Ik ben inmiddels een aantal weken verder na mijn eerste aankoop en heb tot nu toe alleen maar slechte ervaringen met Stella en de klantenservice. Ik ben blij dat ik mijn fiets inmiddels heb ingeleverd omdat ik de koop ongedaan heb gemaakt door gebruik te maken van de wet koop op afstand. Helaas houdt Stella zich niet aan deze wet en hebben ze mijn aankoop niet binnen 14 dagen na herroeping retour gestort. Dus ook hier moet ik zelf weer achteraan. Eerst wilde Stella niet eens meegaan in mijn rechten als consument en wilden ze dat ik € 250,- kosten zou betalen voor het ontbinden van mijn koop. Na heel erg aandringen gingen ze toch akkoord met het kosteloos terugbrengen van mijn fiets. Hier zou je als consument niet op hoeven aandringen. Daarnaast verwijderen ze slechte reviews van dit platform, sowieso vreemd dat dit kan. Dit is mijn 4e review in een poging andere mensen te waarschuwen geen zaken te doen met Stella. De andere reviews zijn op 1 na verdwenen. Wil je mijn volledige review lezen dan kun je die terugvinden op Trustpilot, daar wordt het niet verwijderd.
Beste Peter, Wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat je je bestelling bij ons hebt geannuleerd. We hadden je graag gehouden als klant! Wie weet kunnen we in de toekomst nog eens iets voor je betekenen. Wat betreft je opmerking over het verwijderen van reviews wil ik graag aangeven dat wij reviews nooit verwijderen. Sterker nog, het is voor ons niet mogelijk om ze te verwijderen, omdat deze platforms niet van ons zijn. Waar je andere reviews zijn gebleven durf ik je niet aan te geven. Excuses voor het ongemak. Mocht je voor ons op dit moment nog andere vragen hebben hoor ik het graag. Je mag ons dan een mail sturen naar [email protected] of bellen via 0341-252266. ^Marjon
Alles ging gesmeerd
Zo horen we het graag, Willem! Bedankt voor de 9. Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
de fiets rijdt heel goed
Bedankt voor de 9, Julius! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
fijne fiets
Goed om te horen, Co! Veel fietsplezier. ^Melissa
Soepel lopend proces. Vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering en prachtige fiets.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling en je 10, Monica! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Ervaring door omstandigheden nog erg beperkt. Instructie had beter gekund. Nu extra bezoek door moeilijk gangbare accu.
Bedankt voor het delen van je positieve review en je feedback, Jan! Op naar veel plezierige fietskilometers ;) ^Melissa
Goeie service. Leuke eerlijke mensen. Leggen alles uit wat ze doen terwijl je met koffie wacht tot zij klaar zijn.
Bedankt voor de 10 en je complimenten, Hellen! Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Wat fijn is dat de motor zelf ook af in de bochten. Makkelijk bedienen. Echt een update bij mijn oude e bike. Witte fiets niet mijn kleur.
Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt, Marion! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Fietsen was niet mijn ding en is het nooit geweest. Ik werk in de thuiszorg, wijkverpleging, en doe alles op de scooter maar.....nu heb ik een STELLA e-bike en ga ik zelfs op de fiets mijn werk doen. Wind en regen deeren me niet, ik kom toch vooruit en hou energie over voor mijn patienten. Mijn vriend ook een fiets gekocht en samen toeren we al heel wat kilometers door Nederland. En dan voel, zie en merk je hoe mooi ons landje is. Dank je wel STELLa, zo ga ik oud worden.... Marlies op de fiets.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Marlies! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je nu zoveel plezier en gemak ervaart van je mooie Stella! Namens Stella wens ik je veel plezier toe met het maken van al je fietskilometers. ^Melissa
zonder afspraak bij Stella Ridderkerk geweest en zonder te lang gewacht hebben snel en correkt geholpen
Goed om te lezen, Joop! Bedankt voor je 9 ;) Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Fijne fiets met krachtige en snelle motor
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, René. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Na één jaar nog altijd een perfect werkende e-bike.
Zo horen we het graag, Martin! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Recent voor de tweede maal een nieuw Stella Vicenza gekocht met voormotor. Heerlijke fiets, ziet er strak en netjes uit en goede materialen gebruikt. Kreeg voor de "oude" fiets best veel terug dus ik ben helemaal tevreden en kan weer een paar jaar heerlijk de weg op.
Bedankt voor de lovende woorden, Bob! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Al vanaf dat ik een testrit kwam maken, ben ik erg vriendelijk geholpen. De verkoper vroeg naar mijn wensen en zorgde ervoor dat ik op de juiste manier testritten kon maken. De levering was ontzettend snel en alles was in orde. Ik geniet iedere dag weer van mijn fiets!
Bedankt voor de 10 en dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Tamara. Fijn om te lezen dat je zo geniet van je mooie Stella. Veel plezier toegewenst met het maken van al je fietskilometers! ^Melissa
Goed geholpen Aardige mensen Geweldige fietsen assortiment Betaalbaar Fijn weekend
Bedankt voor het delen van je mooie review en de 10! Goed weekend en veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Helaas kon ik nog niet veel fietsen, slechts 43 km. Slecht weer en ook ik werd getroffen door het Coronavirus. Ik zat al hele weken thuis en toch... Toch ben ik heel tevreden over de Livorno Superior MDS. Zonder ondersteuning trapt mijn Livorno ook erg licht. Dat was met de vorige Batavus wel anders.
Oei, wat vervelend zeg! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je Livorno Superior MDS. Op naar nog veel plezierige fietskilometers! ^Melissa
Wij hebben ons de livorno mdb damesfiets en de vicenza black mdb herenfiets gekocht. Wat zijn dat heerlijke fietsen we zijn helemasl gelukkig.
Goed om te horen, Roelof! Fijn om te lezen dat de fietsen zo goed bevallen. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Zeer Teleurstellend , Jammer Vooraan in de Kerk...... maar "schijnheilig" in .......(zaken?) doen!
We vinden het jammer om te lezen dat dit je ervaring met Stella is. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Na mijn bestelling hoefde ik niet lang te wachten de fiets is op tijd geleverd.
Zo horen we het graag, Najia! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe Stella. Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
goede ervaring hij fiets heel fijn
Relaxed fietsen zonder zorgen of je accu het wel redt.
Bedankt voor de 10 en het delen van de positieve review, Martin en Jeanet! Op naar nog veel plezierige fietskilometers samen. ^Melissa
Goede service, zowel tel. Als in werkplaats.
Goed om te horen, Jan. Bedankt voor de 10! Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Met middenmotoer lijkt het fietsen stabieler en de bediening eenvoudiger.Tot nu toe zeer tevreden.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Hans! Het lijkt erop dat de hoeveelheid sterren die je gegeven hebt niet helemaal overeenkomt met je positieve beoordeling. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen? Dan ontvang ik graag je postcode/huisnummer, ordernummer en je bericht in een e-mail. Dit mag je sturen naar [email protected] ovv Kiyoh. ^Melissa
Stevige fiets en een goede ondersteuning.
Bedankt voor de 10 en je mooie review, Koos! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Zeer fijne, comfortabele, mooie fiets, absoluut geen spijt van!
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling. Op naar nog veel meer plezierige fietskilometers! ^Melissa