Een hele fijne fiets!

Sinds november heb ik een Stella fiets. Ik ben er heel blij mee en heb er al heel wat kilometers opzitten! Ben erg benieuwd hoe de service straks aan huis is, maar als het net zo goed gaat als toen ik m kocht ben ik zeker tevreden!

Alles was prima geregeld

Fijne testritten met goede uitleg, scherpe aanbieding en uitstekende levering met instructie. We moeten wel langer op onze zadels wachten , maar dat was bekend

heerlijk door weer en wind

ik ben heel blij met mijn fiets. ik pak nu overal de fiets voor.

Grandioos wat een plezier.

Grandioos wat een fietsplezier.

Uitstekende fiets!

Van Giant overgestapt naar Stella omdat mijn man zo tevreden was over zijn Stellafiets. Nog geen moment spijt van gehad. De fiets rijdt uitstekend. Ook de service in de Stellawinkel in Amersfoort is uitstekend!

Klasse

Stevige fiets loopt mooi

Nieuwe fiets ,na 300km raak je er meer aangewend en fiets je met plezier.

Was wennen na 5 jaar Arturo fietsen vooral het grootte verschil in de kracht ondersteuning en de oplaadtijd van de accu

Ik heb weer zin in fietsen

Mijn fietstochtje naar het werk is nog geen 5 kilometer maar wel heel open, langs het spoor en weilanden, dus waar de wind zijn gang kan gaan. Tel daarbij drie hellingen en een tunnel bij en je snapt dat ik dikwijls op de trappers stond. Nu fiets ik sneller en met gemak naar mijn werk en heb in 1 maand tijd maar 1x de auto gepakt (regen) Als het weer lente wordt ga ik zeker voor mijn plezier fietsen.

Top zaak

Fiets gebracht en duidelijke uit leg

Tot nu toe prima!!

Voor zo ver ik eea kan beoordelen na slechts 200 km moet ik zeggen dat de e-bike naar tevredenheid functioneert. De tijd is nu niet rijp onvolledig bak te fietsen, maar dat komt wel. In ieder geval heb ik er alle vertrouwen kn.

Ben heel tevreden

Ik heb 2 fiets van sfella ben heel blij mee

Goeie service !

Snelle levering , goeie service , geen klachten tot nu toe , en dat na 4 jaar inmiddels , alleen maar lof !!

Zeer mooie en goede fiets

De fiets bevalt zeer goed. Mooie en stevige fiets. Bevalt erg goed.

Goefe prijs kwaliteit verhouding

Zeer te en vreden over de aanbieding van de aanschaf van de fietsen, ook de nazorg, Bij het nabestellen van de fiets tas duurde het even voor deze geleverd werd,maar nadat ik ik mailde was het meteen geregeld. Aanbeveling geef even een mailtje als er een bestelling wordt gedaan online met de datum van levering, en op welke tijd.

tot nu toe mooie fietsen

helaas heeft eentje wat gebreken maar na een telefoontje werd meteen een afspraak gemaakt. ik ga er van uit dat alles verholpen wordt als de monteur komt.

Fijne fiets, maar met gebruiksaanwijzing

ik vindt het persoonlijk storend dat de voorverlichting bj schemer aan en uit gaat. Mede door dat dit {licht) met een sensor is geregeld kan ik de verlichting bij nevel NIET aanzetten om beter zichtbaar te zijn.

Super blij met fiets

Heel erg tevreden met de fiets

Super goede fiets en top service

Super fiets goede service .

Zoals verwacht een weer een goed product van Stella.

Sinds 2016 rijden wij Stella. De reden toen was dat ik een kunstknie gekregen om toch te kunnen bewegen hebben ik en uiteindelijk ook mijn vrouw gekozen voor Stella. Nu hebben we nieuwe fietsen genomen en met pijn in mijn hart de oude fietsen ingeleverd. De nieuwe fietsen voldoen weer naar onze verwachting.

Met Stella wordt jouw wereld groter

Stella fietsen zijn betrouwbaar, degelijk en makkelijk te bedienen. Je spurt met deze fietsen in korte tijd vele kilometers weg en daarom wordt zowel jouw belevingswereld als het contact met de natuur groter.

Fijn fiets.

Zou wel graag vernemen wanneer de displays geleverd worden.

Ontspannend, relaxed fietsen

Rijdt lekker, remt lekker, goed verlicht.

Uitstekende service en superfiets

Ik kreeg tot mijn grote verrassing een e-bike kado van mijn ouders. Uitstekend geholpen door Stella fietsen, met ruime persoonlijke aandacht, koffie , informatie ,en natuurlijk uitproberen van verschillende modellen. De e-bike werd snel afleverd. Ik moet zeggen, de eerste dagen was ik wat bangig, zóveel luxe, ik was banger een krasje op de mooie fiets te maken dan mijn benen te breken hihi. Maar inmiddels volledig gewend en ik vlieg overal heen en tussendoor. Wát een luxe, wat een verwennerij. Zalig!

Ik fiets met veel plezier!

De fiets bevalt prima. Service is goed.

FANTASTISCH!!!!

Als ervaren fietser die,helaas,wat ondersteuning nodig kreeg, is Stella mn redding. Iedere dag weer 20km,geweldig!!!

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen