Wij zijn zeer tevreden over onze Stella Livorno e bikes. Hadden veel eerder een e bike moeten aanschaffen.
Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden met jullie aankoop zijn Joop! Geniet ervan en op naar heel veel plezierige en veilige kilometers. ^Stefanie
Ik vind de fiets een uitkomst en je gaat makkelijk een heuvel op. Dus voor mij een heerlijkheid.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Alie. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie
Goede ervaring tot nu toe. Al snel was het houdertje op de stuur los. Even naar de winkel gereden en het werd zonder problemen opgelost.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 5-sterren beoordeling Alfred. ^Stefanie
Gemakkelijk in gebruik, geeft me dagelijks ontspanning. Ben er erg blij mee. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.
Zo lezen we het graag Bram! Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring en de 9. Geniet van je aankoop! ^Stefanie
Al jaren fiets ik elektrisch maar niet op op een Stella. Mijn oude was zwaar en de versnellingen werkten stroef. Nu op mijn Livorno gaat alles soepel en makkelijk. Ik voel me ook veiliger omdat deze fiets heel wendbaar is. Dus ik ben heel blij met mijn fiets.
Wat mooi om te lezen dat je zoveel plezier van je nieuwe fiets beleefd en je je hier zo veilig op voelt Wendy. Dank voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 10. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie
Fijn fietsen en goede service!
Fijn om te lezen dat onze fietsen en service je zo goed bevallen Vivian. Dank voor de 8! ^Stefanie
Wat een heerlijke fiets. Wij zijn heel blij dat we een Stella hebben gekocht.
Dat horen we graag John! Hartelijk bedankt voor de 10 en op naar heel veel fietsplezier. ^Stefanie
Geweldig fiets, super blij mee!
Zo lezen we het graag Frencis. Hartelijk bedankt voor de 10 en op naar heel veel plezierige kilometers. ^Stefanie
Goede inzet vd mensen maar communicatie niet op orde.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Tom. Je feedback nemen we van harte met ons mee. ^Stefanie
In één woord geweldig
Hartelijk bedankt voor de 5-sterren beoordeling Jackie! Geniet van je aankoop en op naar heel veel fietsplezier. ^Stefanie
De fiets is stevig en licht, fietst ook gewoon heerlijk! De service vanuit stella was ook echt top! Ben heel tevreden
Zoals het hoort Lisette. Namens Stella wil ik je heel veel plezierige kilometers toewensen. Geniet ervan! ^Stefanie
Sinds kort een Stella Livorna aangeschaft. Pas 70 km mee gereden. Tot nu toe bevalt hij, of zij mij prima. Met het op tijd schakelen naar een hoger verzet (versnelling) dat gaat nog niet echt soepel. Het kan automatisch maar ook met handbediening. Is nog een beetje wennen. Verder een fijne fiets!
Hi Addie, bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 8! Ik vertrouw erop dat je gauw bent gewend aan je nieuwe fiets. Mocht je tips wensen mag je altijd contact opnemen met onze technische helpdesk via telefoonnummer 0341-252266. Zij staan je graag te woord. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Stefanie
Goede service vriendelijke mensen
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Johan. Ik wens je veel fietsplezier toe! ^Melissa
Fietst prima, moest alleen even wennen aan het gepiep bij automatisch schakelen.
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Joke. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
ja tot nu toe bevalt hij me wel lekker soepel en goed te bedienen
Goed om te lezen Bert. Heel veel fietsplezier toegewenst en bedankt voor je 8! ^Stefanie
Op internet las ik alleen maar negatieve reacties (zoals je altijd en overal leest over alles en iedereen)
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella! Ik wens je veel fietsplezier toe, Hans. ^Melissa
hij is geweldig gewoon in een woord TOP
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Ik wens je nog veel fietsplezier toe. ^Melissa
hij fietst prettig ,confortabel en brengt ons waar we naar toe willen.
Goed om te horen, Inge! Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Een heerlijke fiets, fietst makkelijk. Schakelt soms niet helemaal soepel, vooral niet als je hard trapt
Fijn om te horen dat de fiets goed bevalt, Patrica. Jammer om te horen dat je wat ongemakken ervaart op dit moment. Mijn excuses hiervoor! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ik ben zeer tevreden over me stella rijdt lekker licht ook al staat hij uit. Hij bevalt me prima. Niet verwacht dat het me zo goed zo bevallen. In Nunspeet ook prima ontvangen goede uitleg. Dus ik raad iedereen een stella aan.
Hi Conny, hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella en de 10! Wat worden we daar blij van. Geniet van je aankoop en op naar veel fietsplezier! ^Stefanie
Zeer klantvriendelijke ontvangst in het outlet centrum, goede uitleg en diverse e-bikes kunnen uitproberen en een fantastische aanbieding gehad, helemaal top!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella. Hier zijn wij erg blij mee, Pieter! Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Ik heb pas 70 km gefietst. Prima fiets, maar mag iets minder geluid maken .
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Johan. Jammer om te horen dat je wat ongemakken ervaart op dit moment. Mijn excuses hiervoor! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Rijd lekker en goed, ben erg tevreden
Bedankt voor het delen van je positieve review, Jan. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten! Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Dit gaat over de Livorno Pebble Grey,het is een goede fiets,maar er zijn verbeter punten,oa,de kettingkast rammelt en de motor maakt teveel bijgeluiden,daarover heb ik contact gehad met Sella en met de volgende service beurt gaan ze het oplossen.Wat ik ook vindt, is dat er op het voorspatbord nogal wat veel beweging zit,als je over een slecht wegdek rijd dan slaat het maar heen en weer,ik vraag me af of dat lampje op het spatbord dat wel uithoud.Verder is het een prima fiets,als je een beetje in de gaten houd dat je op ECO rijd kun je makkelijk 150 km rijden.
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Corrie. Jammer om te horen dat je wat ongemakken ervaart op dit moment. Mijn excuses hiervoor! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Commercieel zetten jullie het merk goed in de markt, maar je moet geen problemen krijgen. Een eerste beurt 500km moet service zijn. Stelt niets voor. Hooguit iets aan draaien en daar vraagt Stella 35 euro voor. Onbegrijpelijk.
Vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg, Henry. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa