Pluspunten

Vlot en goed geleverd

Pluspunten

Artikel wat ik besteld en betaald had was niet meer voorradig. Uit coulance een duurder artikel ter vervanging aangeboden gekregen. Prima service en snelle levering!

Pluspunten

Tijdige levering, duidelijke factuur en juiste informatieverstrekking.

Niet nodig, alles is naar wens verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk alles in goede staat ontvangen

Communicatie kan iets beter maar alles is wel correct afgehandeld

Pluspunten

De bumper is erg snel afgeleverd! sneller dan ik had verwacht. Daar ben ik blij mee want ik rij nou met een zelfde halve bumper rond. (aanrijding gehad) Dus het moet zo snel mogelijk hersteld worden. Het was goed en netjes verpakt. Dat is ook belangrijk want hij moet nog gespoten en netjes bevestigd worden. Hartelijk dank

geen

Pluspunten

Communicatie naar klant. Er wordt een mail beloofd met levering en track en tracé. Nooit ontvangen, zelf gemaild. Antwoord gekregen, product was al binnen... bij de buren.

Pluspunten

niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle verzending en levering

verkeerde product geleverd, ik bestelde een 21 SMD H7 LED lamp voor mijn auto, kreeg helaas een 18 SMD geleverd, terwijl ik wel 2x voor een 21 SMD betaald heb

Pluspunten

Zeer snelle levering en goed omschreven produkten

Zo houden service is heel belangrijk top

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

niks

Pluspunten

Ik heb een AP Schroefset voor mijn Golf GTD gekocht. Snel geleverd, goede communicatie. De set bevalt prima, niet te stug. Ik bestel er zeker vaker

Pluspunten

Ik heb koplampen voor mijn Polo 6r besteld en Osram lampen. De levering was direct de volgende dag. Dus lekker snel. Inmiddels is alles ingebouwd en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Top winkel. Goede producten en snelle levering. Ik bestel er zeker nog eens.

Pluspunten

Goede duidelijke informatie verleend bij vragen. Verdere informatie is allemaal duidelijk en overzichtelijk te vinden op de site!

De bestelde bumper vond ik wat matig ingepakt aangezien het toch wel breekbaar is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlotte levering

Fitting H7 van de geleverde lamp is kleiner als H7 fitting voertuig retourkosten zijn bijna even veel als prijs lamp

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kocht wiel slotbouten Ook kocht (zocht ik) een gewone wielbouten set ik kwam op deze (McGard Wielbout set M14x1.5 Kegel 6) er van uit gegaan dat hier geen slotbouten bij zaten nu blijken er wel slotbouten bij in te zitten zonder verpakking open te maken geen idee of ze het zelfde zijn

Pluspunten

snel bezorgd en netjes verpakt. Ook hadden de bestelde onderdelen een nette prijs. Aanrader!

Pluspunten

Goeie en snelle communicatie

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel mail contact

gratis retourneren. en lagere verzendkosten. Vind het belachelijk dat ik incl retourneren 14,90 aan verzendkosten kwijt ben terwijl het onderdeel 12 euro was

Pluspunten

Pluspunten

Doet wat het beloofd, goede producten snelle levertijd!

2 sterren: slechter dan verwacht

Sneller leveren van de spullen

Pluspunten

Snelle en goede levering. Kwalitatief een goed product.

Pluspunten

Zeer snelle levering en duidelijk omschreven producten

Ga zo door

Pluspunten

super service xenon lampen opgehaald bij montage bleek er 1 defect even een belletje de volgende dag kosteloos een nieuwe lamp in huis

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS