Mijn hele fam heeft op mijn nieuwe fiets gereden en hebben besloten om ook een E bike fiets tekopen bij stella.
Wat leuk om te lezen dat je iedereen zo enthousiast hebt weten te maken, Gerda! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Geweldige ervaring met zowel aankoop proces als NA-aankoop service! Afspraak om een stella livorno te testen en aangeleverd te krijgen ging vlekkeloos! Mijn aangekochte e-bike was ondanks de drukte (oktober 2020) volgens afspraak thuis aangeleverd. De communicatie met betrekking tot afspraken maken en nakomen was top! Nu 3 maanden en 950 km verder ben ik DIK tevreden! Mijn e-bike vreet gemakkelijk en comfortabel zijn 30+ kilometers dagelijks en dit 5 dagen in de week! Ik kom net van de service, die ontving netjes volgens onze afgesproken tijd (ondanks corona-gedoe) mijn e-bike en heeft ook weer volgens afspraak binnen een half uur een geslaagde onderhoudsbeurt gedaan! En natuurlijk petje af voor de service afdeling die ook terugbelt als ik een email stuur met betrekking tot garantie voorwaarden! Op naar de volgende 1000 kilometer fiets-plezier!
Wat een mooie review, Terence! Bedankt hiervoor en voor de prachtige 9! Bedankt voor alle compliment en op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
De service, klantvriendelijke benadering, keurige winkel, afspraak is afspraak. Dit was mijn 2e fiets bij de Stella en ook voor mijn man een mooie Stella aangeschaft. Als je wederom een Stella koopt dan ben je dus tevreden zou ik zo denken want anders ga je natuurlijk naar een ander.
Bedankt voor het vertrouwen en de lovende woorden, Nanda! Namens Stella wens ik jullie veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Banden laten vervangen. Blijkt er 3 maanden garantie op te zitten. 3 weken te laat bel ik. Na dag 1 was de band leeg. Hm foutje van de fietsenmaker. Daarna weer even niet gefietst. Weer de band zacht. Hm misschien heb ik m dan niet hoed opgepompt, 3 dagen later weer leeg. En nu kost het mij gelijk 20 euro onderzoekskosten omdat ik 3 weken te laat bel. Waanzin.
Wat jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg, Linda. Hiervoor onze excuses! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Dit is mijn derde e-bike. Tot nu toe de beste keuze.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella, Bob! Ik wens je nog veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
mijn vrouw heeft al jaren een stella.nu al haar 2de.ikzelf nog nooit gefietst na mijn 16 jaar.altijd brommer en auto.nu ben ik sinds kort met pensioen.heel mijn leven vrachtwagenchaufeur geweest.en na lang praten er toch maar een gekocht.(ik zag fietsen toch niet zo zitten)en ik moest wat meer beweging hebben van de dokter.en wat denk je,ik zit er nu bijna elke dag op,vandaag ook een ritje amsterdam-haarlem.achter haar aan,en ik denk vaak fiets ik nou of gaat dat ding nou vanzelf.weinig inspanning en toch vooruitkomen.en routes ontdekken die je met de auto nooit ziet.ja,het is voor mij een openbaring.en ook zeer tevreden over mijn stella.
Bedankt voor het delen van je mooie beoordeling, Bertus! Fijn om te lezen dat je zoveel gemak en plezier ervaart. Namens Stella wens ik jullie beide nog veel fietsplezier toe! ^Melissa
ik fiets al jaren op een stella fiets dit is weer een nieuw model en nu een midden motor en ik had een voorwiel motor
Ik had nog een van de eerste elektrische die uitkwamen en mijn accu was niet meer wat het moest zijn.Met de ACTIE van Stella kreeg ik 750 euro terug voor mijn oude fiets.Toen was de keus niet zo moeilijk meer Heb nu een nieuwe stella fiets en kan weer veel en veilige km fietsen met mijn Stella fiets met middenmoter super Als je iemand tegenkomt met een stella fiets met een glimlach ben ik het hihihi
Zo horen we het graag! Wij lezen met een grote glimlach jouw positieve review. Op naar nog veel fietsplezier en bedankt voor de mooie 10! ^Melissa
Fietsen is een feestje nu ben chronische patiënt. Maar nu gaat het goed met wat ondersteuning.
Goed om te horen, Freek! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Neem nu meestal de fiets in plaats van de auto
Bedankt voor de 9, Cootje! Fijn dat de fiets zo goed bevalt. Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
1 minpunt is de bereikbaarheid klantenservice. Zou aan gewerkt worden. Jammer dat er geen winkel is híer....
Bedankt voor de 8 en je feedback, Stefan. Dit zullen we uiteraard meenemen. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Snelle fiets en goed afgewerkt
Bedankt voor het delen van je positieve review, Joop! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Fantastische fietsen deze hadden we eerder moeten kopen. Rijden geweldig goede vering op zadel en zeer goede hydraulische schijfremmen. Hebben twee fietsen gekocht en ze blijven tegenover andere merken perfect samen rijden. Bij andere merken wil de ene of andere fiets harder rijden, deze blijven mooi bij elkaar. En de bediening en service zijn uitstekend in de winkel.
Bedankt voor de lovende woorden en jullie prachtige 10, Harrie! Hier zijn wij erg blij mee. Ik wens jullie veel plezier toe met het maken van al jullie fietskilometers. ^Melissa
Verkoper loog mij voor, licht zou aangaan bij duisternis, ik test de middenmotor, die kan dit niet, Er wordt niet gereageerd op mijn problemen met de versnellingen, Dioe zijn niet goed afgesteld en soms zit ik te malen zonder versnelling, heel vervelend
Dat klinkt niet als de normale gang van zaken, Theo! Dit lossen we uiteraard graag voor je op. Zou je ons je postcode en ordernummer, samen met je bericht, willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh. Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling. Alvast bedankt en neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 0341-252266. ^Melissa
Door de winterperiode nog niet heel veel gefeest, maar tot nu enorm genoten. Wat een prettige manier om een fietstochtje te maken!
Goed om te horen, Monique! Bedankt voor je 10 en veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Ik heb de fiets nu ongeveer een maand in gebruik en beleef hier vanaf dag één veel plezier aan. Deze fiets heb ik aangeschaft voor woonwerk verkeer waar ik altijd over viaducten en door tunnels moet en dat ging met mijn vorige fiets erg moeizaam maar met mn nieuwe fiets passeer ik deze obstakels moeiteloos.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, André! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je er veel plezier van hebt. Op naar nog veel plezierige fietskilometers! ^Melissa
Bij de aankoop van de fiets zeer goede uitleg gekregen over de mogelijkheden en functies van de fiets. En achteraf een goede service bij de levering.
Bedankt voor het delen van je ervaring Bram, we vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Geniet van je aankoop en vee plezierige kilometers toegewenst! ^Marjon
Lange afstanden fietsen met echtgenoot is weer fijn en het algemeen gebruik is fijn
Dat is mooi om te mogen lezen Hettie. Fijn dat jullie weer samen lange afstanden kunnen fietsen! ^Marjon
Ik heb nog nooit z'n e-bike gehad die zo vel kan als deze stella
Bedankt voor de complimenten! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
We zijn tevreden over de fietsen
Fijn om te lezen Jacob, geniet van jullie aankoop! ^Marjon
Aanvankelijk geleverd met een lekke accu. Na vervanging van de accu is het top fietsen. Stella heeft de accu vervangen.
Fijn om te mogen lezen dat het naar behoren is opgelost Maurice. En heel erg bedankt voor je 10-sterren review! ^Marjon
Het is alsof de wind altijd in je rug staat en je voortdurend naar beneden fietst.
Dat is erg fijn om te mogen lezen Ada. Geniet van je aankoop en bedankt voor de positieve review! ^Marjon
Prima geholpen en mooi service gericht bedrijf
Bedankt voor de 10-sterren review Caroline! Geniet van je aankoop :-) ^Marjon
Geweldige ervaring om elke dag op zo'n mooie fiets te mogen zitten! Brengt me met gemak van A naarB. Zo fijn om na een zware werkdag zo lekker licht fietsend via de winkel naar huis te gaan. Het verlicht mijn dag gewoon! Zo blij mee!
Wat een fijn bericht om te mogen lezen Monique! Bedankt voor het delen van je ervaring. Nog heel veel plezierige kilometers toegewenst! :-) ^Marjon
IK heb mijn fiets pas een 3 weken en hij bevalt heel goed nog niet veel gefietst in verband met koud weer maar tot heden dik tevreden.
Zo horen we het graag Ad, geniet van je aankoop en veel fietsplezier zodra de temperaturen het toelaten! ;-) ^Marjon