Vriendelijke verkoper en topservice bij aflevering.
Bedankt voor de 10-sterren review! Geniet van je aankoop :-) ^Marjon
Onlangs in Naarden geweest voor onderhoud en service van 2 Stella fietsen. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en goede tips van Ammar, de monteur die ons hielp, snelle service. Wij zijn zeer tevreden.
Wat een mooi compliment Ron, hartelijk dank! Geniet van jullie aankoop :-) ^Marjon
ik ben superblij met mijn nieuwe Stella Blue Allegra met middenmotor, omdat deze mij het gevoel geeft op een "gewone" fiets te fietsen en toch ondersteund te worden i.v.m. mijn gehandicapte knie.
Wat fijn om te mogen lezen dat je zoveel plezier hebt van je aankoop :-) Geniet er van en nog heel veel fijne kilometers toegewenst! ^Marjon
Ik ben tevreden over de begeleiding en aflevering
Wat mooi om te mogen lezen Nico, dank je wel! ^Marjon
Heel mooie fiets
Bedankt voor de 10-sterren review Jasmiennisa! Geniet van je aankoop :-) ^Marjon
Ik hoef maar 1 x per week de accu op te laden. De service in de winkel was goed
Wat fijn om te lezen Willy, geniet er van! ^Marjon
Ik heb in het begin moeite gehad om te wennen aan de fiets. De ondersteuning bergop is minder dan bij mijn andere fiets. Het duurde ook even voor ik mijn stuur in één goede stand had staan. Fijn dat je het stuur kunt verstellen zonder imbussleutel. Alleen dat de versnelling terug gaat naar één lage versnelling, elke keer als je stopt, vind ik vervelend. Bij nakijkbeurt laat ik dat veranderen.
Wat mooi om te mogen lezen dat je fiets goed bevalt Anja. Neem wat betreft de vragen over de versnelling gerust even contact op met onze technische dienst via 0341-252266, zij staan je graag te woord om je verder te helpen! ^Marjon
Op deze fiets fiets ik met veel plezier zonder en met ondersteuning. Bij goed weer kan ik nog fietsen als op een fiets zonder ondersteuning. Is er tegenwind, moet ik een heuvel op of wil ik relaxed én snel, dan is met ondersteuning de perfecte manier van fietsen. Ook in het donker een fiets met prima verlichting en dus zeer tevreden. Hoop er nog veel kilometers mee te mogen maken.
Wat fantastisch om te mogen lezen Mariette, wij worden blij van dit soort berichten! Geniet van je aankoop en heel veel plezierige kilometers toegewenst :-) ^Marjon
Ik was héél tevreden met mijn eerste Stella, maar bij deze Stella Livorno klopt alles gewoon perfect, elk onderdeel is er béter op geworden: de remmen, de ondersteuning, de verlichting en het gebruik van de accu. Bovendien is het een pláátje en oogt zij stoer! Bedankt, Stella!
Graag gedaan! Van dit soort berichten worden wij natuurlijk ook ontzettend blij. Wat mooi om te mogen lezen dat het zo goed bevalt. Geniet van je aankoop en nog veel plezierige kilometers gewenst! ^Marjon
Ik heb mega veel gezeur gehad met mijn 1e fiets die in mei 2020 is afgeleverd. Ik had op alle fronten ergernis. Na 6 maanden een totaal nieuwe fiets geleverd gekregen van Stella (ging niet zonder slag of stoot), maar ben uiteindelijk wel content met deze service. Vooralsnog behaal ik niet het aantal kilometers dat bevestigd werd tijdens de verkoop en dit werd eigenlijk al bevestigd tijdens aflevering als Stella probeerd je een dure accu te verkopen omdat je met deze accu maar 60 to 80 km ver kan. Tijdens aankoop was dit rond de 100 km zonder enig voorbehoud. Ik ervaar dit als misselijkmakend en "te commercieel". Geen reden om een volgende fiets weer zonder twijfel bij Stella aan te schaffen.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Louis. We zullen je feedback hierin meenemen. Laat het gerust aan ons weten wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen! Namens Stella wens ik je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Fiets nu ook in de winter
Goed om te horen, Olaf! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Goede fiets voor een schappelijke prijs. Elektrisch fietsen hoeft niet duur te zijn
Bedankt voor het delen van je mooie review en de prachtige 10, Johannes! Op naar veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Wij hebben 2 fietsen gekocht maar van 1 van de fietsen waren de schijfremmen bij aflevering niet goed afgesteld waardoor wij 4 keer bij een servicepunt langs moesten en de schijven al aardig versleten zijn. Wij kregen bij aflevering ook geen kans om met deze fiets een proefrit te maken omdat de accu leeg was en de monteur geen tijd nam om de accu's om te wisselen. Ook de display van deze fiets was er niet af te halen. Monteur op servicepunt heeft dit verholpen. Nu blijkt van deze fiets ook nog eens de batterijslede niet goed te zijn dus deze moet vervangen maar er is er geen een voorradig op het servicepunt. Al met al teleurstellende ervaringen en hoop dat u hier wat mee kunt. Met vriendelijke groet,
Bedankt voor de feedback, Jac! We nemen dit uiteraard mee. We vinden het wel vervelend om te lezen dat jullie hierdoor niet helemaal tevreden zijn. Hopelijk maken jullie nu alsnog veel plezierige fietskilometers. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Pas een Stella Livorno aangeschaft. Een geweldige fiets, die je helpt als het nodig is en meer vertrouwen geeft als je langere afstanden wilt fietsen.
Fijn om te lezen dat je zoveel plezier en gemak ervaart van je nieuwe Stella, Wabe! Op naar veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
De fiets rijdt lekker. Ik merk wel dat ik bijna altijd in de hoogste versnelling fiets op asfaltpaden. Ik had achteraf misschien beter een fiets met meer versnellingen moeten kopen. Ver schakelt hij nog niet helemaal lekker misschien moet ik dit nog beter laten afstellen bij de servicebeurt.
Bedankt voor je positieve review Helga! Wat fijn om te mogen lezen dat je fiets zo goed bevalt :-) Ik heb nog even een terugbelverzoek voor je neergelegd bij onze technische dienst. Zij gaan nog even contact met je opnemen wat betreft het schakelen. Laat het ons gerust weten als je nog andere vragen hebt! ^Marjon
vanaf het eerste contact heldere communicatie, goede follow up, goed advies zonder te pushen voor extra verkoop.
Bedankt voor de 9 en de mooie woorden, Geert! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
De bagagedrager van mijn driewieler-fiets (2 jaar oud) is afgebroken van het frame. Ik laat hier even de vraag buiten beschouwing HOE zoiets kan gebeuren. Eerst had ik een hoop gedoe omdat men zei dat het niet onder de garantie zou vallen omdat het om de bagagedrager gaat. Een meerdere krijg je niet te spreken en op een ingediende klacht heb ik nooit antwoord gekregen. 3 weken geleden is mijn fiets opgehaald. Men had beloofd alles met spoed te behandelen. Men heeft nl geen driewieler-leenfiets en ik kan niet ver lopen. Vanmiddag werd ik gebeld dat de fiets klaar is en dat ze hem over 2 (!) weken komen brengen. Dan ben ik mijn fiets dus 5 weken kwijt geweest! Ik koop NOOIT meer een fiets bij Stella!
Wat een vervelend verhaal om te moeten lezen, Elske. Onze excuses hiervoor! Ik heb inmiddels ook gereageerd op je review op Trustpilot met het verzoek tot het sturen van meer gegevens. ^Melissa
Goeie winkel en vriendelijke personeel . Luc was erg aardig
Bedankt voor de 10 en voor je mooie review, Laleh! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Mijn nieuwe fiets bevalt meer dan prima. Het is een "Carrot-ship 101" oftewel een kekke oranje fiets met boordcomputer ;-). In een maand tijd alweer heel wat kilometers gefietst, voornamelijk woon-werkverkeer. Heerlijk :-)
Bedankt voor de lovende woorden, Marije! Wat ontzettend leuk om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je er zoveel plezier van hebt. Namens Stella wens ik je nog veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Ik heb er wel lang op moeten wachten, maar het is de moeite waard! Ik heb de Stella Livorno met Shimano middenmoter en hij fietst heerlijk.
Bedankt voor de lovende woorden, Kitty! Fijn om te lezen dat het wachten de moeite waard is geweest. Op naar nog veel fietsplezier! ^Melissa
Fietsen afgeleverd met verkeerde batterij, nu nog wachten op de juisten die nog niet binnen zijn zover ik weet. Ook wacht ik nog op de verzekering die ik binnen 10 werkdagen zou ontvangen maar tot op heden nog niets
Dat moet natuurlijk opgelost worden Mirelle! Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh. Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Ben pas driemaal naar de de reparateur geweest voor de voorzijde van mijn fiets, maar dat is nu opgelost en ik fiets nu heel prettig.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Piet! Fijn om te lezen dat het opgelost is. Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
Ik heb de fiets net gekocht ,dus ik heb daarom heb ik 4 sterren gegeven. Dit omdat ik nog geen voldoende tijd heb gehad om een uitgebreide mening te geven .
Bedankt voor de 8, Henk! Deel gerust een nieuwe review wanneer er wat meer kilometers gemaakt zijn. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Ik ben 100% tevreden over Stella en mijn fiets!
Goed om te horen, Jo! Daar zijn wij erg blij mee. Namens Stella wens ik je veel plezier toe met het maken van al je fietskilometers! ^Melissa
Goed, Zadel zit niet lekker “klein” Kan er wat aan gedaan worden!! Ik heb 5 fietsen van jullie gekocht Alle hebben de zelfde klacht!! Laat staan lange fietstochten “is funest” In afwachting van uw reactie Mvg Örs
Dat is zeker heel erg vervelend! Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa