Fijne fiets, goed afgeleverd. Bij kleine storing goed en gelijk geholpen in de werkplaats.

Topfiets

Ik geniet elke dag van het gemak van mijn Stella e-bike

Fietst geweldig, geeft alleen storing aan

Fietst geweldig, maar geeft bij vertrek een storing aan en achterwiel schaaft soms...

Zeer posief ik geniet ervanelke keer als ik ga fietsen

Nogmaal zeer positief ik kan het iedereen aanbevelen

Was een verkeerde fiets geleverd . Maar uit eindelijk goed opgelost. Had een klein probleem met mijn stuur maar waren er snel bij om het op te lossen, fietsen bevallen tot nu toe uitstekend.

Fantastisch! Geweldig om weer afstanden te kunnen rijden.

Ik ben zeer tevreden met het dames-model en kan dus zonder problemen opstappen. Mijn vrouw (1.48 meter) is uit ermate gelukkig met de zeer lage zit en kan beide voeten aan de grond plaatsen. Dus 2 geweldige aankopen.

Zeer tevreden wel even wennen

Na jaren niet meer gefietst te hebben i.v.m.pijnlijke knieën een Stella fiets aangeschaft. Nu weer veel plezier om te fietsen zonder pijn. Zeker een aanrader !!!!

Perfecte E-bike!

Mijn dagelijkse fietstocht met mijn nieuwe E-bike is nu een feestje! Door regen en wind, mijn Livorno rijdt altijd als een zonnetje!

Stella kwam haar beloften prima na.

Prijs Levering en extra afspraak alles keurig op tijd ( en snel). Fiets met automatische versnelling ideaal.

Grandioos!

Dit zijn onze tweede Stella-fiets. De eerste fietsen, mijn echtgenote en ik , kochten wij nog in de oude hal. We hebben veel plezier van deze fietsen gehad. De kinderen hebben deze fietsen van ons gekregen, zij gebruiken deze als schoolfiets.

Hele fijne fiets

Ik fiets elke dag naar mijn werk. Mijn kinderen zijn al wat groter waardoor ik voor de transport fiets dolce heb gekozen, hierdoor kan ik nog genoeg meenemen.

Ik heb nu mijn tweede ebike van stella dat zegt volgens mij genoeg

Goede service Altijd een luisterend oor en meedenken wat voor mij de goede de beste fiets is zonder opdringerig te zijn sjapo

eerste had ik een heel slecht gevoel over stella om dat ik een maandagmorgen fiets had die in een week vier keer kapot was maar dit werd gelukkig goed opgelost om de fiets om te ruilen voor een nieuwe en die rijd heerlijke dus zeer te vrede over mijn nieuwe fiets

Goed maar ook weer niet echt goed door regelmatig inhouden van de aandrijving.

De fiets eigenschappen zijn voldoende, omdat ik een klein manneke ben van 1,72 m is mij aanbevolen om een klein frame te nemen, uitstekend, is een zeer goede aanbeveling, maar nu de afstelling van de motor, deze is niet prettig, geeft regelmatig een schokkend rijgedrag, dit is niet prettig, na ongeveer 50 is de accu leeg, ik fiets meestal op stand 5, de verkoper heeft mij verteld toen ik hem er maar vroeg dat 80 a 90 km met mijn postuur geen probleem zou zijn. De fiets heb ik in Nunspeet opgehaald en ben fietsend naar huis gegaan, een afstand van 56 km, afwisselend heb ik op de standen 4 en 5 gefietst, ongeveer 5 km van huis was de accu leeg, de laatste 4 km heb ik op standje 1 gefietst om de accu te sparen, helaas zonder resultaat. Ik had een paar dagen voor dat ik de fiets heb opgehaald gebeld en gevraagd of de accu helemaal opgeladen kon worden en hier is keurig gehoor aan gegeven, ik ben nu 500 km verder en op de aangegeven punten na tevreden.

Hele fijne fiets,doet wat je er van verwacht.

Helaas bij aflevering zat het mandje er niet bij. Opnieuw besteld. Ik zou een telefoontje krijgen als hij binnen was en konden we een afspraak maken dat jullie hem erop zouden komen zetten. Helaas geen telefoontje maar ineens via pakketpost werd het mandje opgestuurd en moest hem zelf monteren. Op zich geen probleem maar dat was niet de afspraak.

Tot jouw good

4 weeken prima gefiets

Wat een geweldige Fiets

Wat een geweldige E Bike van Nederlandse bodem, Net als mijn vorige Stella fiets hebben we samen veel plezier met onze fietstochten echt een degelijke fiets en de service is fantastisch . Voor ons geen andere merk .

de fiets op zich is o.k .maar de aflevering was slecht.

De fiets is bezorgd aan huis. alles wordt even voorgedaan hoe het werkt. het zou beter zijn als de klant het ook allemaal even zelf kan doen. dan onthoud je het allemaal beter. mijn stuur stond te hoog dus even in het boekje kijken ,hoe dat te verstellen .verkeerde boekje ,was van een ander model fiets . Accu lader past niet op de accu. andere besteld .ik krijg dezelfde lader. weer bellen. al met al ben ik 10 dagen verder voor ik kan laden en dus ook fietsen. ook waren de banden te zacht. ppfffffff. dus nu begrijpt u dat ik zeer ontevreden ben over de aflevering. de fiets is op zich verder in orde.

Zoals ik het verwacht had.

Degelijke fiets met veel mogelijkheden en een plezier om op te fietsen

Super ik had het veel eerder moeten aanschaffen.

Super ik had het veel eerder moeten aanschaffen. Het gaat allemaal nog soepeler de hoogteverschillen te overwinnen.

Super service

S morgens geweest na een rondje fietsen bleek dat het toch niet helemaal oké was. Super opgelost

Top fiets

Ik ben zeer in mijn sas met m,n stella Ik had een voorwielmotor en nu een midddenmotor Maar hier heb ik geen spijt van Nogmaals ik ben zeer tevreden en rijdt super

Fijne fiets

Ik geniet al weer een paar weken van mijn nieuwe fiets!! In principe ben ik alleen maar vriendelijke Stella medewerkers tegen gekomen. Tip 1: de medewerker die aan huis komt zet wel erg veel druk om meteen die dag een beslissing te nemen. Het zal wel onderdeel zijn van zijn verdienmodel maar het voelt niet prettig. Tip 2: het prijzenbeleid van Stella (altijd acties, over de prijs is te gemakkelijk te onderhandelen) gaf me weer het gevoel van 'ik word getild waar ik bij sta'.

Top fiets

Erg tevreden

Perfecte fiets

Ik fiets nu al 5 jaar Stella en wil niet weer ander.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen