Fine

Fine

Goede website ,snelle levering en als er problemen zijn kan je gewoon bellen en word je netjes geholpen.

Good and fast service

Zowel in de winkel, telefonisch als via de chat heb ik contact gehad met een van de medewerkers. Ik ben in alle gevallen snel en netjes geholpen. Uiteindelijk werd ik via een link doorverwezen naar een pagina waar ik het juiste product kon bestellen. Twee dagen later stond de pakketdienst voor de deur. Zowel de service als het product zijn boven verwachting.

Snelle levering. Kwaliteit 11/10

Echt aanraden voor iedereen, vandaag had ik besteld na 2de dag had ik alles binnen compleet en echt goed kwaliteit en mooi vorm.

Prima bestelproces en snelle levering!

Ruim assortiment en wat ik wilde bestellen op voorraad. Makkelijk bestelproces en betaling met PayPal mogelijk. Snelle levering, dus wat is er meer te wensen ..? Online shoppen zoals het bedoeld is. Hoewel voor een wielbout brievenbus post waarschijnlijk ook mogelijk moet zijn. Scheelt wel het afrijden van verschillende adressen die je uiteindelijk niet kunnen helpen ...

Snelle en correcte levering

snelle levering en zeer goed verpakt.

Snelle levering, ga zo door!

Zeer snel geleverd

Had al goede ervaringen met de Osram ledriving led lampjes. Wel wat duurder dan andere merken maar kwalitatief zeer goed! Zeer snel geleverd door Car Fantasy terwijl andere aanbieders dit product of niet op voorraad of zelfs niet eens kunnen leveren.

Goede kwaliteit. Snelle service

Zit nog niet op de auto

Ik heb het er nog niet op zitten/ ingebouwd maar zal vast goed werken want bestel vaker spullen bij hun dus kwaliteit hebben ze wel

Zeer goede kwaliteit

Telefonisch zeer goede uitleg over producten. Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Zeker een site om aan te bevelen. Weet zeker dat mijn toekomstige onderdelen van bij Car Fantasy komen. Top

Goede kwaliteit en snel geleverd

Producten waren snel geleverd en ze zijn van top kwaliteit!

Zeer tevreden met product

Car Fantasy is de enige overzichtelijke website waar ik terecht kon voor verlichting voor mijn Dacia Duster. De dynamische achterlichten waren binnen 30 minuten te monteren mede door een uitgebreide instructie die was meegestuurd. Kijk hieronder voor de werking en het eindresultaat: https://youtu.be/Ogl-pxns90w

Duidelijke site. Goede updates van de bestelling

Goed verpakt en snelle levering

Goed verpakt en snelle levering

Snelle levering. Perfecte pasvorm

Good

just simple but good. They send a mail to confirm and they are professional.

Professioneel bedrijf, goed advies en snelle levering

Ik heb reeds meerdere keren onderdelen besteld voor mijn Porsche. Altijd juist advies van de vriendelijke medewerkers. Levering snel en duidelijk. Van mij krijgen jullie een dikke 10!

Slecht

Ze weten het verschil niet tussen een Toyota IQ die ik heb en een Toyota Aygo. en je geld krijg je wel terug maar heb geduld, wij moeten gelijk betalen maar geld terug geven duurt 2 weken ik was echt niet blij

• Would you recommend us? No

Leveringstijd 3-5 Werkdagen op de website is +- 1 maand levertijd in het echt

(als het luchtfilter nog binnenkomt :-)).

• Would you recommend us? No

Outstanding service!!

everything you want when buying online!

Product naar wens en snelle levering.

Snel

Snelle levering en mooie prijs

Zeer snel geleverd! Mooie kwaliteit artikelen

Duidelijke en makkelijke website. Goede kwaliteit van artikelen. Zeer snelle levering.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS