Pluspunten
niets op aan te merken
Pluspunten
zeer snelle verzending en levering
Verbeterpuntenverkeerde product geleverd, ik bestelde een 21 SMD H7 LED lamp voor mijn auto, kreeg helaas een 18 SMD geleverd, terwijl ik wel 2x voor een 21 SMD betaald heb
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed omschreven produkten
VerbeterpuntenZo houden service is heel belangrijk top
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Ik heb een AP Schroefset voor mijn Golf GTD gekocht. Snel geleverd, goede communicatie. De set bevalt prima, niet te stug. Ik bestel er zeker vaker
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb koplampen voor mijn Polo 6r besteld en Osram lampen. De levering was direct de volgende dag. Dus lekker snel. Inmiddels is alles ingebouwd en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Top winkel. Goede producten en snelle levering. Ik bestel er zeker nog eens.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede duidelijke informatie verleend bij vragen. Verdere informatie is allemaal duidelijk en overzichtelijk te vinden op de site!
VerbeterpuntenDe bestelde bumper vond ik wat matig ingepakt aangezien het toch wel breekbaar is.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenFitting H7 van de geleverde lamp is kleiner als H7 fitting voertuig retourkosten zijn bijna even veel als prijs lamp
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie. We vinden het erg vreemd maar ook vervelend voor u dat u aangeeft dat de fitting van de H7 lampen kleiner is dan uw huidige. We zullen dit vergelijken wanneer ze retour zijn en mocht het inderdaad zo zijn dan zullen we je uiteraard tegemoet komen in de retour kosten. Helaas hebben wij geen invloed op de tarieven van een PostNL of DHL waarmee u het retour stuurt. Bij een goedkoop product is dan vaak de verhouding niet echt leuk. Toch hopen we dat we u goed kunnen helpen met de juiste lampen! Met vriendelijke groet, Car Fantasy
Ik kocht wiel slotbouten Ook kocht (zocht ik) een gewone wielbouten set ik kwam op deze (McGard Wielbout set M14x1.5 Kegel 6) er van uit gegaan dat hier geen slotbouten bij zaten nu blijken er wel slotbouten bij in te zitten zonder verpakking open te maken geen idee of ze het zelfde zijn
Beste Mark, Bedankt voor uw reactie. McGard is inderdaad een wielsloten merk. Bij een wielbouten set zitten ook sloten bij inbegrepen. Zo staan ze ook afgebeeld op onze website. Dat is juist het mooie van deze sets. Ik hoop dat u veel plezier heeft van uw set. Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Car Fantasy
Pluspunten
snel bezorgd en netjes verpakt. Ook hadden de bestelde onderdelen een nette prijs. Aanrader!
Pluspunten
Goeie en snelle communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snel mail contact
Verbeterpuntengratis retourneren. en lagere verzendkosten. Vind het belachelijk dat ik incl retourneren 14,90 aan verzendkosten kwijt ben terwijl het onderdeel 12 euro was
Beste Linsey, Bedankt voor je reactie. Wij handteren gratis verzending boven de € 100.- euro. Voor kleine bestelling moeten wij helaas wel verzendkosten rekenen à € 4,95. Dit is soms inverhouding hoog, als uw aankoop op 12.- ligt, maar helaas zit daar voor ons ook geen ruimte in om verzendkosten gratis te maken. Wij hebben ook een winkel waar je iets gratis retour kunt brengen of ophalen. Dit bespaart u de verzendkosten. Graag tot ziens bij Car Fantasy!
Pluspunten
Pluspunten
Doet wat het beloofd, goede producten snelle levertijd!
Sneller leveren van de spullen
Pluspunten
Snelle en goede levering. Kwalitatief een goed product.
Pluspunten
Zeer snelle levering en duidelijk omschreven producten
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
super service xenon lampen opgehaald bij montage bleek er 1 defect even een belletje de volgende dag kosteloos een nieuwe lamp in huis
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerde product omschrijving En fout via mail ontkennen Grill zou incl embleem zijn , werdt niet bijgeleverd en was ook niet te regelen, nu zelf via Ali Express besteld
Beste, Bedankt voor je reactie. Wij leveren alle grillen zonder logo's Ook bij een offciciele merk dealer is een logo een apart artikel. Bij uw bestelde grill was ook geen logo afgebeeld. Excuus voor de verwarring. We hebben het inmiddels nog eens extra duidelijk bij het product vermeld. Met vreindelijke groet, Car Fantasy
Pluspunten
Super vriendelijk en doen niet moeilijk als er iets fout besteld wordt.
VerbeterpuntenOp de website is het moeilijk om op eigen onderdeel nummer en OEM nummers te zoeken. Het zou helpen om het juiste onderdeel te vinden.
Pluspunten
Goede info en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leveren netjes en ook nog eerder dan was aangegeven. Top! En ook nog een mooie magazine erbij!
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Bestelling is vlug ter plaatse
VerbeterpuntenIk had gele osram all season lampen h4 en h3 besteld omdat ik een Franse touch wou voor mijn oldie. Die zagen er op de foto ook echt geel uit wat in het echt niet het geval is.Als je je hand dicht bij de koplamp houd zie je heel lichtjes een geel schijntje maar da's niet wat ik wou en ook niet wat de beschrijving aangeeft. Ook de lampjes M tech ba9s 12v round 8mm led geel is niet geel maar oranje. Vind een beetje raar want als ik op de website een review wil schrijven gaat dat niet omdat mijn e-mail adres er niet gekend is terwijl ze wel een e-mail met de faktuur sturen. Ik zal de lampen wel houden, ze zijn iets feller maar tis niet wat ik er van verwachtte volgens de beschrijving
Beste Eeklo, Bedankt voor uw reactie. De Osram all season lampen zijn geel maar niet het echter franse geel. Osram noemt ze All Season omdat ze iets geler zijn dan origineel en erg prettig bij regenachtig weer. Er zijn veel mensen welke hier voordelen van hebben. Bij het product staat het volgende vermeld (door ons): LET OP! Deze lampen zijn niet heel erg geel. Wanneer u echt gele lampen zoekt adviseren wij de Nokya Yellow of M-Tech Retro lampen te bestellen. De Led lampen stralen inderdaad een gele kleur welke iets tegen oranje aan zit. Wij vinden het nog wel geel, de fabrikant noemt ze ook geel, maar zijn zeker het tegenovergestelde van de Osram All season lampen. Mocht je de lampen als nog willen ruilen dan mag dat altijd. Met vriendelijke groet, Car Fantasy
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit product!
8 Archimedesweg
Elst 6662 PS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.