Klantenservice het woord service niet waard~! Super mooie fiets besteld bij Stella. Goed geholpen in de winkel en al een aanbetaling gedaan. 8x gebeld met de klantenservice voor een bezorgafspraak. Uiteindelijk een fiets gekregen met de verkeerde accu. Hiervoor dik 200 moeten bij betalen. Of dat mij niet in de winkel was verteld.... Nee! Fiets miste een veer om het stuur mee vast te zetten. Bezorger heeft het doorgegeven aan kantoor. 3 weken later zelf maar gebeld. Klantenservice helaas iets fout gegaan in de winkel en de bezorger deed ook iets fout. Ik niet dus geen excuses. Over 4 weken kan iemand langskomen en dan kan de fiets gebruikt worden. Ik gaf aan dat een excuus of een vergoeding wel netjes zou zijn. Antwoord klantenservice: Nou meneer sommige klanten wachten wel een jaar op een onderdeel dus het valt wel mee..... 1x Stella maar nooit meer! Fiets van bijna 3300 euro en dan zo geholpen worden.
Wat vervelend om te lezen dat dit je ervaring met Stella is Robin! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Ik ben al meer dan een jaar bezig om mn toen gloednieuwe fiets werkend te krijgen. In november 2019 gehad, vanaf moment 1 al mankementen en hop naar het servicecenter na de eerste dag fietsen. In december al een 2e issue, mn spaken waren eruit gebroken. Bleek dat de fiets mijn gewicht niet aan kon. Daar heeft Stella tot op de dag van vandaag niet op gereageerd overigens. Je zou verwachten dat een verkoper daar ook naar kijkt. In januari 2020 terug naar de fabriek nadat ik een klacht had ingediend. De spaken zijn vervangen door dikkere spaken. De rest van de fiets is niet verbeterd, mn motor heeft nog steeds mankementen. Zo heb ik na januari 2020 nog talloze afspraken gehad met de bus, in januari 2021 weer terug naar de fabriek omdat ik 3 afspraken achter elkaar heb gehad in 2 maanden tijd waar gewoon geen enkel mankement werd opgelost. Dus ik weer een klacht ingediend en fiets naar de fabriek. Nu doet mijn motor het gewoonweg helemaal niet meer. En weer krijg ik als enige optie dat ik een afspraak kan maken met een monteur of het servicecenter. Het servicecenter is voor mij te ver weg om te lopen en ik kan niet fietsen met een kapotte fiets. Een spoedafspraak kan ik ook niet krijgen ondanks dat mn fiets net een maand geleden nog in de fabriek is geweest. Service is hier niet. Ieder bedrijf zou met een nieuwe fiets die per direct kapot is, iets aanbieden uit coulance. Ik kan vragen en zeggen wat ik wil, maar ze leiden het altijd terug naar een afspraak. Ik heb meer afspraken moeten maken dan dat ik normaal op deze fiets kan fietsen. Ik heb al vaker een nieuwe fiets gevraagd omdat deze niet deugd. Ik heb meerdere malen mn geld terug gevraagd. Alles wat ik krijg is een afspraak. Ik voel me opgelicht door het kopen van een fiets bij Stella. Bij lange na niet een betrouwbare fiets of een betrouwbare service. Zonde van al mn tijd die ik kwijt ben en geld aan een fiets die ik de sloot in wil gooien. Ik ga het hier niet bij laten.
Wat jammer om te lezen dat dit je ervaring is met Stella! We gaan er graag voor je achteraan. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen om samen tot een gepaste oplossing te komen. ^Melissa
Naar aanleiding van mijn recensie op 30-12-2020 (dan reageren ze wel, als je een 1 geeft, zouden ze een management klacht aanmaken, er zou contact worden opgenomen omtrent onze Livorno. Ondanks vele beloftes, niks van waargemaakt, wel kwam er een meneer de fiets repareren, nou alles wat die kon vervangen werd vervangen, was nogal arrogant en zei niemand kwam terug als hij geweest was, nou hij hoeft nooit meer terug te komen, want de fiets doet het nu helemaal niet meer. We hebben er 2, andere accu erin, ook geen enkele reactie. Nu ondertussen 1,5 jaar verder hebben we nog steeds een kapotte fiets, zijn we nimmer naar wens geholpen en hebben we de zaak ook maar ingestuurd naar het TV programma KASSA en gaan we onze rechtsbijstand maar eens benaderen. Want voor ons is er nog maar 1 optie, geld terug. 100% inclusief alle servicebeurten, want die zijn immers ook voor niks geweest. Die hebben het blijkbaar alleen maar erger gemaakt. Er is geen ruimte meer voor een gesprek, jullie maken toch niks waar.
Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt Martijn. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
April 2020 derde nieuwe Stella fiets geleverd gekregen. Binnen 1 week lekke achterband, reparatiekosten € 30,00. Afgelopen weekend wederom lekke achterband, terwijl ik met de vorige 2 fietsen nooit een lekke band heb gehad ( kan toeval zijn). Maandagmorgen gebeld met Stella om een reparatieverzoek te doen. Eerst een hele reeks boodschappen moeten aanhoren en 5 x een cijfer intoetsen. Dan ben je 10 minuten verder en krijg je eindelijk iemand aan de lijn, die je vertelt dat het erg druk is en dat het ongeveer een week zal duren voordat een monteur langs kan komen. Voor reparatie in de dichtstbijzijnde service vestiging kon ik eventueel vrijdagochtend terecht, maar helaas dan past het mij niet. Ik heb de juffrouw gezegd dat ik wel een andere oplossing zou gaan zoeken en maandagmiddag 17.00 uur had ik de band weer klaar. Ik denk dat ik bij een volgende aanschaf van een nieuwe fiets Stella ook maar zal voorbijgaan en naar de reparateur ga die wel op korte termijn een lekke achterband kan repareren.
Wat ontzettend jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak wat hierin is ontstaan! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
3 jaar fiets in bezit.Wat er allemaal niet mis is met de fiets! 6x display, motor vervangen, magneetring gebroken, onderdelen die zomaar afbreken. alles wordt wel kosteloos gerepareerd. Kan hem wel inruilen voor een andere fiets maar dan moet ik wel geld bijleggen. Dit is niet de bedoeling. Dacht dat ik jaren plezier zou hebben. "Stella makes your day" voor min dus niet.
Wat een vervelende situatie Marco! Dat is uiteraard niet de bedoeling. We gaan er graag voor je achteraan. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Sinds 3 weken een Allegra blue FDST E-Bike gekocht bij Stella. Ben meer als tevreden! Hij gaat erg hard, de remmen doen het goed en ik kreeg er gratis mooie fiets tassen bij. Ook kreeg ik korting op een betere accu en heeft het Stella filiaal in Goes er een ander zadel plus vering op gezet helemaal gratis.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij Stella Rosanne. Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en op naar nog heel veel plezierige kilometers! ^Stefanie
Wat een misleidend bedrijf zeg. Afschuwelijk gewoon. Als je verschillende mensen spreekt zeggen ze allemaal wat anders. Waardoor je al contineu wordt teleurgesteld. Heb je een keuze gemaakt over de fiets wordt de levertijd gezegd met 3 a 4 weken oke prima. Wordt je later gebeld om een afspraak te maken is de levertijd 8 weken. Terwijl die "adviseur" het gewoon wist (Bram van Dijk) en dit bewust heeft verzwegen om een koop evengoed rond te krijgen. Ik voel mij echt gewoon opgelicht. Ik had van Stella dit echt niet verwacht ik dacht dat ik bij Stella goed zou zitten qua service, maar ik heb nog nooit zo'n naar gevoel bij een bedrijf gehad als deze. Zeer zeer zeer zwaar teleurgesteld.
Hi Allison, wat een ontzettend vervelende situatie. Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling om je dit gevoel te geven. Ik zorg er graag voor dat er contact met je wordt opgenomen om dit verder te bespreken en je ervaring hopelijk weer om te buigen naar een positieve ervaring. We hebben immers graag tevreden klanten. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer, telefoonnummer en review willen sturen per mail naar [email protected], o.v.v. Kiyoh? Na ontvangst van deze gegevens wordt je bericht direct doorgezet naar de juiste afdeling. ^Stefanie
na de aanschaf van drie fietsen in het afgelopen half jaar, waar ook al alles mis ging wat er mis kon gaan, nu weer een slechte ervaring met jullie. na een webshopbestelling, die niet bij jullie binnen is gekomen, maar waar ik wel een bevestiging van heb gekregen en heb betaald. na ander halve week nog niets vernomen van jullie en inmiddels 4 keer gebeld. nu werd mij verzekerd dat er drie dagen geleden direct begonnen werd met inpakken en ik dit dus vandaag kon verwachten. vandaag na de zoveelste keer maar weer gebeld om te vragen waar het blijft, maar het is nog niet eens in behandeling genomen. nu geannuleerd en nog niet eens een mailtje ontvangen dat ik mijn geld terug kan verwachten. na de aankoop van de eerste fiets ook al zoiets meegemaakt, de fiets was door de kwaliteitscontrole gekomen en zou na twee dagen opgehaald kunnen worden. vervolgens worden we diezelfde dag gebeld dat er onderdelen niet op voorraad waren. hier word je dus ook voorgelogen. je word bij stella gewoon in de maling genomen en totaal niet serieus genomen. ik zal er nooit meer komen en zal jullie manier van zakendoen ook zoveel mogelijk delen met iedereen. dit om nog meer gedupeerde te voorkomen.
Heel goede service, mijn fiets werd keurig thuisbezorgd en afgesteld op mijn lengte en wensen. Vriendelijke contacten, aanrader die Stella Fietsen!
Bedankt voor de 10 en de complimenten Marlies! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
De service die Stella verleend vind ik echt onvoldoende. Een afspraak maken voor een servicebeurt of een reparatieverzoek is echt onmogelijk. Ik vind het echt heel raar dat je als klant geen tijdsvak kan kiezen wanneer de monteur komt. Elke keer is het tussen half 9 en 10, dan werken mensen gewoon lijkt me, en op vrijdag rijden ze niet. Ik heb al 7,5(!!!) maanden op mijn nieuwe fiets moeten wachten, en vervolgens heb ik er 2 keer op kunnen fietsen omdat er de band meerdere malen lek ging. Zou graag willen zien dat jullie flexibeler worden in het maken van afspraken.
Bedankt voor je feedback Kelly! Dit zullen we intern meenemen om onze service te kunnen blijven verbeteren. Excuses voor het ongemak wat hierin is ontstaan! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ten eerste 5 sterren voor de slechte service!! ONGENOEGEN, We hebben in oktober 2020 met Stella contact opgenomen omdat we problemen hadden met onze fietsen betreffende de accu van de herenfiets en wat andere calamiteiten aan de damesfiets. Uiteindelijk is er een afspraak gepland op 15 Januaro 2021 notabene 3 MAANDEN LATER!! Monteur J. komt, heeft al een verkeerde accu bij zich. Das toch bizar, alles van de fietsen staat in een dossier. Maar tot onze verbazing zegt de monteur, jullie hebben twee verschillende fietsen, twee verschillende systemen. Daar kunnen jullie samen niet fijn mee fietsen. Tot die conclusie waren wij zelf ook al gekomen, maar dachten dat het aan ons zelf lag. Monteur neemt contact op met Nunspeet. Hoogstwaarschijnlijk zal de damesfiets omgeruild worden naar een nieuw model. Uiterlijk 19 januari zouden we teruggebeld worden.......Helaas geen reactie. Zelf contact opgenomen aan het einde van de dag. Desbetreffende persoon niet bereikbaar. We zullen zsm terugbelde worden. Helaas we horen NIETS!! 29 januari zelf weer gebeld, hele verhaal weer verteld. Lossen we op zeggen ze. Damesfiets krijgt een ander display, en dan is het opgelost. Omdat wij denken dat dat geen oplossing is, hebben we contact opgenomen met monteurs ur J. Deze monteur zegt, dat is geen oplossing, en hij zou proberen zelf weer contact op te nemen met degene die gezegd heeft dat de damesfiets omgeruild zal worden. Inmiddels is het 15 februari, en nog hebben wij niets gehoord. Heel
Wat ontzettend jammer om te lezen dat dit jullie ervaring is met Stella. Dat moet natuurlijk opgelost worden. Zou je ons je postcode/huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij de juiste afdeling komt, waarna er contact opgenomen wordt hierover om samen tot een gepaste oplossing te komen. ^Melissa
In juli is mijn Stella fiets gestolen, zonder accu. Dit was voor mij de reden om een nieuwe Stella fiets te bestellen, zodat ik de accu kon gebruiken. Telefonisch een afspraak gemaakt "ja hoor mevrouw, de accu past ook in andere modellen, die nemen we mee", in augustus kwam dan ook de verkoper, wat bleek, de accu kan in geen enkele fiets en waar die wel in past, worden niet meer gemaakt. Enorm teleurgesteld door dit nieuws omdat ze aan de telefoon iets anders vertelde. Echter, toch een fiets uitgezocht, testrit gemaakt en deze beviel goed. Foto van de fiets gemaakt en 2 weken later werd deze geleverd. Zonder display, deze hoort er wel bij te zitten, dus ik laat de foto zien, zo heb ik hem afgenomen. Diegene die hem kwam brengen gaf aan dat het display 150 euro kost, maar als ik een grotere accu nam kon hij het samen aanbieden voor 300 euro. Hiermee ben ik niet akkoord gegaan, want ik heb het display GRATIS erbij, ik ga hier niet voor betalen. Toen gebeld met de verkoper, hij gaf aan dat het display er inderdaad bij hoort te zitten, diegene die de fiets kwam leveren mocht deze niet zonder betaling achter laten. De verkoper ging het regelen, op 7, 22 30 september hiervoor gebeld met de verkoper, hij was er nog steeds mee bezig. op 16, 23 en 29 ook weer gebeld, maar het was niet leverbaar. Gebeld met het hoofdkantoor en alles uitgelegd, het meisje vond het vervelend en ging direct kijken wat ze kon doen. Toen ik werd teruggebeld bleek dat het display voor langere tijd niet leverbaar zou zijn, maar zodra ze er zijn wordt ik gebeld. Vandaag 4-2 komen ze eindelijk het display leveren, staat op de bon wederom 150 euro, ik geef aan dat dat niet is afgesproken! Dus ze hebben het display weer meegenomen, wederom met de klantenservice gebeld, geeft ze aan dat het niet op de bon staat. Ik geef aan dat de trappers ook niet op de bon staan, maar die zitten er ook aan en dat het met de verkoper is afgesproken. Verkoper weer gebeld, en we wachten weer af. SLECHTE SERVICE !
Wat een ontzettend vervelende situatie is dit Kim. Dit hadden we graag anders gezien, onze oprechte excuses hiervoor! Uiteraard nemen we je feedback hierin mee. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Supermooie afgewerkte stevige buitengebied fiets, nette deskundige aflevering.
Hi Jet, hartelijk bedankt voor de 10 en je mooie woorden. Nog heel veel fietsplezier toegewenst namens Stella! ^Stefanie
Net mijn derde fiets gekocht bij Stella. Ook wat minder goede ervaringen gehad bij de eerste fiets, maar ik merk dat Stella er alles aan doet om de klant te behouden. De tweede fiets door weer en wind gebruikt. Ook de accu was nog prima op het einde van de drie jaar met 27k. Ga zo door.
Wat een mooie woorden Frits. Bedankt voor de 10 en je vertrouwen in Stella. Hier doen we het voor! Ik wil je nog heel veel veilige en plezierige kilometers toewensen. ^Stefanie
Stoer, snel, licht en fietst heerlijk! Kom op plekken waar ik nog nooit eerder ben geweest. Fantastische aankoop!
Bedankt voor de 10 en je mooie woorden, Trude. Hier worden wij helemaal blij van. Namens Stella bedankt en veel fietsplezier gewenst! ^Melissa
Proefrit. Super Levering fiets en uitleg top
Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe Stella fiets, Astrid! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Na een paar jaar een Forza met voorwielmotor ben ik nu overgestapt op een Stella met middenmotor. Wat een verbetering, had ik eerder moeten doen.
Bedankt voor je mooie review John! Fijn dat je nieuwe Stella zo goed bevalt. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Let op dat je ook accu"s en opladers meeneemt bij het inruilen van de leenfiets.
Hartelijk bedankt voor de 8 en de feedback Wilma. Nog veel plezierige kilometers toegewenst! ^Stefanie
Super fijne fiets, fietst lekker en geen bekkenklachten meer door het geadviseerde zadel. Heel erg bedankt voor de goede service!
Goed om te horen Hannie! Bedankt voor je mooie woorden, dat doet ons goed. Op naar nog veel plezierige en klachtenvrije fietskilometers! ^Melissa
Het is heerlijk om een stukje te fietsen. Voldoende ondersteuning en gemakkelijke bediening. Goede service en zelfs aan huis. in één woord Prima.
Bedankt voor de lovende woorden Gé! Hier zijn wij erg blij mee. Namens Stella wens ik je nog veel fietsplezier toe! ^Melissa
Ik heb 1 nadelig punt en dat is het zadel. Deze is niet verstelbaar ik glij daar steeds vanaf,zit niet prettig. Voor de rest een heerlijke fiets vooral met een beetje wind dan merk je dat het je niet uitput met fietsen.
Bedankt voor de 10 Toon! Fijn om te lezen dat de fiets zoveel gemak geeft. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Fietsen in de vesteging Tilburg gekocht, de fietsen zijn netjes afgeleverd en afgesteld volgens afspraak. Tijdens 1e tocht trilde mijn computer op het stuur los maar even een schroef aandraaien en was weer opgelost. Tot nu toe beide fietsen 1 keer een foutmelding gekregen, na een keer computer uit en aan te zetten was de foutmelding weg en deed de ondersteuning het weer. Verder zijn wij tevreden met de fietsen.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling Alexander! Op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Heerlijke fiets voor een goede prijs.
Bedankt voor de lovende woorden Mirjam! Op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Ik mis wel een klokje op het display
Bedankt voor de 8! Jammer om te lezen dat je een specifiek onderdeel mist. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Over mijn stella fiets ben ik zeer tevreden.. De service laat soms wel wat te wensen over, dingen die op een servicepunt worden verteld blijken bij aflevering niet te kloppen.Worden uiteindelijk wel opgelost maar dat kost soms een hoop energie. Maar het heeft mij er niet van weerhouden om nog een stella aan te schaffen. Eerlijk is eerlijk het zijn wel top fietsen! Fietsen heerlijk en prima accu's.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen Josje! We zullen uiteraard je feedback ter harte nemen, daar leren we alleen maar van ;) Goed om te horen dat de fiets zo goed bevalt. Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe! ^Melissa