Duidelijk een goed product

Vanaf bestellen alles duidelijk geregeld. Goed geleverd volgens afspraak en de fiets is geweldig

Fiets top service prettig

Hoewel er wel wat tegen heeft gezeten, is alles uiteindelijk soepel en naar wens opgelost.

Heel tevreden

Prima kwaliteit, goede service. Maak iedere gebruik van mijn fiets, met een grote glimlach.

Een geweldige fiets, goede ondersteuning. Ik ben er erg blij mee.

Als ik met mijn Stella fiets rij, kom ik uitgerust thuis.

Prima fiets

Ik heb tot nog toe heel goede ervaringen met de fiets! Fietst lekker en prima bediening van de motor. De vering in het zadel is alleen wat schokkerig, daar zou ik bij een servicebeurt even naar willen laten kijken.

Een geweldige fiets voor een super prijs en een perfecte service.

Een geweldige fiets voor een super prijs en een perfecte service.

Heerlijk

Nog nooit was tegen wind fietsen zo leuk!

Positief

Zo'n fiets brengt balans terug in .ijn bestaan!

In één woord GEWELDIG!!!

Fietsen doe ik iedere dag en geniet van m’n fiets. Ben tevreden en geef dit zeker door aan vrienden en bekenden.

Fijne fiets ... en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Vorige maand heb ik een Stella fiets gekocht bij de outlet in Naarden. Na lang wachten totdat ik aan de beurt was werd ik vriendelijk geholpen en heb een paar proefritjes gemaakt. Personeel is zeer deskundig en kennen de fietsen door en door. Je krijgt ruimschoots de kans om te testen wat goed bij je past qua type motor en fiets. Nu zo'n zes weken later ben ik nog steeds tevreden met de fiets. Rijd soepel en helemaal zonder problemen. En wat ook fijn is: de levertijden zijn snel! Kortom, een aanrader!

Hij fietst heerlijk

Ik ben heel blij met de automaat en de middenmotor. In het begin trapte hij vaak door, gaat nu al veel beter.

Slechte fiets met nog slechtere service

Nieuwe fiets gekocht bij Stella. Vrij snel allerlei mankementen aan de trapas en computer. Fiets moet diverse keren naar Nunspeet waar je ‘m 5 weken kwijt bent. Geen uitleg, geen reactie op telefoontjes, mailings of klachten. Alleen medewerkers die het niet weten, een case maken en beloven je terug te bellen. Niet dus. Waardeloze service.

Tot nu toe goed

Prima op tijd geleverd. Er was helaas geen gebruiksaanwijzing bij geleverd. De prima afleveren zou regelen dat die de volgende dag verstuurd zou worden. Maar nog steeds (5 weken) niet ontvangen. Dat vind ik helaas jammer en had ik niet verwacht van Stella. Hoop dat het alsnog goed gemaakt zal worden.

Hele fijne en plezierige investering

Ik ben blij met de aanschaf van mijn nieuwe e-bike van Stella. Ik twijfelde tussen een elektrische fiets en een scooter, maar heb uiteindelijk toch voor een elektrische fiets gekozen. De Stella adviseur heeft mij van goed advies voorzien en ik heb diverse modellen kunnen testen voordat ik mijn keus heb gemaakt.

Snelle bezorging, goede fiets, goede uitleg.

Fijn dat de fiets thuis bezorgd wordt en ingesteld wordt op persoon met uitleg van alle mogelijkheden. Vriendelijke mijnheer van Stella.

Geweldige fiets.

Nu pak ik de fiets veel vaker. Goede maat en fijn die ondersteuning.

Uitstekende service

Bij mijn terugreis vanuit Texel bleek dat mijn accu niet uit de fiets ging. De fiets dus incl de accu op mijn fietsenrek geplaatst, Voor vertrek met de boot nog even in Den Burg rondgelopen en zagen daar bij toeval de Stella winkel, deze binnengestapt en het probleem van de accu verteld. Er werd direct actie ondernomen! Een van de andere medewerkers werd gebeld met het verzoek naar de parkeerplaats te gaan waar mijn auto met fietsendrager geparkeerd stond. Daar werd geconstateerd dat er een defect was om de accu uit de fiets te kunnen verwijderen. Aangeboden werd om achter deze medewerker aan te rijden en naar de winkel/werkplaats te gaan om daar e.e.a te verhelpen! De reparatie werd uitgevoerd en de fiets kreeg ook nog meteen een controle beurt. Wat een service!! Dank

Prima fiets!

Fijne fiets. Hij is zo stil dat ik de buizerds tijdens mijn fietstochten hoor roepen! Lang leve de buizerds en de fijne fietstochten!

Fiets fijn, service waardeloos

De Ebike van Stella bevalt goed, alleen de service van Stella is echt hopeloos. Je kunt echt bijna geen contact krijgen wanneer je met een vraag zit. Dan moet je de klantenservice bellen, alleen moet je daar een dag vrij voor nemen, omdat je gigantisch lang in de wacht hangt. Wanneer je dan eindelijk iemand hebt gesproken kunnen ze vaak geen antwoord geven en wordt je teruggebeld door een andere afdeling, alleen weten ze nooit wanneer, je kunt hier ook geen afspraak over maken, dus wanneer je werk hebt waar je overdag niet continue je telefoon in de gaten kunt houden, dan bellen ze, spreken je voicemail in dat je weer contact op moet nemen met de klantenservice en daar begint het rondje weer opnieuw. In plaats dat ze je dan een rechtstreeks telefoonnummer doorgeven waar je ze kan bereiken. Dus dat is echt hopeloos.

Grandioos!!

Al van meer fietsen met ondersteuning gebruik gemaakt,maar deze Stella wind het met stip!!

Prima trekkingfiets

Na een paar bezoekjes aan Stella fietsen in Nunspeet, zijn we tot aankoop van 2 trekking fietsen over gegaan. Na wat afleverings-en administratieve oneffenheden door de extreme drukte bij Stella zijn we uiteindelijk tevreden Stellabezitters. Het is de bedoeling deze fietsen voor lange fietstochten in Nederland te gebruiken en t.z.t. ook met ondersteuning voor tochten in de bergen.

Fijne fiets, maar wel duur

Een goede ervaring gedurende een maand fietsen. De prijs was wel aanzienlijk hoger dan in de folder was genoemd. Fietsen tegen die prijs waren niet leverbaar.

Al 10 jaar heb ik een electrische fiets dus ik was toe aan een nieuwe. De fiets is geweldig! Ik ben 82 en vanwege mijn leeftijd heb ik een lager frame gekozen met oog op het veilig op-en afstappen, dit bevalt uitstekend! Ik ben dus erg blij met mijn keuze een nieuwe fiets te kopen!

Vriendelijk, snelle, levering.

De verkoper was een vriendelijke eerlijke gozer. Geen poespas, duidelijk! De jongeman van het callcenter was vriendelijke en duidelijk en vooral heel geduldig.

Enorm bij met de nieuwe fietsen!

We zijn zeer tevreden over het traject van aankopen van onze fietsen tot en met aflevering. De mensen bij Stella zijn bereidwillig je te helpen met uitleg en vragen over de nieuwe fietsen. We hebben inmiddels 75 km gefietst en zijn ook daarover zeer tevreden.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen