Superfiets was even wennen met al de automatische schakelingen maar gewoon perfect
Hartelijk bedankt voor de 10 Theo. Ik wil je namens Stella heel veel plezierige en veilige kilometers toewensen. Geniet ervan! ^Stefanie
Dit is mijn eerste elektrische fiets en ben er zeer tevreden over. Mijn model is een Cosmo Pearl en deze 28 inc fiets is een top fiets voor lange mensen zoals ik. Enige punt is dat de fietsverlichting overdag aan blijft. Deze krijg ik niet uit via de besturingssysteem. Maar dat zal wel goed komen bij de eerste service beurt wat er al zo aan zit te komen. Al met al: ik ben zeer tevreden.
Bedankt voor je mooie review Karin, zo horen we het graag. Deze verlichting blijft inderdaad overdag aan staan, dit noemen we Day Running Light. :-) Heel veel fietsplezier gewenst en neem bij vragen gerust contact met ons op via 0341-252266 of via [email protected] ^Marjon
Deze fiets oogt prachtig en rijdt fantastisch!!!
Goed om te lezen, Dick! Bedankt voor de complimenten. Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
behulpzaam en geweldige fiets
Bedankt voor het delen van je positieve review, Henk. Veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Goede service in filiaal Roermond
Bedankt voor je 10, Sabine. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service in ons filiaal in Roermond. Veel plezierige en veilige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
Ik fiets met heelveel plezier op mijn Stella ebike; een fijne lichte fiets. Blij met de aankoop !
Goed om te horen, Wilma! Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Na onze vakantie in september waar mijn vrouw haar nieuwe Stella fiets heeft gebruikt en ik op haar oude Batavus er achteraan reed, kwam ik erachter dat die vaan haar een veel prettiger ondersteuning gaf en ook veel stabieler op de weg ligt. Na terugkomst besloten dat ik ook maar een nieuwe fiets ging kopen. Na wat onderzoek op internet voor de Stella Livorno FDST gegaan. Omdat onze ervaring in Waddinxveen prima was, weer daar naartoe gegaan. Wederom prettig geholpen en Batavus ingeruild. Ik heb de Livorno nu een maand en heb nog nooit zo’n fijne fiets gehad. Zelfs geen tintelende handen meer, wat ik bij de oude fiets wel steeds had.
Bedankt voor het delen van je mooie review, Lodewijk. Wat leuk om te lezen dat je, mede dankzij je vrouw, nu ook Stella fan bent! Fijn dat de fiets zo goed bevalt en je er zoveel gemak van ervaart. Namens Stella wens ik jullie allebei veel fietsplezier toe! ^Melissa
Goed geholpen, vriendelijk personeel, fiets kwam eerder dan verwacht. Fijne fiets!
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Karolina! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
In een woord geweldig. Had van tevoren een gevoel van "Het zal allemaal wel meevallen. Vanaf dag 1 zeer enthousiast. Service van Strella was uitstekend. In de stromende regen werd mijn fiets thuis geleverd. Geduldig heeft de monteur alles afgesteld en een paar buien getrotseerd. Geen opmerkingen of extra woorden nodig. Gewoon goed.
Bedankt voor het delen van je mooie review en je 10, John! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je tevreden bent over de service. Dat doet ons goed. Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Zonder meer een aanwinst
Goed om te horen, Jan Andries! Bedankt voor je 8. Veel plezierige fietskilometers toegewenst. ^Melissa
Heb sinds een maand mijn eerste Stella fiets en deze bevalt uitstekend , ik ben er erg blij mee! De fiets werd keurig thuis afgeleverd en werd op de goeie zithoogte gezet en ook de uitleg hoe alles werkte was uitstekend!
Bedankt voor de complimenten, Sophie! Hier zijn wij erg blij mee. Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
De fiets fietst goed, ik had gevraagd of de monteur mijn fietskar achter de fiets kon monteren en dat kon zei hij. Eenmaal bij de aflevering gaf die beste jongen aan het niet te kunnen. Ook zit de mand die ik erbij heb gekocht helemaal onder de schimmel na een regenbuitje. Ik verwacht hier nog wel een reactie op terug.
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt! Jammer om te horen dat de aflevering niet is gegaan zoals je er van verwacht had. Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
alleen vind ik me accu niet goed
Bedankt voor je 10, Arnold! Jammer om te lezen dat je over de accu niet tevreden bent. Heb je hier al contact over gehad met ons? Mocht je ongemakken ervaren, neem dan gerust contact op met onze Technische Dienst via 0341-252266. Zij kunnen je hierbij verder helpen! ^Melissa
Het contact was erg prettig met de medewerkster. Helaas was het niet mogelijk om een afspraak 3 maanden vooruit de plannen. Dit zou vanuit de klant gezien een fijne toevoeging zijn.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella. We zullen de feedback meenemen! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Goede service en goede uitleg bij aflevering en lekker makkelijk thuis gebracht
Dat horen we graag, Wilma! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de fiets en over de service. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Namens Stella wens ik je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Vriendelijke mensen, helaas komen pas na 8x bellen afspraak na. Fiets is heerlijk
Jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met ons, Ilse. Dit zullen wij meenemen! Fijn om te horen dat de fiets goed bevalt. Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Wat een stoere fiets is de Stella transporter. Ik heb er lang op moeten wachten, maar uiteindelijk zo blij met deze fiets. Ik heb nog geen beurten gehad dus daar kan ik niet over oordelen maar de afleveringsservice was goed. Er werd duidelijk uitgelegd hoe alles werkt, alles werd afgesteld en tussendoor proefritjes gemaakt om te kijken of alles naar wens was. Ook alle extra's werden keurig bevestigd.
Goed om te lezen dat het wachten uiteindelijk beloond werd en je er nu zo blij mee bent, Mechteld! Ik wens je veel fietsplezier toe met je stoere fiets! ^Melissa
Heb door het slechte weer en rugrevalidatie nog niet heel veel kunnen fietsen, maar als ik een boodschap ga doen fiets ik met plezier een extra rondje.
Wat jammer om te lezen dat je door de weersomstandigheden en gezondheidsredenen nog niet zoveel hebt kunnen fietsen, Hans! Gelukkig beleef je ook al veel plezier aan de wat kleinere rondjes. Dat horen we graag. Ik wens je een voorspoedig herstel toe en wens je veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers! ^Melissa
De E-Bike fietst door de 10 versnellingen zo natuurlijk alsof je een krachtige wielrenner bent.
Wat fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt, Toon! Bedankt voor je 10! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Duidelijk display. Comfortabele remmen. Prachtig uitziend.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling en je 10! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Makkelijk te bereiken showroom, proefrit geen probleem, onderhandelen en direct bevestigen. 2x gebeld over een datum prikken en bevestigen van aflevering. Exact op tijd werd de fiets afgeleverd met tekst en uitleg. Fietst als een zonnetje.
Bedankt voor je lovende woorden, Maria en dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Ik wens je veel plezierige en zonnige fietskilometers toe. ^Melissa
ik moest wel even wennen want het is anders dan op de vorige electrische fiets maar als je weet hoe het werkt is het een hele fijne fiets die goed ondersteuning geeft net zoveel als je wilt
Ik kan mij voorstellen dat het wennen is, wanneer je hiervoor een andere fiets hebt gehad, Adri! Goed om te horen dat de fiets goed bevalt! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Te lang getwijfeld. Fiets nu al meer dan de afgelopen 10 jaar.... De Livorno voldoet aan al mijn verwachtingen.
Dat horen we graag, Toos! Leuk om te lezen dat je zoveel gemak en plezier ervaart en dat de fiets aan je verwachting voldoet. Namens Stella wens ik je veel plezier toe met het maken van al je fietskilometers. ^Melissa
Goede service. Prima.
Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de fiets en de service. Daar zijn wij erg blij mee! Ik wens jullie veel plezierige en veilige fietskilometers toe. ^Melissa
Heerlijke makkelijk bedienbare accessoires. Heerlijk fietsplezier met de probleemloze 7 versnellingen. Mooi van vormgeving, een genot om erop te ‘mogen’ zitten.
Goed om te horen, Lyda. Fijn om te lezen dat je zoveel plezier ervaart van je Stella e-bike! Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa