Mijn man heeft een lage instap fiets besteld omdat hij niet meer goed op en af kan stappen op een normale herenfiets nu blijkt dat hij een progressieve hersenaandoening heeft en kan nu helemaal niet meer fietsen de fiets zou geleverd worden in juni dat stellen ze zomaar uit en nu wil ik die fiets annuleren want hij heeft er niks meer aan nu krijgen wij een boete van 750 euro!!!! Echt zeer klantonvriendelijk waardeloos!!!
Goedemiddag Bea, bedankt voor je review. Wat erg om te lezen van je man; veel sterkte gewenst. Ik zorg er graag voor dat er naar aanleiding van je review contact met je wordt opgenomen om dit verder te bespreken. Wil je ons hiervoor je postcode, huisnummer, ordernummer en review per e-mail sturen aan [email protected], o.v.v. Kiyoh? ^Stefanie
2 fietsen besteld voor onze kinderen. We wilde graag 2 mandjes op de fietsen. De verkoper uit Goes, Rickey Dieleman deed ons een mooi aanbod. Voor de twee fietsen met afgesproken prijs kregen we de mandjes erbij + nog eens betere zadels. Bij aflevering geen van beide meegeleverd. Na meerdere pogingen in contact te komen met de verkoper worden we van het kastje naar de muur gestuurd en vooral aan het lijntje gehouden zonder ook maar een oplossing! Rickey Dieleman reageerde 1 keer op de mail dat hij erachteraan ging en we uiterlijk de volgende dag iets van hem zouden horen. We wachten 2 weken later nog steeds en zijn ondertussen meerdere mailtjes en belletjes verder.
Beste Jose, dat klinkt niet als de normale gang van zaken en moet uiteraard opgelost worden. Naar aanleiding van de verzonden mail, is er een melding aangemaakt voor de juiste afdeling. Hierbij heb ik dit bericht ook toegevoegd. Deze afdeling streeft ernaar binnen 1-3 werkdagen contact op te nemen. ^Melissa
Mijn vrouw had een ongeluk gehad met de fiets waar door we een hoop schade hadden aan de fiets. Ik moest van mijn verzekering een schaderapport laten maken bij Stella. bij het maken van het rapport beloofde ze me dat ik dezelfde dag nog het rapport zou ontvangen. Ik heb hier 2 keer moeten bellen om hem te ontvangen. Na goedkeuring van de verzekering mocht de fiets gemaakt worden, maar na weken wachten op de onderdelen en een hoop telefoontjes verder en vaak belooft voor een oplossing en dat ze mij zouden terug bellen wat niet gebeurde ben ik uiteindelijk naar de winkel in Tiel gegaan. Daar zeiden ze dat ik de volgende dag terug kon komen om hem te laten maken.Toen ik de fiets bracht hadden ze geen leenfiets die ik kon gebruiken zeiden ze, dus moest ik 3 kwartier na huis lopen. Bij het ophalen van de fiets zeiden ze dat ze alles hadden vervangen. Dus ik heb netjes de rekening betaald. Maar bij thuis komst zag ik dat de oude handremmen en kabels niet waren vervangen en de handremmen zwart waren gespoten. Ben terug gegaan en eerst ontkende de monteur het, maar later zei dat ze ze zwart hadden gespoten op dat ze niet op voorraad waren. maar ik heb wel de volle pond betaald.Dit is gewoon klanten belazeren Heb nu al 3 keer een klachtenformulier ingeleverd maar weer geen reactie.ZEER SLECHTE SERVICE voor mij geen Stella meer
Wat een vervelende situatie Marco, dat is natuurlijk niet de normale gang van zaken. Ik heb mijn collega's gevraagd hierover direct contact met je op te nemen, en ik heb begrepen dat er inmiddels een afspraak is gemaakt om de fiets bij je thuis op te halen. We gaan je dan voorzien van een leenfiets en ervoor zorgen dat je eigen fiets weer helemaal in orde wordt gemaakt! Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd even een mail sturen via [email protected] o.v.v. Kiyoh, of bellen naar 0341-252266. ^Marjon
Originele beoordeling
In de winkel in Roermond uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan door Ludo. Ook meerdere proefritten gemaakt en uiteindelijk een fiets besteld met snelle levering. Deze keer ook betere en uitgebreidere uitleg gekregen dan de verkoper tijdens een eerder bezoek aan deze locatie.
Wat fijn om te mogen lezen Tanita! Bedankt voor je positieve review. Veel plezierige kilometers toegewenst! ^Marjon
Omschrijving klacht Eind april heb ik folder aangevraagd omdat ik interesse heb/had in de fiets van het jaar: Morena MDB F1. Naar aanleiding van mijn aanvraag werd ik gebeld door een medewerker van Stella. Aangegeven dat ik liever een herenmodel wilde i.p.v uni sex. De medewerker gaf aan dat er alleen maar uni sex modellen gemaakt zouden worden. Ook is uitdrukkelijk gesproken over de prijs van de fiets (in de folder is deze niet te vinden). De medewerker gaf aan dat de fiets met een 625 kw batterij op € 3400 zou komen. Op deze prijs zou bij inruil nog de inruilkorting van € 600 afgaan. Per saldo nog een netto prijs van € 2.800. Uitdrukkelijk is mij meegedeeld dat er een ook korting van € 600 verleend zou worden indien er geen fiets ingeruild zou worden. Onlangs zag ik de site dat de fiets van het jaar ook in herenmodel leverbaar is. Vreemd! Vervolgens langs gegaan bij de winkel in Apeldoorn om te informeren naar de levertijden. Daar constateerde ik dat de prijs van de fiets € 3100 was met de 400 kw batterij. Bij upgrade naar 625 kw zou de prijs € 3500 zou zijn. Hoewel Stella openlijk adverteren met een inruilkorting van € 600 gaf de medewerker aan dat de korting niet meer van de laatstgenoemde prijs af zou gaan. Wederom maar weer een folder aangevraagd omdat op de site staat vermeld dat de prijzen inmiddels in de folder staan. Helaas zijn de folder geen prijzen genoemd. Naar aanleiding van de gang van zaken een contactformulier ingezonden met "klacht". Helaas geen reactie en heb ik tot twee maal toe een reminder moeten sturen. Uiteindelijk een medewerker gesproken die een standaard antwoord gaf. Mij is beloofd dat ik gebeld zou worden door leidinggevende. Tot op heden niets gehoord. Bij Stella zijn prijzen niet na te gaan, zijn reclame's en folders misleidend, wordt tegenstrijdige informatie gegeven en wordt niet gereageerd op contactformulieren en/of vragen. Toezeggingen worden niet nagekomen. Gewoon slecht georganiseerd.
Wat ontzettend jammer om te horen dat dit jullie ervaring is met Stella! Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. We willen graag tevreden klanten. Ik heb je bericht, samen met je mail, nogmaals met een hoge prioriteit doorgezet naar de juiste afdeling om dit met spoed op te pakken en je ervaring hopelijk om te kunnen buigen naar een positievere ervaring. ^Melissa
In eerste instantie verliep de aanschaf van de fiets vlot. Proefritje bij testcentrum Rijnsburg. Dit bevalt en moederfiets met zitje wordt aangeschaft. In juni zou de fiets geleverd worden. Dit was voorwaarde, omdat het de bedoeling is dat de fiets in de zomervakantie intensief gebruikt gaat worden. Bij de verkoper is aangegeven dat de fiets gebruikt gaat worden met fietstassen en achterzitje. Verkoper praat hierin mee en snapt dat dit met een gezin nodig is. Dan begint de ellende. Op de bon staat een veel latere leverdatum (eind augustus). Van een kennis hoor ik dat bij stella geen achterzit en fietstas in combinatie mag i.v.m. stabiliteit. Terug bij stella Rijnsburg beaamt een volgende verkoper dit, maar hij kan ons niet helpen met een oplossing. Wel krijgen we een telefoonnummer van eerste verkoper mee. Deze neemt echter herhaaldelijk niet op. Wanneer hij eindelijk een keer de telefoon beantwoord snapt hij zelf niet hoe het kan dat hij dit ons zo verkocht heeft. Hij kan echter ook niets voor ons betekenen. Maar vraagt ons het stella nummer te bellen. Na een heel klantonvriendelijk belsysteem, waarin we verschillende keren naar de winkel terugverwezen worden, komt er eindelijk een oplossing: de fiets krijgt een mand (wat absoluut mijn voorkeur niet heeft) en tot de latere leverdatum krijg ik en leenfiets te leen. Afgesproken wordt dat deze 2 juli geleverd word. Op 2 juli ben ik op afgesproken tijd aan het wachten, maar helaas geen leenfiets. Als ik na afgesproken tijd (hele ochtend wachten) bel, blijkt de fiets niet geleverd te worden. Dit zonder mij in te lichten. Heel slecht dat dit zonder enig overleg of afzegging gebeurd. Ik zal terug gebeld worden, maar tot nu toe is dit niet gebeurd. Geen nieuwe leverdatum, niets. Zelf al 2 keer gebeld om navraag te doen, maar ik krijg alleen mensen aan de lijn die hier niet over gaan en mij niet kunnen doorverbinden, omdat collega's die hier wel over gaan in gesprek zijn. We wachten nog steeds....
Bedankt voor het delen van je ervaring Sophia, wat jammer om te moeten lezen dat dit zo gelopen is. Inmiddels is er telefonisch contact geweest met de betreffende afdeling, welke de levering van je bestelde e-bike gelukkig naar voren heeft kunnen halen, naar 14 juli. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn horen we het graag. Stuur ons gerust een bericht via [email protected], o.v.v. Kiyoh, dan helpen we je spoedig verder. ^Marjon
zwaar teleurgesteld in service bij Stella. Plannen servicebeurt na eerste 3 maanden verloopt moeizaam door werkverplichtingen en vakantie. medewerker servicedesk geeft dan aan dat niet hebben servicebeurt gevolgen kan hebben voor garantie. Niet meedenken in oplossingen en mogelijkheden, geen empathie of klantgerichtheid, maar botweg dreigen met garantiebeperkingen. teleurstellend! teruggebeld door Stella, door de oorspronkelijke medewerkster. excuus aangeboden, en gezocht naar oplossing. Dit is wat je van een klantenservice verwacht. jammer dat je daar eerst je beklag voor moet doen.
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de nazorg Frank. Er is inmiddels contact met je geweest over de betreffende klacht en van mijn collega heb ik begrepen dat dit gesprek prettiger is verlopen. We nemen binnenkort contact met je op om alsnog een afspraak te maken voor de servicebeurt. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected]. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Originele beoordeling
Op 21 juni 2021 kocht ik een Stella Morena Trekking Blue MDBAL+ een van de topmodellen van Stella. Van te voren heb ik via het digitale formulier vragen over deze fiets gesteld. Ik heb er nooit antwoord op gekregen! Toen ik de fiets eenmaal in mijn bezit had, zat al snel het voorspatbord los (inmiddels verholpen) en kraken de pedalen hinderlijk (ik heb hier meteen een onderhoudsbeurt voor aangevraagd, maar heb nog geen uitnodiging ontvangen). Toen ik de e-bike aanschafte liep er een actie met minimaal €700,00 inruilkorting. De verkoper beweerde dat dit alleen voor in te ruilen e-bikes gold en ging niet verder dan €570,00 inruilkorting voor mijn ingeruilde Raleigh hybride sportfiets. Later heb ik de voorwaarden er nog eens op nagelezen. Nergens bleek dat de inruilactie uitsluitend voor ingeruilde e-bikes gold. Op 22 juni heb ik hierover via de e-mail een klacht ingediend en gevraagd om aan mij de onthouden €130,00 alsnog over te maken . Tot op heden heb ik nog geen terugstorting c.q. reactie ontvangen. Stella hangt echter wel meteen - uit marketingoverwegingen - aan de telefoon wanneer je een brochure aanvraagt. Dan kan het dus wel. Al met al laat de klantvriendelijkheid sterk te wensen over. Over de e-bike zelf kan ik pas later een oordeel geven, wanneer ik er zo'n 1000km op heb zitten.
7-7 update: Er is inmiddels telefonisch contact geweest en afgesproken dat het teveel betaalde bedrag, weer retour gestort zal gaan worden. Dit zou één dezer dagen weer op de rekening moeten staan. Laat het gerust aan ons weten wanneer er nog vragen en/of opmerkingen zijn. ^Melissa Wat ontzettend jammer om te lezen dat je dit gevoel eraan overgehouden hebt. Dat hadden we uiteraard graag anders gezien! Wij hebben het op dit moment in behandeling genomen en streven ernaar spoedig contact met je op te nemen hierover. Excuses voor het ongemak wat hierin is ontstaan! ^Melissa
In eerste instantie een bezoek aan huis gemaakt voor een proefrit om een fiets aan te schaffen voor onze dochter. Afspraak stond gepland op 15 april 2021 na half 4. Op 5 april kwamen we onverwachts bij een Stella verkooppunt en hebben daar een fiets gekocht. Fijne en correcte verkopers. De fiets zal -zoals overeengekomen- begin juli geleverd worden. De verkoper zou ervoor zorgen dat het geplande bezoek aan huis geannuleerd zou worden. 14 april krijg ik een telefoontje dat de verkoper donderdag middag langs zou komen. Ik heb hem verteld dat we al een fiets gekocht hebben. Afspraak bij deze geannuleerd. Ongeveer 2 weken later krijg ik bericht dat over enkele dagen de fiets afgeleverd zal worden. Vervolgens gebeld en gezegd dat er afgesproken was dat we de fiets in de eerste week van juli -op mijn vrije dag- willen ontvangen. Dit kon niet (waarvoor alle begrip) dus datum van 30 juni gekozen. ( Jammer dat het weer niet op mijn vrije dag kon) Gevraagd of dit dan in de tweede helft van de middag kan omdat er pas vanaf half 3 iemand thuis is. Dit zou doorgegeven worden aan de bezorger. 28 juni een bericht ontvangen dat de fiets tussen 12 en 15 uur afgeleverd wordt. Toen begon het toch echt wel te kriebelen. Heb vervolgens gebeld en gevraagd of het later op de middag kan? Dit was niet mogelijk. Op mijn vraag of het in de ochtend om 8 uur kon? Ook niet mogelijk. Voorstel van Stella was om de levering 2 weken uit te stellen. Dit was voor ons geen optie omdat onze dochter er naar uitzag om de fiets te ontvangen. Heb de afspraak maar aanvaardt. Op dit moment weten we nog niet hoe we het kunnen regelen om de fiets in ontvangst te nemen. In het kort: communicatie en planning staat bij Stella op een laag niveau.
Wat jammer om te horen dat de geplande tijdsindicatie niet helemaal uitkomt. We doen uiteraard altijd ons best om met alle voorkeuren rekening te houden, echter is het helaas niet altijd mogelijk om exact binnen de gewenste kaders te leveren. In dit geval hebben we de voorkeur voor levering in de middag mee kunnen geven, en gelukkig hebben onze collega's van de planning met die voorkeur wel rekening kunnen houden. Mocht je hierover nog vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan gerust even contact met ons op via 0341-252266 of [email protected] o.v.v. Kiyoh. ^Marjon
Vorige jaar een Stella gekocht. Binnen een paar maanden kreeg de fiets kuren. De batterij die was geüpgraded ging maar 60 kilometer mee ipv 120 kilometer. Na de eerste service beurt in februari kreeg ik binnen 1 week een E10 melding waardoor ik niet meer kon fietsen. Twee weken later werd hij opgehaald om te worden gerepareerd. In totaal is de fiets 3 maanden weggeweest. Binnen 1 week weer een E10 melding. Ik kon weer niet fietsen. Weer gebeld en gezegd dat ik nu een definitieve oplossing wilde. Ik had nl nauwelijks gefietst. De banden hadden nog haartjes!!!! Stella bood aan om de fiets om te ruilen voor een goedkoper exemplaar met bijbetaling van 200 euro. Schandalig!!. Ze zouden nog een keer langs komen om de fiets te repareren. Ondanks herhaaldelijk contact van mijn kant reageert Stella niet meer. Ik zit ondertussen 9 maanden met een fiets die niet werkt. Ondertussen heb ik mijn zaak overgedragen aan een jurist. Wellicht dat Stella nu wel wil bewegen. In het begin als ze iets kunnen verkopen zijn ze heel vriendelijk. Ook voor de eerste reparatie. Maar als er echt een probleem ontstaat geeft Stella niet thuis. Echt een waardeloze fiets maar bovenal een waardeloos bedrijf met een hele slechte service.
Wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat dit je ervaring met Stella is Ingrid. We willen graag tevreden klanten dus vinden het erg vervelend dat dit zo gelopen is. Ik zie dat je bericht ook via Trustpilot is binnengekomen. Ik heb direct een melding aangemaakt voor de betreffende afdeling. Zij streven er naar om binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op te nemen. ^Marjon
Als wij in Zeeland zijn huren wij altijd 2 Stella-fietsen in Haamstede, de fietsen altijd prima, de service uitstekend. Enthousiast over de Stella-Livorno-fietsen, wilden wij er 1 kopen. Naar de Stella-winkel in Schiedam, daar hadden ze nog een outlet-model, die was prima voor ons, want we wilden de fiets als tweede fiets erbij. Ontzettend aardig geholpen, we konden de fiets de week erop ophalen. Toen we de fiets op gingen halen, was die zoek, uiteindelijk gevonden, maar hij moest nog nagekeken worden, door de service-monteur die net nieuw was en nog niet helemaal ingewerkt was. De nieuwe accu was er nog niet. Wij uiteindelijk zonder fiets naar huis, we zouden gebeld worden. 1,5 week geen reactie, zelf weer contact opgenomen, excuses. De fiets zou rijklaar gemaakt worden, de nieuwe accu was niet leverbaar, we kregen tijdelijk een leenaccu en daarna een nieuwe, als die weer leverbaar was. Op woensdag konden we de fiets ophalen. De fiets was weer zoek, er was niets doorgegeven en er werd ons verteld dat bij een outlet-fiets een outlet-accu hoort. We kwamen er niet uit met de medewerker en zijn weer zonder fiets naar huis gegaan. De volgende dag de fiets afbesteld. Heel jammer, maar wij hebben geen vertrouwen meer in.
Dat is wel erg teleurstellend om te moeten lezen Hetty! Onze excuses hiervoor, dit is absoluut niet de normale gang van zaken. Mocht je hierover nog contact wensen horen wij het heel graag, we willen immers graag tevreden klanten. Desgewenst ontvangen we hiervoor graag jullie contactgegevens per mail. Je mag ons mailen via [email protected], o.v.v. Kiyoh. We hopen van jullie te horen! ^Marjon
Na twee maanden geduw en getrek, geen reacties, veel bellen vanuit mij, wordt eindelijk mijn fiets, die gebreken vertoond, omgeruild voor een nieuwe. Fijn! Afspraak gemaakt vrijdag 25 juni 08.00. 10.00 uur helaas nog geen fiets, maar weer eens bellen. Oh nee die fiets is helemaal niet leverbaar mevrouw. Sorry!?!? Niemand mij daarover ingelicht en ik word ergens binnen 5 werkdagen teruggebeld, wat nooit gebeurd, om te kijken naar een passende oplossing. ZOooooooo klaar met dit kansloze bedrijf. Koop nooit iets bij ze!!!!
Van de week met de fiets van mijn zoon voor een lekke band terug naar Stella geweest. De ervaren monteur vertelde dat hij kon zien dat er niet goed op de bandenspanning was gelet. Hij legde op een leuke manier aan mijn puber uit dat hij daar 1x in de 4 weken naar moet kijken in het belang van de banden en de levensduur van de fiets. Hij gaf meteen uitleg hoe hij de ketting (eens in de 5 weken moest smeren en dat dat met speciale spray voor elektrische fietsen moet omdat anders de sensor kan beschadigen.) Zeker de jeugd is niet meer zo van het lezen en dan is zo'n goede demonstratie nuttig. Eigenlijk zouden ze bij Stella voor de nieuwe generatie filmpjes moeten maken over het onderhoud. Dat levert vast "betere" klanten op :D
Bedankt voor het delen van je ervaring Karin! Dat is een hele goede tip, die we zeker mee zullen nemen :-) Goed onderhoud voor de e-bike is natuurlijk erg belangrijk. Voor nu veel plezierige en veilige kilometers gewenst namens Stella! ^Marjon
Mijn vrouw en ik hebben een Livorno fiets, deze bevalt ons uitstekend. In het begin werd de ketting slap, deze wilde ik spannen (schuurde door de kettingkast ) maar er zaten geen ketting spanners op. Bij de service beurt aangegeven, dat de ketting slap was en dat er geen ketting spanner op zaten. Volgens de monteur was dat niet nodig, en dat hij de ketting zou spannen. En het wiel zo zetten dat de ketting niet meer slap zou komen. Maar naar en week of 5 moest ik het wiel weer naar achteren zetten. Dit moet gemiddeld eens in de 5 a 6 weken, dan draai ik het wiel zo strak aan dat ik bang ben dat ik wat breek. Bij de fietsenmaker geweest voor spanners maat deze passen niet. Jammer er wordt zo’n mooie fiets uitgeleverd, en dat er dat op een klein onderdeel word bezuinigd.
Ik kan me dat goed voorstellen Rob! Mocht je hierover nog graag contact wensen met onze klantenservice vernemen wij graag je contactgegevens via [email protected] o.v.v. Kiyoh. We nemen dan even contact met je op! Voor nu veel fietsplezier en veilige kilometers gewenst! ^Marjon
Wij hebben al bijna 2 jaar allebei een Modena. Aan één fiets is "slechts" drie keer gesleuteld. Aan de andere fiets is inmiddels al acht keer gesleuteld. Beide fietsen zijn ondanks deze "service" nog steeds niet perfect. Aangezien bij één fiets al vijf keer de controller vervangen is, is ons vertrouwen in de kwaliteit van fietsen en personen tot ver onder het nulpunt gedaald. Zeker als je het gebrek aan klantvriendelijkheid en het niet nakomen van afspraken daarbij optel, kunnen wij GEEN positieve reacties plaatsen. Binnenkort staan we wederom, halverwege de vakantie, opnieuw bij een "service center" en staan we wederom zonder fiets.
Update 26-6: Inmiddels hebben wij tweemaal geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen, helaas was er beide keren geen gehoor. We hebben helaas nog geen telefoontje van je terug gekregen. Wil je ons maandag terugbellen op het algemene nummer 0341-252266? Uiteraard zullen mijn collega's het ook later nogmaals proberen. ^Marjon Wat een vervelend verhaal! Dat moet natuurlijk opgelost worden. Ik heb direct een melding gemaakt voor de desbetreffende afdeling. Deze afdeling streeft ernaar om binnen 1-2 werkdagen contact met je op te nemen en tot een gepaste oplossing te komen. Mocht je in de tussentijd vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen op 0341-252266. We staan je graag te woord! ^Melissa
Eind februari een mooie mamafiets getest en besteld. De verkoper gaf aan dat de fiets uiterlijk na drie maanden bezorgd zou worden maar waarschijnlijk wat eerder. Hierop de fiets besteld met het idee in de zomer lekker te kunnen fietsen. Toen de levertijd naderde in mei kregen we een telefoontje dat de leverafspraak verplaatst moest worden in verband met problemen met levering van materialen. De fiets zou een maand later komen. Een week voor de nieuwe leverdatum zou zijn werden we weer gebeld : nog een maand uitstel. Nu komt de fiets pas volgende maand. Zeggen ze maar heb weinig hoop. Op de vraag wat er dan niet geleverd wordt kan de telefonist niet vertellen. Meer dan “onderdelen” wordt er niet uitgelegd.
22-6 update: Afgelopen zaterdag is er contact met je geweest over deze klacht. Daarin is aangegeven dat wij compensatie zullen geven voor de vertraagde levertijd. Wij hopen hiermee de teleurstelling een beetje te kunnen verzachten. ^Melissa Hi Sander, wat jammer om te lezen dat je hebt gekozen voor een model wat niet direct leverbaar is en de bezorging is vertraagd. Ik kan mij voorstellen dat je hiervan baalt! Excuses voor het ongemak wat hierin is ontstaan. Ik heb inmiddels een melding aangemaakt voor de juiste afdeling om te kijken wat hierin mogelijk is. Deze afdeling streeft ernaar binnen 1-3 werkdagen contact op te nemen. ^Melissa
Nooit meer een Stella fiets. De fiets is vaker stuk dan dat hij werkt. Ik zou vandaag de 5e accu krijgen deze wordt net als 3 weken geleden weer niet geleverd, zojuist weer afgebeld. De beloftes worden niet na gekomen. Ik heb de fiets 1 jaar en 4 maanden. Daarvan heb ik heb deze drie periodes van minimaal 4 weken niet kunnen gebruiken en de de andere keren voor reparatie duurt het meestal langer dan een week. Terwijl ik de fiets door corona, erg weinig heb gebruikt sinds ik hem heb. Een nieuwe accu is binnen kortste keren weer stuk, steeds wordt beloofd dat er verder onderzoek gedaan wordt, ook dat gebeurt niet. Net zomin als de beloofde keren dat ik terug gebeld zou worden.
Beste Franco, Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. Excuses voor het ongemak wat hierin is ontstaan! Er is vanmorgen telefonisch contact met je geweest en mijn collega heeft dit inmiddels met je besproken en opgelost. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, laat het dan gerust weten. ^Melissa
Afgelopen zaterdag super geholpen in Zwolle. Hele aardige verkoper/servicemonteur die weet waar hij het over heeft. Leuk contact gehad, ook over zijn eigen ervaringen. Gaf een heel goeie klik. Op zijn advies en met ons goede geweten zijn we ook elders gaan kijken voor vergelijkbare fietsen. Toch vond ik de Stella Morena Premium MDBO toch een van de mooiere fietsen. Zo gezegd, zo geregeld. Ik had een inruilfiets (Batavus) bij mij. Daar begon voor mijn gevoel de 'vage' verkoop van het bedrijf. Je leest het terug in de reviews op Kiyoh en Facebook. Dit wist ik vóór aanschaf. Er geldt een adviesprijs en 'actieprijs'. De adviesprijs is dan 'tijdelijk' verlaagd naar een actieprijs. Al heel lang zie ik deze kortingen staan, dat is denk ik ook de marketingtruc van Stella. Het jammere is, is dat je onvoldoende duidelijk leest dat de zgn. inruilkorting van €600-€700 wordt berekend over de adviesprijs en dus NIET de actieprijs. Stella kan dat best eenvoudig oplossen: óf duidelijk instrueren in de actiebrochures en op hun website, óf geen 'kortingen' geven en gewoon de prijs bijstellen zodat ook de inruil fair wordt. Ook de gratis servicebeurt op de bon lijkt niet gratis, maar wordt herrekend door er een inruilbedrag vanaf te halen o.i.d. Beetje vaag. Niet heel transparant/duidelijk. (Als dit niet klopt Stella, dan hoor ik dat uiteraard graag!). Dan; de klantenservice. Ik heb enorm goeie ervaringen met de telefonische service. Snel iemand aan de telefoon, snel en vriendelijk geholpen. Ik snap dus niet wanneer men belt; hartje zomer op zaterdagmiddag (wanneer een groot deel van Nederland vrij is?). Misschien pech? Het siert Stella dat zij reageren op reviews. Ik geloof er niet in dat Stella niet bereidwillig is om problemen op te lossen, maar mijn fiets is nog niet binnen. Vanaf augustus pas, helaas :( Vind het wel echt de moeite waard om mijn eerste ervaring te delen. Hopelijk wordt mijn fietservaring ook goed :)
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen Bas. We zijn blij met alle feedback wat we krijgen. Fijn om te lezen dat je in het filiaal zo goed geholpen en geadviseerd bent! Jammer dat je nog even geduld moet hebben op de levering van de Stella Morena. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. Namens Stella wens ik je alvast veel fietsplezier toe! ^Melissa
Ongeveer 2 jaar geleden twee fietsen gekocht, 1 fiets helemaal top en probleemloos de andere fiets begon na een half jaar een harde tik te geven. De fiets is uiteindelijk 2x naar de winkel geweest, 2x een huisbezoek gehad en 1x voor bijna 1,5 mnd. naar het hoofdkantoor wel kosteloos leenfiets. 5x service voor dezelfde klacht en deze klacht is nu (tijdelijk) verholpen alleen heb ik nu heel veel bijgeluid en gerammel. Hoeveel vertrouwen kan je nog hebben in een fiets waar in 2 jaar en nog geen 2300 km zo vaak alles in en uit elkaar is gehaald?? Heb een mail gestuurd met het verzoek voor omruiling voor een ander model 'evt. zelfs met bijbetaling' of geld terug zodat ik een andere merk kan kopen. Helaas geen reactie en bellen heeft al helemaal geen zin. Ik kan een Stella op zich wel aanbevelen aangezien we ook 1 hele fijne fiets hebben alleen wanneer deze wat gaat mankeren dan kan het nog wel eens een probleem zijn en vergeet niet dat andere fietsenmaker je niet kunnen helpen omdat ze niet aan de originele onderdelen kunnen komen.
Wat jammer om te moeten lezen Bart, ik kan me goed voorstellen dat je van deze fiets net zoveel plezier wilt hebben als van de andere. Ik heb aan de hand van je e-mailadres je gestuurde e-mailberichten gevonden, en direct naar de juiste afdeling doorgezet. Zij gaan hierover binnen 2 werkdagen contact met je opnemen, zodat we je negatieve ervaring hopelijk kunnen ombuigen naar een positieve ervaring. Mochten we je in de tussentijd nog ergens bij kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten! ^Marjon
Helaas ging mijn Stella ebike na 4 jaar opeens kapot. De “Stella service” bleek niet waar te zijn. Ik moest eerst 5 weken wachten op een reparatie (zonder leenfiets!) en vervolgens kon hij niet meer gerepareerd worden. Ik moest een nieuwe Stella fiets kopen om er 500 euro restwaarde voor te krijgen. Terwijl ik een dure Stella had! Slechte zaak. Nu een Kobe fiets!
Wat ontzettend jammer om dit te moeten lezen Noortje. Dat hadden we natuurlijk graag anders gezien! Zou jij ons een mail willen sturen met daarin je ordernummer en je postcode? Je mag ons mailen via [email protected] o.v.v. Kiyoh. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om dit verder te bespreken. ^Marjon
Op tweede pinksterdag een fiets gekocht. Door de enorm lange levertijd, kon ik het demo model kopen. Oke, want ik ga op fietsvakantie en had hem nodig. Daarbij wilde ik 2 enkele fietstassen. Dit zou geen probleem zijn, al was er 1 niet voorradig. Bij aflevering zou deze er zijn. Week erop fiets opgehaald. Zeer slechte verkoper, wist helemaal niets. Met 1 fietstas, de andere zou donderdag of uiterlijk maandag geleverd worden. Mijn man heeft dinsdag een paar uur vrij genomen om de fietstas op te halen. Helaas geen fietstas, en de taal staat verkeerd ingesteld dat wilde ik graag verholpen hebben. Dat kon niet verholpen worden, daar moesten we een andere keer voor terug komen. Dus geen fietstas en nog steeds de verkeerde taal. Vandaag zou de tas binnen komen, eerst maar even bellen... na 20 min door het keuzemenu te zijn en aan de lijn te hangen, kreeg ik te horen... nee... dat wordt maandag. Leuk... tot 3x toe iets beloven. Maandag ben ik op fietsvakantie... zonder fietstas. Wat waardeloos. Vandaag zou ik terug gebeld worden hoe ze dit gaan oplossen. Natuurlijk geen telefoontje gehad. Dit bedrijf belazert mensen! Geen service, geen communicatie. Helaas heb ik de fietstas wel betaald... Maandag voor ons vertrek, toch nog even langs het filiaal. En ja... fietstas is binnengekomen. In de loop van de week ben ik gebeld door Stella of het probleem is opgelost. De mevr aan de telefoon was erg vriendelijk en deed haar best.
Update 17-6: Van mijn collega heb ik zojuist vernomen dat het inmiddels is opgelost Rianne, en dat je de fietstas hebt op kunnen halen in Veenendaal. Veel fietsplezier gewenst! ^Marjon Wat jammer om te moeten lezen dat dit je ervaring met Stella is Rianne, dit is natuurlijk niet de normale gang van zaken. Onze excuses voor het ongemak wat hierdoor ontstaan is. Aan de hand van je e-mailadres heb ik je gegevens gevonden, en direct een melding aangemaakt voor de betreffende afdeling. Zij streven er naar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen hierover. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op via 0341-252266. ^Marjon
Originele beoordeling
Wij kochten 2 fietsen Livorno Comfort MDS met een actieradius van 225 km in Hasselt . We waren niet alleen klant maar ook koning . Iedereen stond voor ons klaar ( ook de koffie ) Aanvankelijk ging er iets mis met de communicatie voor de levering maar ook dit werd opgelost We zijn met deze fietsen naar zee geweest - een totaal van 474 km - en we waren heel blij dat we deze degelijke fietsen bij hadden waarbij de lage instap en de terugtraprem ons goed van pas kwamen . Vandaag zijn we dan op 1ste onderhoud geweest . Alles netjes op tijd en met een brede lach . Ik kan aan iedereen de winkel van Hasselt aanbevelen . Bedankt mensen .
Bedankt dat jullie de moeite en tijd hebben genomen om ons te beoordelen Roos en Fons! Namens Stella wil ik jullie heel veel fietsplezier toewensen en weet dat de deuren van onze service centers altijd voor jullie open staan! ^Melissa
Wij waren eind mei 2021 op vakantie in de buurt van Emmen. Onze voorremmen van onze fietsen Stella Livorno met voorwielaandrijving maakten wat lawaai. Wij lazen in de krant dat er een Stella service centrum in Emmen was. Wij zonder een afspraak even langs het servicecentrum gefietst. Wij werden keurig geholpen door een verkoopmedewerker en een monteur. Die de remmen netjes voorons afgesteld heeft. Wij vonden dit een goede service. De verkoper zij tegen ons schrijf maar een positief review.
Bedankt Joop, voor het delen van jullie positieve ervaring met Stella. Zo horen wij het graag. Geniet van jullie aankoop en nog veel fietsplezier gewenst! ^Marjon
Zaterdag met mijn fiets in Houten geweest, had problemen met een krakend zadel. Super geholpen door de jongen van de werkplaats, probleem is verholpen. Heeft zelfs nog even mjjn versnellingen ingespoten. Niks anders dan positief over filiaal Houten.
Wat fijn en mooi om te mogen lezen Anita! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Nog heel veel plezierige kilometers gewenst! ^Marjon
Na mijn gegevens achtergelaten te hebben bij Stella, netjes gebeld door medewerker. Aangegeven interesse te hebben in de mountainbike el revato. Deze stond niet op de bus, maar ik kon wel Hasselt (half uur rijden) om de fiets te testen. Afspraakt gemaakt dat ik de donderdag met hemelvaart een testrit kon maken. S'morgens aangekomen bleek dat ze daar nergens van wisten en geen mountainbike hebben staan. Vind dit toch niet correct, dus een klachten mail gestuurd nooit geen reactie meer op ontvangen. Helaas zo dom geweest om dan maar twee andere fietsen te kopen " hun prijswinnaar" Als de rest van de communicatie o9ok zo verder verloopt heb ik zeer veel spijt van deze aankoop. Vraag me af tot hoelang naar aankoop datum kun je nog annuleren? Zeer spijtig van de zeer slechte after sales.
Dag Alex, wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat dit je eerste indruk is geweest van Stella. Dat hadden we natuurlijk graag anders gezien. We nemen naar aanleiding van je review dan ook graag nog even contact met je op om dit te bespreken en je vragen te beantwoorden. Wil je ons hiervoor je postcode, huisnummer, ordernummer en je review doorsturen per mail aan [email protected], o.v.v. Kiyoh? Na ontvangst van deze gegevens wordt er binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen. ^Stefanie