Beste Peter, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat je een verkeerd artikel hebt besteld. Zoals we gecommuniceerd hebben mag een artikel altijd binnen 14 dagen geretourneerd worden. Er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Onder andere dat het artikel zicht in nieuwstaat verkeerd en geen beschadigingen hebben. Het artikel welke u retour stuurde had diverse beschadigingen. We kunnen zoiets niet retour nemen. Echter, om u tegemoet te komen hebben we slechts 30% in rekening gebracht. Dit hebben we gedaan om u tegemoet te komen maar zijn wij dus niet verplicht. Nu heeft u het restant retour ontvangen en gaat u er toch over klagen. Dat is wel een beetje jammer. We hadden ook niks retour kunnen geven. U heeft het product immers zelf beschadigt. Met vriendelijke groet, Car Fantasy
Dear Nicolas, Thanks for your message. Your package to Cyprus is still on its way to you. We already send you the tracking link. Shipment to Cyprus can take a little longer than shipments closer to our location. It will arrive soon! Regards, Car Fantasy