Pluspunten
Snelle en nette levering.
Pluspunten
Goed advies
Beste klant, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooiom te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Kwaliteit en prijs
Verbeterpuntengeen
Dag Marcel, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
goed advies en snelle levering
Dag Jan, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Product in goede orde en geheel volgens verwachting ontvangen. Levering exact op afgesproken tijdstip.
Dag Frank, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooiom te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag, Dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Richard, Dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Vriendelijke en snelle terugbelactie, proactief meedenkend, goede documentatie en mooi product
Dag, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Peter, Dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Glaswebwinkel denkt graag met je mee! Ik had een spoedje en binnen een paar dagen kon ik mijn ruit al ophalen! Super service, mijn volgende ruiten haal ik hier ook
Dag Alex, Wat een prachtige beoordeling. Bedankt! Erg fijn om te horen dat je hiermee geholpen was. Ook mooi om te horen dat je voor de toekomst bij ons terugkomt. Nogmaals dank en tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.
Pluspunten
Snel en goede service. Komt afspraken goed na. Wij zijn zeer tevreden.
Dag Maritza, Dank voor demooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te horen dat alles naar behoren is uitgevoerd. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenHelaas werden de bestelde spiegels niet naar boven gebracht (ik woon op de derde verdieping en er is geen lift aanwezig). Ik was zelf op mijn werk toen de spiegels werden geleverd, waardoor mijn vrouw het naar boven moest tillen.
Dag Kevin, Bedankt voor je mooie beoordeling. Het klopt inderdaad dat leveringen tot aan de eerste drempel begane grond plaatsvinden. Voorafgaand de levering sturen wij daarom een mail betreft de afleverwijze. Op onze site, bij FAQ, is vooraf ook de betreffende informatie te lezen. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Zeer goed ,duidelijke uitleg aan telefoon en verloop van bestelling door email. Prima
Dag, Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
prima service, korte levertijd, maatvoering correct, transport prima
Dag Sander, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Dag, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over uw bedrijf. Bestellingen worden keurig aangenomen en verwerkt . De aflevering aan huis is zeer correct. Ik kan het glasbedrijf ook zeker aanbevelen aan een ieder welke beglazing en/of spiegels nodig heeft.
Verbeterpuntenn.v.t.
Dag Siem, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanbeveling, fijn te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding is goed. En levering binnen de afgesproken termijn.
Dag Pieter, Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn te horen dat alles is gegaan zoals verwacht. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Alles wat beloofd is is ook waargemaakt. Goede snelle klantenservice.
VerbeterpuntenGeen.
Dag Leon, Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Heel fijn bedrijf, prettige mensen. Snelle en correcte levering. Top!!!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Dag Maria, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan. Veel plezier met de bestelling, wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
snelle correcte levering
Beste relatie, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Daar zijn wij erg blij mee. Veel plezier met de bestelling, wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Prima en correct afgeleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs.
Beste relatie, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Daar zijn wij erg blij mee. We zullen het ook zeker doorgeven aan onze chauffeurs. Veel plezier met de bestelling, wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Beste Nol, Bedankt voor de mooie beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee. Veel plezier met de bestelling, wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snelle service, aardig personeel.
Pluspunten
Pro actieve houding, denken oprecht mee.