Pluspunten
Duidelijke website, kawaliteit naar verwachting
VerbeterpuntenOptie om te berpaaken in bubbelplastic voor meerprijs E3,50 heb ik bij de tweede levering niet gedaan. Het glas kwam toen in bubbelplastic EN kartonnen verpakking. Beter als voor de betaalde meerprijs...
Beste Peter Paul, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. T.a.v. het verpakken, is dit mogelijk mits dit binnen de gestelde verpakkingsnorm valt. Fijn om te horen dat het de 2e keer goed is gekomen. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Beste Till, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Beste Tonny, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk qua levertijdstip en goede prijs
Beste Sergej, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goede service en Prima advies !
Beste Ingrid, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Ik had een verkeerde bestelling gedaan door twee nullen te vergeten. Ik werd daar keurig voor gebeld en zo konden we het oplossen. Heel fijn omdat er tijdsdruk achter zat en we ons geen foute bestelling konden veroorloven. Lekker persoonlijk en benaderbaar.
VerbeterpuntenVond het prima geregeld allemaal en ook de levering werd netjes aangekondigd. Niets op aan te merken. Ga zo door.
Beste Carla en Steven, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het allemaal naar wens is verlopen. Inderdaad, daar waar we het vermoeden hebben dat er mogelijk iets niet klopt in de bestelling daar proberen we dit in het beginstadium te ondervangen. Wij wensen jullie veel plezier met de bestelling en zien jullie uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
-Goede klantenservice via de mail. Snelle en nette reactie. -Prettige bezorger die advies geeft. -Mooi product.
Verbeterpunten-Geen sticker op de spiegel zelf plakken.
Beste Noortje, Bedankt voor de mooie beoordeling. Mooi te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij zullen het verbeterpunt zeker meenemen. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snelle en nette levering. Ik ben helemaal tevreden!
Beste relatie, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snelle communicatie
Beste Robert Prins, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Makkelijk zelf spiegels bestellen via de website. Heel betaalbaar. Veilig thuis afgeleverd.
Verbeterpuntenonline aangeven hoeveel lijm je nodig hebt voor het ophangen van de spiegels en hoe lang de droog tijd is.
Beste Marjon, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende tips! De verbeterpunten zullen wij intern meenemen om te kijken hoe we hierin het beste kunnen voorzien in extra informatie. N.b. bij eventueel teveel bestelde kokers lijm, zijn deze uiteraard achteraf te retourneren en zullen wij het teveel betaalde terugstorten. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Afleverdatum zeer correct
VerbeterpuntenSpiegel niet op de juiste maat zoals besteld.1300mmX1140 besteld en wat geleverd id was 1296X1136 waardoor wij te veel speling hebben.Tevens na het uitpakken zat de gehele spiegel nog vol slijpstof en is er blijkbaar gezien de prijs geen tijd om de spiegel voor het versturen even schoon te maken!!!!!
Beste heer Smit, Dank u voor de beoordeling. Uiteraard is het niet de bedoeling dat er een afwijking zit in het bestelde en uiteindelijke geleverde maatwerkproduct. Bij afwijkingen zullen wij er altijd voor zorgen dat u alsnog een juist exemplaar krijgt. Inmiddels is er met u contact geweest en hebben we het naar tevredenheid opgelost. Wij zien u graag terug voor een eventuele vervolgbestelling. Met vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Beste relatie, Bedankt voor de mooie beoordeling, Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goede en vriendelijk service
VerbeterpuntenGeen
Dag Klaas, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Uitstekende prijs/kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen en verzoeken via de telefoon. Bellen zonodig terug voor extra informatie. Voorbeeld voor vele webwinkels
Dag Leon, Bedankt voor de mooie beoordeling en compliment. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en lekker dichtbij ophalen zonder rxtra kosten.
VerbeterpuntenGeen
Beste relatie, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Dag Mehmet, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Niet alle materialen die ik nog nodig had waren online in te zien. Maar na persoonlijk contact opgenomen te hebben werd ik zeer deskundig en vriendelijk geholpen en was alles beschikbaar. Zeer goede en snelle communicatie! Zowel in het offertetraject als tijdens het leverproces. Zeer flexibel en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenVermeld op de website dat als je iets niet kan vinden je contact moet opnemen voor een persoonlijke deal.
Dag Bram, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Scherpe prijzen, uitstekend advies en een prima levering. Alles top.
VerbeterpuntenGeen
Dag John, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
- Zeer vriendelijke levering door de vader van de eigenaar. Geweldige vent en zeer behulpzaam. - Zeer vriendelijke mevrouw aan de lijn die mijn te grote spiegels toch heeft laten verpakken. Bedankt voor het meedenken!
Dag, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Mooi dat we deze bijdrage mochten leveren voor SMC Amersfoort. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Dag, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
gewoon goed geregeld
Pluspunten
Netjes besteld en goed afgeleverd top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk: kundig, betrouwbaar, komen (terugbel)afspraken stipt na, uitgebreid en persoonlijk advies. Uitstekende communicatie tijdens gehele proces. Keurige en tijdige levering. Aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Dag Paul, Bedankt voor de mooie beoordeling, aanbeveling en toelichting. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Prima prijs, goede service!
Dag Frank, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl