Pluspunten
Beste Omar, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
perfecte communicatie
Beste Dutch Molds, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat de communicatie naar wens is gegaan. Wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
goed en zeer snelle levertijd afmetingen waren exact zoals opgegeven. bezorger keuring en correct
Dag Rene, Dank je voor de mooie beoordeling en goed om te horen dat het eindresultaat aan je verwachtingen heeft voldaan. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Mooie spiegel op maat besteld voor de hal, keurig bezorgd, wel met extra verpakkingsmateriaal gedaan voor de veiligheid. Hier moet je iets extra voor betalen maar dat vind ik niet erg. Prijs/kwaliteit erg goed. Goedkoper dan sommige standaard spiegels die in de winkels te koop zijn. Ben er blij mee!
Dag Veronique, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
+ Snelle en accurate reactie op vragen per e-mail + Goede website, scherpe prijzen + Aflevering in perfecte staat op afgesproken tijdstip + Vriendelijke chauffeur
Verbeterpunten- Geen sms gehad over tijdstip levering. Snel opgepakt na e-mail.
Dag Kees, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Wij hebben inmiddels uitgezocht waarom er geen sms is verzonden. Dit had te maken met een storing bij de provider. Wij wensen Studio ADC heel veel plezier en succes. Mocht je het eindresultaat (foto) nog met ons willen delen dan zijn wij daar uiteraard erg benieuwd naar. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
duidelijke communicatie, mooie producten, goede prijs en aardige bezorger.
Dag, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Wij zullen het ook zeker melden aan de betreffende chauffeur. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
goedkoper als in belgie ,netjes bezorgt ,fijne bezorger ,glas nog niet gecontroleerd,maar ziet er goed uit.
Verbeterpuntenvroeg of ze mij konden bellen n 15min voor bezorging .ik kreeg een dag en n tijd toegestuurd in een periode van 2 uur,dus dacht dan maar 2 uur snipperen op mn werk ,dus ik thuis ,en dan wordt ik toch 15min van te voren gebeld ,jammer van mn vrije uren,die ik voor niets heb opgenomen.
Dag Francois, Dank je voor je mooie beoordeling en toelichting. Wij houden inderdaad bij glastransport een tijdsblok van 2 uur aan. Goed om te horen dat je verder tevreden bent over de service, kwaliteit en prijs. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenKwaliteit glas, 2 plekken met schade aan de zijkant.
Dag Chris, Dank voor beoordeling. Wij nemen contact op met u om het te bespreken en op te lossen. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snelle, degelijke service Goede informatievoorziening
Dag Hans, Dank voor je beoordeling en toelichting. Goed om te horen dat de bestelling naar tevredenheid is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Heldere communicatie Prima verpakt
VerbeterpuntenLevertijd zou korter mogen. Als meubelmaker kan pas als mijn werkzaamheden zijn afgerond, de maat van het glas bepaald worden. Doordat ik op het glas moest wachten heeft mijn klant ook 10 dagen langer op zijn bestelling moeten wachten.
Dag, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Bij maatwerkproducten zijn wij inderdaad gebonden aan levertijden. Dit heeft ermee te maken dat er zowel tijd nodig is om het te produceren maar ook alle zorg te besteden in de aflevering van het mooie en kwetsbare product glas. Uiteraard zou u het kunnen versnellen door het eventueel op te halen bij 1 van onze ophaalpunten. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle levering precies volgens afmeting en afspraak.
Dag Hans, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede prijs, snelle afhandeling en vriendelijk geholpen.
Dag Ogdak, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Mooi glas. Volgens afspraak geleverd.
Dag Rene, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Zeer correcte en zorgvuldige service Uitstekend klantgericht Prachtig produkt Betrouwbaar
Dag heer Verspeek, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Zijn wij erg blij mee. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goed vindbaar op internet. Vlotte en correcte orderverwerking. Korte levertijd. Bedrijf maakt waar was ze beloven.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Dag Nico, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Uiteraard is dat ons uitgangspunt dus ook erg fijn om te lezen dat dit is bereikt. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Tot heden vier bestelingen gedaan, afspraken voledig na gekome, zeer tevreden.....top bedrijf
Dag Olga, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Fijne communicatie, denkt in oplossingen
VerbeterpuntenBezorgtijden ruimer nemen of klant eerder op de hoogte stellen La de bezorger vertraagd is.
Dag S, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. In uw levering is er inderdaad een miscommunicatie ontstaan tijdens het opgegeven tijdsblok. Excuses. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Zorgvuldig in de advisering, communicatief sterk, precies en sympathiek in de levering.
Dag Kees, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle reacties bij vragen via de e-mail. Het glas werd netjes bezorgd.
Dag Erwin, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle levering goede service toppie
Dag Bas, Dank voor de genomen moetie om een mooie revieuw te plaatsen . Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Uitstekende website. Uitstekende adviezen. Ik had een prettig gevoel bij dit bedrijf. Producten (plat poly geslepen spiegels) zijn prachtig en betaalbaar.
VerbeterpuntenNvt
Dag Joop, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Uiteraard is dat ons uitgangspunt dus ook erg fijn om te lezen dat dit is bereikt. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
De ruit ziet er netjes uit en is op het beloofde tijdstip afgeleverd super
Dag John, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Levering, kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen!