mooie degelijke fiets , makkelijk te bedienen. Ziet er stoer uit
Bedankt voor het delen van je positieve review en je 10, Hen! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Na ruim 6 jaar zonder problemen met mijn eerste Stella te hebben gereden, was ik toe aan een volgende Stella. Geen haar spijt, sterker, hij fietst nog beter en is mooier. (Het oog wil ook wat) Ik zie met vertrouwen de volgende 6 jaar tegemoet.
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in ons, Dirk! Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe aankoop. Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
In de winkel werd ik vriendelijk geholpen, over de bezorg datum werd ik netjes gebeld en gemaild. Wat ik jammer vond was dat de bezorger eigenlijk geen tijd had om de kinderzitjes te monteren hoewel dit wel beloofd was in de winkel. Na enig aandringen zijn de toch gemonteerd. Ook het aanbieden van een beter accu bij het moment van de levering van de fiets tegen een meerprijs en je moet op dat moment beslissen anders kan het niet meer kwam op mij over als een verkooptruc om nog net even wat extra aan mij te verdienen. Het zou netter zijn dat dit bijvoorbeeld in de winkel of mail al aangegeven wordt zodat je er overna kunt denken. Fiets zelf is helemaal Top!
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Daniëlle. Bedankt voor je feedback, dit nemen we mee! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Ik belde stella ivm een probleem met mn fiets ik kon de fiets naar het service punt brengen en kreeg een leenfiets mee helaas kon het probleem pas na een week verhogen worden vertelde ze mij maar ..... een dag later werd ik gebeld dat de fiets al klaar stond.....helemaal super blij
Bedankt voor de lovende woorden, Rebecca! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Ik wens je nog veel veilige en plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Hele fijne fiets, echt waar. Alleen na 2 weken al 2 x lekke band op 1 dag!! Binnenland schijnt heel moeilijk te plakken, volgens Wegenwacht
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Es! Vervelend dat je in zo'n korte tijd al ongemakken aan de fiets hebt moeten ervaren. Hiervoor mijn excuses! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Rijdend op de fiets heb je het gevoel dat je alles aan kan. Solide en lichtvoetig tegelijk met een groot comfort. De power brengt je snel naar topsnelheid en de remmen laten je nog sneller stoppen. Een lekker en veilig gevoel.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Donald! Leuk om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je zoveel gemak ervan ervaart. Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
ik heb al veel problemen met mijn e bike gehad. Met display, accu, ketting. In juni laadde accu niet meer op. Reserve gekregen met hetzelfde probleem. Daarna een nieuwe gekregen. Toen ik weer wilde opladen, zag ik dat het een kleine was, terwijl ik een grotere moest hebben. Scheelt maar paar honderd euro. Stella is telefonisch nauwelijks bereikbaar. Het is een straf om dat vreselijke bandje 25 minuten aan te moeten horen. Grote accu bleek in zwart niet te leveren, dus hadden ze maar een kleine geleverd! Waarom dit niet verteld? Maar in oktober zou deze er weer zijn. Afspraak gemaakt, maar monteur had er geen bij zich. Op zijn bon stond dat ik de accu al had ontvangen! Gebeld en afspraak gemaakt voor week erna. Monteur kwam niet opdagen. Weer gebeld, maar afdeling planning was niet bereikbaar en ik zou de volgende dag worden teruggebeld. Dit is nu 1 week geleden.....Donderdag klachtenformulier op website ingevuld. Geen reactie. Service is afgelopen jaar heel erg achteruitgegaan. Jammer.
Beste Yvonne, Inmiddels hebben wij dit in behandeling genomen naar aanleiding van een review op klachtenkompas. Wij zullen het daar verder afhandelen. ^Melissa
Deze fiets heeft een goede balans en rijdt geweldig. Zeer krachtige motor en soepele schakeling. Geschikt voor ieder landschap.
Bedankt voor je lovende woorden, Heidi! Fijn om te lezen dat de fiets je zo goed bevalt. Namens Stella wens ik je nog veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Zoals ik al zij gewoon goed er valt niets op aan te merken, fijne fietsen.
Bedankt voor je beoordeling en je 10! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Goede ondersteuning en makkelijk te bedienen. Motor met een behoorlijke range. De automatische versnelling maakt het rijden tot een feest.
Goed om te horen! Fijn dat de fiets en het gemak ervan als een feest wordt ervaren! Ik wens je nog veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
De eerste paar honderdkilometers staan op de teller en ben nu zover dat ik een goed oordeel kan geven betreffende mijn nieuwe Stella Morena Dark Green MDB SI Premium S fiets. Kreeg mijn fiets op 21 september van dit jaar en de bezorger heeft hem keurig afgesteld op mijn wensen. De fiets fietst fijn en licht, schakelt goed, al was dat in het begin even zoeken en wennen, vooral aan de kwaliteit van de remmen. Alles zit op een andere plek dan mijn vorige E-bike. Deze fiets heeft standaard een 500Wh Bosch accu en die is erg zuinig. Bij een volle accu kan ik 100 kilometer op volle gebruik fietsen (uit getest). Ik gebruik mijn fiets voor bij na alles, de meeste kilometers maak ik voor het woon/werkverkeer en fiets hoofdzakelijk op de fietssnelwegen. Bij de eerste service beurt ga ik vragen naar de afstelling van de top snelheid, al heeft dat niets met de kwaliteit van de fiets te maken. De kwaliteit van de fiets is TOP.
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen, André. Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je er al zoveel plezierige fietskilometers mee hebt gemaakt! ^Melissa
Prima geholpen, alles perfect afgeleverd . Hij fietst geweldig.
Bedankt voor de 10, Marja! Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Prima fiets. Alleen het zadel, kan ik nog niet zo aan wennen. Maar dat kan meer aan mij liggen. Bij het proef fietsen in Nunspeet, zat er een smallere exemplaar op. Wat iets beter bij me past.
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Gert. Dat horen we graag! Mocht je ongemakken blijven ervaren aan je zadel, neem dan gerust contact op met onze Technische Dienst via 0341-252266. Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
IK kan nu zonder dat ik af en toe moet afstapen de brug over .ik heb niet veel nodig stand een is genoeg.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en je 8, Chris. Ik wens je veel fietsplezier toe! ^Melissa
Fijn dat ik zelf niet hoeft te schakelen
Goed om te horen, Patricia! Ik wens je veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers. ^Melissa
Je pakt nou voor vele dingen gewoon de fiets. Lekker er opuit met de fiets
Dat horen we graag! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt. Ik wens je veel plezierige fietstochten toe. ^Melissa
prima fiets, super ondersteuning en bijna geluidsarm, heb wel andere gehoord die meer lawaai maken, automatisch schakelen, je verzint het niet maar ook dat werkt super
Bedankt voor de complimenten, Ardi. Fijn dat je zoveel gemak ervaart van je nieuwe Stella! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
De Stella bike rijdt erg comfortabel en hij is makkelijk in gebruik. Ook een snelle levering!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons, Janet. Ik wens je veel plezierige en veilige fietskilometers toe! ^Melissa
Mijn fiets heb ik in Wijchen gekocht. De verkoper wist mijn wensen, voor een nieuwe fiets, direct te interpreteren in de fiets die ik ook gekocht heb. Tijdens de aflevering is de fiets netjes afgesteld zodat ik comfortabel kan fietsen. Verder is de werking van de fiets goed en geduldig uit gelegd. Daarvoor nogmaals mijn hartelijke dank.
Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen en geadviseerd bent in ons filiaal in Wijchen, Willem! Bedankt voor het delen van je positieve review. ^Melissa
Met de snaaraandrijving en de automatische, traploze versnellingsnaaf voldoet de Morena aan de nieuwste standaard.
Goed om te horen, Ad! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Morena. Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
een verademing om een nieuwe Stella te rijden na eerder een andere. E bike te hebben gehad.
Bedankt voor de complimenten, Lydie! Namens Stella wens ik je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Ik fiets over het algemeen veel,ook in het buitenland. Ik zocht een goede en betrouwbare fiets. Met dure merken ,zoals Trek etc.heb ik hele slechte ervaringen. Ik verwacht dat het met een Stella betet zal gaan.
Bedankt voor het delen van je positieve review en je 8, Roel! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Dit had ik jaren eerder aan moeten schaffen.. 1 auto verkocht en nu 2 x per week 30 km naar mn werk en dat is op deze stella fiets prima te doen! Ik pak de fiets ook voor kleine ritjes echt super blij.. ook met flinke tegenwind kom ik met gemak thuis. Kortom top!
Bedankt voor het delen van je mooie review, Sigrid! Wat goed om te lezen dat je, door de verkoop van de auto, meer gebruik maakt van je Stella. Fijn dat je zoveel gemak ervaart! Ik wens je nog veel fietsplezier toe. ^Melissa
fijne fiets ben er erg blij mee
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling en je 10! Ik wens je veel plezierige en veilige fietskilometers toe. ^Melissa
Fijne fiets, en goede service van Stella
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de fiets en de service, Gerda. Ik wens je veel fietsplezier toe! ^Melissa