Fiets is helemaal naar verwachting, ik ben er erg blij mee. Klantenservice kan beter; het is moeilijk om telefonisch iemand te pakken te krijgen en de fietsverzekering die ik bij aankoop had afgesloten is tot 3 keer toe verkeerd gegaan. Ik heb er flink achteraan moeten zitten, maar nu is alles keurig geregeld!
Bedankt dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen Jessica. We nemen je feedback van harte met ons mee. Veel plezier toegewenst van je aankoop! ^Stefanie
vond alleen jammer dat je wel lang op de fiets moet wachten dus die slogan van binnen paar dagen klopt dan niet.
Bedankt voor de 4-sterren beoordeling, Rita. Jammer om te lezen dat er een vertraging is opgelopen in je bestelling. Dit hadden wij uiteraard ook graag anders gezien, helaas zijn we afhankelijk van onze leveranciers. Mijn excuses hiervoor! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
In vergelijking met onze vorige fietsen is dit een prima fiets met goede ondersteuning
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Nico. Fijn om te lezen dat de fiets je goed bevalt. ^Melissa
fiets doet het goed. service in Roermond is goed fietsmonteur is een vakman.
Zo lezen we het graag! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. ^Stefanie
hallo, fiets bevalt goed, hij moet alleen nog wat beter afgesteld worden, hopelijk worden deze punten opgelost bij het 1e onderhouds beurt. de aflevering van de fiets was fijn, fijn dat ze langs komen en de fiets afgeven. dat is een goede service.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 7, Sander. Je mag altijd telefonisch contact opnemen met onze technische dienst wat betreft het bijstellen van de fiets. Zij zijn bereikbaar via 0341-252266 en helpen je graag verder. Nog heel veel plezierige kilometers toegewenst! ^Stefanie
Wij hebben ondertussen al 4 Livorno's, geweldige fietsen.ik snap dat de gewone fietswinkels Stella vaak bekritiseren,want je betaalt daar gewoon 700 euro meer voor zelfde fiets.service ook top. Wij zijn Stella fan
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 10! Hier doen we het voor. Heel veel fietsplezier toegewenst en we hopen jullie nog heel lang als klant te mogen hebben. ^Stefanie
Het was wel even wennen omdat ik gewend was om met een gewone fiets te fietsen heb dat meer als mijn leven gedaan toe kwam het bij op omdat ik al een leeftijd heb 78 jaar was ik eerder van plan om een elektrische fiets te kopen toen zag ik de brochure van Stella in Den Bosch die heb ik opgevraagd en gekregen heb toen aanvraag gedaan in overlegt met een van jullie vertegenwoordiger en zo ben ik op een Stella fiets uitgekomen en ben zeer tevreden over wat een genot als je aan het fietsen bent zeker voor mijn leeftijd hoeft hard niet te trappen zowel tegen de wind bent op moment zeer tevreden zou iedereen aan raden Stella fiets te. Kopen
Hi Gerard, wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop en de gemaakte keuze om over te stappen op een elektrische fiets! Ik wil je namens Stella nog heel veel plezierige kilometers toewensen. ^Stefanie
Met wat kleine opstartproblemen.. ketting liep er snel van af bij schakelen, heerlijke fiets! Lekker stoer! Af en toe trapt hij door.. geen weerstand.. ondanks dat ik alleen schakel terwijl ik rustig doortrap. Ik hoop dat ie het de komende jaren goed blijft doen...
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 4 sterren beoordeling Eugenie! Je mag altijd telefonisch contact opnemen met onze technische dienst wat betreft het doortrappen. Zij zijn bereikbaar via 0341-252266 en helpen je graag verder. Nog heel veel plezierige kilometers toegewenst! ^Stefanie
Mooie fiets in outlet gekocht. Helaas na een dag al problemen welke Stella gelijk voor ons heeft opgelost. Een week later een klein ongelukje met de fiets gehad en schade opnieuw snel opgelost door Stella! Bedankt voor de goede service!
Gefeliciteerd met je aankoop Nicole. Fijn om te lezen dat de ongemakken aan de fiets zo snel opgelost konden worden. Ik wil je namens Stella heel veel plezierige kilometers toewensen! ^Stefanie
Bedankt voor jullie vertrouwen in Stella Trudie. Leuk dat jullie opnieuw voor Stella hebben gekozen. Heel veel plezierige kilometers verder toegewenst! ^Stefanie
Fijne behandeling
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, Annie! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Nadat ik vele tientallen jaren geen fiets heb gehad heb ik, zodra ik met pensioen ben gegaan, toch maar besloten een elektrische fiets te kopen. Ook mijn partner kocht er een zodat we samen op stap konden gaan. We gaan bijna elke dag een uurtje fietsen en vinden het geweldig. Dit hadden we niet verwacht. We zijn er erg blij mee. Een minpuntje de accu is snel leeg en de meter op het stuur is nIet 100% betrouwbaar. We hebben gehad dat er op de meter aangegeven werd dat je nog 45 km kon fietsen en dat hij al na 22km leeg was. We hadden nog 1% bij thuiskomst, dat was wel even schrikken. Maar nu we het weten laden we eerder op zelfs als we nog 3 streepjes hebben.
Hi Louise, bedankt voor de 10! Wat mooi om te lezen dat jij en je partner elke dag genieten op de elektrische fiets. Mocht je nog vragen hebben of tips wensen hoe je het meeste uit je actieradius kunt halen, wil ik je aanraden om eens telefonisch contact met onze Technische Helpdesk op te nemen via 0341-252266, keuzenummer 2. Zij denken graag met je mee. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie
Bij het afleveren van de fietsen bleek bij een fiets al een fabrieks foutje te zitten. Degene die de fietsen afleverde heeft nog geprobeerd om het te verhelpen, maar toen dat niet lukte belde hij gelijk de zaak en regelde een afspraak met een monteur. Super snel geregeld.
Hi Aad, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te lezen dat het probleem zo snel naar tevredenheid is opgelost. Geniet van je aankoop! ^Stefanie
Ik heb de fiets nu 5 maanden en fietst fantastisch. Hiervoor heb ik 10 jaar een Batavus gehard. Steeds met de zelfde accu en heb er 26000 km. mee gefietst. Ik wilde echter meer ondersteuning en kwam bij Stella terecht waarvan ik tot nu toe geen spijt heb. Mijn vrouw heeft sinds kort eenzelfde fiets en is ook zeer tevreden.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 9! Leuk om te lezen dat jullie voor Stella hebben gekozen. Op naar nog heel veel plezierige kilometers samen. ^Stefanie
We hebben de fietsen nu een maand of zo in ons bezit. We zijn afgelopen week op vakantie geweest naar de Veluwe en hebben heerlijk gefietst. Ik heb jaren niet kunnen fietsen vanwege een ziekte aan mijn benen en versleten knie/ knie prothese. Maar heb de hele Veluwe rond gefietst. Vier dagen en ruim 150 km in de benen. Zoooo fijn. Ben heel blij dat we de fietsen gekocht hebben en maak elke dag een fietstocht ermee.
Hi Sandra, wat worden we blij van jouw review! Ontzettend fijn om te lezen dat je nu met veel plezier weer kunt genieten van het fietsen. Geniet van je aankoop! ^Stefanie
Mijn vorige fiets mankeerde van alles aan ,dit is door Stella fijn opgelost met een andere nieuwe fiets ,nogmaals erg blij mee.
Goed om te lezen dat dit naar tevredenheid is opgelost Toos. Veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie
We fietsen met NOG MEER PLEZIER op onze e-bike's
Dat lezen we maar al te graag Ton! Geniet van jullie aankoop en op naar nog heel veel meer plezierige kilometers. ^Stefanie
Absoluut vriendelijk personeel
Bedankt voor de 10 en het delen van je positieve ervaring Reina! ^Stefanie
Gemaild over de actieradius maar helaas 1 week later nog niet terug ontvangen. Verder een erg fijne fiets!
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt Ferdy. Wil je ons een e-mail sturen aan [email protected] met je postcode, huisnummer, ordernummer en review, dit onder vermelding van 'Kiyoh' in het onderwerp. Dan zetten we je bericht door naar de juiste afdeling en zorgen we ervoor dat er alsnog spoedig contact met je wordt opgenomen. Veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie
Ik ben 56 jaar. De heuvels in ons landschap werden steeds meer iets waar ik tegenop zag om een fietstoer te maken. Nu geniet ik volop van een easy fietstoer. Ik raad iedereen een Stella E-bike aan.
Wat mooi om te lezen Annemie. Bedankt voor deze lovende woorden! Geniet van je aankoop en op naar heel veel plezierige en fluitende kilometers. ^Stefanie
Wij zijn zeer tevreden over onze Stella Livorno e bikes. Hadden veel eerder een e bike moeten aanschaffen.
Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden met jullie aankoop zijn Joop! Geniet ervan en op naar heel veel plezierige en veilige kilometers. ^Stefanie
Ik vind de fiets een uitkomst en je gaat makkelijk een heuvel op. Dus voor mij een heerlijkheid.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Alie. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie
Goede ervaring tot nu toe. Al snel was het houdertje op de stuur los. Even naar de winkel gereden en het werd zonder problemen opgelost.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 5-sterren beoordeling Alfred. ^Stefanie
Gemakkelijk in gebruik, geeft me dagelijks ontspanning. Ben er erg blij mee. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.
Zo lezen we het graag Bram! Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring en de 9. Geniet van je aankoop! ^Stefanie
Al jaren fiets ik elektrisch maar niet op op een Stella. Mijn oude was zwaar en de versnellingen werkten stroef. Nu op mijn Livorno gaat alles soepel en makkelijk. Ik voel me ook veiliger omdat deze fiets heel wendbaar is. Dus ik ben heel blij met mijn fiets.
Wat mooi om te lezen dat je zoveel plezier van je nieuwe fiets beleefd en je je hier zo veilig op voelt Wendy. Dank voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 10. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie