterpuntenHelemaal niks!
Dag, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. We zullen het ook doorgeven aan de betreffende chauffeur. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Levering is volgens afspraak gedaan Nesteling via de website is makkelijk Telf contact gehad over de levering is prettig Oordeel positief
Dag Henk, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Jos, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Heel goed en fijn contact met het bedrijf over vragen en levering. Ze denken echt met je mee. Kan niet beter
VerbeterpuntenDoordat ik bij de spiegel een flacon spiegellijm had besteld, betaalde ik extra verzendkosten die hoger waren dan de flacon spiegellijm zelf, terwijl de flacon gewoon door de bezorger van de spiegel werd afgegeven. Betaalde ipv 17,50 euro, ruim 26 euro aan verzendkosten. Niet netjes vind ik
Dag A, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvulling. Graag willen wij uitleggen hoe de bezorgkst. zijn opgebouwd. Op onze site staat hierover ook een uitleg maar lichten het uiteraard graag toe ;-) De standaard bezorgkst zijn € 26,21. Omdat er klanten zijn die alleen glas of artikelen bestellen, vinden wij het wel zo eerlijk om een onderverdeling in de kst te maken. Voor alleen artikelen (€ 8,71) of glas (€ 17,50). Als je beide bedragen bij elkaar optelt kom je op de standaardkst van € 26,21 bij een combi bestelling. Dan is er ook altijd nog de mogelijkheid om de bestelling zelf op te halen, waarbij de bezorgkst natuurlijk vervallen. Nogmaals dank en fijn te horen dat je tevreden bent. Hartelijke groet, Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Persoonlijke brengservice aan de deur. Er was een stukje van de spiegel afgebroken direct nadat ik hem na ontvangst op de grond zette. Ik had zonder verpakking besteld. Ik heb nog niet eerder zo’n geweldige service gehad ook al was het mijn fout, en ben geweldig tegemoet gekomen in goed overleg. Chapeau! En dat bij zo’n kleine order van 100 euro totaal. Ook de producten zijn prima van kwaliteit.
Pluspunten
Fijne communicatie. Goed product.
Dag Pauline, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over bezorging.
Dag Karin, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Stipte levering Aardig personeel Degelijk product
VerbeterpuntenSnellere levering. Levering tot de ruimte waar product nodig is.
Dag, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Bij maatwerk producten hebben we met levertijden te maken omdat glas speciaal voor u op maat wordt gemaakt, waarbij de gemiddelde levertijd tussen de 10-15 werkdagen ligt. Daar waar het sneller kan, zullen wij het zeker nog eerder aanleveren. Een ander alternatief om het proces te versnellen, is door het zelf op te halen bij 1 van onze afhaallocaties. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
alle afspraken klopte, info via mail uitstekend
Verbeterpuntengeen
Dag Rob, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Voor nu alvast een fijne feestdagen en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Levering was als verwacht, telefonisch contact was snel en behulpzaam. Indien ik meer glas nodig zou hebben zou ik zeker gebruik maken van dit bedrijf
VerbeterpuntenNee, ik vond het een erg prettige ervaring om samen te werken
Dag Patrick, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren.....daar doen we het voor :-) Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Fijn dat er meegedacht wordt. Ik had verkeerde maten doorgegeven. Kreeg snel een mail met daarin de melding deze na te gaan. Tevens flexibel met de levering. Voorkeur lag in begin van tijdvak (had dit aangegeven) zij hebben er voor gezorgd dat het glas netjes op tijd werd geleverd
Dag Sebastiaan, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat de levering naar wens is verlopen. Daar waar het kan proberen wij inderdaad een onjuiste maatvoering te onderscheppen :-). Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
snel en behulpzaam
Dag, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Vlotte levering.
Dag Albert, Dank je voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Echt prima service en bezorging!
Dag Debbie, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Glas was maat werkt, kwam mooi binnen, goed verpakt en de koerier belde even netjes 10 min van te voren. Gave bronzen spiegels op maat !
Verbeterpuntenkortere productie tijd
Dag Cees, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Bij maatwerk producten hebben we met levertijden te maken omdat glas speciaal voor u op maat wordt gemaakt, waarbij de gemiddelde levertijd tussen de 10-15 werkdagen ligt. Daar waar het sneller kan, zullen wij het zeker nog eerder aanleveren. Een ander alternatief om het proces te versnellen, is door het zelf op te halen bij 1 van onze afhaallocaties. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Eenvoudig en overzichtelijke website. Simpel te bestellen
VerbeterpuntenLevertijd is vrij lang voor als je wat meer haast hebt
Dag Esther, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Bij maatwerk producten hebben we met levertijden te maken omdat glas op maat wordt gemaakt, waarbij de gemiddelde levertijd tussen de 10-15 werkdagen ligt. Daar waar het sneller kan, zullen wij het zeker nog eerder aanleveren. Een ander alternatief om het proces te versnellen, is door het zelf op te halen bij 1 van onze afhaallocaties. Wellicht dat dat een optie is voor een eventuele vervolgbestelling ;-). Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede service, denken met je mee!
Dag Andre, Dank je voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Zijn wij erg blij mee. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Keurige aflevering. Vriendelijke chauffeur.
VerbeterpuntenGa zo door
Dag Jan, Dank je voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Marco, Dank je voor de mooie beoordeling. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
kan precies krijgen wat ik hebben wil voor een goede prijs
Verbeterpuntenlevering nog sneller
Dag Henri, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Het klopt inderdaad dat er een levertijd zit op onze op-maat glasproducten. Dit is helaas niet te omzeilen bij maatwerkproducten. Uiteraard doen wij ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende bestelling, Hartelijke groet,Team Glaswebwinkel