Ben zeer tevreden
Bedankt voor de 7 en je positieve review, Toos! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Verder kan ik nog niet veel zeggen heb er pas n paar keer op gereden afwachten dus
Bedankt voor de 10, Jeannette. Laat het ons gerust weten wanneer er meer fietskilometers gemaakt zijn. Veel plezierige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
Hoi, Mijn eerste fiets was zoals ze zeggen een maandag ochtend productie...wat fout ging was mar fout gegaan. Maar door de verkoper op het service punt hebben we na 3 maanden een nieuwe fiets mogen ontvangen.
Fijn om te lezen dat het zo goed is opgelost, Hans en je nu weer fijn kunt fietsen. Nog veel plezierige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
Mijn ervaring is heel goed wij fietsen vele kilometers.
Goed om te horen, Ans! Veel fietsplezier. ^Melissa
Ik heb al een maand de fiets gekocht en ik ben echt tevreden met de Stella fiets.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Cesar! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
De fiets is geweldig. Niks op aan te merken. De service omtrent de levering heb ik klacht over ingediend. Bij onvoorziene vertraging werd ik als klant niet op de hoogte gehouden.
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Leona! Vervelend om te horen dat je minder goede ervaring hebt met betrekking tot de service. Onze excuses hiervoor. Ik wens je wel veel fietsplezier toe! ^Melissa
Helaas werd de levering van mijn fiets tot twee kee toe uitgesteld. Maar toen hij er eenmaal was!!! Dan heb je wel wat hoor. Alles werkt naar behoren ik ben superblij met mijn fiets. Alleen bij mijn tweede ritje liep de ketting eraf. dat was wat minder. Daarna niet meer voorgenomen en hopelijk blijft dit zo. Ik ga er vanuit dat ik heel veel veilige kilometers kan maken met deze perfecte fiets.
Bedankt voor het delen van je mooie review, Marcel! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je er zo blij mee bent. Op naar nog veel plezierige fietskilometers! ^Melissa
Fiets is top maar met de levering is er wel het nodige misgegaan.
Bedankt voor de 8 en het delen van je beoordeling, John! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
mijn derde fiets van Stella en zeer tevreden
Bedankt voor de 9 en je mooie compliment, Bep! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Begin december werd mijn nieuwe fiets geleverd, maar bij aflevering bleek bedieningspaneel niet te werken. Chauffeur nam fiets mee terug voor reparatie. Op 15/12 werd de fiets opnieuw geleverd, maar met het zelfde probleem. Via Stella een afspraak gemaakt in Goes en daar vandaag gerepareerd. De monteur had contact opgenomen met de fabriek en daar bleek dat in die 2 weken niets aan de fiets gedaan was. Reparatie was na iets meer dan een uur klaar. Bij thuiskomst was helaas het probleem na 5 minuten weer terug. Voor vrijdag 18/12 een nieuwe afspraak gemaakt. Uit ervaring weet ik dat de fietsen op zich goed zijn(mijn vrouw heeft al een paar jaar een Stella), maar ik ben bang dat dit een "maandagochtendfiets"is.
Wat een vervelende situatie, Dick! Hiervoor onze excuses. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ik ben hartstikke blij met mijn Morano fiets.
Zo horen we het graag, Peter! Fijn dat de fiets zo goed bevalt. Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Heerlijke fiets, goed zadel en makkelijk in het gebruik. Veel kilometers met de accu.
Bedankt voor het delen van je positieve review en de 10, Reino! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Vorige maand de Stella Morena aangeschaft. Kan al zeggen dat dit een uitstekende fiets is. Daarbij is het ontwerp opvallend goed geslaagd. Bijna iedereen die ik ontmoet waardeert de uitstraling van deze Morena. En waar het echt om gaat; deze e-bike fiets geweldig en voelt stabiel en koersvast aan. De remweg is kort en ook zonder ondersteuning fiets je vlot 25km p uur. Kortom; een prima ontworpen en gebouwde bike. Goed gedaan Stella!
Bedankt voor de lovende woorden, Bert! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt. Namens Stella wens ik je veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Heb het erg na mijn zin met de nieuwe ebike van Stella perfect zelfs. Mvg
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Daniel! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Ik heb eerst een e-bike uitgeprobeerd. Werd daarbij heel vriendelijk geholpen. Goede uitleg gekregen. Ik was tevreden en de koop gesloten. Vrij snel werd de fiets geleverd en ik heb inmiddels een flink aantal kilometers gefiets waarvoor ik anders de auto zou nemen.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Jan. Op naar nog veel plezierige fietskilometers! ^Melissa
zie boven
Bedankt voor de complimenten, Piet! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Hele fijne fiets, moet alleen nog iets meet correct afgesteld worden maar dat toe ik (laat ik doen) tijdens de 1e service beurt.
Bedankt voor het delen van je positieve review, Siska. Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt! Namens Stella wens ik je veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers. ^Melissa
De aankoop ging heel goed, de aflevering ook. Maar mijn vraag vis de mail over een storing is nooit beantwoord
Bedankt voor de mooie 7, Ingrid! Wat jammer om te lezen dat je nog op een antwoord wacht. We gaan er graag voor je achteraan. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht nogmaals willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Super! :))
Bedankt voor de 10! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
fiets meer dan voortreffelijk, alleen nog een beter zadel en dan zeker een 10 waard
Goed om te horen, Jan! Daar zijn wij erg blij mee. Bedankt voor de complimenten en nog veel plezierige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
Mijn hele fam heeft op mijn nieuwe fiets gereden en hebben besloten om ook een E bike fiets tekopen bij stella.
Wat leuk om te lezen dat je iedereen zo enthousiast hebt weten te maken, Gerda! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Geweldige ervaring met zowel aankoop proces als NA-aankoop service! Afspraak om een stella livorno te testen en aangeleverd te krijgen ging vlekkeloos! Mijn aangekochte e-bike was ondanks de drukte (oktober 2020) volgens afspraak thuis aangeleverd. De communicatie met betrekking tot afspraken maken en nakomen was top! Nu 3 maanden en 950 km verder ben ik DIK tevreden! Mijn e-bike vreet gemakkelijk en comfortabel zijn 30+ kilometers dagelijks en dit 5 dagen in de week! Ik kom net van de service, die ontving netjes volgens onze afgesproken tijd (ondanks corona-gedoe) mijn e-bike en heeft ook weer volgens afspraak binnen een half uur een geslaagde onderhoudsbeurt gedaan! En natuurlijk petje af voor de service afdeling die ook terugbelt als ik een email stuur met betrekking tot garantie voorwaarden! Op naar de volgende 1000 kilometer fiets-plezier!
Wat een mooie review, Terence! Bedankt hiervoor en voor de prachtige 9! Bedankt voor alle compliment en op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
De service, klantvriendelijke benadering, keurige winkel, afspraak is afspraak. Dit was mijn 2e fiets bij de Stella en ook voor mijn man een mooie Stella aangeschaft. Als je wederom een Stella koopt dan ben je dus tevreden zou ik zo denken want anders ga je natuurlijk naar een ander.
Bedankt voor het vertrouwen en de lovende woorden, Nanda! Namens Stella wens ik jullie veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Banden laten vervangen. Blijkt er 3 maanden garantie op te zitten. 3 weken te laat bel ik. Na dag 1 was de band leeg. Hm foutje van de fietsenmaker. Daarna weer even niet gefietst. Weer de band zacht. Hm misschien heb ik m dan niet hoed opgepompt, 3 dagen later weer leeg. En nu kost het mij gelijk 20 euro onderzoekskosten omdat ik 3 weken te laat bel. Waanzin.
Wat jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg, Linda. Hiervoor onze excuses! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Dit is mijn derde e-bike. Tot nu toe de beste keuze.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella, Bob! Ik wens je nog veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa