Dit is mijn 2e e-Bike en ik gebruik hem voor woon-werkverkeer. De Stella met middenmoter rijdt stabiel en is niet zwaar. Ik ben er erg blij mee.
Bedankt voor je vertrouwen in Stella Marilou, ontzettend leuk om te lezen dat je alweer in het bezit bent van een 2e Stella fiets! Geniet ervan en op naar nog heel veel plezierige en veilige kilometers. ^Stefanie
Enorm blij met mijn fiets. Goede service tijdens levering. Helaas moet ik wachten op mijn computertje, deze schijnt tijdelijk niet leverbaar te zijn. Na een maand maar zelf gebeld hoe of wat, maar dit jaar wordt het niks. De levertijd weet men niet. Erg vreemd, want ik heb er wel voor betaald. En moet er zelf achteraan bellen, want na een maand geen reactie ontvangen.
Hartelijk bedankt voor de 8 en dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Zodra het onderdeel voorradig is wordt er uiteraard netjes contact met je opgenomen. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben mag je ons altijd mailen op [email protected] of bellen op 0341-252266. Veel plezier van je aankoop toegewenst en een fijn weekend. ^Stefanie
Uitstel is het belangrijke woord bij stella. Bij aankoop werd gezegd. Tussen 4 a 6 week. Uiteindelijk zou die 2 november worden bezorgd. Niet dus, onderdelen waren niet leverbaar. Oftewel 3 tot 4 weken uitstel. Dus eigenlijk annuleren. Let op, worden mij 100 euro tegoed voor stella aangeboden of een accu upgrade. Goed gelovig als ik ben kies ik de accu upgrade met de belofte dat de fiets dan over 3 weken geleverd word. Prima. Ik stella bellen voor een afspraak. Na lang wachten krijg ik iemand aan de lijn die zorgt dat er binnen 2 werkdagen iemand belt om een afspraak in te plannen. Nooit gebeurd. Ik zelf bellen voor een afspraak. Word mij dood leuk verteld dat de fiets (waarschijnlijk) week 51/52 word geleverd. Maar mevrouw kan niks beloven dus ik zie het gebeuren dat mijn vriendin komende zomer nog op de fiets wacht. Zeer ontevreden kwa informeren van stella. Die blijkbaar denken, als de klant niet belt hoeven wij ook niks te vermelden. Ik ben benieuwd of we de bestelde fiets überhaupt ooit gaan zien. Dit was de eerste en laatste bestelling ooit bij dit bedrijf.
Wat ontzettend jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met Stella. Dat is natuurlijk niet de normale gang van zaken. We nemen graag telefonisch contact met je op om dit verder te bespreken en te kijken wat we voor je kunnen betekenen om deze negatieve ervaring hopelijk weer om te kunnen buigen naar een positieve ervaring. Zou je ons hiervoor je postcode en/of ordernummer samen met je bericht, willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Alvast bedankt en neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 0341-252266. ^Melissa
Makkelijk fietsen fijne ondersteuning.
Goed om te lezen Cees! Geniet van je aankoop en op naar nog heel veel plezierige en veilige kilometers. ^Stefanie
even weten hoe aan en uitzetten, de batterij helemaal leeg rijden, sinds ik alles door heb gaat het prima en als ik vragen heb kan ik altijd terecht bij het servicecentrum voor een uitleg.
Bedankt voor de lovende woorden, Rony! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Met de najaar actie mijn Stella Allegro ingeruild voor een Stella Livorno verschil is duidelijk te merken, meer power en comfort. Heel goede koop !!
Bedankt voor de 10 en de complimenten, Jan! Fijn dat de fiets zo goed bevalt. Op naar veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Moest wel wennen en ik weet nog niet precies hoe alles werkt. Het handleidingsboekje, vind ik te uitgebreid.
Begrijpelijk dat het allemaal nog wennen is, Paulien. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ik ben erg blij met mijn Stella fiets.Ik moet nog wel even wennen aan de automatische versnelling.
Bedankt voor het delen van je positieve review, Karin! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe Stella. Dat maakt ons ook blij :) Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Na heel lang moeten wachten, meer dan twee maanden is het wachten ruimschoots de moeite waard geweest. Hij fiets als een zonnetje en ook de verbetering met de oliedruk remmen voelt zeer goed aan.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Fijn om te lezen dat het wachten het waard was. Op naar veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Ik heb nog nooit zoveel gefietst als nu op mijn Stella!!!!
Bedankt voor de 10, Constance! Fijn dat je zoveel gemak ervaart van je nieuwe Stella. Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Altijd fietsen met een lach op je gezicht
Bedankt voor de 9 en het delen van je mooie review, Daan! Wij zien je al helemaal fietsen met je lachende gezicht. Op naar nog veel plezierige fietskilometers! ^Melissa
Heerlijke fiets om te fietsen super ben heel tevreden
Dat horen we graag, Jane! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Op naar veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Veel plezier mocht ik reeds ondervinden met mijn E-bike. Nu kan ik weer mijn favoriete tochtjes weer maken
Goed om te horen! Namens Stella wens ik je veel plezier toe met het maken van al je fietskilometers. ^Melissa
Bevalt goed, alleen moter maakt meer lawaai als mijn oude stellafiets
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Margreet! Heb je inmiddels contact gehad met onze Technische Dienst over het ongemak? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
In mei een fiets gekocht. Er werd toen gezegd dat die in eind juli/ begin augustus geleverd zou worden. Vervolgens is die datum allang al geweest en wordt er geen contact opgenomen met mij dat de fiets later geleverd wordt. Heel lastig om zelf contact te zoeken en vervolgens word mij elke keer een maand later beloofd. Vorige week gebeld en eindelijk een bezorgafspraak gemaakt: 4 december. Nu weer een mailtje, het wordt weer later: 10 december. We zijn dan inmiddels 7 maanden verder en ik heb nog steeds geen fiets! Ik raad echt helemaal niemand aan om je fiets bij stella te kopen. Echt ontzettend spijt van!
Wat vervelend om te lezen dat de levering voor de bestelde fiets is vertraagd, Kelly. Dit hadden wij uiteraard ook graag anders gezien. Onze excuses hiervoor! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Gebrekkig communicatie vanuit stella Klachten worden niet meteen opgelost duurt 2 weken voordat je contact krijgt met iemand die beslissingen kan maken. De fiets zelf kan ik wel aanbevelen,maar je moet wel aantreffen dat de levering goed gaat
Wat vervelend om te moeten lezen dat je deze ervaring hebt gehad met Stella. Achter de schermen wordt hard gewerkt om onze bereikbaarheid en communicatie weer op orde te krijgen. Excuses hiervoor. Bedankt voor je feedback, Grant! Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt. Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Na het omruilen van model Stella Cosmo waar wij slechte ervaringen mee hadden en een waslijst aan mankementen en het goede inlevingsgevoel van de klantenservice met betrekking tot eerdergenoemde klachten, zijn wij ontzettend blij met de oplossing die is geboden en hebben wij geen dag spijt voor de keuze van het model Stella Livorno. Er was gelijk een goed gevoel bij dit model en mijn vrouw rijdt er iedere keer met veel plezier haar ritjes op. Klasse Stella en een dikke pluim voor de mensen van Stella die hier bij betrokken zijn geweest.
Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en de lovende woorden, Albert. Hier zijn wij erg blij mee! Fijn om te lezen dat je vrouw inmiddels weer met veel plezier haar ritjes kan maken. Op naar nog veel meer plezierige fietsritjes! ^Melissa
Eenvoudige bediening met sprankelend resultaat!
Bedankt voor het delen van je positieve review en de mooie 9, Annie. Veel plezierige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
In Mei dit jaar een vizenca aangeschaft met voor wiel motor, omdat ik meer gebruik maakt van de fiets dan gedacht heb ik in September een Morena met midden motor gekocht. Midden motor bevalt beter, dit had ik al gemerkt bij de aankoop van de eerste fiets maar daar gaf het prijs verschil van 900 Euro de doorslag om een voor wiel aandrijving te kiezen
Bedankt voor de 9 en dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Cor. Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe! ^Melissa
goede service en verkoop
Bedankt voor de 10, Pascal! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Ik vind het zalig om nu te fietsen heerlijk
Dat horen we graag, Toos! Bedankt voor de 10 en veel plezier toegewenst met het maken van alle fietskilometers. ^Melissa
Heel fijne fiets. Automatisch schakelen is erg prettig. Groot bereik met deze accu.
Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt, Kees! Bedankt voor het delen van je positieve review en de 10. ^Melissa
Je stapt er op bij mooi weer en gaat al corrona vrij van de natuur genieten.
Fijn om te lezen dat je zoveel plezier en gemak ervaart van je nieuwe Stella! Bedankt voor de mooie 9 en op naar veel fietsplezier. ^Melissa
de fiets bevalt prima!
Goed om te horen, Annie! Op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Na een lange tijd van vele problemen met mijn vorige Stella fiets. Is er van Stella uit een zeer goede oplossing geboden . Namelijk een nieuwe Stella fiets . Wat een verademing eindelijk een goede fiets. Hij fietst werkelijk geweldig.
Bedankt voor de 10 en dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Erik! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe Stella. Op naar nog veel plezierige fietskilometers! ^Melissa