Pluspunten
Bekend van vorige levering.
VerbeterpuntenAdministratie klopt niet bij aflevering. Product was niet op locatie aanwezig, maar zat in de bus (die in Brabant stond)? Product is op locatie alsnog nagemaakt, waarvoor heel veel dank.
Beste Sandeman, Bedankt voor de geplaatste beoordeling en toelichting. Het klopt inderdaad dat er een menselijke fout is gemaakt bij het transport naar ons afhaalpunt. Gelukkig dat het ter plekke is opgelost en u ermee bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met de aankoop en hopen u graag weer te zien. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Erg tevreden over dit bedrijf, erg vriendelijk zowel via de mail als de bezorger! Bezorger heeft de glasplaat op de bestemde plek gelegd.
Beste relatie, Bedankt voor de geplaatste beoordeling en de aanvullende informatie. Ook goed te horen dat u tevreden bent over de het totaalplaatje. Wij zullen het ook overbrengen aan onze bezorger. Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Een goede persoonlijke aandacht bij telfonisch contact
VerbeterpuntenPositie boorgaten had kleine afwijking
Dag, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende informatie. In het geval van afwijkingen in de uitvoering zullen wij deze na reclamatie uiteraard in behandeling nemen om het op te lossen. Fijn te horen dat u tevreden bent. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Geleverd als besteld. nette afhandeling.
Dag Herman, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende uitleg. Goed te horen dat u tevreden bent. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
goed contact met de service, hoge productkwaliteit
VerbeterpuntenIk betaalde voor extra bescherming er was geen
Beste Ela, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende informatie. De spiegel was inderdaad niet verpakt omdat deze buiten de verpakkingsnorm viel. Het teveel betaalde bedrag zal dan ook automatisch aan u worden teruggestort. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent over het eindresultaat. Wij wensen u veel plezier en wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goed advies, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding! Een aanrader!
VerbeterpuntenGeef verbeterpunten.
Dag Andre, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanbeveling. We wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snelle service Mooi afgewerkte spiegel!
VerbeterpuntenMisschien een idee dat de wat kleinere formaat spiegels in bubbeltjes folie worden afgeleverd?
Dag Iris, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende informatie. Het verpakken van spiegels is inderdaad een optie. Als deze bestelling via de webshop is ingevoerd dan staat daar een keuzeveld "verpakking"om deze aan te vinken. Wij verpakken spiegels niet standaard vanwege dat we hiermee de afvalberg willen beperken :-). We wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goede prijs en zorgvuldig bezorgd
Verbeterpuntengeen
Dag Nomy, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende tekst. We wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
duidelijke bestel procedure. op de hoogte gesteld van status bestelling. Vriendelijk geholpen bij afhalen.
Verbeterpuntengeen
Dag Aernie, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende tekst. We wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Denken ontzettend goed mee en zeer klantvriendelijk
Dag Nick, Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid heeft plaatsgevonden. Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende tekst. Daar zijn wij erg blij mee. Hartelijke groet, Team Gaswebwinkel.nl
Pluspunten
goede service , vriendelijk , behulpzaam , gewoon zoals het hoort , top
Beste Diana, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende tekst. Goed om te horen at je tevreden bent. Heel veel plezier met je bestelling en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goede en toegankelijke website. Het bestelproces is prima. Telefonische toelichting m.b.t het te bestellen product was ook goed. De levering van het product was ook conform de opgegeven leveringsdatum.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen bedenken.
Dag Erick, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende tekst. Fijn om te horen dat je tevreden bent, We wensen je verder veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
zeer servicegericht, goede spullen, gunstige prijs
Verbeterpuntenventevoren goed navragen of dingen nog leverbaar zijn, en hier niet achterkomen als factuur al voldaan is
Beste relatie, Bedankt voor de mooi beoordeling en fijn dat we het hebben op kunnen lossen. We wensen u veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
snel, duidelijk
Verbeterpuntenglas minimaal verpakt voor particulier gebruik
Dag Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende feedback. Het verpakken van glas is niet standaard gebruikelijk en noodzakelijk aangezien wij de levering doorgaans via ons eigen transport bij u aanbieden. Tijdens het transport tot aan het afleveradres ligt het breukrisico en beschadiging dan ook geheel bij Glaswebwinkel. Ook proberen wij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken vanuit milieuoogpunt. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Excellent product speedy delivery
Dear Max, Thank you for the revieuw. Best regards, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
duidelijke site om glasmaten in te vullen netjes geleverd met bus en correcte chauffeur/medewerker
Verbeterpuntenik heb geen ventilatielat of glaslatten in de shop kunnen vinden
Dag Henk, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende punten. Het klopt inderdaad dat er geen glas- of ventilatielatten te vinden zijn in onze webshop. Deze hebben wij namelijk niet in ons assortiment opgenomen. Wel zijn er eventueel ventilatieroosters in onze webshop te vinden. We wensen u veel plezier met de bestelling en zien u uiteraard graag terug, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Aardige en hartelijke ontvangst
VerbeterpuntenGroter bord aan de weg
Dag heer Hulsegge, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvulling. We zullen dit zeker in overweging nemen. Fijn dat u verder tevreden bent. We zien u uiteraard graag terug bij een eventuele volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Zeer nette afhandeling via de mail van zowel bestelling als retourneren. Ook producten omruilen, geen enkel probleem. Geld netjes en snel terug gestort. Aanbeveling dus!
Dag Wendy, Dank je voor de mooie beoordeling, aanbeveling en toelichting. Fijn te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goede levering
Beste Wim, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Klantvriendelijk, correct en snel, service tot op de tafel - voor wat betreft de glazen plaat. Bovenal is er nog meer mogelijk dan wat de website biedt èn last but not least: bezie je een standaarduitvoering van een glazen plaat dan lijkt de Glaswebwinkel relatief prijzig, maar vul je dan in dat je het extra helder wit wil, gepolijst met fraai afgeronde hoeken dan blijkt het ook nog eens een professioneel bedrijf te zijn met verrassend genoeg de scherpste prijs.
VerbeterpuntenWellicht (nog) beter benadrukken dat je bij dit bedrijf aan het goede adres bent voor een optimale, complete uitvoering van een gewenst glasproduct.
Beste Martin, Bedankt voor de mooie beoordeling en uitgebreide toelichting. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje. Het klopt inderdaad dat wij ook buiten onze webshop om, kunnen voorzien in afwijkende producten. Bij afwijkende vormen en randbewerkingen kunnen wij telefonisch of per mail nadere toelichting geven en aanvullend een vrijblijvende offerte uitbrengen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende bestelling, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
prijs, advies, beteikbaarheid
Verbeterpuntenmailen of bellen als glas geleverd wordt!
Dag Ton, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. Bij glasleveringen sturen wij vooraf sowieso een mail met daarin een exacte leverdatum. Uiteraard hebben wij nagekeken of dat bij uw levering ook het geval is geweest en kunnen wij zien dat er op 18-04-2018 een mail aan u is verzonden. Het kan natuurlijk voorkomen dat deze in uw ongewenste mail terecht is gekomen, waarbij de informatie u dan helaas niet bereikt. Nogmaals dank en wij zien u graag terug bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Makkelijk alles geregeld
VerbeterpuntenLevertijd was lang
Beste relatie, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende info. Wat betreft de levertijd snappen wij, dat na een bestelling, u de levering graag spoedig ziet. Bij glasbestellingen ligt de gem. levertijd op 10-15 werkdgn. Op onze site staat extra informatie hoe dit in zijn werk gaat; Het glas wordt nl. op maat voor u gemaakt en, misschien nog wel belangrijker, op maat uitgeleverd. Vanwege de kwetsbaarheid van het product willen wij hier van het begin tot het eind alle zorg aan geven. Uw bestelling heeft u binnen 13 werkdgn mogen ontvangen. Daarnaast is er ook nog mogelijkheid om het product bij 1 van onze afhaalpunten op te halen. Dit kan de levertijd evt. verkorten. Nogmaals dank en hartelijke groet, Glaswebwinkel.nl