alsof ik op mijn oude fiets rij maar dan nu met gemak

Door artrose werd fietsen steeds moeilijker. Nu met mijn nieuwe e-bike kan ik zelf aangeven hoe hard ik wil fietsen, ik zet hem in automatisch en High. En de versnelling wordt vanzelf opgepakt. Ook na het afremmen start de fiets weer rustig op. Met de motor in het midden heb ik veel grip op de fiets. Fietsen wordt weer een ontspanning

Fantastische fiets Goede service Dit had ik veel eerder moeten doen.

Goed, als verwacht bij koop

Verwachting is waargemaakt.

Prima fietsen en service

Liep allemaal soepel.

TRAP ER NIET IN!! Slecht verkoopadvies en service. Neem geen verzekering af bij KING via Stella!

Trap er niet in! Waar moet ik beginnen? Zo slecht en niet geholpen door Stella. Telefonisch gaf ik aan dat ik een elektrische fiets nodig heb waar een YEPP Mini kinderzitje aan de stuurpen op past. De verkoper met de bus had geen mama-fiets om te testen, voor ander type (Vicenza) gekozen. Volgens de verkoper kan daar ook een voorzitje van YEPP op, dat is niet waar! Wanneer ging het echt mis? De fiets gaf op 4 augustus de melding E010 en E020! Dan fietst hij geen centimeter meer!! Na veel wachten en bellen had ik geluk dat de monteur al op 7 augustus langs kon komen. De monteur kon de betreffende foutmelding (telefonisch duidelijk doorgegeven) met de spullen in z’n bus niet verhelpen. M’n fiets moest mee naar Nunspeet. Een reservefiets was niet beschikbaar. Ik werd aan m’n lot overgelaten. Direct gaan bellen met Stella voor een alternatief. Een reserve-fiets is geleverd op 13 augustus! Ik heb zelf een ander beeld bij goede service, maar oké ik kon weer fietsen. 28 augustus werd m'n eigen fiets, zogezegd gemaakt, teruggebracht. In eerste instantie ging hij niet aan, vreemd want de accu geeft twee groene lampjes. Uiteindelijk is de fiets toch aangegaan. Drie keer raden welke melding opnieuw op de display verscheen!?! E010. Op de afleverbon staat dat er testrondes zijn gefietst! Niet met m’n accu want die had de monteur niet meegenomen. Ik zit wederom zonder fiets! Bijna twee weken later kwam er een monteur die aangaf dat de accu stuk was en ik kreeg een nieuwe. Op 31 augustus heb ik Stella zowel telefonisch als met mail verzocht om mee te denken in een passende oplossing. Helaas tot op heden zonder enige reactie!! Mag ik alsjeblieft een passende oplossing?! Als klap op de vuurpijl: De fietsverzekering van KINGpolis via Stella afgesloten, verplicht mij opnieuw tot de aanschaf van een Stella. Ik ben daar niet over geïnformeerd en ook niet tevreden over.

Toen ik mijn schrik voor electrische fietsen eenmaal overwonnen had , geniet ik van de snelheid (die ik zelf bepaal) en het gemak van mijn Stella fiets

Heerlijke fiets!!!

Elke keer op de fiets is een feest!

Ik als totaal geen fietser pak nu liever de fiets dan auto

Ik heb fietsen ervaren als erg naar. Vroeger naar school door wind en regen en dat maakte mij perspectief tot fietsen een nare ervaring. Maar sinds ik m’n nieuwe Stella E-bIke heb, is dit drastisch veranderd. Ik ga nou liever met de fiets dan met de auto en een leuke bijkomstigheid van de fiets is dat je geen benzine nodig hebt, geen wegen belasting betaald en geen parkeergeld hoeft te betalen voor parkeren. En met de nieuwe ingevoerde milieu zones ook geen zorgen hoeft te maken over waar je wel en niet mag wezen in de stad. Dus al met al een Stella E-Nike is een goede vorm van vervoer zeker in de stad en daar buiten.

Ik ben nu veel meer gaan fietsen

geweldige fiets

Goed geholpen in de winkel. aflever service perfect. Geweldige fiets.

een topfiets voor een redelijke prijs

Ik had een Stella e-bike, die 5 jaar oud was, waarmee ik 11.000 km gereden heb en daar was ik behoorlijk tevreden mee. Maar met mijn nieuwe Trekking merk ik "een wereld van verschil". Ik had hem eerder moeten kopen.........!

Top fiets!

Al veel rijplezier gehad en tot nu toe goede service aan huis!

Stella levert prima fietsen maar is niet best in communicatie

Telefonisch heel slecht bereikbaar! Lange levertijden en beloftes worden niet altijd nagekomen. De fietsen zijn prima en goed geprijst.

Had ik hem maar 2 jaar eerder gekocht!

Goede service, hele fijne fiets. Het is heerlijk om een tandje hulp bij te schakelen als de wind opsteekt. Ook makkelijk te bedienen.

Een hele fijne fiets om lange tochten mee te maken en een ideale stadsfiets.

Een goede ondersteuning, Niets te zwaar zodat we de fiets makkelijk op het rek achter de auto kunnen plaatsen. Mooie uitvoering!!!! Een fiets om trots op te zijn.

Boven verwachting

van af de eerste trap op de de fiets, ben ik zeer tevreden met de 'Stella' lijkt of hij ingereden moest worden, want rijdt steeds prettiger met de ondersteuning.

Er is ruimte voor verbetering.

Wat betreft communicatie is er heel veel ruimte voor verbetering. En afspraken moet je nakomen. De aflevering en service in de winkel is oke.

De fiets is goed

Nog te weinig kunnen fietsen door leveringsproblemen

Een fiets met ondersteuning is een openbaring

Heerlijk ontspannen fietsen

Je bent altijd welkom

Geweldig en leuke mensen

Hele goede service

Zowel in de winkel in Zaandam als de service aan huis bij aflevering van de nieuwe fiets zeer vriendelijke medewerkers. Zou eerst bij concurrent Amslod kopen, maar ben blij dat ik voor Stella gekozen heb. Een tevreden klant! Elly aan 't Goor

Fantastische fiets alleen mis ik enkele onderdelen van de jas beschermer bevestiging.

Sinds mijn aanschaf veel gebruik gemaakt van de fiets, zelfs bij bewolkt en minder goed weer. Mijn fiets plezier is er weer. nog meer van mijn pensioen genieten.

Geweldige fiets!

Voor onze eerste E-bike zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Stella in Goes. Hier zijn we op een zeer plezierige manier geholpen. De communicatie tussen ons en Stella verliep vlot en heel duidelijk. Telefonisch contact ging ook heel snel. De aflevering verliep geheel naar wens. We fietsen inmiddels ruim een maand op de fiets en we genieten er iedere dag weer van. We hebben voorlopig één fiets gekocht om wat ervaring mee op te doen. Er staat nu ruim 300 km op de teller. Tot nu toe ervaren wij het als pure verwennerij! Ik vermoed dat er snel een tweede Stella fiets gaat komen.

Een fantastische fiets. Ik stap met plezier op de fiets en geniet ervan.

Great bike!

I have bought the fiore mama fiet and I love it. It goes smooth and fast enough. The range it is perfect, When I go with my kid, the bike is perfectly balanced. I just love it the whole experience. Thank you!

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen