Pluspunten
Keurige afhandeling van mijn order. Levering volgens schema en behulpzaam.
VerbeterpuntenGeen
Dag Marco, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goed telefonisch contact advies was goed transport oke chauffeur belde een half uur van te voren top m.v.g.Roel
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Dag Roel, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
de spiegel is helder, ze hebben het probleem goed opgelost!
VerbeterpuntenSpiegel op de exacte maat maken, zat 4mm aan alle zijdes in.
Dag Dominik, Uiteraard is dat niet de bedoeling. Het product hoort uitgevoerd te worden zoals is opgegeven in de bestelling. Inmiddels is er contact met je geweest en hebben we het opgelost. We zijn blij dat je uiteindelijk tevreden bent. Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Dag, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goed en goedkoop en een uitstekende service.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Dag Paul, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Goede prijs
Dag Loek, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snel, goed contact met klant, mooi product
Pluspunten
Vriendelijkheid Goede kwaliteit Goede service
VerbeterpuntenGeen Alleen meer reclame misschien?
Dag Berlin, Bedankt voor de mooie beoordeling en feedback. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Prima website,prijs ok
Pluspunten
Wij hebben hier een glasplaat (in RAL-kleur) voor achter het gasfornuis besteld. Het bestellen via de website was eenvoudig, heel vriendelijk en kundig personeel en niet onbelangrijk: een heel mooi eindproduct!
Dag Jolande, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Nette levering tegen een zeer gunstige prijs. Klantvriendelijk en uitstekende service.
Dag Cees, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie naar de klanten toe. Service gericht
Beste Martijn, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Prima service en bezorging Goede prijs/kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenBeetje dure bezorgkosten voor een spiegel!!
Dag Elly, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende foto's van het eindresultaat via de mail. Bezorgkosten zijn nodig vanwege de zorg die wij besteden aan kwetsbare glasproducten. Deze worden via speciaal glastransport bij u aangeboden. Aanvullend hebben wij ook de mogelijkheid om de bestelling op te halen bij een 4-tal afhaalpunten door NL. Voor deze optie worden uiteraard geen bezorgkosten in rekening gebracht. Wij wensen u plezier met de bestelling en zien u uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Gewoon (in 1 keer) goed geholpen
Beste Arie, Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat het naar wens is uitgevoerd. Wij wensen u plezier met de bestelling en zien u uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via mail
Pluspunten
Correct en komt afspraak na.
Goedendag, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u plezier met de bestelling en zien u uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
goed advies
Pluspunten
Goede prijsstelling, redelijke levertijd (oud en nieuw vertraging). Nette bezorging op afgesproken tijd. Goede informatievoorziening.
VerbeterpuntenGlaspaneel erg scherp afgewerkt (was dan ook niet geslepen besteld). Kan wellicht beter (scherpe rand aftapen, schuren?)
Goedendag, Bedankt voor de mooie beoordeling erg leuk om te horen dat het naar wens is verlopen. Glas met onbewerkte randen heeft inderdaad de eigenschap scherp te zijn. Om dit eventueel voor een toekomstige bestelling te voorkomen, adviseren wij u om te kiezen voor de plat poly geslepen (randbewerking) versie. De randen zijn dan strak afgewerkt en niet meer scherp. Wij wensen u plezier met de bestelling en zien u uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Prima service, mogelijkheid tot afspreken bezorgdatum/tijdstip, prima prijs.
Goedendag, Bedankt voor de mooie beoordeling. Erg leuk om te horen! Wij wensen u plezier met de bestelling en zien u uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Goedendag, Bedankt voor de genomen moeite om een beoordeling te plaatsen. Helaas geeft u geen toelichting waarom u een onvoldoende score geeft, dit vinden wij erg jammer want we zouden het graag uitzoeken/oplossen. In onze administratie hebben wij namelijk na de levering geen klacht mogen ontvangen. Inmiddels hebben wij u telefonisch en per mail om een toelichting gevraagd omdat wij de onvrede graag willen oplossen. Helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen. Mocht u dit alsnog willen doen dan zien wij uw reactie uiteraard graag tegemoet. Vriendelijk groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Prima levering en vooral een prettig contact over het gewenste aflevermoment.
Goedendag, Bedankt voor de mooie beoordeling. Erg leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u plezier met de bestelling en zien u uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
goede levering net personeel en conform afspraak
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.