Pluspunten

Komen afspraken na en zijn zeer correct met het up to date houden m.b.t. de status van de order. Ze geven tijdig bericht. Ik heb zelf de bestelde order in Apeldoorn opgehaald, werd direct en vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. De persoon ter plaatse was zeer hartelijk en behulpzaam bij het inladen van de spiegel. Je voelt je meteen welkom als klant. Kortom Top!

Pluspunten

vriendelijk, behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overleg via telefoon Goed contact via email. Vlotte levering, mail hoe en wat

Voor zover géén verbeterpunten

Pluspunten

Alles is prima verlopen; vanaf het bestellen tot en met het ophalen. Prima service

Omdat ik in een appartement, op de 2e etage (met lift), woon zou ik het toch fijn hebben gevonden indien het eventueel bij mij in huis zou kunnen worden afgeleverd. De 1e drempel (heb ik begrepen) is dus 2 etages lager bij de voordeur. Het was omdat het 16 kilo was en wel te tillen als vrouw; achteraf ging dus alles prima. Maar vond het wel spannend van tevoren.

Pluspunten

keurig en op tijd

Pluspunten

Snel contact en goede service en hulp

Pluspunten

duidelijke site fijne en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering zeer betaalbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie afwerking

Reactie / levertijd , gelukkig had deze klus geen haast

Pluspunten

Goede, snelle en vriendelijke behandeling incl aflevering.

Er zat een kleine kras midden op het glasblad. Het gezamenlijk checken op beschadiging, fouten zou beter geregeld moeten worden tijdens de aflevering.

Pluspunten

Snelle levertijd, sneller dan vermeld op website, goede kwaliteit. Bij afhalen perfecte service tijdens inladen. Makkelijk te bereiken.

zie ik op dit moment niet, maar service en kwaliteit hoog houden is ook een prestatie.

Pluspunten

Top goede prijs en communicatie

Pluspunten

Snel geleverd, zonder beschadigingen. Precies zoals verwacht.

Bezorging kwam niet binnen het afgesproken tijdstip.

Pluspunten

Levering redelijk snel, bij ons 2 weken Aardige vriendelijke bezorger Aangename prijzen

niet

Pluspunten

Prima levering volgens afspraak.

Pluspunten

Geharde ruitjes besteld voor 1 van mijn telefooncellen via internet. Levertijd conform opgave, keurig bericht kort van te voren over tijdstip van levering. Volgende telefooncelruitjes worden zeker hier weer besteld

Pluspunten

Goedkoop goed contact_overleg Alles volgens afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en worden snel in behandeling genomen

Levertijd is wat lang

Pluspunten

Beste prijs! Geen lagere prijs op het net gevonden. Bezorging was top. Zeer vriendelijke chauffeur! Echt een Pluspunt..! Spiegels zien er goed uit.. Geen enkele klacht hier.. Zeer tevreden....!

Pluspunten

Op het moment van afleveren bleek er niemand thuis te zijn. Ik werd gebeld door de chauffeur en die heeft de spiegel netjes achterom gezet. Daarna een sms-je dat het gelukt was.

Pluspunten

Alles prima voor elkaar. Heb nog telefonische vragen gesteld voor de bestelling en werden perfect beantwoordt. Glas kwam op tijd met een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. We hebben nog veel dubbel glas nodig voor dit oude pand. Dus nieuwe bestellingen zullen volgen!

Telefonische bereikbaarheid kan beter

Aruba 13