Ik ben erg tevreden met mijn E bike. Ik kan weer op de fiets naar mijn werk :-)
Goed om te horen, Esmé. Veel plezierige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
Top service. Proefrit aan huis zonder verplichtingen. Mooie fiets uitgezocht en binnen een week netjes aan huis bezorgd en naar wens ingesteld. Service zoals je altijd, overal hoopt te krijgen.
Bedankt voor de 10 en je lovende woorden, Sander! Namens Stella wens ik je nog veel fietsplezier toe. ^Melissa
Ben zo blij dat ik een Stella e bike heb aangeschaft. Ik heb gebruik kunnen maken van een voordelige aanbieding. Het gemak waarmee ik nu op en neer naar mijn werk ga en het plezier wat ik er van heb in het weekend, pure verwennerij! Heerlijke fietstochten zonder dat mijn knie overbelast raakt.
Wat een plezier voor ons om je mooie review te mogen lezen, Iolé! Fijn om te lezen dat je zoveel gemak en plezier ervaart van je nieuwe Stella. Op naar nog veel meer heerlijke fietstochten! ^Melissa
top
Bedankt voor de 10, Andre. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Fijne fiets de Morena Orange. Heerlijk de enviola versnellingsnaaf in combinatie met de riem aandrijving. Geen geschakel meer maar aantal omwentelingen per minuut instellen wat je prettig vindt fietsen en de automatische versnelling doet de rest. Bij opgang komen wordt automatisch de lichtste versnelling geselecteerd wat wegrijden makkelijk maakt. Kortom fijne fiets.
Zo horen we het graag, Hans! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je er zoveel gemak van ervaart. Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Fijne fiets maar het automatisch schakelen gaat vaak niet soepel en met een beschamende kraak. Handmatig schakelen gaat beter. Dit vind ik wel heel jammer want ik heb juist een duurdere fiets gekozen voor het automatisch schakelen en deze optie gebruik ik nu niet
Dat moet natuurlijk opgelost worden Jan. Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Fijn om zonder veel krachtsinspanning veel te kunnen fietsen en lekker in de buitenlucht te kunnen zijn. En wat woon- werkverkeer betreft, niet bezweet op je werk aan te komen.
Goed om te horen, Dave! Fijn dat je zoveel gemak en plezier ervaart van je nieuwe Stella. Op naar nog veel meer plezierige fietskilometers! ^Melissa
Ik kan nu weer genieten van het fietsen zoals ik voorheen op een gewone fiets kon. Ik geniet van de snelheid.
Bedankt voor de 10 en voor het delen van je positieve review, Magda! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Lekker op tijd ergens komen zonder moeite.
Bedankt voor de 9 en het delen van je positieve review, Martinus! Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Ik heb mijn fiets nu een maand. Heerlijk om tochtjes te maken waar ik eerder tegenop zag! tegen de wind in fietsen bijvoorbeeld. En de auto blijft thuis, nu op de fiets overal naartoe.
Goed om te horen, Ankie! Leuk om te lezen dat je zoveel gemak en plezier ervaart van je nieuwe Stella. Op naar nog veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Stond jarenlang erg kritisch tegenover e-bike. Mijn echtgenote had er jarenlang een. Wilde er niet aan omdat ik vond dat ik dat niet nodig had en wel op een gewone fiets haar bij kon houden. Uiteindelijk er toch maar een aangeschaft om mijn vrouw te plezieren en meer te gaan fietsen. Achteraf had ik dat veel eerder moeten doen. Wel een klein probleempje omdat mijn vrouw geen Stella fiets had ontstond een probleem van ongelijke ondersteuning waardoor we niet naast elkaar konden fietsen. Uiteindelijk dit jaar dan ook maar de fiets van mijn vrouw ingeruild voor een Stella fiets!
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Harry. Leuk om te lezen dat jullie uiteindelijk allebei voor een Stella hebben gekozen. Dat fietst wel het gemakkelijkste en gezelligste. Ik wens jullie samen veel plezierige en gezellige fietstochten toe! ^Melissa
De aflevering in Nunspeet van onze fiets is alles zoals afgesproken netjes verlopen. Ook kregen we nog extra fietstas en een fles wijn cadeau.
Bedankt voor je lovende woorden, Johannes! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Trage levertijd, valse beloften maar uiteindelijk acceptabele oplossing
Gelukkig ben je tot een acceptabele oplossing gekomen met mijn collega's Marjan. Ik wens je nog veel fietsplezier toe! ^Marjon
We hebben sinds 2011 drie keer een fiets bij Stella aangeschaft. Doordat we veel pech hadden met onze voorlaatste fietsen moesten we vaak een beroep op jullie doen. Jullie service is geweldig en we zijn zeer tevreden hierover. Ook bij de aankoop van onze laatste fietsen in oktober 2020 zijn we weer zeer prettig geholpen.
Goed om te horen! Fijn dat jullie nu weer kunnen gaan genieten van fietsen. Bedankt voor de 9 en de mooie review. Veel fietsplezier samen! ^Melissa
Na 3 jaar op een Stella fiets met voormotor te hebben gefietst hebben we nu een Stella met middenmoter en elektrische schakeling. Deze e-bike is stabieler en fietst erg soepel. We zijn er erg tevreden over.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Mirjam! Fijn om te lezen dat je zoveel gemak en plezier ervaart van je nieuwe Stella. Veel plezier met het maken van al je fietskilometers. ^Melissa
Het is een fijne fiets
Bedankt voor de 10, Truus! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Ik ben heel blij met mijn mama fiets. Trapondersteuning en geen moeite meer met heuvels of tegenwind. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt. De fiets is echt super!
Bedankt voor de complimenten, Annemieke. Hier zijn wij erg blij mee! Namens Stella wil ik je nog veel plezierige fietskilometers toewensen. ^Melissa
Omdat ik de fiets pak soms richting mijn werk, moet ik altijd een brug over het Amsterdam rijkanaal nemen. Deze heeft een lange lichte klim dat erg uitputtend is en waardoor ik meestal bezweet aankom op het werk. Nu zet ik hem even in stand high en ga er zonder enige moeite overheen. Mensen wat een genot.
Zo horen we het graag, Annemarie! Wat een genot om jouw mooie review te mogen lezen. Bedankt hiervoor! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Fietst fantastisch en schakelt moeiteloos over
Goed om te horen, Hans! Bedankt voor de 10 en je positieve beoordeling. Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Service goed alleen de wachttijd om iemand te spreken is wel heel lang en ook voordat je een afspraak kan maken bij een werkplaats bij verschillende gemeente zijn lang
Jammer om te moeten lezen dat je deze ervaring hebt gehad met Stella. Achter de schermen wordt hard gewerkt om onze bereikbaarheid weer op orde te krijgen. Excuses hiervoor, Joke! ^Melissa
Personeel is altijd vriendelijk. Fiets voldoet aan mijn eisen
Bedankt voor de 9 en het delen van je positieve review, Lia. Namens Stella wens ik je nog veel plezier toe met het maken van al je fietskilometers! ^Melissa
Met mijn Stella fiets met automatische versnelling fiets ik zeer ontspannen. Het is jammer dat we de winter in gaan,dan fiets ik niet. Ik kijk nu al weer uit naar het voorjaar dat ik weer heerlijk kan fietsen.
Dat kan ik mij voorstellen, Henny! Nog even geduld tot het voorjaar, maar voor je het weet hoor je de vogels alweer fluiten en kan je met veel fietsplezier weer naar buiten ;) ^Melissa
Geweldig speed en “super rijden “
Bedankt voor de 10 en het delen van je positieve review, Louise! Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa
Tijdens de aankoop van de fiets was er alle tijd om de fiets én in de winkel én buiten op straat uit te proberen. Dit was wat minder tijdens de aflevering,maar dat was niet te wijten aan de leverancier,maar aan het slechte weer. En vanwege de coronamaatregelen moesten we buiten en op afstand blijven. Daardoor heb ik de fiets toen niet uitgebreid kunnen proberen. Later bleek dat de versnelling niet goed stond afgesteld, maar na een bezoek aan de serviceafdeling van de winkel in Assen is het uitstekend opgelost.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Op naar nog veel plezierige en veilige fietskilometers. ^Melissa
Wij hebben er 2 gekocht, werden goed voorgelicht. We hebben ze nu een maand en ze bevallen prima.
Goed om te horen, Dick! Fijn om te lezen dat de fietsen jullie zo goed bevallen. Veel fietsplezier toegewenst. ^Melissa