Mooie degelijke fiets

mooie degelijke fiets , makkelijk te bedienen. Ziet er stoer uit

Vertrouwd als vanouds

Na ruim 6 jaar zonder problemen met mijn eerste Stella te hebben gereden, was ik toe aan een volgende Stella. Geen haar spijt, sterker, hij fietst nog beter en is mooier. (Het oog wil ook wat) Ik zie met vertrouwen de volgende 6 jaar tegemoet.

Super snel en goed geïnformeerd

In de winkel werd ik vriendelijk geholpen, over de bezorg datum werd ik netjes gebeld en gemaild. Wat ik jammer vond was dat de bezorger eigenlijk geen tijd had om de kinderzitjes te monteren hoewel dit wel beloofd was in de winkel. Na enig aandringen zijn de toch gemonteerd. Ook het aanbieden van een beter accu bij het moment van de levering van de fiets tegen een meerprijs en je moet op dat moment beslissen anders kan het niet meer kwam op mij over als een verkooptruc om nog net even wat extra aan mij te verdienen. Het zou netter zijn dat dit bijvoorbeeld in de winkel of mail al aangegeven wordt zodat je er overna kunt denken. Fiets zelf is helemaal Top!

Erg blij

Ik belde stella ivm een probleem met mn fiets ik kon de fiets naar het service punt brengen en kreeg een leenfiets mee helaas kon het probleem pas na een week verhogen worden vertelde ze mij maar ..... een dag later werd ik gebeld dat de fiets al klaar stond.....helemaal super blij

Meestal topfiets

Hele fijne fiets, echt waar. Alleen na 2 weken al 2 x lekke band op 1 dag!! Binnenland schijnt heel moeilijk te plakken, volgens Wegenwacht

Een lekkere stoere fiets

Rijdend op de fiets heb je het gevoel dat je alles aan kan. Solide en lichtvoetig tegelijk met een groot comfort. De power brengt je snel naar topsnelheid en de remmen laten je nog sneller stoppen. Een lekker en veilig gevoel.

afspraken? Welke afspraken?

ik heb al veel problemen met mijn e bike gehad. Met display, accu, ketting. In juni laadde accu niet meer op. Reserve gekregen met hetzelfde probleem. Daarna een nieuwe gekregen. Toen ik weer wilde opladen, zag ik dat het een kleine was, terwijl ik een grotere moest hebben. Scheelt maar paar honderd euro. Stella is telefonisch nauwelijks bereikbaar. Het is een straf om dat vreselijke bandje 25 minuten aan te moeten horen. Grote accu bleek in zwart niet te leveren, dus hadden ze maar een kleine geleverd! Waarom dit niet verteld? Maar in oktober zou deze er weer zijn. Afspraak gemaakt, maar monteur had er geen bij zich. Op zijn bon stond dat ik de accu al had ontvangen! Gebeld en afspraak gemaakt voor week erna. Monteur kwam niet opdagen. Weer gebeld, maar afdeling planning was niet bereikbaar en ik zou de volgende dag worden teruggebeld. Dit is nu 1 week geleden.....Donderdag klachtenformulier op website ingevuld. Geen reactie. Service is afgelopen jaar heel erg achteruitgegaan. Jammer.

Mijn stoere StellaLivorno MDB rijdt super soepel.

Deze fiets heeft een goede balans en rijdt geweldig. Zeer krachtige motor en soepele schakeling. Geschikt voor ieder landschap.

gewoon goed.

Zoals ik al zij gewoon goed er valt niets op aan te merken, fijne fietsen.

Veel prettiger dan mijn vorige Stella albatros.

Goede ondersteuning en makkelijk te bedienen. Motor met een behoorlijke range. De automatische versnelling maakt het rijden tot een feest.

Nieuwe fiets wereld is open gegaan.

De eerste paar honderdkilometers staan op de teller en ben nu zover dat ik een goed oordeel kan geven betreffende mijn nieuwe Stella Morena Dark Green MDB SI Premium S fiets. Kreeg mijn fiets op 21 september van dit jaar en de bezorger heeft hem keurig afgesteld op mijn wensen. De fiets fietst fijn en licht, schakelt goed, al was dat in het begin even zoeken en wennen, vooral aan de kwaliteit van de remmen. Alles zit op een andere plek dan mijn vorige E-bike. Deze fiets heeft standaard een 500Wh Bosch accu en die is erg zuinig. Bij een volle accu kan ik 100 kilometer op volle gebruik fietsen (uit getest). Ik gebruik mijn fiets voor bij na alles, de meeste kilometers maak ik voor het woon/werkverkeer en fiets hoofdzakelijk op de fietssnelwegen. Bij de eerste service beurt ga ik vragen naar de afstelling van de top snelheid, al heeft dat niets met de kwaliteit van de fiets te maken. De kwaliteit van de fiets is TOP.

Heel erg tevreden

Prima geholpen, alles perfect afgeleverd . Hij fietst geweldig.

Prima fiets

Prima fiets. Alleen het zadel, kan ik nog niet zo aan wennen. Maar dat kan meer aan mij liggen. Bij het proef fietsen in Nunspeet, zat er een smallere exemplaar op. Wat iets beter bij me past.

Had ik eerder moeten doen

IK kan nu zonder dat ik af en toe moet afstapen de brug over .ik heb niet veel nodig stand een is genoeg.

Heerlijke fiets

Fijn dat ik zelf niet hoeft te schakelen

Je gaat weer lekker veel bewegen

Je pakt nou voor vele dingen gewoon de fiets. Lekker er opuit met de fiets

fietsen wordt zo wel heel makkelijk gemaakt

prima fiets, super ondersteuning en bijna geluidsarm, heb wel andere gehoord die meer lawaai maken, automatisch schakelen, je verzint het niet maar ook dat werkt super

Rijdt fantastisch

De Stella bike rijdt erg comfortabel en hij is makkelijk in gebruik. Ook een snelle levering!

Zeer prettige aankoop en aflevering gehad van mijn Stella fiets

Mijn fiets heb ik in Wijchen gekocht. De verkoper wist mijn wensen, voor een nieuwe fiets, direct te interpreteren in de fiets die ik ook gekocht heb. Tijdens de aflevering is de fiets netjes afgesteld zodat ik comfortabel kan fietsen. Verder is de werking van de fiets goed en geduldig uit gelegd. Daarvoor nogmaals mijn hartelijke dank.

Geweldige fiets met de beste merkonderdelen voor een zeer schappelijke prijs.

Met de snaaraandrijving en de automatische, traploze versnellingsnaaf voldoet de Morena aan de nieuwste standaard.

heerlijk fietsen

een verademing om een nieuwe Stella te rijden na eerder een andere. E bike te hebben gehad.

gewoon een goede fiets

Ik fiets over het algemeen veel,ook in het buitenland. Ik zocht een goede en betrouwbare fiets. Met dure merken ,zoals Trek etc.heb ik hele slechte ervaringen. Ik verwacht dat het met een Stella betet zal gaan.

Top fiets

Dit had ik jaren eerder aan moeten schaffen.. 1 auto verkocht en nu 2 x per week 30 km naar mn werk en dat is op deze stella fiets prima te doen! Ik pak de fiets ook voor kleine ritjes echt super blij.. ook met flinke tegenwind kom ik met gemak thuis. Kortom top!

zeer tevreden fantasties

fijne fiets ben er erg blij mee

heerlijke fiets

Fijne fiets, en goede service van Stella

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen