goede kwaliteit/prijs

Super mooie koplampen VW Polo 6R voor een nette prijs en kwaliteit Zeer snel geleverd en goede service Goede pasvorm

Super snel

Altijd goed en altijd keurig op tijd verzonden

Geweldige service, erg klantvriendelijk :D

Heb hier twee bestellingen geplaatst, en beide binnen een week ontvangen. Een van de producten was niet benodigd aangezien deze al meegeleverd werd bij het andere product. Ik heb Car Fantasy gecontacteerd over het product dat ik graag zou willen retourneren, zij hebben mij uitgelegd hoe en wat, en de retour aangemeld. Binnen 2 dagen had ik mijn geld terug. 10/10 zou ik hier nog een keer onderdelen bestellen.

Great service.

Great service and fast delivery.

Bad service

I got the wring parts deliverd and it has taken them weeks to sort things out

Verkeerde bestelling

Had een Injen cold air intake voor een seat leon 5F (Mk3) besteld en kreeg er één van een seat leon 1P (Mk2). Tuurlijk pas gezien nadat ik alles had uitgepakt en het al voorbij het punt van kunnen terugsturen is.

• Would you recommend us? No

Er was iets mis gegaan met het inpakken van mijn bestelde onderdelen. Een mail gestuurd en kreeg gelijk kosteloos het goede opgestuurd en nog binnen een dag!

Duidelijk en snel

Overzichtelijken site snelle zoekmachine en voor ieder budget wat Wils

Very good quality led Bulb lamp

Quick serves

Prima product en levering

Ik had een setje knipperlichten besteld ter vervanging van de originele. De set was zoals omschreven en makkelijk te installeren. De lampjes zijn wel volledig van plastic en hebben geen aluminium clipje zoals de originele. Verder zijn de ledjes goed zichtbaar en werken prima. Voor een perfecte beoordeling zou ik persoonlijk wel meer foto’s willen bij het product of een kort filmpje net wat er in de doos zit bijvoorbeeld.

Toppie!

Ik heb gele lampjes besteld in mijn auto. Ik vond het moeilijk om de juiste te vinden omdat ik vel geel wil en niet dat groene effect. Via google kwam ik bij CarFantasy uit en ja hoor de beste lampjes! Puur geel zoals ik wil! Ik ga hier vaker bestellen, de prijzen zijn ook netjes.

very nice

good service nice and fast and good

Snel en goed

Alles goed verpakt en snel geleverd. Ook contact gehad met klantenservice, daar vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit. Volgende keer weer. Gr.

Snelle levering en precies zoals verwacht!

Snelle levering, goede service en product zoals ik verwacht had. Aanrader

Vlot geleverd

Vlot geleverd prijs kwaliteit goed. Juiste artikel geleverd.

Heel trage levering

Heb op 5mei iets besteld en word maar op 12mei verstuurd dit is erg laat.

Negative

product arrived broken after ten days of e-mail no reply refund or exchange anything if I have updates I will change the review 329 euro

Perfect product!

During my search for H4 bulb on the website, the website refers to a better product. Ordered and paid for this better product and then delivered quickly. Just what I wanted. Appearance and visibility are perfect!

Great!

Superfast delivery and a really good service , my jom coilovers are really good!

Great

Fast good service

Correcte levering

Goede website en communicatie

Erg goed

Erg goed

Snelle service en prijs kwaliteit heel goed top

Medium

One lamp does not work, I am still waiting for the problem to be resolved.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS