Geweldige fietsen

Gisteren net twee nieuwe Stella fietsen uit Assen gehaald. We werden heel vriendelijk binnen gehaald door een jonge dame. De oude stella fietsen goed ingeruild . Wij waren zeer tevreden over de afhandeling van alles. Ook voor de service willen wij een dikke tien geven. Een paar keer een probleempje met een fiets gehad , en ik moet zeggen dat wij zeer goed en snel zijn geholpen , prima service en zeer vriendelijke mensen. Ik wil als laatste zeggen dat de mensen dit bedrijf de grond in trappen eerst eens bij zich zelf moeten kijken want bij hun is niets goed want die zeuren ook over merken fietsen.

Stella staat voor vallende ster

Stella staat voor ster, wat mij betreft blijft het bij 1 ster! • 23-03-2021: Ik koop een Stella Morena Red MDBPXFL 28 ENVHGL, doe een aanbetaling van 1625€. Belangrijke overweging voor mijn keuze is de snelle levertijd omdat ik in juli op fietsvakantie ga. Het verwachte levermoment is 14-07. • 09-07-2021: Ik ontvang bericht dat de fiets vanwege problemen met de leverancier op 14 juli niet uitgeleverd kan worden, de nieuwe datum wordt 03-08. • 23-07-2021: Ik ontvang bericht: “helaas kunnen we uw E-bike op 03-08 niet leveren”. De nieuwe datum wordt 31-08. Er ontstaat irritatie bij mij: hoezo 350.000 tevreden klanten, hoezo Stella betekent ‘ster’, ‘blinkend’, ‘mooi’, hoezo “Stella makes my day” ? Hoezo ‘voorraadmodel’, ‘hoezo binnen 5 werkdagen fietsen’? Bedoelde u 5 maanden? zelfs die zijn overschreden. Zijn dit inhoudsloze marketingtrucs? • Dan lijkt het er zowaar op dat het goed gaat: 23-08 Ik ontvang de volgende mail: “Het is zover! Jouw e-bike is door de kwaliteitscontrole en je e-bike wordt bijna bezorgd!” Ik bevestig het door Stella voorgestelde aflevertijdstip. Datum: 31-8-2021, Tijd: 12:00 – 15:00 uur. Mooi, net op tijd voor de volgende fietsvakantie die op 06 september start. • 25-08: Ik ontvang opnieuw bericht: helaas kan de E- bike niet worden geleverd. Volgende leverdatum: 16-09! Ik ben not amused: hoezo de fiets is door de kwaliteitscontrole, hoezo bevestigde afleverdatum? Ik ga 6 september op fietsvakantie en ben 16-09 nog afwezig. Alweer geen fietsvakantie met de nieuwe E bike. • Teleurgesteld, bel ik met de klantenservice, met een aalmoes van 50€ wil men mij tevreden stellen. Het regent weer excuses, “maar op excuses kun je niet fietsen” Ik oefen verbale druk uit, maar kom niet verder bij de klantenservice. Ik vraag een gratis leen E- bike. De servicemedewerker mailt mij (men is voor de 3e maal mijn correct eerder doorgegeven telefoonnummer kwijt) dat ik pas per 09-09 de beschikking kan krijgen over een leen E-bike. Dan ben ik al 3 dagen met vakantie!

Jammer van het geld

Moeren en boutjes lopen los, remmerij maar matig, niet echt degelijk

Slechte levering en afspraken niet nakomen

Op 4 mei 2021 twee Stella Morena aangeschaft. Omdat we in de presale de fietsen kochten en de helft aanbetaalden kregen we de garantie dat ze op 11 augustus geleverd zouden worden. Ideaal, mede omdat de concurrent (Gazelle) pas in november kon leveren. Krijgen we begin augustus een telefoontje dat de levering van een van de fietsen werd uitgesteld tot 31 augustus en de tweede naar 1 september. U snapt het al, corona, schip in Suez kanaal etc. Die boot en corona is voor fabrikanten een uitkomst!!! Krijg ik 23-08 een bevestigingsmail waarin staat dat de eerste fiets door de kwaliteitscontrole is en op 31-08 tussen 9 en 11 uur geleverd wordt. Hierna heb ik deze afspraak telefonisch bevestigd en gevraagd of de tweede fiets op dezelfde dag geleverd kon worden. Hierover zou ik worden teruggebeld. Word ik vanmiddag teruggebeld door iemand anders met de mededeling dat beide fietsen pas op 11 november geleverd kunnen worden. Problemen met onderdelen en op mijn vraag hoe het kan dat ik een mail krijg waarin staat dat de fiets door de kwaliteitscontrole is, kreeg ik het makkelijke antwoord dat het een standaardmail is. Allerlei eerdere mails en telefoontjes met beloftes met enige boosheid mijnerzijds helpen niets. Was het dan toch verstandiger gewest om de Gazelles te bestellen, in dit geval wel ja. Vraag om coulance met als antwoord ja, 50 euro per fiets. Pardon we hebben het niet over een paar gevulde koeken maar over ruim 6000 euro waarvan de helft aanbetaald. Ik heb begrip voor problemen met toeleveranciers maar niet als dat te pas en te onpas gebruikt wordt om onder beloofde leveringen uit te komen. Slechte planning en dito management. Ik ben benieuwd wanneer het volgende telefoontje komt, want met dit soort berichten weten ze je wel te vinden, op klachten moet je lang op een reactie wachten. Kortom zeer ontevreden met dit bedrijf en al helemaal met de aangeboden coulance. Ronduit schandalig!!!!

Vertrouwen weg door veel tegenstrijdigheden

Veel rondgekeken en testritten gemaakt voor aankoop elektrische fiets voor mijn vrouw. In Stella winkel in Bergen op Zoom een testrit gemaakt en zeer tevreden over de fiets Morena Premium MDB FI black. Prijs gevraagd aan verkoper. Zeer onduidelijke uitleg, maar uiteindelijk bedrag op papiertje geschreven dat volgens hem de beste prijs was. Nl 4300 EUR. Kom ik thuis bekijk ik even op internet via webshop en staat daar geprijsd voor 3849 EUR. Terug naar winkel in Bergen om Zoom om dit voor te leggen aan verkoper. Ooh sorry dit is een mis communicatie in ons bedrijf???? Maar ik kan hem inderdaad voor die prijs leveren als je nu aanbetaling doet met als levertermijn eind september. Vertrouwen was toch wel wat weg in verkoper, daarom beslist om hem thuis toch maar online te bestellen. Zo toch maar gedaan dan. Net telefoon gekregen van Stella dat ze hem willen leveren in rood en met als levertermijn december. Maar wij willen geen rood, dus vraag voor levertermijn in zwart? Kunnen ze niet zeggen. Wat een tegenstrijdigheden allemaal tussen winkel en online!!!! Heb nu vermoeden dat ze graag aanbetaling willen en dan maar kijken hoe het verder verloopt. Toch nog altijd veel interesse in de Morena Premium MDB FI black maar weet niet hoe ik er toch aan kan geraken dan. Heel jammer!!!

Waardeloos bedrijf, zeer klant onvriendelijk

Wat een waardeloos bedrijf is dit. Het is een marketing- en verkoopmachine, wat alleen uit is op groei en marktaandeel winnen. Geen eerlijke, transparante prijsinformatie bij de verkoop. Er wordt gerommeld met kortingen en op de factuur staan opeens andere prijzen. Eigen, intern gemaakte fouten worden niet erkend. Bijna nooit terugbellen of mailen en dan wel roepen dat klantenservice prioriteit heeft en er al meer dan 300000 tevreden klanten zijn. De klantenservice is gewoon super slecht! Er wordt meermaals veel beloofd, maar niets van waar gemaakt. We hebben 2 fietsen gekocht, waarvoor in totaal 8x een uitlevering heeft moeten plaats vinden; uiteraard met constant vertraging. Het management is nooit bereikbaar om een gesprek mee aan te gaan. Het verhaal is veel langer en de ellende uitgebreider maar beter sluit ik af met het advies, bestel en koop hier geen fiets.

Super aankoop e-bike in Hasselt

Mijn aankoop van een Livorno Premium is zeker naar wens verlopen. Afspraken i.v.m levering werden nagekomen zoals afgesproken. Levering met de nodige uitleg was goed. Zowel verkoop- als service-afdeling is top !!!! Dag na levering nog vragen en deze werden zonder problemen beantwoord met het nodige geduld. Stella Bikes Hasselt zeker aan te raden !!!!!! voor aankoop en service. Vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Mannen doe zo verder, goed bezig !!!

Mijn eerste Stella fiets was een Livorno, een super fiets waar ik nooit geen problemen mee had. Mijn 2e Stella fiets werd natuurlijk weer een Stella fiets, de Cosmo gekocht voorjaar 2020. Helaas wat heb ik hier een pech met de versnellingen mee gehad, volgens mij is deze fiets wel 10 keer bij Stella geweest in een paar maanden tijd. Ik was er zo klaar mee, dat ik een lange mail naar Stella heb gestuurd dat ik zo ontevreden ben over de fiets en eigenlijk de fiets weer wilde inruilen voor een andere fiets. De aardige mevrouw belde me na een half uur terug, dat ze mijn fiets komen ophalen en dat ik ipv. 7 versnellingen een 8 versnellingsnaaf krijg van Stella op mijn fiets. Wat een uitstekende service en wat ben ik nu weer ontzettend blij met mijn Stella en heb de afgelopen maanden alweer 3 duizend kilometer er op gefietst zonder problemen. Stella bedankt voor de goede service

Levering volgens afspraak, service ondermaats

Twee fietsen bij Stella Nuth gekocht en een afspraak gemaakt omtrent de levering die op het thuis adres zou plaatsvinden. Prima alles volgens afspraak afgeleverd. Na 3 maanden valt van een fiets de fietsenstandaard spontaan van de fiets af. Na een aantal pogingen via de telefoon of de chat optie kreeg ik de kans mijn probleem te melden. Eerst een heel gedoe omdat Stella het toch vreemd vond en dat volgens hun de fiets moest zijn gevallen. Dat is dus helemaal niet het geval. Vervolgens kreeg ik een antwoord dat de fietsenstandaard niet op voorraad was. Toch wel vreemd als je duizenden fietsen per week verkoopt. Ik kon dus geen beroep op service doen totdat ik zou worden gebeld als er een voorradig zou zijn. Na een week zonder iets van Stella te horen maar weer gebeld en ineens kan er een afspraak worden gemaakt om in Stella Nuth naar mijn fiets te kunnen laten kijken. Maar zo wordt er gelijk verteld de monteur bepaald of de reparatie onder de garantie valt. Ik ben benieuwd hoe Stella dit nu zal afhandelen. Tot nu die vind ik de service van Stella echt benedenmaats.

Bewust misleidend bezig bij Stella .. en oplossen ho maar!

Stella schijft over haar fiets verzekering ... ----------- Je profiteert naast de goede service ook van de voordelige premie. Vanaf € 4,42 per maand is jouw Stella fiets all-risk verzekerd, inclusief pechhulp voor onderweg. Altijd handig voor als je met een mankement langs de weg staat. ----------- Maar voor dit bedrag krijg je helemaal geen gratis pech hulp Want met pechhulp kost het je 86,00 dus 7,16 Dus Stella is misleidend bezig .. wie gaat daar wat aan doen ? Stela gebeld / email / chat maar zij bieden geen oplossing ! en passen de site niet eens aan doelbewust u misleiden scande stella ... is de ANWB dan geen betere oplossing die liegen niet !

Teleurstellend

Na heel veel telefoontjes en veel niet nagekomen afspraken zou gister eindelijk ( dit keer) de juiste fiets gebracht worden. Helaas weer niet zoals afgesproken.... Prijs van de fiets was veel hoger dan afgesproken en een veel goedkoper slot bij geleverd. Contact gezocht en het zou goed komen...... Nog steeds geen fiets en het beloofde contact wat er zou zijn is ook achterwege gebleven. Wordt hier verdrietig van.

Mooie fietsen!

Mijn vrouw en ik hebben 2 mooie fietsen bij Stella gekocht. De fietsen zijn erg mooi afgewerkt en doen echt niet onder voor andere " grote" namen. Bij het ophalen van de fietsen bleek er bij één van de fietsen een kleine beschadiging op de bagage drager te zitten. Deze werd gelijk vervangen voor een ander exemplaar. Wij hebben totaal geen problemen met de service ervaren. Het enige nadeel was dat de levertijd van de fiets van mijn vrouw erg lang was, deze bedroeg bijna 3 maanden.

Zeer slechte service... Communiceren moeten ze nog leren

17 juni een accutas besteld als cadeau. Kreeg maar niks te horen en begin juli zelf maar contact opgenomen hoe het met mijn bestelling stond. Vreselijk irritant keuzemenu als je belt en via mail duurt een reactie ook veel te lang. Uiteindelijk krijg ik een mail dat het product niet voorradig is en dat ze hopen mij voldoende hebben geïnformeerd... Misschien een verwachte levertijd? Na doorvragen was dit leverbaar vanaf 29 juli. Inmiddels nog niks ontvangen en ook niks te horen gekregen! Echt een klantenservice van 0! Ben benieuwd wanneer het binnenkomt en wat ze er mee gaan doen, maar nooit meer Stella!

Veel beloven niets nakomen. Slechte communicatie.

Juli 2021 - Na diefstal van mijn fiets, Stella direct op de hoogte gebracht, volgende dag een nieuwe fiets uitgekozen, dat was snel geregeld. Maar dan moet er nog afgeleverd worden en het één en ander geregeld worden met de verzekering. En dat gaat absoluut niet naar wens. Enkele punt voor verbetering zijn: -Er wordt niet gereageerd op mijn e-mails. Alleen een standaard replying. -Bellen kost zomaar 20 minuten, lange wachttijden. -2 x beloofd terug te bellen, kon geen antwoord geven, maar er wordt dus niet terug gebeld. -Uiteindelijk kon ik de fiets halen in Schiedam ( na diverse gesprekken van mij uit). Tijdstip afgesproken. Alleen op dat afgesproken tijdstip was de winkel nog dicht, de winkel gaat pas om 09.30 open. Inmiddels stonden er al een 6 tal klanten om hun fiets op te halen, allen hadden een afspraak voor de opening. Sommige om 08.30 uur. Maar de fietsen moesten ook nog gebracht worden en dat was pas rond 10.30 uur. -Gevraagd om een factuur op papier, helaas dat was niet mogelijk. -Al met al geen beste ervaring met Stella, communicatie zeer slecht tussen klant en Stella maar ook Stella onderling gelet op het laatste voorval wat onvoorstelbaar bale was voor het personeel in Schiedam.

Vreselijk

Eigenlijk helemaal geen zin om mijn hele verhaal te vertellen. Wat wij allemaal hebben meegemaakt met onze fietsen is niet te bevatten. Het is schandalig hoe ik word behandeld door Stella. Geen ene keer ben ik gebeld. Heb zelfs medelijden gekregen met de medewerker van de winkel, hij weet er zelfs geen raad meer mee. Negeren, dat is waar Stella goed in is. En tja problemen oplossen…..het is niet te geloven maar wat een ellende hebben wij met onze 2 fietsen !!!!!!!!

Bekocht /bekaaid

Daags na mijn review (had graag op mijn eigen posting gereageerd maar ivm neg word deze misschien pas na 7 dagen geplaatst en kan je n pas na 30 dagen hieop antwoorden en wil toch zsm reageren dus via een omweg )zag ik de eerstvolgende review van Michel, zijn prijs voor dezelfde fiets/uitvoering de allernieuwste morena mdb F1 met 625 accu komt op €2800 netto. Mijn prijs €3250 netto , beide gekocht in een tijdsbestek van 1 week. Ook zie dat er een servicebeurt bij op is gezet van €69, waar niet om is gevraagd. Voel me dus aardig be...... Mijn besluit staat nu wel vast.

Is je fiets goed dan is het genieten, heb je problemen dan heb je ze ook echt!

Heb 2 Stella fietsen gekocht waarvan 1 perfect en de andere fiets is waardeloos, probleem begon na 0.5 jaar en ben nu 2,5 jaar verder zonder oplossing. Inmiddels 5x service aan het zelfde probleem gehad. Uiteindelijk een omruilvoorstel maar met een flinke bijbetaling. Volgens consuwijzer had de fiets bij de 4x al kosteloos omgeruild moeten worden. Momenteel wordt er helemaal niet meer gereageerd, niet via whatsapp, mail en in de winkel geven ze aan dat ik gebeld ga worden. Het ligt al maanden stil en aangezien een andere fietsenwinkel niet aan onderdelen kan komen ben je aan Stella overgeleverd.

Teleurstelling levering ordernr112816

Op 30/04/21 heb ik een verkoopcontract getekend bij Stella te Hasselt. Betreffende Stella Morena Black MDBPX FI, hun topmodel. De verkoper aldaar wees mij erop dat de vraag op dit model groot is, dus die fiets zal niet deze week voor je deur staan. MAAR, als je vandaag fiets koopt met nvoorschot van 50% vh totaal bedrag, zal je fiets ZEKER geleverd worden in week 33. De verkoper belde naar een of andere dienst, en wist mij dan te zeggen dat ik hem zelf op 11 aug ging geleverd krijgen. OK dit had mij over de streep getrokken. Kon ik tenminste toch nog ritjes maken in aug en sept. Vrijdag 30 juli belde ik zelf eens naar service Stella of het nog klopte van de levering. Jajaja... 11 aug wordt fiets geleverd. Aantal dagen voor levering sturen wij je nog sms in welk tijdvak van 11 augustus je thuis moet zijn. Mijn weekend kon nie beter beginnen...... Helaas dinsdag erop word ik gebeld door Stella dat levering een maand wordt opgeschoven. Naar september dus. Als reden kreeg ik te horen da frames nog niet geleverd waren. Omdat dat containerschip zolang heeft stil gelegen in Suez kanaal!! Nou, de verkoper had mij dit toch ook al kunnen vertellen bij de verkoop! Want dan had ik wel geen contract getekend hoor. Dus men houdt belangrijke informatie achter bij de verkoop. Ik vind dit beetje naar malafide praktijken ruiken, beetje verkopen in voorbedachte rade. Ben er niet over te spreken. En waarschijnlijk wordt levering van september ook nog eens opgeschoven. Let maar op! Maar ja 't voorschot krijg je al niet volledig meer terug bij annulering. Maar bij verkoop was net die voorschot zo belangrijk om voorrang te krijgen bij levering. Welke voorrang??? Ondertussen zit ik zonder n rijbare fiets. Ben ik verplicht openbaar vervoer te nemen om naar werk te gaan. Dus sowieso verlies je nuttige uren hierdoor. Ben al naar n lokale fietsenhandelaar geweest voor n offerte te laten maken. Fietsen zijn binnen 2 weken leverbaar. Da is pas n service. Graag reactie asap

Teleurstellingen

Op 30 april heb ik mij de nieuwe Stella Morena Black MDBPX FI besteld te Hasselt. Als ik, volgens de verkoper aldaar, diezelfde dag zou bestellen, ging de fiets geleverd worden in week 33. Beter nog, ik zou bij de eersten zijn waar fietsen zou geleverd worden, nl op 11 augustus. Ik vond 't prima. Kon ik nog een groot deel van augustus en de hele nazomer van mijn nieuwe fiets kunnen genieten. Ik besloot toch maar eens te bellen op vrijdag 30 juliom te vragen of de levering op 11 augustus ging doorgaan. De dame aan de lijn kon 't alleen maar bevestigen. 3 dagen later werd ik opgebeld dat er plots problemen waren met de frames en dat levering van mijn fiets 1 maand opgeschoven werd. Een half jaar wachten op mijn fiets? Die fiets waar ze zo reclame van maken? En waarvan ze de helft voorschot moesten hebben? Ik zit momenteel zonder fiets en ik vrees dat 't nog langere tijd zo zal zijn. En als ik hem toch eens zou ontvangen, staat ie stof te vergaren in de wintermaanden, waardoor mijn 1e gratis onderhoud ook meteen zal hervallen. Graag had ik een oplossing gekregen, of da nu een compensatie is, of een fiets te Leen. Of sterker nog, mocht er plots toch ergens een Stella Morena opduiken asap Als dit de werkwijze is van Stella, hou ik mijn hart al vast: zijn die fietsen wel betrouwbaar, en de service diensten? Als je telkens zo lang moet wachten op reserve onderdelen..... Ja zeer teleurgesteld. De verkoop gaat ongelooflijk gemakkelijk, misschien da ik hierin ook weer naïef in ben geweest.... Gladde verkooppraatjes. Veel blabla, weinig boemboem

Te goed

Vandaag bij Stella in Apeldoorn en Nunspeet geweest na het aanvragen van een proefrit op de Morena. In Apeldoorn kwam de medewerker pas na ons toe nadat een andere medewerker hem attent had gemaakt dat er klanten in de winkel waren. Daarnaast een snelle en onpersoonlijke behandeling. Aangezien de Morena o.a. alleen in Nunspeet stond daar naar toe gereden. Vlotte hulp en we konden zo op 2 fietsen, waaronder de Morena, weg fietsen. Prima ervaring maar de ervaring daarna: ik ben nog steeds verbijsterd. Alsof één van de duurdere fietsen aanschaffen er niet toe doet! Snelle afhandeling, onpersoonlijk gesprek, gegevens opschrijven en vervolgens tot een klein vierkantje vouwen en weg stoppen en als klap op de vuurpijl weglopen bij de klanten als voor de verkoper het gesprek erop zit! Wij hebben elkaar aangekeken en gezegd: 'het gaat ze te goed, ze hoeven er geen moeite meer voor te doen'. Geen Stella voor ons dan ook.

Zeer slecht

Zeer slechte service. Zijn heel vaak onbereikbaar. Dit is al jaren zo. Al je belt wordt je vaak na 25 minuten terug geschakeld naar de receptie. Stuurpen was stuk. Voor ik geholpen kon worden waren we ruim 12 dagen verder. Ik ben toen maar naar een echte fietsenmaker gegaan. Ook de servicebeurt is op niets uitgelopen. Na veel bellen is mij verteld dat het verstandiger was om hier nog mee te wachten. Toen ik na een half jaar een servicebeurt aanvroeg op lokatie was volgens Stella de garantie/servicebeurt verlopen. Bij aflevering van de 2 fietsen. Per ongeluk? veel lichtere accu geleverd en kettinsloten vergeten. Fietsen mee terug laten nemen. Pas na 2 weken werden de fietsen opnieuw geleverd. Kortom zeer slecht.

Ware nachtmerrie

Zo vriendelijk bij de verkoop zo slecht bij schade. 22 juni fiets met schade gebracht. Wilden schade herstellen met onderdeel van een ander soort fiets. Geen garantie of de fiets goed hersteld zou worden. Niet mee akkoord gegaan ivm goede fietsverzekering. Fiets op 24 juni naar Nunspeet gegaan. Vervolgens bleef het stil en begon de ellende. Uiteindelijk 9 juli schaderapport ontvangen na 10x bellen mailen chatten. Meteen toestemming reparatie gegeven. Weer werd het stil. Uiteindelijk 14 juli excuus en reparatie zou zsm plaatsvinden. Week gewacht. Gebeld en werd aangegeven dat het nog wel 10 dagen kon duren. 2x klacht ingediend, trustpilot reactie geplaatst. Weer vaak chat gestuurd gebeld. Elke keer antwoord fiets staat in werkplaats. Niemand wil zeggen wanneer fiets klaar is. Zelfs een medewerker gaf toe hoe slecht de service bij Stella is en dat ze vaak met de mond vol tanden aan de telefoon zit. Weer beloftes gedaan dat ik gebel zou worden. Weer niet gebeurd. Uiteindelijk is vorige week gezegd dat mijn fiets afgelopen vrijdag klaar zou zijn. Weer niets gehoord. Maandag ben ik uiteindelijk gebeld excuses bij u is echt alles fout gegaan. Wij willen u een leenfiets aanbieden. Ik leenfiets mijn fiets is toch deze week klaar. Antwoord nee kan nog wel 4 weken duren. Dit kan toch niet waar zijn. Maar goed gelukkig krijg ik een leenfiets want ik zit inmiddels al 6 weken zonder fiets. Als klap op de vuurpijl kan ik pas een leenfiets krijgen vanaf 10 augustus. Dit slaat werkelijk nergens op. En maar reclame maken dat ze klantvriendelijk zijn. Als je eenmaal een fiets hebt gekocht dan hebben ze je binnen maar daarna interesseert ze het geen ene moer. Zie ook meer ervaringen. Stella zo kun je niet met klanten omgaan.

Bekocht

Daags na mijn review (had graag op mijn eigen posting gereageerd maar ivm neg word deze misschien pas na 7 dagen geplaatst en kan je n pas na 30 dagen hieop antwoorden en wil toch zsm reageren) zag ik de eerstvolgende review van Michel, zijn prijs voor dezelfde fiets/uitvoering de allernieuwste morena mdb F1 met 625 accu komt op €2800 netto. Mijn prijs €3250 netto , beide gekocht in een tijdsbestek van 1 week. Ook zie dat er een servicebeurt bij op is gezet van €69, waar niet om is gevraagd. Voel me dus aardig be...... Mijn besluit staat nu wel vast.

Wilco en Daan, ik daag jullie uit

Beste heren, Op 5 april 2021 een mooie fiets gekocht bij Stella in Veenendaal. Na veel, veel, veel ellende en fouten in de fiets en van Stella kreeg ik van Stella op 15 juni 2021 het verheugende bericht dat ik een geheel nieuw exemplaar krijg. Daar was ik meer dan gelukkig mee. Beste oplossing mogelijk. Eind juni 2021 wordt de nieuwe fiets gebracht. Waar kom ik achter, er zit een kleinere accu op dan op de eerste nieuwe fiets. Ik neem maar weer contact op met Stella. Op 5 augustus 2021 komen zij de grotere accu brengen. Vandaag ben ik er echter helemaal klaar mee. Na wat ritjes naar mijn werk vandaag een langere rit gepland. Na pakweg 20 kilometer begint de ketting een lawaai vanjewelste te maken. Schakelen gaat ook niet zoals het hoort. Wat nu? Niet verder fietsen, in ieder geval weer richting huis. Veenendaal ligt op de route. We kijken op de site, wat blijkt de werkplaats is vandaag geopend tot 17.00 uur is te lezen. Aangekomen bij de winkel /werkplaats blijkt de werkplaats gesloten te zijn. Verkoper geeft aan dat het zo is in Veenendaal. Verder dan advies om een (snellere) servicebeurt te plannen komt men niet. Heren, ik ben er eigenlijk helemaal klaar mee. 2 keer een hagelnieuwe fiets met gebreken en fouten van de organisatie. Keer op keer als beste uit de test! In diverse fietstesten zijn de elektrische fietsen van Stella uitgeroepen tot beste uit de test! En daar zijn we enorm trots op! Ik daag jullie uit om dit waar te maken. En ik ben wel serieus. Ik verwacht binnen een redelijke termijn van 10 dagen een foutloos rijdende fiets met de juiste specificaties van Stella. Kunnen jullie hier niet aan voldoen, dan zie ik de door ons gesloten overeenkomst als teniet gedaan. Ik verwacht dan mijn geld terug te ontvangen en daarna kan de fiets worden opgehaald bij mij thuis. Ik hoop echter dat het jullie gaat lukken.Met vriendelijke groeten, Rik van Kooten

gematigd

April 2021 Zin in een Ebike, info gevraagd omtrent de nieuwe fiets ( morena MDB FI)van het jaar >> levertijd oktober 7 april een morena MDB FI black besteld, met levertijd 14/07 Gewijzigd in 21/07 Gewijzigd in 03/08. Je snapt alwel waar dit naar toe gaat. Ondertussen diverse mails naar verkoper van stella verzonden; omdat er verkeerde zaken zijn genoteerd op de overeenkomst, maar niks geen antwoord.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen