Niet oplossing gericht en/of klantvriendelijk, achteraf toch wel

In oktober 2020 een hele dure Stella fiets gekocht, Stella Livorno Pebble Grey, MDB-S. Na alflevering bleek de fiets helaas niet goed te passen voor mijn vrouw en gezien de slechte weersomstandigheden is deze niet meer gebruikt. In maart 2020 een korte rit gemaakt van 20 km en de lichaams houding bleek niet comfortabel. Wederom contact met Stella Nunspeet gehad en na lang wachten en diverse malen te zijn doorverbonden kwam het er op neer dat de frame confugiratie niet passen. Bij bezoek Service center bleek geen aanpassing mogelijk. Vriendelijk gevraagd om de e bike terug te nemen en na heen en weer overleg in de Stella organisatie bleek toch een voor mij aanvaarbare oplossing mogelijk te zijn. Bravo Stella, dit verwacht ik van een professionele organisatie

Fietsen top, klantenservice bagger

In Nunspeet wordt heel commercieel gedacht maar echte kwaliteit afleveren en klanttevredenheid is na de koop niet meer zo belangrijk. Heb nu 2 fietsen waar ik wel tevreden mee ben maar vind de telefonische contacten heel slecht. Routing van het antwoordapparaat met bandje en doorkiesnummers wordt ik echt niet goed van. Terugbellen gebeurt nauwelijks of niet. Dus fiets een 9 en klantenservice een 3. Men vind het ook fijn om klanten heen en weer te blijven sturen. Winkel en Nunspeet hebben tegenstrijdige verhalen. Meerdere mailtjes verstuurd met vraag om contact op te nemen met mij. Na 48 uur nog geen reactie. Echt jammer...Superfiets en toch teleurgesteld. Bij mailen klantenservice krijg je de reactie dat er binnen 5 werkdagen contact wordt opgenomen, als ze dan bellen en je kan niet meteen opnemen en je terugbelt krijg je weer dat bandje.....na 72 uur nog geen fatsoenlijk antwoord op mijn vraag. Diverse opmerkingen opbouwend bedoeld om de service te vergroten, helaas weer geen reactie ook niet als je precies doet wat er wordt gevraagd. Moeilijk om aan capabele mensen te komen die ook daadwerkelijk serieus met klanten omgaan. Blijf wel volhouden, ga nu iedere dag mailtjes sturen tot ik een antwoord krijg waar ik wat mee kan. Kan helaas niet tegen onrecht.19/4 nog steeds geen reactie van Stella. Blijf volhouden misschien dat men toch het niets interesseert. Spijt van mijn te hoge review.20/4 nog steeds geen reactie weer gemaild, ga nu rigoreus te werk. Iedereen heeft recht op weerwoord maar heb nu een afspraak in de winkel gemaakt om mijn gelijk te halen, klantenservice doet toch helemaal NIETS.

Ronduit belachelijke klanten service!

Meerdere malen gebeld naar de klantenservice om te melden dat mijn factuur en adres gegevens gewijzigd moesten worden ivm verzekering. Wat denk je door nalatigheid van een medewerker die het NIET in het systeem heeft gezet zijn de facturen van de verzekering naar het verkeerde adres gestuurd met als gevolg een aanmaning. Stella gesproken maar de klanten service legt natuurlijk het balletje bij mij als consument. En weigert de aanmanings kosten te vergoeden. Voor nu een les VRAAG ALTIJD OM BEVESTIGING VIA E-MAIL dan heb je alles zwart op wit! Verder ben ik hier nog niet klaar mee en ga ik ZEKER juridische stappen ondernemen.

Goede garantie

Stella heeft toch mijn vrouw haar bagagedrager vervangen.

Nooit aan beginnen

1,5 jaar geleden kocht ik een Stella fiets. Nadat ik aangaf dat ik op een heuvelachtig gebied woon, adviseerde de verkoper een Livorno. Welnu, de fiets kon het niet aan!. Na 2 weken tegen forse bijbetaling omgeruild tegen een Vienna. Al doende bleek dat de accu niet los van de fiets kon bijladen ! , terwijl daarnaast het accuvermogen gering bleek. ( hoezo professioneel advies ?). Wij vandaag naar een Stella filiaal, vraagt de verkoper of wij destijds dan geen verloopstekker hebben meegekregen. Niet dus. Vervolgens of er geen zwaardere accu beschikbaar is. Niet dus. Oh ja een 2e hands voor 350 euro ! En de verloopstekker, s.v.p. 40 euro. Je zou toch denken dat bij een fiets van ruim 2000 euro dit erbij hoort. Advies aan allen: koop er geen fiets.

Verkopen is mysterieus en bij problemen niet thuis

Ik heb twee stella fietsen vorig jaar april gekocht. Dit waren niet de goedkoopste maar dt is mijn eigen keus. Toen de fietsen werden afgeleverd waren dit de verkeerde fietsen. Nieuwe poging dus. Overigens het verkoop systeem is wat betreft prijzen volledig ondoorzichtig. De vraagprijs is in ieder geval bij verre niet de verkoop prijs. En ja dan loop je tegen het eerste probleem aan. Contact te krijgen met Assen . Dat gaat dus niet het is centraal geregeld. De wachttijden lopen hier gigantisch op en dan nog maar de vraag of je de juiste persoon krijgt die meer kan dan een computer bedienen. Dan maar mailen maar ook daar krijg je meestal geen antwoord op. In mijn geval 5 mails gestuurd Vervolgens een probleem met een van de fietsen. Laten we maar zeggen Fatal Error. Dus na veel gedoe terug naar stella die stuurt hem naar de fabriek zeggen ze. Na 14 dagen maar toch meer weer de stoute schoenen aangetrokken en gebeld. Deze keer een vriendelijke meneer die zegt dat Shimano leveringsproblemen heeft en dat ze niet kunnen zeggen wanneer de fiets komt. Ik had al gevraagd om een leen fiets maar dat kon toen niet. Deze laatste meneer zei dat hij zou bellen naar assen, maar helaas daar waren geen leenfietsen meer. Misschien deze week nog. Maar ja je kan Assen niet bellen. Dit bedrijf is in staat een volledig ontmoedigingsbeleid te voeren want hun klanten zijn meestal ouder en leggen het bijltje er bij neer Ik dus niet, ik ga overleggen met mijn rechtsbijstandverzekering

Voor liegen bedriegen zou het 5 sterren zijn

Na 3 keer onze fiets niet compleet te hebben bezorgen komen ze of niet meer of komen ze de fiets alleen nog maar incompleet afleveren omdat wij al een zeer scherpe prijs hebben en ze aan andere mensen wel meer kunnen verdienen. Inmiddels al een 4 maanden verder en nog geen fiets Echt nooit aan stella beginnen!

Teleurgesteld

Net zeer teleurgesteld terug van jullie center in Roermond, waar ik een Stella Livorno fiets die nu in de aanbieding is (kost nog €****,**) wilde bekijken en eventueel kopen. Ik werd opgevangen door een medewerker die mij vroeg aan welke eisen mijn fiets moest voldoen. Ik had me goed voorbereid , dus middenmoter, vering in voorvork en zadel, goede accu, enz enz en ik informeerde naar het Livorno actiemodel. Vervolgens liet hij mij deze fiets zien in de grootste maat, want dat bleek de enige te zijn die leverbaar is!!! Terwijl jullie adverteren met : ALLE MODELLEN SNEL LEVERBAAR EN OP VOORRAAD!!! Hij leidde me vervolgens naar een ander model ,de Vicenza, mooie fiets, antraciet van kleur en stelde voor om even een proefrit te gaan maken, dan kon hij verder met andere klanten. Ik zei dat ik eigenlijk ook nog naar een ander model wilde kijken waarop hij antwoordde dat ik op de bijbehorende bordjes tekst en uitleg over de betreffende fiets kon vinden. Na mijn rondje was een andere verkoper beschikbaar en vroeg ik dus naar model Cosmo waarop de verkoper meteen zei:”Heb ik niet voor U”. Ik zei dat de Vincenzo door zijn collega voor mij was klaargezet om een proefrit te maken, waarop ik vernam dat dit model uitsluitend nog in rood verkrijgbaar is. Uiteindelijk bleek dat er door Stella HELEMAAL GEEN FIETS MET MIDDENMOTOR LEVERBAAR IS, alleen het instapmodel en de Vincenzo in rood dus......... De eerste verkoper liet mij helemaal voor niks verder kijken......... Ik voel mij als potentiële klant door Stella behoorlijk in de maling genomen met de misleidende reclame en heb hier een behoorlijke kater van. Ik had een hogere hoed op van jullie bedrijf. Dus mensen, bij Stella kun je in een normale maat uitsluitend terecht voor een instapmodel of de Vicenza in de kleur rood. Snapt U het nog?????

tot nu toe slechte ervaring

Wij hebben twee fietsen besteld bij stella , deze staan alle twee op een rekening , 1 fiets voor mij en 1 fiets voor mijn vrouw via fietsplan van werkgever. Nu hebben wij het volgende probleem de rekening wordt bij de werkgever niet goedgekeurd voor het fietsplan , voldoet niet aan de eisen voor het fietsplan van werkgever. Nu hebben wij aan stella gevraagt om 2 aparte rekeningen en schijnbaar is dat bij stella heel moeilijk om dat te maken , 1 week geleden gebeld zou paar dagen duren maar tot op heden nog niets ontvangen , vandaag weer gebeld , en men zou het in orde maken , ik heb hun gezegd dat ik stella tot dinsdag te tijd geef zo niet , dan anuleer ik de hele offerte , mijn vertrouwen in stella is helemaal weg.

Zeer klantvriendelijk

Vandaag 2 e-bikes gekocht en geholpen door de jonge verkoper Bastiaan. Heel klantvriendelijk, weet zun mannetje te staan en weet waar hij 't over heeft! Als de fietsen net zo goed bevallen als de ontvangst en afhandeling van Bastiaan, dan doen we het ervoor. Complimenten Bastiaan! Ga zo door!

Top service, vriendelijk personeel

Tevreden

Uitstekende e-bike voor weinig geld

We zijn zeer tevreden met de Stella Fiore mamafiets, waar we veel fietstochtjes mee maken met onze 2 dochters. Met z'n 3en draagt de fiets dan best wat gewicht, maar daar merk je niet van tijdens het fietsen door de elektrische ondersteuning! Heerlijk! Veel waarde voor je geld, want vergeleken met concurrenten is de prijs best laag voor een goede mamafiets.

Fijne e-bikes, scherpe prijzen en goede service

Fijne e-bikes! Ten opzichte van de concurrente scherpere prijs en de service is echt goed. Snelle bezorging en super goede service.

Behulpzaam en goede service. Nu lekker fietsen.

Al een tijdjge gezocht naar een nieuwe e-bike. Na lang wikken en wegen een keuze gemaakt voor Stella. Proefrit ging goed en de bestelling vlot geleverd.

Uitstekend geholpen bij aankoop Stella Dolce

We waren op zoek naar een stoere elektrische fiets, na een proefrit waren we om met de Stella Dolce, netjes geleverd en ondertussen de eerste service beurt gehad. We hebben er veel plezier van!

Goed advies en snelle levering. Top service!!

Goed advies en snelle levering. Top service!!

Fantastische rijbeleving! Wind mee, wind tegen geen probleem bij mij in de polder.

Ik fiets elke dag naar mijn werk gelegen midden in de polder, daar staan windmolens dus er is veel wind! Maar met deze Stella rijd ik moeiteloos op en neer. Laatst ook een servicebeurt aan huis laten uitvoeren, was zo gepiept! Wat een fantastisch concept. Volgend jaar koop ik er nog één.

Heerlijk fietsen!

Tot nu toe super blij met m’n mamafiets!

Slecht communicatie

Bij de proefrit bleek de wachttijd 3mnd Een fiets uitgezocht uit de huisselectie’proefmodel van vorig jaar Volle garantie Afspraak gemaakt aanbetaald iedereen blij Bij aflevering bloedarmoede er ruim 900 km mee gereden was en gaf in de kettingkast van 10 bij10 cm Zelfs een blinde kon dat zien Contact met verkoper André andere fiets op uitgezocht. Levering duurde 1,5 week Zoetermeer Nunspeet schiedam Toen werd het stil 1;5 week niks form ingevuld niks Zelf afspraak gemaakt nog 2 weken later Pfffffffffffff Wordt vevolgd

Goede service, snelle levering

Goed geholpen, klantvriendelijk en een nette prijs.

Waardeloze service! Geen onderhoud meer op bakfiets

2 jaar geleden een bakfiets gekocht! Mooie fiets. Veel plezier van! Echter willen we graag een service beurtje plannen voor de lente aanbreekt. Geen mogelijkheid. Sorry meneer we verlenen geen servicebeurt meer op de bakfietsen. Hij is uit de handel dus ook geen service meer. Pardon hoort u wel wat u zegt? Ik heb nog nooit zo'n rare drogreden gehoord voor het afserveren van een klant... JULLIE KRIJGEN EEN DIKKE 1!

Koop geen fiets bij Stella

Koop geen fiets bij Stella Beste fiets liefhebbers ik voel me opgelicht door het bedrijf Stella onlangs een fiets gekocht vanuit de huisselectie. Verkoper gaf aan dat er een fiets is die verkeerd geleverd is aan een klant omdat ze deze niet meer nieuw kunnen verkopen is het iets goedkoper kwa prijs. Dag van oplevering kwam er een vol beschadigde jaren gebruikte fiets. Helaas gaan we juridische stappen ondernemen. 2548MN huisnummer 302 NL_75477 Ik heb n.a.v. onderstaande bericht mail verzonden maar nog steeds geen reactie van Stella het is ongelofelijk hoe men omgaat in dit soort situaties!

Stella Avalon e-Bike met 16km op teller gekocht: met oude beschadigde accu geleverd

Ik heb op 4 maart bij Stella een showroomfiets, de Stella Avalon, besteld met slechts 16 km erop. Er zat nl een half jaar levertijd op een nieuw model en deze fiets zou niet onderdoen voor een nieuw model. (Ik heb een proefrit op een demo model gemaakt bij bezoek aan huis door Stella verkoper). Ik had de accu bij levering, zoals toegezegd door de verkoper, willen upgraden, maar dat bleek, tijdens bezorging, al enige tijd niet meer mogelijk te zijn. Daarom advies van de bezorger gevolgd er een 2e nieuwe accu (die was prima en kwam uit een doos) bij gekocht voor lange afstanden. Maar toen ik de geleverde fiets in de schuur zette, zag ik dat de accu, die er al op zat, een flink beschadigde accu was met heel veel gebruikssporen. Het kostte wel moeite om Stella te bereiken maar toen dat lukte vond men ook dat bij een fiets met 16 km geen accu met dergelijke beschadigingen hoorde. Er werd een nieuwe accu bezorgd. De bezorger vroeg niet om inlevering van de beschadigde accu maar uiteraard gaf ik die mee terug. Nu nog even kijken of het stuur wat lager kan. Hoewel het de kleinste maat fiets betreft, staat het stuur net zo hoog als de veel grotere fiets van mijn echtgenoot

Vreselijke Service

2 weken terug mijn fiets ontvangen. Toen de verkoper hier de eerste keer was om de fietsen te tonen heb ik me al ontzettend verbaasd. De verkoper stapte uit, stak een sigaret op en het gehele verkooppraatje heb ik tegen een rokende meneer aan zitten kijken. Ik vind dit niet oké. Er werd mij een fiets aangeraden van 3 versnellingen, want dat was precies hetzelfde als de 7 versnellen en zou me €500 schelen. De accu was TOP en kon een flinke heuvel of tegenwind wel aan. Want daar vroeg ik naar. Nee, dit was geen probleem. Contant betalen kon niet (belachelijk naar mijn idee). En mijn fiets zou 2 weken later geleverd worden. Aangezien het niet contant kon en ik MOEST pinnen heb ik gebeld om te vragen of de fiets ook na de kerst kon komen, dit kwam financieel beter uit. Prima, zeiden jullie. Toch kreeg ik een paar dagen van te voren een mail met de tijd waarin jullie zouden komen (voor de kerst). Ik gebeld, wat bijna onmogelijk is want bij veel keuze menu’s hangt jullie systeem op met de mededeling dat deze info op de website te vinden is. Fiets verplaatst naar 7 januari. Paar dagen ervoor een mailtje: kon toch niet want het kastje zou dan nog niet binnen zijn, die kwam pas 4 maart! Ik gaf aan graag te willen wachten op het kastje dus de fiets kon tegelijk met het kastje komen op 4 maart. Een paar dagen voor 7 januari wederom een mail met tijd gekregen. Weer gebeld: nee mevrouw dit moet 4 maart zijn. De 3 en 7 versnellingen zaten me ondertussen niet lekker. Ik heb jullie gemaild met de vraag wat het verschil is. Dag later werd ik gebeld: €100 meer en 7 versnellingen was prima! Heb ik dus gedaan. Nogal een verschil met de €500 die de verkoper me melde. 4 maart kwam eindelijk mijn fiets. Bij afleveren werd nog wel even verteld dat de accu die ik had echt niet deed wat ik zou hopen. Tegenwind? Heuvel? Nee mevrouw, daar heeft u een betere accu voor nodig. Nat

Review

Op mijn review van 1 maart wil ik een correcte plaatsen over mijn klacht . Is niet op het sevice center Naarden gericht maar op Stella Nunspeet prijsafspraken naar centers niet duidelijk! Onterechte eritaties naar monteurs niet terecht.daarom een pluim voor het personeel van mij.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen