Laden reviews...
75 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en vriendelijk personeel. De service wordt regelmatig als betrouwbaar en efficiënt ervaren. De afhandeling bij vragen en retouren verloopt vlot. Al met al een positieve winkelervaring.
Wij hadden nog snel een bikini nodig en ondanks de drukte van de uitverkoop hebben ze nog dezelfde dag gezorgd dat het met de post ging. We kregen heel snel reactie op onze mail met het verzoek of dat ging lukken en een lief berichtje op de pakbon hoe leuk is dat. Prachtige bikini en een mooi assortiment.
7 July 2026
Lonneke
Ureterp
6 July 2026
Angelique
Zwolle
Sokjes waren niet op voorraad, werd direct het bedrag teruggestort.
5 July 2026
Jannie
Krimpen aan den IJssel
Goede kwaliteit kleding, klantgericht, goede communicatie.
3 July 2026
Cocky
Rijnsburg
Door DHL was het pakket vertraagd. Jullie zijn goed bereikbaar voor vragen en denken mee met een oplossing. Onze dochter is blij met haar bikini!
12 June 2026
Lisette
Wijk bij Duurstede
Mooie keuze en fijne feetje pyjama gekot
11 June 2026
Matty
Boz
Mooie webshop met veel keus. Snelle en keurige verzending,
10 June 2026
Renske
Drachten
Geweldige website met leuke merken. Makkelijk bestellen en nette aflevering.
9 June 2026
A
Westervoort
Snel bezorgd en precies zoals omschreven. Dankjewel!
9 June 2026
Sharon
Bakel
bestel er graag kinder kleertjes. veel merken en mooie kleding. De pyamas van Feetje zijn van hele mooie kwaliteit. een zeer tevreden klant
1 June 2026
bep
oost souburg
Vriendelijkheid en meedenken staat bij Humpy voorop!
19 May 2026
Lucy
Steenwijk
Altijd snelle verzending, blij mee
16 May 2026
Marieke
Hengelo
Ik heb al meermaals besteld, fantastische service!
4 May 2026
Chrissy
Strijen
Gewoon goed en snel geleverd.
17 April 2026
Desireé
Noordwijkerhout
Super snel besteld, snel bezorgd, erg tevreden!
16 April 2026
Hans
Berkel en Rodenrijs
Een fijne winkel om te komen voor me 3 kids. Online ook fijn als je niet dichtbij woont. Ze geven altijd goed advies.
15 April 2026
Jacqueline
Haarlem
Super fijne ervaring met Humpy Kids & Teens! Bestellen gaat makkelijk en je kunt je bestelling al binnen een paar dagen ophalen op een afgesproken locatie – ideaal! De service is echt top: is de maat niet helemaal goed, dan kun je het eenvoudig ruilen voor een andere maat of een ander artikel. Geld terug is ook geen probleem. Kortom: fijne winkel, goede service en zeker een aanrader!
10 April 2026
Nancy
Rijnsburg
Ik bestel er nou al een tijdje al mijn Feetje kleding voor mijn zoontje en de service is top! Alles wordt snel verzonden en ontvang ik snel. Laatst wel een keer een shirtje&broekje wat na 1x wassen al een gat bevatte… hier contact over gehad en kreeg voor het shirtje meteen een vervanger en het broekje gaf ik aan niet meer te willen (voelde al minder). Dit was allemaal prima en kosteloos (wat fijn is in zulke gevallen). Service is uitstekend! Afgelopen week weer kleertjes van de nieuwe seagull collectie ontvangen en I, WE, love it! Humpy krijgt een dikke aanrader!
9 April 2026
Maureen
Den Haag
Fijne winkel met vriendelijk personeel
8 April 2026
F
Noordwijk
Goede snelle levering.
7 April 2026
Esther
Bingelrade
Super handig dat je ook in Leiden kunt ophalen:-)
5 April 2026
Ana
LEIDEN
Snelle levering en prima communicatie over verzending!
5 April 2026
Siepie
MIDSLAND
Artikel wordt snel geleverd. Mijn artikel was echter te klein. Heb dit omgeruild naar een grotere mast. Om te retourneren kon ik dit alleen als pakket doen, terwijl het door de brievenbus past. Jammer van de extra kosten
4 April 2026
Tanja
Oosthuizen
Goedemorgen,
Dank voor de beoordeling. Retourneren als brievenbuspakket had geen probleem geweest. Bij het aanmelden van het retour staat vermeld dat het mogelijk is om via ons een retourlabel aan te vragen of het pakket op eigen manier retour te sturen.
Goed om te weten voor de volgende keer. Veel plezier met de bestelling.
Met vriendelijke groet, Marjolein van Humpy.nl
Mooie kleertjes, snel bezorgd, aardige en behulpzame klantenservice
3 April 2026
Gemma
Rotterdam
Pakketjes goed verpakt, als het door de brievenbus kan zit er plastic om. Maakt waar verzending tussen de 1 en 4 dagen anders wordt het vermeld
7 March 2026
Wendy
Helmond
Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp.
Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Noppies en Petit Bateau. Voor de grotere kids hebben we o.a. Tommy Hilfiger, Airforce, Z8, Jubel, Sturdy, Geisha, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires. Kom snel kijken!
Rooseveltstraat 18 D
2321 BM Leiden