Fijne fiets

Fijne fiets maar het automatisch schakelen gaat vaak niet soepel en met een beschamende kraak. Handmatig schakelen gaat beter. Dit vind ik wel heel jammer want ik heb juist een duurdere fiets gekozen voor het automatisch schakelen en deze optie gebruik ik nu niet

Heerlijke ervaring, fietsen is weer leuk!

Fijn om zonder veel krachtsinspanning veel te kunnen fietsen en lekker in de buitenlucht te kunnen zijn. En wat woon- werkverkeer betreft, niet bezweet op je werk aan te komen.

Heerlijk om zo te kunnen fietsen

Ik kan nu weer genieten van het fietsen zoals ik voorheen op een gewone fiets kon. Ik geniet van de snelheid.

Leuke fiets

Lekker op tijd ergens komen zonder moeite.

Heerlijk, met minder energie toch tegen de wind in fietsen!

Ik heb mijn fiets nu een maand. Heerlijk om tochtjes te maken waar ik eerder tegenop zag! tegen de wind in fietsen bijvoorbeeld. En de auto blijft thuis, nu op de fiets overal naartoe.

Prima fiets voor dagelijks gebruik

Stond jarenlang erg kritisch tegenover e-bike. Mijn echtgenote had er jarenlang een. Wilde er niet aan omdat ik vond dat ik dat niet nodig had en wel op een gewone fiets haar bij kon houden. Uiteindelijk er toch maar een aangeschaft om mijn vrouw te plezieren en meer te gaan fietsen. Achteraf had ik dat veel eerder moeten doen. Wel een klein probleempje omdat mijn vrouw geen Stella fiets had ontstond een probleem van ongelijke ondersteuning waardoor we niet naast elkaar konden fietsen. Uiteindelijk dit jaar dan ook maar de fiets van mijn vrouw ingeruild voor een Stella fiets!

Het is elke keer weer plezierig om met de fiets van Stella te fietsen

De aflevering in Nunspeet van onze fiets is alles zoals afgesproken netjes verlopen. Ook kregen we nog extra fietstas en een fles wijn cadeau.

Wisselend

Trage levertijd, valse beloften maar uiteindelijk acceptabele oplossing

Heel goede ervaringen.

We hebben sinds 2011 drie keer een fiets bij Stella aangeschaft. Doordat we veel pech hadden met onze voorlaatste fietsen moesten we vaak een beroep op jullie doen. Jullie service is geweldig en we zijn zeer tevreden hierover. Ook bij de aankoop van onze laatste fietsen in oktober 2020 zijn we weer zeer prettig geholpen.

Heerlijk ontspannen fietsen

Na 3 jaar op een Stella fiets met voormotor te hebben gefietst hebben we nu een Stella met middenmoter en elektrische schakeling. Deze e-bike is stabieler en fietst erg soepel. We zijn er erg tevreden over.

Ik heb veel plezier van mijn fiets

Het is een fijne fiets

Echt top!!!!!

Ik ben heel blij met mijn mama fiets. Trapondersteuning en geen moeite meer met heuvels of tegenwind. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt. De fiets is echt super!

Die brug, wat keek ik daar altijd tegen op

Omdat ik de fiets pak soms richting mijn werk, moet ik altijd een brug over het Amsterdam rijkanaal nemen. Deze heeft een lange lichte klim dat erg uitputtend is en waardoor ik meestal bezweet aankom op het werk. Nu zet ik hem even in stand high en ga er zonder enige moeite overheen. Mensen wat een genot.

Super e-bike

Fietst fantastisch en schakelt moeiteloos over

Al 6 jaar een Stella fiets

Service goed alleen de wachttijd om iemand te spreken is wel heel lang en ook voordat je een afspraak kan maken bij een werkplaats bij verschillende gemeente zijn lang

Tevreden

Personeel is altijd vriendelijk. Fiets voldoet aan mijn eisen

Ontspannen

Met mijn Stella fiets met automatische versnelling fiets ik zeer ontspannen. Het is jammer dat we de winter in gaan,dan fiets ik niet. Ik kijk nu al weer uit naar het voorjaar dat ik weer heerlijk kan fietsen.

Mooi en comfortabel

Geweldig speed en “super rijden “

Verrassend hoe klantgericht ik ben geholpen in de winkel.

Tijdens de aankoop van de fiets was er alle tijd om de fiets én in de winkel én buiten op straat uit te proberen. Dit was wat minder tijdens de aflevering,maar dat was niet te wijten aan de leverancier,maar aan het slechte weer. En vanwege de coronamaatregelen moesten we buiten en op afstand blijven. Daardoor heb ik de fiets toen niet uitgebreid kunnen proberen. Later bleek dat de versnelling niet goed stond afgesteld, maar na een bezoek aan de serviceafdeling van de winkel in Assen is het uitstekend opgelost.

Fijne fiets

Wij hebben er 2 gekocht, werden goed voorgelicht. We hebben ze nu een maand en ze bevallen prima.

Voor deze prijs een prima fiets.

Zeer tevreden met mijn stella fiets

Super fiets

Hier durf ik weet mee te fietsen

Prima behandeld!

De fietsen moesten helaas retour ,we zijn allebei copd patiënten en waren niet op de hoogte dat middenmotor meer energie vergde van de fietser,vandaar retour,zonder verdere (wel n paar maanden geduurd) terugbetalings problemen,in t voorjaar komen we terug voor voorwiel motor! Dank je wel Stella!

Door een misverstand bij aankoop was de aflevering niet goed

Bij de aankoop waren er dingen afgesproken ,maar bij aflevering was dit niet gebeurd . Door corona heb ik twee weken moeten wachten om het probleem op te lossen, daarna kon ik eindelijk mijn nieuwe fiets gebruiken. Ik ben tevreden op mijn nieuwe manier van fietsen.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen