Een heerlijke fiets, die zelfs mij als long patient een rit van 35km moeiteloos laat maken. Enorm blij met de aankoop.
Wij zijn blij om jouw mooie review te lezen, Rick! Fijn dat je zoveel plezier en gemak ervaart van je nieuwe Stella. Op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Dit is mijn 2e Stella fiets,geen problemen mee gehad,13000km op de teller in 2jr,ingeleverd omdat ik nieuwe banden en remblokken nieuw moesten en omdat ik zoveel km maak nieuw gekocht en dan nog wel de goedkoopste uitvoering Livorno,en de service altijd geweldig. Ik ben een tevreden klant lfs
Bedankt voor de 10 en dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Minie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor ;) Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Makkelijker fietsen en snel alles onder controle .Ik beveel hem bij iedereen aan.!!!
Bedankt voor de complimenten, Gert! Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Het is een fijne fiets, alleen naar mijn idee klopt het metertje waarop staat hoe ver je nog kan fietsen niet helemaal. Daardoor al een aantal keer met een lege accu naar huis moeten fietsen. Daarnaast vind ik het jammer dat er telkens bijkomende kosten komen, voor bijvoorbeeld de service beurt aan huis en het upgraden van de accu (terwijl ik in de winkel dacht dat ik de beste accu had gekocht).
Dat is zeker heel erg vervelend, Dena. Heb je hier al telefonisch contact over gehad? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
heerlijk e-bike fietsen, nou is fietsen weer een fijne ervaring!
Wat fijn Elly! Geniet van je aankoop en veel fietsplezier gewenst :-) ^Marjon
Wij rijden zes jaar met een voormotor rijdt prima hebben nu pas een fiets met middenmotor gekocht die rijdt wat lichter en is stabieler we hebben een winkel in de stad waar we terecht kunnen voor service beurt of iets anders de service is goed je kan altijd met vragen o i d terecht de fietsen bevallen ons goed we hebben al diverse kennissen aanbevolen en die zijn ook tevreden met de Stella fietsen
Wat mooi om te mogen lezen Joke, echte trouwe Stella fans dus! :-) Geniet van jullie nieuwe fietsen en nog veel fietsplezier gewenst! ^Marjon
Mijn eerste fiets viel tegen en steeds in storing , maar na diverse keren reparatie werd de fiets netjes ongeruild voor een nieuwe. Dus ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe fiets en vooral met de service
Bedankt voor het delen van je ervaring Ger! Geniet van je nieuwe fiets :-) ^Marjon
Mijn fiets fiets geweldig.fijn dat er een mandje voor op zit kan ik lekker veel in doen
Bedankt voor de 10 en het delen van je positieve review, Lydia! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
In de winkel geven ze je goed antwoord en luisteren naar je wensen. Telefonisch langs wachttijden voor je iemand kunt spreken en wat er afgesproken is wordt niet goed doorgegeven zodat bij aflevering van de fietsen dingen gecorrigeerd moeten worden
Bedankt voor het delen van je ervaring Johan. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben mag je ook altijd even mailen naar [email protected], wij zorgen dan dat je teruggebeld wordt over je vraag. ^Marjon
Ik heb nu een tijdje deze fiets en ik ben erg blij. Ik pak de fiets meer omdat ik nu geen pijn in m'n knie krijg en ook het zadel wat geadviseerd werd bij stuitproblemen is super.
Wat mooi om te lezen dat je nu vaker de fiets pakt Irma, dat is natuurlijk ontzettend positief! Geniet van je aankoop en veel plezierige kilometers toegewenst. ^Marjon
Vanaf april 2020 heb ik een Stella-fiets. Helaas zijn mijn ervaringen met de fiets en de ‘service’ van Stella niet positief. Het komt regelmatig voor dat de ondersteuning niet op gang komt. Vaak doet de fiets het wel, echter de ondersteuning start ook regelmatig NIET op. Zowel de servicedienst van Stella als de fabrikant van de aandrijving (Bosch) hebben ernaar gekeken, maar konden niets vinden. Na de eerste telefoontjes kwam de servicedienst nog wel aan huis (na een dag of 10…). Ook is de fiets een keer meegenomen voor onderzoek, een leenfiets die beloofd was hadden ze echter niet bij. Nu Stella het mankement niet kan oplossen wordt contact opnemen en afspraken maken steeds lastiger. Na meerdere telefoontjes en mails van mijn kant uit, is half september afgesproken (en begin oktober opnieuw) dat de ‘consume-service’ (?) naar het probleem zou kijken. Tot op heden (half november) heb ik hier niets meer van vernomen! Mijn advies: koop een fiets bij een lokale fietsenzaak, zodat je persoonlijk en direct wordt geholpen.
Wat een vervelend verhaal José! Dat willen we uiteraard graag oplossen. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
heb je stella moederfiets opzich leuk om te zone maar goed zodra je 1x een probleem hebt dan heb je ooke cht een probleem want een oplossing komt er niet althans duurt weken weken weken. sorry en excuus koop je niets voor ze beloven dingen maar maken het niet waar, ben gaan googles maar ze komen ook voor bij bv kassa enandere sites waar je gewaarschuwd wordt. denk na voor je dit merk koopt
Wij hebben jouw klacht inmiddels in behandeling en behouden het contact via 1 kanaal. Neem gerust contact op met ons wanneer er nog vragen zijn. ^Melissa
Ik had de verkeerde fiets geleverd gekregen (L) , ik ben 1.68 cm. Bij aflevering fiets afgezet en kleine uitleg over de accu en dat was het. Totdat ik ging fietsen en met angst op de te grote fiets zat. Gereclameerd, moest naar een winkel, daar zeer slecht behandeld, weer bellen, andere winkel. beter advies maar kon daar niet omruilen. Weer bellen met het hoofdkantoor, deze waren verbaasd dat ze niet omruilde. Weer wachten,nog vele telefoontjes later, en maanden later (3 mnd), dus zomer voorbij uiteindelijk met fikse bijbetaling een andere fiets (S). Dus voor mij NOOIT MEER STELLA. Service is 0,0 %.
We vinden het jammer om te lezen dat dit je ervaring met Stella is, Gerry. Mijn excuses voor het ongemak wat er is ontstaan! Ondanks dat het begin niet vlekkeloos is verlopen, hoop ik dat je wel veel fietsplezier nu kunt gaan hebben. ^Melissa
de fiets is geweldig linovo niks mis mee en allses is naar tevreden heid eb bij af leveren ook zeer goed geholpen en de lesenties van de verschillende oorganisatiets met ge middeld tussen 8.8/9.6 ihet de fiet helemaal naar mijn zin kan niet beter
Wat mooi om te mogen lezen Michel, geniet van je aankoop en nog veel plezierige kilometers gewenst! ^Marjon
Kan nu langer en beter fietsen accu houdt het lekker lang vol
Wat fijn Willem, geniet van je aankoop en veel plezierige kilometers gewenst! ^Marjon
Een fiets die fijn fietst. Vind het na mijn werk ontspannend om naar huis te fietsen.
Goed om te horen, Gerry! Op naar nog veel meer plezierige en ontspannende fietsritjes. ^Melissa
Een super fiets en ik heb inmiddels weer een nieuwe aangeschaft
Dat de nieuwe stella vicenza op de verkoopbevestiging 2303,55 euro kost en op de factuur 202.56 euro kost. Dit lijkt mij op nattte vingerwerk om maar aan de 2564 euro te komen, wat overigens prima gelukt is.
Bedankt voor je bericht Adrie. Jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is over je factuur. Ik kan in je gegevens inzien dat hierover nog geen contact is geweest met onze klantenservice. Je mag ons hier uiteraard altijd voor bellen als er vragen zijn, dat kan op 0341-252266. Ik zet je bericht bij deze door naar de juiste afdeling, en zal hen vragen hierover zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen. Veel fietsplezier gewenst! ^Marjon
Ik ben inmiddels een aantal weken verder na mijn eerste aankoop en heb tot nu toe alleen maar slechte ervaringen met Stella en de klantenservice. Ik ben blij dat ik mijn fiets inmiddels heb ingeleverd omdat ik de koop ongedaan heb gemaakt door gebruik te maken van de wet koop op afstand. Helaas houdt Stella zich niet aan deze wet en hebben ze mijn aankoop niet binnen 14 dagen na herroeping retour gestort. Dus ook hier moet ik zelf weer achteraan. Eerst wilde Stella niet eens meegaan in mijn rechten als consument en wilden ze dat ik € 250,- kosten zou betalen voor het ontbinden van mijn koop. Na heel erg aandringen gingen ze toch akkoord met het kosteloos terugbrengen van mijn fiets. Hier zou je als consument niet op hoeven aandringen. Daarnaast verwijderen ze slechte reviews van dit platform, sowieso vreemd dat dit kan. Dit is mijn 4e review in een poging andere mensen te waarschuwen geen zaken te doen met Stella. De andere reviews zijn op 1 na verdwenen. Wil je mijn volledige review lezen dan kun je die terugvinden op Trustpilot, daar wordt het niet verwijderd.
Beste Peter, Wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat je je bestelling bij ons hebt geannuleerd. We hadden je graag gehouden als klant! Wie weet kunnen we in de toekomst nog eens iets voor je betekenen. Wat betreft je opmerking over het verwijderen van reviews wil ik graag aangeven dat wij reviews nooit verwijderen. Sterker nog, het is voor ons niet mogelijk om ze te verwijderen, omdat deze platforms niet van ons zijn. Waar je andere reviews zijn gebleven durf ik je niet aan te geven. Excuses voor het ongemak. Mocht je voor ons op dit moment nog andere vragen hebben hoor ik het graag. Je mag ons dan een mail sturen naar [email protected] of bellen via 0341-252266. ^Marjon
Alles ging gesmeerd
Zo horen we het graag, Willem! Bedankt voor de 9. Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
de fiets rijdt heel goed
Bedankt voor de 9, Julius! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
fijne fiets
Goed om te horen, Co! Veel fietsplezier. ^Melissa
Soepel lopend proces. Vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering en prachtige fiets.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling en je 10, Monica! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Ervaring door omstandigheden nog erg beperkt. Instructie had beter gekund. Nu extra bezoek door moeilijk gangbare accu.
Bedankt voor het delen van je positieve review en je feedback, Jan! Op naar veel plezierige fietskilometers ;) ^Melissa
Goeie service. Leuke eerlijke mensen. Leggen alles uit wat ze doen terwijl je met koffie wacht tot zij klaar zijn.
Bedankt voor de 10 en je complimenten, Hellen! Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst. ^Melissa