100% tevreden met mijn nieuwe e-bike.

Goede voorlichting en mooie prijsafspraak deden ons besluiten een e-bike van Stella te kopen.

Onvoorstelbaar

Heerlijk om met mijn Stella, buiten te genieten .

Happy with my new Stella Bike !

Ik had een kleine maat fiets nodig. Gelukkig hadden ze bij Stella ook kleinere maten Dames e-bikes. Ik fiets nu elke dag lekker ontspannen ook met wind, naar mijn werk en weer naar huis. Goede service en echte kwaliteit, waar ik jaren plezier van ga hebben...!

Zeer fijne fiets

De fiets loopt zeer licht, ik rij elke dag naar mijn werk en merendeel van de tijd rij is dus zonder trapondersteuning.

Een goeie fiets van een top bedrijf.

Mijn ervaringen op dit moment is heel goed we hebben in korte tijd 3 fietsen gekocht. Dat doe je niet als de ervaring slecht is.

Het fietst heerlijk, zelfs met een harde wind!

Helemaal blij met mijn mama fiets fiore

Heel blij met mijn super mooie mama fiets zodat ik nu met mijn Kleine meid voorop de stad door kan fietsen

Gewoon Klasse

ZE KOMEN HUN AFSPRAAK NA WAT WE AFSPREKEN

Zeer fijne fiets die erg ligt rijdt

Prettige fiets om mee te rijden en die er heel mooi uit ziet

Ik ben blij dat ik weer rij☺

Door de lage instap durf ik nu weer te fietsen.

Automaat iets minder! Hij schakelt te veel.

Het is een fijne, lichte fiets.

Hij fietst fijn en de ondersteuning is goed. De fiets computer is makkelijk te bedienen en overzichtelijk.

Super fiets en super service

prima !

Alleen moest ik er echt wel even aan wennen !

Perfecte fiets

Dit is mijn tweede Stella.Deze fiets is een stuk lichter dan mijn eerste fiets.En dat vind ik heel fijn.

Prima fiets!

Voldoet aan al mijn wensen. Met een natuurlijk voelende ondersteuning.

Best snelle levering goede uitleg

Fantastisch!

Een stevige fijne fiets. Ik ben er erg blij mee!

Verschrikkelijk Slecht

We hebben twee Stella Livorno Superior FDST Brilliant Silver, sinds 12 oktober, en we zijn Super Tevreden. Ondanks dat wij normaal alleen op de fiets gaan als het mooi en warm weer is, hebben we toch enkele fietstochten gemaakt in oktober en november. Afgezien van enkele kinderziektes met de display waarvan we tot twee keer naar de testcenter in Alkmaar moesten gaan, en een uitstekend en sympathieke service hebben gekregen, (hartstikke dank Heren). Nu de Erg Minder Ervaring met STELLA: Het verhaal begon op 24/25 februari 2020. - Wij waren uitgenodigd voor de twee dagen Stella Ervaring, 24/25 februari in Nunspeet. 24 februari was mijn verjaardag, ik was in de vatten gelegd door Stella, het was de mooiste verjaardag van mijn leven. Het waren twee Top Dagen. - Aan het eind van de tweede dag, na de fietstocht, werd gevraagd of we de nieuwe fiets zou willen hebben. Wij waren onder de indruk van de fiets en zou graag willen hebben. Ik zei toen tegen de man die ons probeerde over te halen om het toch te doen, dat we toch niet doen omdat we het niet kan betalen, dat onze onze fietsen nog prima zijn aangezien dat ze nog geen anderhalf jaar oud zijn. Maar hij bleef doorgaan, dat we speciaal hoge korting krijgen wat alleen op die dag geldig is. Toen ik zei dat ik het geld niet heb, zei hij dat we kunnen afspreken dat we de fietsen pas in mei 2021 zullen nemen, dat dat ons de tijd geeft om te sparen(vakantiegeld, winstdeling van mijn werkgever die nog betaald zal worden, ik ben gepensioneerd). Dat gezegd, dat gedaan. Toen ik vroeg om de “ verkoopovereenkomst/ bevestiging” zei dat het per mail wordt gestuurd. - Nu begin de ELLENDE: Een paar dagen later ipv van de mail van verkoopbevestiging, kreeg mij vrouw een telefoon of zij een afspraak wil maken om de fietsen af te leveren. We waren bij toeval allebei thuis op de bank, dus kon ik meteen aan de dame duidelijk maken dat ik degene ben die ze moet hebben, niet mijn vrouw. Verder heb ik haar herhaald wat afgesproken

Lang moeten wachten 4 maanden

Ik had de fiets in juni besteld en wilde graag in de zomer fietsen.12 oktober de fiets ontvangen en er nog maar 2 keer op gefietst. Nu hoor ik zoveel verschillende dingen,sommigen hebben 'n snel lader en kunnen de accu in de fiets opladen.En kregen er 'n Stella slot bij.Mij zijn zulke dingen niet verteld.

6 jaar stella

Ik rij nu ruim 6 jaar op een Stella E-Bike. Na ruim 30000km op mijn vorige 2 Stella’s, nu in het bezit van een Stella Morena met automaat versnelling. Voordeel van deze fiets is, dat je niet meer hoeft te schakelen. Dat was in het begin even wennen. Maar na 600km ben ik er aan gewend. Nadeel van de middenmoter fiets vindt ik dat deze vrij zwaar is. (+ 3 kg.). Ook het wegrijden verloopt soms wat zwaar. Je trapt eerst op eigen kracht, voordat de motor het gaat doen. Een beetje spierkracht is dus wel gewenst. Ik rij hoofdzakelijk woon/werk afstanden, voor de rest recreatief in lente en zomer. Dat betekent dat ik tussen de 400 en 600km per maand fiets. Kwaliteit van de voorgaande 2 fietsen vind ik goed te noemen. Als er iets met de fiets is/was, dan werd dit netjes door Stella opgelost. Bij de 1e fiets had ik wat problemen met de display en de spaken. Na 13000km is de achteras onder garantie vervangen, deze kraakte. Bij de Copenhage (2e fiets), eigenlijk op een trapper na, en regulier onderhoud geen problemen gehad. Deze na ruim 14500km aan mijn collega door verkocht. Capaciteit accu 50-80 km, bij lugano en Copenhage, allebei na dus ruim of bijna 15000km gereden te hebben. De opgegeven 150km bij volle accu er nooit mee gehaald. Dan moet je de capaciteit van de accu dus niet aanspreken. Minder te spreken ben ik /was ik over de aanloop tussen aanschaf en aflevering van mijn Stella Morena. Dat was gewoon een rommeltje. Communicatie en onderlinge afstemming tussen de verschillende afdelingen verloopt rommelig. Heb de Morena na verschillende telefoontjes en mails, uiteindelijk goed geleverd gekregen. Maar werd door verkeerd model en kleur die in het systeem bij Stella stond, danig op de proef gesteld. Heb op het punt gestaan om de order te annuleren. Maar omdat ik me had verheugd op de oranje Morena, en de goede ervaringen met voorgaande Stella’s die ik had, ben ik over stag gegaan. Dus de aanbeveling met “ja” is er een met kanttekeningen.

Tot nu toe prima

Tot nu toe vind ik alle benadering prima

Grandioos

Geweldig fijne fiets die lekker soepel trapt en mij brengt waar ik zijn wil... wil niet anders meer

Fiets heel prettig en doe nu in de stad alles op mijn fiets

Lekker buiten fietsen en gezond bezig zijn

Hij fiets nog beter dan mijn vorige e-bike

Ik ben nu echt een luchtfietser geworden.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen