Supersnelle levering en support..
Ik had achterlampen vorr mn golf 4 besteld. De pasvorm is goed , en ik had het de volgende dag al in huis . Super service en betaalbaar
Super tevreden Snelle levering Gewoon top
Alles volgens afspraak!
Zeer correcte handelingen. Snel en goed geleverd :)
Binnen 1 dag geleverd, goed verpakt. Bestel zeker weer opnieuw!!
communicatie tussen webshop en mij is perfect kan er niks aan of op merken had meerdere spullen besteld maar niet (meer) op voorraad heb een goed alternatief aangeboden gekregen perfect!!! Alleen 1 van de 2 spullen zijn zoek geraakt bij het postorderbedrijf en ik wacht nog op reachtie waar deze gebleven is.
Beste Hans, Bedankt voor je review. Ja, dat is inderdaad erg vervelend dan DHL het pakket heeft kwijt geraakt. Ze zijn bezig met een zoekactie. Mocht deze niet snel boven water komen dan sturen we even een nieuwe naar je toe. Excuus voor het ongemak. MvrG. Car Fantasy
Attention le prix indiqué il faut multiplier par 2. Méfiez-vous des photos, pas du tout le même article. La livraison bien plus tard que indiqué. Livraison pas DHL comme indiqué. Une perte d'argent et de temps. Donc non je recommande pas cette boîte et très déçu, et surtout aussi de H&R. Voilà ma première et dernière commande.
Dear, Thanks for your review. It is true that the price for H&R wheelspacers are per set of 2, not per 4. It is clearly discribed on our website. This is by all wheelspacers per 2. We ship with DHL in Europe and TNT outside Europe. Regards, Car Fantasy
Op 22 mei heb ik een bestelling gedaan van ongeveer 800 euro, het ging om een uitlaat, middendemper vervanger en een diffuser. Na 1 maand had ik nog niks binnen, terwijl er een levertijd was van 3-4 werkdagen. Na 10 minuten in de wacht te hebben gestaan konden ze me tewoord staan. Het bleek dat er iets was misgegaan in de bestelling. Een week later ontving ik mijn uitlaat en middendempervervanger, de uitlaat was flink beschadigd, dus na weer 10 minuten in de wacht vertelde ze mij dat dat normaal was en dag er geen onbeschadigde uitlaten worden geleverd. De uitlaat was onbeschermd ingepakt samen met het andere product, dus die schade is opgelopen tijdens het vervoer. Ik kreeg hier geen geld voor terug en ik zou ook geen onbeschadigde kunnen krijgen. Bestelling was nog niet compleet, na 2 maanden steeds bellen en van het kastje naar de muur gestuurd te worden, heb ik het overige product geannuleerd. Weinig begrip vanuit de kant van Carfantasy, die zeiden: oke dan annuleer ik deze, je krijgt een bevestiging, tot ziens. Zo ga je niet om met klanten die voor zulke bedragen besteld! Erg trieste zaak, geen aanrader!!
Beste Alosha, Bedankt voor je review. Het is erg vervelend dan jou bestelling zo lang heeft geduurd. De fabriek van de bestelde uitlaat en ook die van de carbon delen hebben ernstige problemen gehad door de corona crisis. Ik gebruik dit niet als excuus maar helaas is het wel zo. We konden hier echt niks aan doen. We hebben je dit ook medegedeeld en je wilde toch wachten. De uitlaat is in ca. 3 weken geleverd destijds. De carbon diffusor hebben we reeds weer op voorraad maar had je al geannuleerd. Jammer dat het zo gelopen is. Als we het anders hadden kunnen doen hadden we dan graag gedaan. Misschien tot ziens bij Car Fantasy
Goede service, duidelijke communicatie en had de volgende werkdag een track en trace code. De lampen werken en passen perfect. Kleine minpuntje is iemand vinden of zelf kennis hebben van coderen. De DRL flickeren bij het starten van de auto maar gaan vanzelf weg na ong. 5seconden. Met coderen ben je er helemaal van af. Mvg Said
Producten binnen 2 werkdagen binnen plus een goede kwaliteit producten. Echt een aanrader.
je merkt pas als er problemen zijn (defect bij gebruik) of een bedrijf betrouwbaar is en dat is Car Fantasy zeker, hartelijk dank voor de service
Spacers besteld voor mn mercedes cla echt top spul & duidelijkheid???
Enkele keren iets besteld en altijd alles goed en optijd ontvangen! Tevreden klant!
De voorgril voor de mercedes glc coupe is zeer snel geleverd en paste ferfect. Bedankt voor de goede service.
Ik heb deze ingebouwd en geven het gewenste licht, alleen als mijn dimlichten aangaan, springen de zekeringen door en valt mijn dimlicht uit . Geeft geen foutmelding en aldus terug het oude dagrijlicht ingebouwd. Ik vind geen oorzaak van sluiting. Verder uitzoeken wat dat kan zijn. Groetjes Dominique
goed materiaal en snelle levering
Good service and fast delivery. I ordered angels eyes for a corsa c and they are sexy af tnx
Ik heb onlangs een set achterlichten in led voor mijn Seat gehaald en ben enorm blij met de kwaliteit en service. De lampen zaten goed verpakt en het monteer info was heel duidelijk. Ik ben enorm blij met mijn verlichting, de auto geeft een veel modernere uitstraling. Ik ben zo tevreden dat ik erover nadenk om in de toekomst nog meer onderdelen te bestellen wat gemoderniseerd kan worden.
Already placed a few orders over some years and this company is still doing a great job! The delivery times can be delayed, but for most items it’s really fast. The prices are good and the service is excellent. They always try to help you and they are fair! They have a lot of items for sale and will sure order here more times! It’s a great company.
Ik heb hier een set led lampen gekocht van het merk OSRAM en deze is binnen 3 maanden twee keer defect geraakt. 1e keer heb ik dit gebeld en kreeg een nieuwe lamp toegestuurd. Na paar weken waren beide lampen opeens defect. Ik heb een mail gestuurd dat ik de koop wil ontbinden en ze weigeren om mijn geld terug te geven.
Beste Oktay, Bedankt voor je review. Het is vreemd dat je een ander verhaal schrijft dan daadwerkelijk gebeurt is. We hebben de lampen na de tweede keer retour genomen en het aankoopbedrag retour gestort aan je. De reden dat we dit gedaan hebben is dat we het erg vreemd vinden dat 2 x Osram lampen kapot gaan in jou auto. Osram is een goed merk en we hebben nooit klachten over hun lampen. We hebben ook per mail gevraagd waarom je deze review zo geplaatst hebt, helaas reageer je daar niet op. MvrG. Car Fantasy
De dag zelf van de bestelling nog een mail gestuurd voor de bestelling te annuleren. 2 dagen later krijg ik antwoord dat het pakket niet verzonden wordt en het geld binnen de 14dagen terug gestort ging worden. Geen pakket gezien en geen geld terug gekregen!!!
Beste Davy, Bedankt voor je review. Dit is wel een erg vreemd verhaal. Niks ontvangen en ook geen geld terug gehad..? Ook vreemd dat je schrijft dat je op de dag van bestellen hebt geannuleerd. Waarom heb je dan besteld? Maar het zou kunnen. Stuur ons even een mail met je bestel gegevens dan kunnen wij het even voor je nakijken. MvrG. Car Fantasy
Don't Buy here, the part are with damage, and the customer service say, this is normal.
Dear Zafar, Thanks for your review. You asked about some small scratches on a frontbumper. Before you paint it you always have to use primer and than sanding. After that you need to paint it and you will see no scratches. This is normal way to prepare a bumper. Regards, Car Fantasy
Très bonne marchandise qualité super a recommandez je vais encore commandez
8 Archimedesweg
Elst 6662 PS