Goede voorlichting en mooie prijsafspraak deden ons besluiten een e-bike van Stella te kopen.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 10 Hennie! Veel fietsplezier toegewenst. ^Stefanie
Heerlijk om met mijn Stella, buiten te genieten .
Dat vinden we fijn om te lezen Nico. Geniet ervan! ^Stefanie
Ik had een kleine maat fiets nodig. Gelukkig hadden ze bij Stella ook kleinere maten Dames e-bikes. Ik fiets nu elke dag lekker ontspannen ook met wind, naar mijn werk en weer naar huis. Goede service en echte kwaliteit, waar ik jaren plezier van ga hebben...!
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 9! Gefeliciteerd met je aankoop en op naar veel fietsplezier. ^Stefanie
De fiets loopt zeer licht, ik rij elke dag naar mijn werk en merendeel van de tijd rij is dus zonder trapondersteuning.
Zo lezen we het graag Nico, hartelijk bedankt voor de 9 en op naar nog veel plezierige kilometers. ^Stefanie
Mijn ervaringen op dit moment is heel goed we hebben in korte tijd 3 fietsen gekocht. Dat doe je niet als de ervaring slecht is.
Bedankt voor het delen van de positieve ervaring en dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Het fietst heerlijk, zelfs met een harde wind!
Zo horen we het graag, Marjo! Op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Heel blij met mijn super mooie mama fiets zodat ik nu met mijn Kleine meid voorop de stad door kan fietsen
Dat kunnen wij ons goed voorstellen, Gessica! Ik wens jullie samen veel fietsplezier toe. ^Melissa
ZE KOMEN HUN AFSPRAAK NA WAT WE AFSPREKEN
Hartelijk bedankt voor de 9 en het delen van je positieve ervaring met Stella Cor! ^Stefanie
Prettige fiets om mee te rijden en die er heel mooi uit ziet
Bedankt voor het delen van je positieve review, Wim! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Door de lage instap durf ik nu weer te fietsen.
Goed om te horen, Rieny. Fijn om te lezen dat je weer op de fiets durft te stappen. Ik wens je veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers! ^Melissa
Automaat iets minder! Hij schakelt te veel.
Bedankt voor de 10, Wijke! Heb je hierover al contact gehad met onze Technische Dienst? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Hij fietst fijn en de ondersteuning is goed. De fiets computer is makkelijk te bedienen en overzichtelijk.
Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt, Marja. Bedankt voor je 9 en veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Super fiets en super service
Bedankt voor de 10 en de complimenten, Cees en Ingrid! Veel plezierige fietskilometers samen toegewenst. ^Melissa.
Alleen moest ik er echt wel even aan wennen !
Dat kan ik mij voorstellen, maar hopelijk ervaar je nu veel plezier en gemak van je nieuwe Stella. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Dit is mijn tweede Stella.Deze fiets is een stuk lichter dan mijn eerste fiets.En dat vind ik heel fijn.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Ans! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Voldoet aan al mijn wensen. Met een natuurlijk voelende ondersteuning.
Fijn om te lezen dat de fiets aan al je wensen voldoet. Dat horen we graag! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Best snelle levering goede uitleg
Bedankt voor de 10 en het delen van je positieve ervaring, Jos! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Een stevige fijne fiets. Ik ben er erg blij mee!
Goed om te horen, Arnolda! Op naar nog veel meer plezierige fietskilometers. ^Melissa
We hebben twee Stella Livorno Superior FDST Brilliant Silver, sinds 12 oktober, en we zijn Super Tevreden. Ondanks dat wij normaal alleen op de fiets gaan als het mooi en warm weer is, hebben we toch enkele fietstochten gemaakt in oktober en november. Afgezien van enkele kinderziektes met de display waarvan we tot twee keer naar de testcenter in Alkmaar moesten gaan, en een uitstekend en sympathieke service hebben gekregen, (hartstikke dank Heren). Nu de Erg Minder Ervaring met STELLA: Het verhaal begon op 24/25 februari 2020. - Wij waren uitgenodigd voor de twee dagen Stella Ervaring, 24/25 februari in Nunspeet. 24 februari was mijn verjaardag, ik was in de vatten gelegd door Stella, het was de mooiste verjaardag van mijn leven. Het waren twee Top Dagen. - Aan het eind van de tweede dag, na de fietstocht, werd gevraagd of we de nieuwe fiets zou willen hebben. Wij waren onder de indruk van de fiets en zou graag willen hebben. Ik zei toen tegen de man die ons probeerde over te halen om het toch te doen, dat we toch niet doen omdat we het niet kan betalen, dat onze onze fietsen nog prima zijn aangezien dat ze nog geen anderhalf jaar oud zijn. Maar hij bleef doorgaan, dat we speciaal hoge korting krijgen wat alleen op die dag geldig is. Toen ik zei dat ik het geld niet heb, zei hij dat we kunnen afspreken dat we de fietsen pas in mei 2021 zullen nemen, dat dat ons de tijd geeft om te sparen(vakantiegeld, winstdeling van mijn werkgever die nog betaald zal worden, ik ben gepensioneerd). Dat gezegd, dat gedaan. Toen ik vroeg om de “ verkoopovereenkomst/ bevestiging” zei dat het per mail wordt gestuurd. - Nu begin de ELLENDE: Een paar dagen later ipv van de mail van verkoopbevestiging, kreeg mij vrouw een telefoon of zij een afspraak wil maken om de fietsen af te leveren. We waren bij toeval allebei thuis op de bank, dus kon ik meteen aan de dame duidelijk maken dat ik degene ben die ze moet hebben, niet mijn vrouw. Verder heb ik haar herhaald wat afgesproken
Wat een vervelende situatie, Toni. Dat moet natuurlijk opgelost worden! Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Ik had de fiets in juni besteld en wilde graag in de zomer fietsen.12 oktober de fiets ontvangen en er nog maar 2 keer op gefietst. Nu hoor ik zoveel verschillende dingen,sommigen hebben 'n snel lader en kunnen de accu in de fiets opladen.En kregen er 'n Stella slot bij.Mij zijn zulke dingen niet verteld.
Wat jammer om te lezen dat dit je ervaring met Stella is, Hermien. We gaan er graag voor je achteraan. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Ik rij nu ruim 6 jaar op een Stella E-Bike. Na ruim 30000km op mijn vorige 2 Stella’s, nu in het bezit van een Stella Morena met automaat versnelling. Voordeel van deze fiets is, dat je niet meer hoeft te schakelen. Dat was in het begin even wennen. Maar na 600km ben ik er aan gewend. Nadeel van de middenmoter fiets vindt ik dat deze vrij zwaar is. (+ 3 kg.). Ook het wegrijden verloopt soms wat zwaar. Je trapt eerst op eigen kracht, voordat de motor het gaat doen. Een beetje spierkracht is dus wel gewenst. Ik rij hoofdzakelijk woon/werk afstanden, voor de rest recreatief in lente en zomer. Dat betekent dat ik tussen de 400 en 600km per maand fiets. Kwaliteit van de voorgaande 2 fietsen vind ik goed te noemen. Als er iets met de fiets is/was, dan werd dit netjes door Stella opgelost. Bij de 1e fiets had ik wat problemen met de display en de spaken. Na 13000km is de achteras onder garantie vervangen, deze kraakte. Bij de Copenhage (2e fiets), eigenlijk op een trapper na, en regulier onderhoud geen problemen gehad. Deze na ruim 14500km aan mijn collega door verkocht. Capaciteit accu 50-80 km, bij lugano en Copenhage, allebei na dus ruim of bijna 15000km gereden te hebben. De opgegeven 150km bij volle accu er nooit mee gehaald. Dan moet je de capaciteit van de accu dus niet aanspreken. Minder te spreken ben ik /was ik over de aanloop tussen aanschaf en aflevering van mijn Stella Morena. Dat was gewoon een rommeltje. Communicatie en onderlinge afstemming tussen de verschillende afdelingen verloopt rommelig. Heb de Morena na verschillende telefoontjes en mails, uiteindelijk goed geleverd gekregen. Maar werd door verkeerd model en kleur die in het systeem bij Stella stond, danig op de proef gesteld. Heb op het punt gestaan om de order te annuleren. Maar omdat ik me had verheugd op de oranje Morena, en de goede ervaringen met voorgaande Stella’s die ik had, ben ik over stag gegaan. Dus de aanbeveling met “ja” is er een met kanttekeningen.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Paul. Hier zijn wij blij mee! We nemen uiteraard je feedback ter harte. We vinden het leuk om te lezen dat je inmiddels al aan je 3e Stella bent begonnen. Dat mag je wel een Stella fan noemen! Op dit moment werken we er achter de schermen hard aan om onze bereikbaarheid en communicatie weer op orde te krijgen. Onze excuses wanneer je hierin ongemak hebt ervaren. Namens Stella wens ik je veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Tot nu toe vind ik alle benadering prima
Bedankt voor de 10 en de positieve beoordeling, Arendina! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Geweldig fijne fiets die lekker soepel trapt en mij brengt waar ik zijn wil... wil niet anders meer
Goed om te horen, Elly! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt. Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Lekker buiten fietsen en gezond bezig zijn
Bedankt voor de 10 en je positieve review, Erik! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Ik ben nu echt een luchtfietser geworden.
Dat horen we graag, Truus! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa