Goede service, fijne fiets, prettig geholpen

Ik ben in de winkel prettig geholpen, kon rustig een proefrit maken op twee fietsen. Daarna de fiets netjes thuis geleverd, afgesteld en uitleg gekregen. Veel plezier van de fiets.

Fijne fiets.

Ik had een Stella Livorno. Die is gestolen. Nu heb ik een Stella Avalon. Ik vind deze iets zwaarder trappen dan de Livorno maar even zo goed een fijne fiets.

Bevalt prima

Bezorging perfect ,bezorger zei dat hij de achterband nog bij gepompt had (dat vond ik nog al vreemd) volgende dag achterband leeg, naar service punt in Nuth geweest perfect geholpen door monteur (er was iets met het velg lint ) mag eigenlijk niet gebeuren met een fiets die net de kwaliteits controle heeft gehad Bezorger zei dat ik binnen 3dagen de factuur op mijn mailbox kreeg,nu een maand verder en nog steeds niets gekregen De bereikbaarheid met fabriek is een ramp minimaal 15 minuten in de wacht Wat fiets betreft ben ik dik tevreden ook over service punt Nuth

Lange wachttijd wat betreft levering fietsen, ongeveer 2 maanden. Dit was ons niet verteld bij het kopen. Dus dat was een tegenvaller.

Ik heb weer plezier in fietsen!

Na een aantal jaren niet meer gefietst te hebben de knoop doorgehakt en een nieuwe fiets gekocht om wat meer aan beweging en de gezondheid te doen. De Stella E-Bike Livorno Superior MDS bevalt me erg goed, de trapondersteuning is een verademing, met name bij tegenwind en de vele bruggen en viaducten in mijn woonplaats. Tot nu toe slechts een minpuntje; de fietsbel die rammelde en bij gebruik maakt hij weinig geen geluid, dus deze heb ik vervangen voor een normale bel die je wel hoort. In de eerste 4 weken al 300km onder de wielen.

Tevreden klant

Goedgeholpen nadiefstal vorige fiets

vanaf het eerste moment fiets hij heerlijk.

even een gewen periode gehad maar na de eerste 100 km fiets hij geweldig een degelijk fiets en ziet er ook nog mooi uit tot nu toe geen klachten .

Goede fiets

De transport fiets rijdt lekker. De bediening voor het aanzetten vind ik minder. Je moet echt goed de knop indrukken en de voorlamp apart aanzetten. De bel is ook niet handig. Draait rond.

Prima fiets. Stevig en makkelijk in gebruik

Deze Stella fiets is mijn derde Stella fiets. De eerste twee zijn gestolen. Net als mijn twee eerdere bevalt deze fiets goed. Wat ik wel jammer vond dat de lichtere kleuren een onduidelijke en lange levertijd hadden zodat ik nu noodgedwongen een donkergrijze fiets he die ik qua kleur erg saai vind

Super fiets, perfecte service

Vóór aankoop geduldige en goede uitleg. Proefritjes op verschillende fietsen gemaakt. Snelle en goede (af-)levering. Vriendelijk personeel. Na levering nog verschillende zadels uit kunnen proberen en geruild. Allemaal geen probleem! Wij zijn dik tevreden!

Tevreden

Tot op heden ben ik super blij met mijn fiets :) alles is goed verlopen van bestelling tot aflevering.

Niet goed, niet slecht

Fiets bevalt goed. Maar de reclame van Stella is heel misleidend. Ze schermden met service aan huis en nu blijkt dat je bij een GRATIS eerste servicebeurt 35 euro voorrijd kosten moet betalen. Ook met inruilprijzen en het bedrag voor de nieuwe fiets wordt vreemd gehandeld.

qua prijsstelling een zeer mooie goede fiets

Stella is een grote firma, met vele afnemers. Vindt het jammer dat een goede onderhandelaar een andere prijs betaald voor de fiets dan iemand anders die minder goed onderhandeld. Qua administratie doen ze het slim dat alles centraal vanuit Nunspeet geregeld wordt. Het is echter jammer dat je op de uiteindelijke factuur andere prijzen vermeld ziet staan, dan afgesproken en betaald. In Nunspeet waren niet alle aanwezigen bekend met wat wel en wat niet aanwezig was. Kortom denk ik door de vele fietsen die zij verkopen de grip op het administratieve gedeelte een beetje kwijt zijn. Overigens doet het niets af aan de kwaliteit van de fietsen.

Had ik veel eerder moeten doen

Een openbaring in vergelijk met mijn oude fiets

Ervaringen tot nu toe positief.

Aankoop en aflevering alles volgens afspraak, aflevering moest allemaal wel snel gebeuren, en wel vreemd bij het afleveren geen overzichtelijke factuur.

E-bikes goed en klantgerichtheid bij planning levering minder.

Onze e-bikes bevallen prima. Minde positief was dat ons twee e-bikes met een grijze kleur waren beloofd. Een afspraak voor een geplande levering bleef echter uit. Bij navraag van onze kant bleek dat te komen doordat in de hoge frame de grijze kleur niet (meer) leverbaar was. Het zou fijn geweest zijn als we dat van de kant van Stella hadden gehoord en niet pas toen wij ons afvroegen of het allemaal nog wel door zou gaan.

Wat een feest om te fietsen

De 14 km die ik naar mijn werk fiets, zz in nu een fluitje van een cent. Geen excuus meer om de auto te pakken

super goed

Nu wel fietsen als er wind is

Een goed zittende en rijdende fiets gekocht

Hoewel ik de fiets nog weinig hebt gebruikt i.v.m. de jaargetijde is het me goed bevallen. De levering van de fiets was precies volgens de afspraak. Netjes en vlot overgedragen. Kortom een tevreden klant.

Wat een comfortabele manier van fietsen op mijn nieuwe Stella e-bike!

Wij hebben al heel wat fijne fietstochten gemaakt op onze nieuwe Stella fietsen! En, de service is uitstekend! Blij ermee!

Fijne, mooie fiets

Het is een lichte fiets die ook zonder de trapondersteuning goed te fietsen is. En de verschillende sterktes van de trapondersteuning en het schakelen maakt 't fietsen echt een feestje

moeilijke aankoop

heel stug mode moeilijk in te drukken

Fijne fiets

Ben super blij met mijn Stella fiets

Wordt vast nog beter als de Corona voorbij is en we ook onderweg een terrasje kunnen pakken

Een hele fijne fiets

Het is een fijne fiets