positief voor de periode dat ik er mee rij
Bedankt voor de 4-sterren beoordeling, Carine. Ik wens je veel fietsplezier toe! ^Melissa
In eerste instantie was ik erg blij met mijn stella fiets. Mijn moeder heeft een stella en goede vrienden van mij hebben ook een stella, ja dan kan ik niet achter blijven. Maar ik had veel problemen vanaf het eerste moment met mijn fiets. Ze kwamen altijd snel langs en deden echt oprecht hun best, over de service niks dan goeds. Maar het mocht vaak toch niet baten. Na ongeveer 4 keer een monteur aan de deur te hebben gehad was ik nog niet gelukkig met mijn fiets. Ik heb gevraagd om een nieuwe, omdat er zo veel mis mee was en mijn vertrouwen weg was in deze fiets. Binnen een week had ik het goede nieuws gekregen en kreeg ik een nieuwe stella. Deze fietste vanaf het eerste moment zo veel lekkerder. Ik heb deze nu twee maand ongeveer en ben er tot op heden erg blij mee. Ik zal stella zeker adviseren, goede service. Ze staan voor wat ze uitleveren, ook als daar een keer een slechte fiets tussen zit.
Hi Menno, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je nu helemaal tevreden bent met je fiets. Ik wil je namens Stella dan ook heel veel plezierige kilometers toewensen. Geniet ervan! ^Stefanie
Ten eerste, vertrouw deze mooie reviews niet! Het zijn wel echte reviews maar ze plaatsen zelf de reviews door vanuit hun eigen platform. De slechte reviews worden hier hoogst waarschijnlijk dan ook uitgefiltert. Je kunt hier alleen een review plaatsen als je rechtstreeks naar deze website gaat en dat zullen niet veel mensen weten. Ik heb vorige week mijn fiets besteld bij Stella en gisteren kwamen ze deze netjes leveren. De bezorger geeft tijdens de levering aan dat de accu die erbij geleverd wordt eigenlijk wat klein is en dat ze deze normaal op hun eigen merk fietsen nooit meer leveren. Deze zou namelijk binnen 5 jaar aan vervanging toe zijn en dan ben je 900,- kwijt voor een nieuwe. Hij biedt me aan om voor 200 extra een grotere accu te krijgen, eigenlijk kan dat niet op de fiets die ik heb, maar speciaal voor mij wil hij wel een uitzondering maken. Naief als ik ben ga ik er vanuit dat een bezorger van een merk als Stella niet gaat liegen op straat en ga ik dus voor die 200,- extra nu ipv 900,- over 5 jaar. Helaas kom ik er thuis achter als ik zijn verhaal op internet ga controleren dat er niks van klopt. Accu's gaan meer dan 5 jaar mee en kosten al helemaal geen 900,-. Het prijsverschil tussen de 2 accu's die omgewisseld zijn is bij de meeste leveranciers max 100,-. Ik ben dus gewoon opgelicht waar ik bij stond door de bezorger. Hierdoor heb ik totaal geen vertrouwen meer in Stella als bedrijf en heb ik de fiets ongebruikt in de schuur staan en ze gevraagd de fiets op te komen halen. Wie weet waar er nog meer over gelogen is namelijk. Ik kon de fiets laten ophalen maar er werd wel vriendelijk aangegeven dat me dit wel 250,- onkosten vergoeding kostte. Ik zou dan dus niks hebben maar wel 250,- armer zijn. Dit aanbod heb ik uiteraard niet aangenomen. Voor mij, en ik hoop velen met mij, nooit meer een Stella!
Beste Peter, Wat vervelend om te lezen dat dit je eerste ervaring is met ons. Mijn excuses hiervoor! Je klacht is inmiddels besproken en opgelost. Neem gerust contact op met ons wanneer je hier nog vragen over hebt. ^Melissa
Ik pak nu veel eerder de fiets inplaats van de auto. Ik vindt het weer leuk om te fietsen want het kost me nu veel minder moeite en ik kan na al die jaren fietsen en gezellig kletsen met mij mede fietser. Ik hoop op een hele boel fietsplezier
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Sandra. Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt en je het fietsen weer leuk bent gaan vinden. Namens Stella wens ik je nog veel plezierige fietstochten toe! ^Melissa
Was even wennen met m’n automaat op de fiets maar wat een luxe! Mooie “gouden” fiets volgens mijn kleinzoon, zijn lievelingskleur! Doei Pieta
Wat ontzettend leuk om te horen, Pieta. Fijn dat de fiets inmiddels helemaal is gewend en dat je kleinzoon er ook blij mee is. Dat is nog eens een goede koop :) Ik wens je veel fietsplezier toe! ^Melissa
Beetje zwaar in gewicht
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling, Theo. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Prima fiets, uitstekende ondersteuning, goede verlichting
Goed om te horen, Henk. Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt. Namens Stella wens ik je veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Zeer lange leertijd, slechte communicatie en bereikbaarheid.
Beste Arie, Vervelend om te lezen dat dit je eerste ervaring is met ons. Dat hadden we uiteraard graag anders gezien. Mijn excuses hiervoor. Er wordt op dit moment, achter de schermen, hard gewerkt om onze bereikbaarheid en communicatie weer op orde te krijgen. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Communicatie met Nunspeet in den beginne heeel slecht. Krijgt ze ook nooit te pakken. Klacht over ingediend. Service in de Winkel (Zwaag) was geweldig. Levering was goed, maar 1e keer geen lader voor de accu (het was een tijdelijke accu) heb ik toen maar opgehaald in Zwaag. Fiets van vrouw is door interventie van de winkel omgeruild voor de fiets die altijd al wilde hebben. Met rek en mand. Maar dan wordt de fiets geleverd en daar zit dan weer een standaard bij die niet geschikt is voor de fiets met rek en mand. (daar hoort een dubbele standaard op). Valt gewoon om (heeft dus nu ook al een kleine schade). Moet ik weer een standaard kopen. Waardeloos.
Beste Michel, Wat ontzettend jammer om te horen dat dit je eerste ervaring met ons is. Dat zouden we natuurlijk graag anders zien! Mijn excuses hiervoor. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ben heel blij met mijn fiets alleen jammer van het Nederlandse weer op het moment
Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop Maurice. Laten we hopen dat het gauw weer mooi fietsweer wordt ;-) Geniet ervan en op naar veel plezierige kilometers. ^Stefanie
Het is zeer ontspannen fietsen
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, Tom. Ik wens je veel fietsplezier toe! ^Melissa
Dit is mijn derde elctriesche fiets en tevens mijn beste. ik ga er dagelijks mee weg om een lekker stuk te gaan fietsen. ik kan mijn Livorno storm Grey MDS Superior, aan iedereen aanbevelen. Een geweldige fiets
Bedankt voor het delen van je mooie review, Terry! Ik wens je veel plezierige fietskilometers. ^Melissa
Door Corona kunnen wij (2 senioren) niet op vakantie. We hebben ons daarom getrakteerd op nieuwe Stella e-bikes. Onze vorige fietsen werden ouder, de accu had een beperkt bereik. Nu genieten we weer van onze fietstochten door de bossen op de Utrechtse Heuvelrug.
Wat mooi om te horen dat jullie jezelf hebben getrakteerd, Tinie! Ik wens jullie samen vele mooie fietstochten toe. ^Melissa
Fijne fiets en goede service. Lees wel altijd de kleine lettertjes want daarover zeggen ze soms andere dingen. Je krijgt je fiets binnen 2 weken werd 2 maanden. 750 euro minimaal voor je inruil fiets werd 700 omdat het blijkbaar met aankoop van een middenmoter fiets moest of de inruil fiets moest een middenmoter hebben, weet het eigenlijk nog steeds niet om welke het precies ging. Verder was de service wel goed.
Bedankt voor je feedback, Manoah! Fijn om te lezen dat je over de service tevreden bent en dat de fiets goed bevalt. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Mijn ervaring met Stella is zeer positief. Zowel de ontvangst in de winkel als de aflevering aan huis waren uitstekend en zeer klantvriendelijk. Ook de behandeling van een klein probleempje jin hun werkplaats was geweldig Daarnaast is de Stella Ebike zeer comfortabel en prettig te fietsen
Bedankt voor de lovende woorden, Frans! Dat doet ons goed om te horen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de fiets en de service. Daar doen we het voor, tevreden klanten :) Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Heerlijk de natuur in, niet gehinderd door fietsproblemen De duinen in en frisse neus halen, ik ben erg blij met de giets
Dat klinkt heerlijk, Ted! Fijn om te lezen dat de fiets zo goed bevalt. Ik wens je nog veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Mijn Stella Livorno rijdt heerlijk. De vering is perfect en de motor overtreft mijn verwachtingen.
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Hendrik. Daar zijn we erg blij mee! Namens Stella wens ik je veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers. ^Melissa
We hebben deze Livorno nu al een jaar en helaas door diefstal van 1 was er een nieuwe nodig. Alles was snel geregeld en we kunnen weer heerlijk samen de weg op.
Oei, dat is vervelend om te horen, Stanley! Gelukkig zijn jullie inmiddels weer in het bezit van een nieuwe! Ik wens jullie samen veel fietsplezier toe. ^Melissa
Thuis een fiets uit kunnen zoeken , sneller levering , fiets doet het heel goed als ik ergens heen moet pak ik de auto niet meer maar ga nu graag op de fiets is echt een aanbeveling
Dat horen we graag, Bea. Fijn dat de fiets zo goed bevalt! Namens Stella wens ik je nog veel fietsplezier toe. ^Melissa
Net dat kleine beetje ondersteuning wat ik nodig heb met fietsen. Het gaat heel gemakkelijk nu. Heel mooie fiets. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Bedankt voor de complimenten, Anja! Fijn dat het fietsen nu zo gemakkelijk gaat. Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Ik heb het lang tegen houden. Maar eenmaal overstag hele grote spijt dat ik niet eerder overgegaan ben op aanschaf van een Stella fiets. Buiten zij geeft nu een extra dimensie.
Goed om te horen, Kerstin! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Bij het kopen weten wij echt heel goed geadviseerd. Fiets was ook binnen 3 dgn binnen en alles werd goed uitgelegd.
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, Silvie. Fijn om te lezen dat jullie goed geadviseerd zijn en de levering voorspoedig is verlopen. Ik wens jullie veel veilige fietskilometers toe! ^Melissa
De Livorno MDS met automatisch schakelsysteem bevalt na ruim een maand en ruim 130 km prima. Het enige minpunt tot nu toe is het ratelen en klappen wat soms uit de versnellingnaaf komt. De tijd zal uitwijzen of dit schadelijk is voor het gehele schakelsysteem. De fiets werd 2 weken na de koop geleverd, verder geen onduidelijke of miscommunicatie gehad wat je wel eens op het internet leest. Hier was ik na de koop wel een beetje huiverig voor. De bezorger kwam bij levering keurig op tijd, bij levering van de fiets voor een accu upgrade gekozen. Dit is geen slechte keuze geweest. Je zal de accu niet vaak in 1 tocht leeg fietsten maar de accu zal door de grotere capaciteit minder vaak geladen worden waardoor de levensduur langer is dan de standaard accu. Al met al zeer tevreden en geen moment spijt gehad van de koop!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella! Hier zijn wij erg blij mee. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Het zijn fijne fietsen hopen dat we er heel lang plezier van kunnen hebben
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, Cathy. Namens Stella wens ik jullie veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Als MS patient kan ik, dankzij deze fijne fiets, weer fietsen
Wat ontzettend fijn om te lezen, Jolanda. Daar doen we het voor! Ik wens je veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers. ^Melissa