Mijn fiets 16 Oktober gekocht in Almere door een leuke en vlotte verkoper Wilbert Van t’ Hof. Ook netjes afgeleverd op tijd door de Corrier. Nu afwachten hoe de service beurten gaan .Maar hij fiets erg goed.

Verkoop en afhandeling kan beter

Bij verkoop fiets, (verkoper hielp ons prima) na afloop om de zaken door te spreken gaf verkoper verkeerde prijs door, wat later 200 euro hoger lag voor fiets en dat ik in die week zou horen wanneer de fiets afgehaald kon worden. Verkoper zou mij bellen om te informeren. Globaal was afgesproken de week erop in de ochtend op maandag. Nadat ik zelf 2x gebeld heb die week (van koop fiets) en digitaal een klacht heb doorgegeven, wist ik nog steeds geen tijd. De desbetreffende maandag heb ik het erop aan laten komen. Ben toen gebeld aan het einde van de dag door planning om een afspraak te maken om fiets op te halen. Verhaal verteld, verkoper kon mij ineens binnen 10 minuten terugbellen. Was verbaasd en zei dat de afspraak om 10 uur in de ochtend was. (op verkoopbon was duidelijk te zien dat er 0000 stond). Door mijn boze reactie toch nog 50 euro van verkoopprijs kunnen krijgen afgesproken dat ik de fiets die vrijdag zou ophalen) Hij zij de prijs op bon laten wijzigen.. Bij afhalen fiets stond tot mijn verbazing de "oude" prijs er nog. Verhaal nogmaals verteld, en prijs betaald wat daadwerkelijk is afgesproken. Al met al een verkopen van niets. Zo'n verkoper kan er wel voor zorgen dat Stella een slechte naam krijgt door de mond op mond reclame dit ik aan anderen door geef. Verkoper komt 2x zijn afspraken niet na. Ik mag aannemen dat jullie de service op een hoog niveau willen houden. Begin dat eerst met deze verkoper die afspraken maakt deze ook nakomt.

Heel goed geweldig

Fiets lekker lucht en alles werkt voortreffelijk

Fijne fiets

Fijne service aan huis, goede voorlichting. En een fijne fiets. Ps goede inrruilwaarde.

Helemaal tevreden!

We hebben nu onze tweede Stella fiets. Voorwielmotor ingeruild tegen middenmotoren. Eventuele problemen worden goed en snel opgelost. We zijn dus allebei helemaal tevreden. Dus Stella! Houwen zo!

Ik fiets heerlijk

Ikfiets heerlijk

De Morena voldoet volledig aan mijn hooggespannen verwachtingen

Dagelijks fiets ik tenminste 3x daags met mijn hond. De Morena bevalt ons beide zeer goed

Heerlijke fiets leuke prijs

Goede fiets voor leuke prijs, snelle levering Nog geen ervaring met verdere service

Had er geen goede verwachting van Stella Maar het blijkt een geweldige fiets te zijn. Het is aanbeveelbaar

Het is elke werkdag weer genieten om met de fiets naar het werk te gaan

Het was toch even wennen aan een andere type Stella E-bike. Stuur en zadel verstelling was noodzakelijk. Maar de omschakeling van voorwielmotor naar middenmotor is een goede/fijne verbetering. Het fiets gevoel is weer enigszins terug nu je zelf wat meer kracht mag/kan zetten zonder weerstand te ondervinden.

Wij zijn erg blij met de aankoop van onze fietsen. Voorheen had ik een fiets met een voorwielmoter en nu met een middenmoter. Echt een aanrader.

Tevreden klant met een stella

Het is nu de 2e stella fiets. Ben zeer tevreden maar dat komt ook omdat ik nooit iets heb gehad aan de fietsen. Zijn beide altijd snel geleverd en netjes thuis bezorgd.

Prettige fiets , lekker licht en sportief

Ik ga nu graag fietsen, kost mij veel minder moeite dan mijn vorige elektrische fiets. Heb nog wel moeite met de automatische versnelling. Deze had ik niet gekozen maar bij de aflevering toch gekregen. Ik overweeg om het uit te zetten. Maar ik ben blij met de Lavorno Stella fiets.

Geweldige fiets

Ik heb nog nooit zo vaak mijn fiets gepakt sinds ik mijn Stella fiets heb aangeschaft. Ik wil niets anders meer.

Nette aflevering in Nijkerk. Jammer dat mijn bestelde upload batterij er nog niet is. Eindstuk van de kettingkast zit los en zal daar een afspraak voor moeten maken om het te repareren. Fiets rijd als een gewone fiets maar met voelbare ondersteuning als dat nodig is. Zeker tevreden.

Heerlijke fiets

Voldoet op elk vlak aan mijn verwachtingen

Redelijk

Motor vind ik zwak bij veel tegenwind, je moet behoorlijk trappen bij een normale stand. Ik had hier voor een giant maar dat ging in stuk beter bij tegenwind. En de motor komt vrij laat in als je begint te fietsen bij stilstand.

Echt helemaal top

Het rijdt echt super. Bij de aflevering nam de medewerker van Stella alle tijd om de fietsen uit te leggen en af te stellen. Wij rijden er nu een paar maanden op en moet zeggen dat ze prima bevallen. Ook in de winkel in Haarlem , prima geholpen en een goed en een begrijpelijk verkoop verhaal.

Geweldig!!

In Waddinxveen zijn wij goed geholpen door de verkoper die onze wensen perfect aanhoorde. Daarna met een voorstel kwam voor een proefrit te maken met de Stella fietsen die we uiteindelijk ook gekocht hebben. Nadat de 2 gemotiveerde leuke bezorgers de fietsen volledig uitgelegd te hebben, zijn wij ermee gaan rijden. Wij zijn zeer tevreden en hopen op nog veel mooie dagen om te genieten van onze aankoop. Groeten van de mooi weer fietsers :)

Fijn dat jullie aan huis komen met de fietsen. Goede deal en bekwame mensen.

Fijne ebike

Ik ben erg tevreden met mijn E bike. Ik kan weer op de fiets naar mijn werk :-)

Top service!

Top service. Proefrit aan huis zonder verplichtingen. Mooie fiets uitgezocht en binnen een week netjes aan huis bezorgd en naar wens ingesteld. Service zoals je altijd, overal hoopt te krijgen.

Pure sportieve verwennerij!

Ben zo blij dat ik een Stella e bike heb aangeschaft. Ik heb gebruik kunnen maken van een voordelige aanbieding. Het gemak waarmee ik nu op en neer naar mijn werk ga en het plezier wat ik er van heb in het weekend, pure verwennerij! Heerlijke fietstochten zonder dat mijn knie overbelast raakt.

top

top

Hadden we eerder moeten kopen

Fijne fiets de Morena Orange. Heerlijk de enviola versnellingsnaaf in combinatie met de riem aandrijving. Geen geschakel meer maar aantal omwentelingen per minuut instellen wat je prettig vindt fietsen en de automatische versnelling doet de rest. Bij opgang komen wordt automatisch de lichtste versnelling geselecteerd wat wegrijden makkelijk maakt. Kortom fijne fiets.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen