Prima fiets

Wat fijn is dat de motor zelf ook af in de bochten. Makkelijk bedienen. Echt een update bij mijn oude e bike. Witte fiets niet mijn kleur.

IK vind fietsen nu zelfs leuk worden

Fietsen was niet mijn ding en is het nooit geweest. Ik werk in de thuiszorg, wijkverpleging, en doe alles op de scooter maar.....nu heb ik een STELLA e-bike en ga ik zelfs op de fiets mijn werk doen. Wind en regen deeren me niet, ik kom toch vooruit en hou energie over voor mijn patienten. Mijn vriend ook een fiets gekocht en samen toeren we al heel wat kilometers door Nederland. En dan voel, zie en merk je hoe mooi ons landje is. Dank je wel STELLa, zo ga ik oud worden.... Marlies op de fiets.

zeer goed

zonder afspraak bij Stella Ridderkerk geweest en zonder te lang gewacht hebben snel en correkt geholpen

Fijne fiets met stille en krachtige motor

Fijne fiets met krachtige en snelle motor

Kwalitatief zeer goede fiets.

Na één jaar nog altijd een perfect werkende e-bike.

Heerlijk fietsen

Recent voor de tweede maal een nieuw Stella Vicenza gekocht met voormotor. Heerlijke fiets, ziet er strak en netjes uit en goede materialen gebruikt. Kreeg voor de "oude" fiets best veel terug dus ik ben helemaal tevreden en kan weer een paar jaar heerlijk de weg op.

Geen seconde spijt van mijn aankoop!

Al vanaf dat ik een testrit kwam maken, ben ik erg vriendelijk geholpen. De verkoper vroeg naar mijn wensen en zorgde ervoor dat ik op de juiste manier testritten kon maken. De levering was ontzettend snel en alles was in orde. Ik geniet iedere dag weer van mijn fiets!

Prettige samenwerking

Goed geholpen Aardige mensen Geweldige fietsen assortiment Betaalbaar Fijn weekend

geweldige fiets

Helaas kon ik nog niet veel fietsen, slechts 43 km. Slecht weer en ook ik werd getroffen door het Coronavirus. Ik zat al hele weken thuis en toch... Toch ben ik heel tevreden over de Livorno Superior MDS. Zonder ondersteuning trapt mijn Livorno ook erg licht. Dat was met de vorige Batavus wel anders.

Helemaal happy

Wij hebben ons de livorno mdb damesfiets en de vicenza black mdb herenfiets gekocht. Wat zijn dat heerlijke fietsen we zijn helemasl gelukkig.

teleurstellend

Zeer Teleurstellend , Jammer Vooraan in de Kerk...... maar "schijnheilig" in .......(zaken?) doen!

Ik ben er super blij mee

Na mijn bestelling hoefde ik niet lang te wachten de fiets is op tijd geleverd.

ik ben tevrede

goede ervaring hij fiets heel fijn

Relaxed fietsen kilometer na kilometer.

Relaxed fietsen zonder zorgen of je accu het wel redt.

Goede service, zowel tel. Als in werkplaats.

De overgang van de Stella(voorwielmotor) naar een Stella(middenmotor)is mij uitstekend bevallen.

Met middenmotoer lijkt het fietsen stabieler en de bediening eenvoudiger.Tot nu toe zeer tevreden.

Het is een genot om te fietsen op de e-bike van Stella

Stevige fiets en een goede ondersteuning.

Fantastisch! Enige, kleine maar: een beetje zwaar!

Zeer fijne, comfortabele, mooie fiets, absoluut geen spijt van!

Geweldige fiets en service

Top fiets,in al die jaren had ik een sparta,maar ben zo blij met mijn stella fiets

Top fiets en top service

Rijd 7 jaar Stella altijd tevreden geweest

Uitstekend tevreden

Zeer tevreden Goede service Goede kwaliteit Goede prijs Alles onder 1 dak bij Stella!

Ontspannen fijne fietsvergoeding.

Eenvoudig te bedienen fijne fiets.

Dit had ik heel veel eerder moeten doen.

De fiets heeft een mooie prijs kwaliteitsverhouding. De fiets fietst geweldig en is eenvoudig in bediening. Kortom heel erg fijn.

Service goed

Het heeft even geduurd. Eerst een tweetal trekking bikes gehad maar daar liep constant de ketting af. Na veel afstellen etc blijkt dat het (volgens mijn lokale fietsen maker) een fabricage fout in de derailleur te zijn te veel tandwielen waardoor de voor en achter tandwielen te scheef tegenover elkaar komen te staan en de ketting eraf loopt. Met Stella overeengekomen dat ik een in-naaf versnelling fiets mocht uitzoeken. Heb nu de Vicenza. Heel tevreden nu! Het heeft bijna een jaar geduurd maar Stella heeft het opgelost.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen