Zojuist in Helmond geweest prima geholpen door Jop Seuntjens, denkt mee en geeft goede adviezen. Ga zo door, john w. Had zelf al een Stella en mijn vrouw nu ook.

Kansloos, en ik heb nog niet eens een fiets

Afgelopen woensdag bijna van de weg gedrukt door een busje van dit bedrijf dat over een afstand van 7 km met 80 km/h boven op mijn achterbumper zat. Geprobeerd hierover te bellen met Stella via de vaste telefoonverbinding. Dan krijg je een ellenlang keuzemenu met allerlei opties behalve die om een medewerker aan de lijk te krijgen. Via de Whatsapp bericht (met foto van het betreffende busje gestuurd: geen reactie. Dit bedrijf probeert zo onzichtbaar mogelijk te blijven voor de klanten, behalve als je blijkbaar een fits bij ze koopt. Welnu Stella: van mijn levensdagen niet!

Heel slecht verkoper van Waddinxveen

Ik vind dat een waardeloos winkeltje is er geworden Stella Waddinxveen. 4 jaar terug hebben we een e-bike gekocht en prima geholpen door André Wissink. Met gevoel van toen heb ik weer een e-bike gekocht. Vandaag ging ik papieren aankoopbevesitiging even controleren en bleek dat een paar dingen niet kloppen wat ik met verkoper had afgesproken. Vandaag langs geweest en gevraagd dat graag dit even aanpassen de verkoopbevestiging i.v.m. garantie, een man met krullenhaar ( verkoper) zei tegen me dat ik niet bij hem heb gekocht en mag ik naar klantenservice stella bellen en hij kon me niet helpen. Ik vind echt bezar, als de andere verkoper niet aanwezig is met welke redenen dan ook dan kan hij me niet helpen. En ook nog echt asso praten. Ik ben helemaal klaar mee met die winkel met zo'n asso mense

Prima voldaan aan onze wensen

Mijn vrouw en ik zijn zonder afspraak binnen gelopen in de vestiging in Best. We zijn vlot en vriendelijk te woord gestaan door Nick. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. We hebben op diverse fietsen een proefrit kunnen maken. We hebben twee fietsen gekozen die voldoen aan onze wensen voor een nette prijs. En we kunnen ze over vijf dagen al ophalen. Prima geregeld bij Stella.

Stella vicenza

Een Mooie Nieuwe Vicenza red ontvangen, een hele goede uitleg gehad over de fiets gehad van de bezorger en meteen een accu ruiling gedaan van een 13 Ah accu naar een accu van 14.5 Ah accu dat bleek beter te zijn voor mij zodat ik er meer kilometers mee kan rijden Mijn oude stella Vienna comfort is netjes meegenomen voor inruil, die had motor problemen en geen garantie meer dus was een reparatie heel duur geweest, zo is het netjes opgelost door Stella fietsen! Ik wil jullie als stella fietsen 1 tip meegeven cominuseer beter met de klant over wat er afsproken is en maak er voor collega's een notitie van in het systeem dan hoeft er niet zoveel contact te zijn

Slecht

WAARSCHUWING: KOOP NOOIT BIJ STELLA!!! Ben me geld kwijt en krijg me fiets al 10 maanden niet geleverd. Elke keer weer een andere reden waarom niet. Al 4 keer is de datum opgeschoven. Eerst wordt je een week van te voren gebeld door de logistieke afdeling dat ze op de bewuste datum komen op een bepaald tijdstip. Later op de dag bellen ze dan weer af omdat de fiets niet klaar is. Elke keer hetzelfde patroon. Gevraagd naar een ander type fiets of naar een tijdelijke vervangende maar krijg hier maar geen antwoord op. En maar reclame maken voor 5 dagen levertijd. Kijk uit!! Het is een verdienmodel van deze firma om zoveel mogelijk geld zo snel mogelijk binnen te halen waarbij levering er niet toe doet. Pure OPLICHTERIJ!!!

Triest

Zeer slechte service van de mannen in de werkplaats op ridderkerk een partij moelijk doen om een onderdeel te verkopen aan mij om dat de fiets nog niet op mijn naam geregisteerd staat man man wat een droevige vertoning dit was me eerste maar ook laaste stella die ik ooit in me bezit heb gehad !!

Bedankt voor de goede service

Allebei onze bijna nieuwe Stella fietsen waren in het begin vd avond gestolen op Koningsdag. We hadden daardoor een lange vervelende avond achter de rug en hiervan een flinke kater (was geen drank aan te pas gekomen). De volgende 2 dagen hadden we een fietstocht staan met overnachting die we niet meer konden annuleren. Maar zonder fietsen viel dit in duigen. Donderdagochtend naar Stella Ridderkerk gegaan en het verhaal aan Raoul verteld. We kregen a la minute een Stella fiets (1 hadden we al) te leen voor 2 dagen zodat we toch op pad konden. Heerlijk 2 dagen de ellende wegfietsen. Bedankt Stella en met name Raoul voor deze geweldige service.

Hele slechte fietsen

Koop niks bij dit bedrijf! Hele slechte fietsen en de klantenservice is waardeloos! U bent gewaarschuwd.

Na slechte reparatie 4 weken wachten voordat het opgelost wordt

Mijn schoonvader van 88 jaar heeft door Stella zijn voor band laten vervangen en die stond , zonder dat hij er op gefietst had, de volgende dag lek. Ik heb nog het ventiel gecontroleerd, maar dat was het niet. Hij belde Stella en die heeft pas na 4 weken tijd!!

1 jaar wachten en bij aflevering de verkeerde fiets

In juni 2021 een proefrit aangevraagd. Omdat de gekozen fiets nog niet in productie was had de verkoper geen fiets bij zich. Ik kon mij melden in Nunspeet om proef te kunnen rijden. Er werd mij een offerte gedaan en toen begin de ellende. Op 23 juni j.l. is uw verkoopmedewerker Mathias bij thuis geweest. Mijn wensen kenbaar gemaakt en kwam uit op de Moren Premium MDB FI het unisex model in de kleur zwart frame maat L. Omdat de levertijd nogal lang is heeft de verkoper mij een voorstel gedaan; zonder inruil met 625 wh accu zou de prijs 3100 euro zijn. Omdat ik hier even overna moest denken besloten om elkaar later op de dag te bellen. Dit dan ook gedaan en dhr. kenbaar gemaakt dat 3100 euro wat veel is en dat ik graag van hem zou vernemen of hij met een beter voorstel kon komen. Dit deed dhr. en kreeg de fiets aangeboden voor 3100 en zou een kettingslot en fietstas krijgen, het addertje was dat de fiets dan de kleur rood zou zijn. Aangegeven dat ik hier even overna zou denken waarop dhr. Montery aangeeft dat het prima is. Vrijblijvend contact gezocht met het callcenter waar mij verteld werd dat het zwarte frame in maat L leverbaar is. Hier op het volgende WhatsApp contact gehad met dhr. M: Dag Mathias, Gisteren contact gehad met verkoopafdeling welke voor mij hebben nagekeken of de Morena Premium MDB FI in zwart maat L nog te leveren was. Zoals ik al hoopte is dit geen enkel probleem. Conform onze telefonische afspraak van gisteren maak ik graag gebruik van je offerte zoals afgesproken inclusief het slot en de fietstassen met de diamant accu voor 3100 euro. Groeten Bas Giskes Reactie Dag Bas, Vandaag ben ik vrij. Morgen pak ik het sochtends meteen op! Reactie: Dag Bas, ik heb gebeld met de afdeling verkoop binnendienst en ik kan de fiets nu inboeken. Alleen wezen ze mij op het feit dat de offerte veel te laag was. Voor de fiets met diamant accu moeten ze minimaal 3400 rekenen. Bij aflevering; VERKEERDE fiets!! 3x uitgesteld en nog steeds geen fiets!

Nooit meer Stella-bike

Ik bestelde halverwege maart een fiets in Brugge. Ik werd opgebeld en Ik mocht hem afhalen op 19/04 in Kuurne. Er werd me door niemand in Brugge verteld dat ik die zou moeten ophalen in Kuurne. Ik ging terug naar de winkel in Brugge met de vraag of ik die de dag erna mocht ophalen. Dit kon werd mij meegedeeld. Woensdagochtend 20/04 reed ik dus naar Kuurne om de fiets op te halen ( diesel staat aan 1,94€). Eens daar aangekomen wist niemand van iets... Wel werd ik beloofd dat er met mij terug contact opgenomen zou worden voor verdere informatie. Eens thuisgekomen toch maar gebeld naar het 0800nr. 'Meneer wij belden u enkele ogenblikken terug dat u de fietsmorgenmiddag mag ophalen in Kuurne, we hebben ingesproken op uw voicemail'. VREEMD, mijn telefoon lag de hele tijd naast me en is niet overgegaan, er staat ook niets op mijn voicemail.... Terug gegaan naar Brugge waar ze me beloven dat ik die morgen om 17u daar mag gaan ophalen... Eerst zien, dan geloven!! Conclusie: 0,0 kantengerichtheid van het 0800nr Waarom kan er niet gewoon geleverd worden in Brugge?!?! Als mijn fiets morgen geleverd wordt in Brugge dan goede hulp van verkoper Kuurne! Indien morgen niet geleverd, hoeven ze hem niet meer te leveren!!! Was alleszins de laatste keer dat ik een aankoop deed bij Stella bike!! En antwoord zal wel het standaardzinnetje zijn om postnr enzo achter te laten...

Snel tot aan levering, daarna kansloos

Recent een nieuwe fiets gekocht, naar huis gefietst en na 7km een platte band. Kan gebeuren maar met de kanttekening dat de band in de lasnaad gesprongen is. Waarschijnlijk een productie fout of veel te hard opgepompt voor oplevering. Termijn van 3 weken voor ze voorbij komen, dat kanatuurlijk niet… Bij aankoop in vestiging Roermond kwamen we er thuis achter dat er een verzekering op de bon stond. Niet besproken en gewoon op de bon. Gelijk voor gebeld. Verkoper gaf aan dat het bij verkoop toegelicht werd en het optioneel was. Bij oplevering uiteraard weer om gevraagd en hier was niets beschikbaar. Papieren zouden opgestuurd worden en nog steeds alles was optioneel. We hebben nog besproken met de verkoper dat we graag verzekerd zijn maar wel dat wij bepalen waar. Het mag Stella zijn maar op onze regie. Na paar dagen krijg je gewoon de factuur. Heb Stella 1 week de kans gegeven contact met me op te nemen. Dat gebeurd niet vandaar dat dit nu online komt. Zeker nu met de paasdagen let op en vraag goed door…

Waardeloos

Na bijna 3 jaar en mij. 3e fiets nog waardeloos hoe de service en reparaties gaan, ieder keer als een monteur aan mijn fiets zit dan is er meer kapot dan dat er gemaakt is. Nooit zal ik iemand Stella adviseren en dit alleen om de service en communicatie door Stella , als fiets het doet dan doet dan fiets hij prima daar is alles mee gezegd

Zeeeeeeer slechte service!!!!! Wordt constant in de zeik genomen door klantenservice.

Bij een e-bike is actieradius altijd een discussie punt. Heb bij koop (8-21) mijn effectief bereik aangegeven. De geleverde accu voldeed hier niet aan. Heb hier 2 maanden over gecommuniceerd met Stella en na heel veel moeite zou een omruil naar een zwaardere accu in gang worden gezet (nov 21). Moest maanden wachten op levering. Na heel diep aandringen kon die plotseling een maand geleden wel geleverd worden. Afspraak met monteur stond ingepland. Dag ervoor krijg ik telefoontje van monteur. Geen accu. Weer een nieuwe afspraak. Monteur kwam vandaag. Weer zonder accu. Die hadden ze nog wel in magazijn. Service beurt in Tiel was ook al onder de maat en de afhandeling van de accu al helemaal. NOOOOOIT meer een Stella. Koop ga ik ontbinden als niet heel snel geleverd wordt.

Prima fiets

"Eens een Stella, altijd een Stella", luidde de slogan op het bedankkaartje, dat ik ontving bij aanschaf van mijn tweede Stellafiets. Nu twee en een half jaar oud. Helaas is het moeilijk contact met de afdelingen in Nunspeet te krijgen. Lange wachttijden aan de telefoon (voor onderhoud/planning), niet teruggebeld worden ondanks toezegging. Mails, die niet worden beantwoord. Whatsapp berichten, met toezegging dat onderdelen verzonden zullen worden, die bij navraag niet verzonden zijn. Ik heb sterk de indruk, dat de afdelingen amper van elkaars bestaan afweten. Voor aspirant-kopers het volgende: "Bezint eer gij aan een Stellafiets begint".

Waardeloze service

Als je bij Stella een nieuwe fiets wilt kopen, staat de verkoper binnen drie dagen op de stoep. Maar wanneer er iets mee is en je service nodig hebt of een monteur?? Man man man, maak dan je borst maar nat. Van het kastje naar de muur en weer terug. 8 weken wachten terwijl ze zeggen dat ze deze week terug komen. Vervolgens zelf meerdere keren moeten bellen. En een excuus of sorry kan er niet af. NOOIT MEER EEN STELLA!

misleiding ten top

Recent Livorno Steel Grey FDSTe RTE2.1 28" N8D Unisex aangeschaft. Meermaals contact gehad met medewerker in Schiedam om exacte voorwaarden - voor/ en nadelen tav stella zorgeloos fietsen vs andere verzekeringen. Uitgebreid papieren gelezen en ook die van ANWB waarbij je ook direct kan verzekeren. Het belangrijkste verschil zou zijn dat bij reparatie de doorlooptijd via stella zorgeloosfietsen veel sneller zou zijn dus dat was toch veel voordeliger dan dan via de ANWB. Zijn er ook nadelen? 'nee hoor, die zijn er zeker niet'. Kan ik ook nog ergens de kleine lettertjes lezen net als bij de ANWB verzekering? ja die krijgt u als u heeft besloten. Uiteindelijk na lang wikken en wegen toch besloten voor de Stella verzekering te gaan. Krijg ik bij de bevestiging een document met allerlei kleine lettertjes waarbij je oa wordt verplicht om elke 12 maanden + elke 5000km een onderhoudsbeurt af te nemen EN dat je na 5 jaar verplicht om de tracker uit het frame te laten halen twv 75-, (kosten exclusief). Ohja en OMDAT de tracker reeds is ingebouwd is je bedenktijd van 2 weken bij deze komen te vervallen. DIT IS ECHT ENORME MISLEIDING!!!! IK HEB DIE MEID MINSTENS 4X AAN DE TELEFOON GEHAD OM VERDUIDELIJKING TE VRAGEN RONDOM DE VOORWAARDEN. Levering werd slechts 1x een maand uitgesteld dus in vergelijking met anderen op dit forum niet slecht..... de fiets is prachtig en fietst lekker met dit is toch wel een enorme smet op mijn aankoop.

Het heeft even geduurd, maar het is de moeite waard

Na de aankoop in mei 2021 met de belofte de fiets te leveren in juni 2021 de fietsen eindelijk ontvangen in April 2022. De bezorger van de fietsen was zeer gearrangeerd, top gewoon. Nog niet heel veel gefietst maar tot nu toe 100% tevreden!

Waardeloos

Je koopt mei 2019 twee mooie fietsen van Stella. Je koopt ook nog eens niet voor de eerste keer bij Stella, je hebt dus een bepaalde ervaring en verwachting, eigenlijk een hele goede. mei/juni 2021, de fiets van mijn vrouw, krijgt kuren en als een paard slaat hij op hol. Ondersteuning 2 wordt ineens 9, het voorwiel gaat stuiteren en de fiets is onbestuurbaar op een drukke rotonde. Zij blijft geschrokken staan, ik 25 km terug naar camping, fietsendrager er op en terug. Stella bellen, de eerste twee weken geen tijd om de fiets op te halen en er is op dat moment geen leenfiets. Oplossing: met beide fietsen naar Apeldoorn. De volgende dag was de fiets gemaakt. Mijn vrouw stapt op de fiets en nog niet het poortje uit bij de winkel, na 5 meter gaat ie weer op hol. Conclusie dus niet gemaakt. Monteur had geen tijd en gaf het advies Stella Nunspeet te bellen. Fietsen weer op de drager en terug naar de camping. We mochten na een aantal dagen langskomen maar men het niet vinden. Fietsen weer op de drager en de volgende dag gaat het 10 km goed en…in Ede weer hetzelfde probleem. Gelukkig niks gebeurd. Ik weer terug naar de camping 10 km en maar weer de fietsendrager er op met schaamte, want de hoon,” wie koopt er nu een Stella “ hoor ik nog. waren geen leenfietsen beschikbaar dus weg vakantie. Het wordt nog erger. Monteur kwam en zei “ik ken het probleem”, het duurde even en hij zei gemaakt. Ik de fiets aangenomen en ik fiets weg. Nee nee ! Jawel computer aan, wegfietsen, 5 meter en de fiets ging verder waar hij gebleven was, op hol. De monteur een rondje en…..U mag hier niet mee rijden. Levensgevaarlijk. Jammer dat ik net een nieuwe motor bij de vorige klant heb gemonteerd. Maakt u zich maar geen zorgen ik kom volgende week…. Nu bijna een jaar verder nog niet opgelost.

Alkmaar Superservice

Een rammelende lawaaierige Stella fiets, eerst in Nunspeet geweest , daar lukte het niet . Maar tijdens dagelijkse fietstocht toch maar even op de bonnefooi naar het Stella service centrum in Alkmaar gegaan en werd daar te woord gestaan door de uiterst vriendelijke Roy en begreep mijn klacht en ging meteen aan de gang en heeft er echt van alles aan gedaan, maar na een stukje rijden geen verbetering dus maar weer terug. Roy nog steeds even vriendelijk en Roy denkt in oplossingen maakte zelf rubber ringetjes en kijkt ook nog de ketting even en zie daar een geruisloze fiets. Een hele dikke Pluim voor Roy hij weet wat service is en wel Service met een hoofdletter. Wij zijn dus dik tevreden met service centrum Alkmaar.

Nu net servicebeurt laten doen ,komt professioneel over en open werkplaats.

Zeer slechte service !

Hebben een nieuwe Stella fiets gekocht ! En er moeten een paar dingen aan vervangen worden . Geen probleem denk je zelf bij een nieuwe fiets ! Maar helaas zijn we er al een half jaar op aan het wachten op het nieuwe onderdeel ! En bellen kun je ook nog eens uren lang in de wachtrij wachten ! echt super slecht van z’n zaak !!

Uitstekende uitleg door Ludo van vestiging Nuth

Vandaag weer naar Nuth gegaan, zodat mijn vrouw ook kon proefrijden. Ludo eerst alles goed uitgelegd, waarna de monteur de fiets nog even goed ging afstellen. Ik had al eerder proef gereden, mijn vrouw was gelijk positief qua prestatie niveau in het heuvelachtig terrein. Ludo legde al de voordelen maar ook nadelen uit van o.a. de diverse accu's. Hij nam de tijd voor ons en regelde alles tot in het kleinste detail. We hebben allebei een fiets gekocht en zullen deze binnen 3 werken ophalen in Roermond. Ludo perfect hoe je ons hebt geholpen met je deskundig advies en betrokkenheid.

Komen NOOIT zelf met actie!

Wat een administratief DRAMA! Hoe moeilijk is het iemand z’n juiste gegevens op te nemen? Hoe moeilijk is het een gemaakte fout te corrigeren? Hoe moeilijk is het deze gang van zaken goed te maken met je klant. STELLA lukt GEEN van alle… bellen NIET terug spelen verstoppertje en komen pas weer in beweging als jij zelf belt. Dan krijg je allerhande excuses maar wederom wordt er NIETS geregeld. Wat leuk begon heeft de aftersales en de verzekering goed verziekt! Volgende keer op zeker een ander merk! Contact gehad, wederom na eigen actie. Er worden goedmakers aangeboden. Tijd zal leren of het vertrouwen hersteld kan worden. Helaas vanavond ook van m’n schoonmoeder een slechte ervaring met Stella gehoord.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen