Door artrose werd fietsen steeds moeilijker. Nu met mijn nieuwe e-bike kan ik zelf aangeven hoe hard ik wil fietsen, ik zet hem in automatisch en High. En de versnelling wordt vanzelf opgepakt. Ook na het afremmen start de fiets weer rustig op. Met de motor in het midden heb ik veel grip op de fiets. Fietsen wordt weer een ontspanning
Wat ontzettend fijn om te lezen dat, ondanks je artrose, fietsen weer ontspanning voor je is. Dat doet ons goed, Anna. Ik wens je nog veel fietsplezier en ontspannen fietskilometers toe! ^Melissa
Fantastische fiets Goede service Dit had ik veel eerder moeten doen.
Goed om te horen, Ineke. Fijn dat je zo tevreden bent over de fiets en de service. Daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten :) Ik wens je nog veel fietsplezier toe! ^Melissa
Verwachting is waargemaakt.
Bedankt voor de 8-sterren beoordeling, René. Fijn dat je verwachting is waargemaakt. Hier zijn wij erg blij mee! Namens Stella wens ik je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Liep allemaal soepel.
Bedankt voor het delen van je positieve review! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Trap er niet in! Waar moet ik beginnen? Zo slecht en niet geholpen door Stella. Telefonisch gaf ik aan dat ik een elektrische fiets nodig heb waar een YEPP Mini kinderzitje aan de stuurpen op past. De verkoper met de bus had geen mama-fiets om te testen, voor ander type (Vicenza) gekozen. Volgens de verkoper kan daar ook een voorzitje van YEPP op, dat is niet waar! Wanneer ging het echt mis? De fiets gaf op 4 augustus de melding E010 en E020! Dan fietst hij geen centimeter meer!! Na veel wachten en bellen had ik geluk dat de monteur al op 7 augustus langs kon komen. De monteur kon de betreffende foutmelding (telefonisch duidelijk doorgegeven) met de spullen in z’n bus niet verhelpen. M’n fiets moest mee naar Nunspeet. Een reservefiets was niet beschikbaar. Ik werd aan m’n lot overgelaten. Direct gaan bellen met Stella voor een alternatief. Een reserve-fiets is geleverd op 13 augustus! Ik heb zelf een ander beeld bij goede service, maar oké ik kon weer fietsen. 28 augustus werd m'n eigen fiets, zogezegd gemaakt, teruggebracht. In eerste instantie ging hij niet aan, vreemd want de accu geeft twee groene lampjes. Uiteindelijk is de fiets toch aangegaan. Drie keer raden welke melding opnieuw op de display verscheen!?! E010. Op de afleverbon staat dat er testrondes zijn gefietst! Niet met m’n accu want die had de monteur niet meegenomen. Ik zit wederom zonder fiets! Bijna twee weken later kwam er een monteur die aangaf dat de accu stuk was en ik kreeg een nieuwe. Op 31 augustus heb ik Stella zowel telefonisch als met mail verzocht om mee te denken in een passende oplossing. Helaas tot op heden zonder enige reactie!! Mag ik alsjeblieft een passende oplossing?! Als klap op de vuurpijl: De fietsverzekering van KINGpolis via Stella afgesloten, verplicht mij opnieuw tot de aanschaf van een Stella. Ik ben daar niet over geïnformeerd en ook niet tevreden over.
Ik schrik van je bericht Helene, dit is natuurlijk absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. We gaan hierin voor een passende oplossing zorgen. Ik ontvang hiervoor graag een mailtje van je met je ordernummer, postcode en huisnummer. Je mag dit mailen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zo kunnen we je bericht het gemakkelijkste terugvinden en direct doorzetten naar de juiste afdeling. ^Marjon
Toen ik mijn schrik voor electrische fietsen eenmaal overwonnen had , geniet ik van de snelheid (die ik zelf bepaal) en het gemak van mijn Stella fiets
Goed om te lezen, Ilona! Fijn dat je de schrik hebt overwonnen, hierdoor kan je nu veel fietsplezier hebben van je nieuwe Stella. ^Melissa
Elke keer op de fiets is een feest!
Bedankt voor het delen van je positieve beoordeling, Marjolein! Ik wens je nog veel feestelijke en plezierige fietstochten toe ;) ^Melissa
Ik heb fietsen ervaren als erg naar. Vroeger naar school door wind en regen en dat maakte mij perspectief tot fietsen een nare ervaring. Maar sinds ik m’n nieuwe Stella E-bIke heb, is dit drastisch veranderd. Ik ga nou liever met de fiets dan met de auto en een leuke bijkomstigheid van de fiets is dat je geen benzine nodig hebt, geen wegen belasting betaald en geen parkeergeld hoeft te betalen voor parkeren. En met de nieuwe ingevoerde milieu zones ook geen zorgen hoeft te maken over waar je wel en niet mag wezen in de stad. Dus al met al een Stella E-Nike is een goede vorm van vervoer zeker in de stad en daar buiten.
Bedankt voor je mooie review, Dennis! Wat goed om te lezen dat je ervaring zo positief is omgedraaid. Dat vinden wij leuk om te lezen. Ik wens je nog veel mooie fietstochten toe :) ^Melissa
Ik ben nu veel meer gaan fietsen
Goed om te horen, Tessica! Fijn dat je zo blij bent met je Stella fiets. Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Goed geholpen in de winkel. aflever service perfect. Geweldige fiets.
Bedankt voor de 10-sterren beoordeling, Caroline. Namens Stella wens ik je nog veel fietsplezier toe! ^Melissa
Ik had een Stella e-bike, die 5 jaar oud was, waarmee ik 11.000 km gereden heb en daar was ik behoorlijk tevreden mee. Maar met mijn nieuwe Trekking merk ik "een wereld van verschil". Ik had hem eerder moeten kopen.........!
Dat zijn een flink aantal kilometers, Wil! Leuk om te lezen dat je met je nieuwe Stella Trekking zoveel plezier ervaart. Ik wens je nog veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers. ^Melissa
Al veel rijplezier gehad en tot nu toe goede service aan huis!
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 10 Xavier! Op naar nog heel veel plezierige kilometers. ^Stefanie
Telefonisch heel slecht bereikbaar! Lange levertijden en beloftes worden niet altijd nagekomen. De fietsen zijn prima en goed geprijst.
Beste Pieter, Wat fijn om te lezen dat de fietsen goed bevallen. Jammer om te horen dat je geen goede ervaring hebt met onze bereikbaarheid. Hiervoor mijn excuses. We werken er op dit moment, achter de schermen, hard aan om onze bereikbaarheid en communicatie weer op orde te krijgen. Namens Stella wens ik je veel fietsplezier toe! ^Melissa
Goede service, hele fijne fiets. Het is heerlijk om een tandje hulp bij te schakelen als de wind opsteekt. Ook makkelijk te bedienen.
Goed om te horen, Mandy! Bedankt voor je complimenten. Dit wordt gewaardeerd :) Ik wens je veel veilige fietskilometers toe. ^Melissa
Een goede ondersteuning, Niets te zwaar zodat we de fiets makkelijk op het rek achter de auto kunnen plaatsen. Mooie uitvoering!!!! Een fiets om trots op te zijn.
Bedankt voor je mooie woorden, Sebastiaan! Hier zijn wij erg blij mee :) Namens Stella wens ik je nog veel fietsplezier toe. ^Melissa
van af de eerste trap op de de fiets, ben ik zeer tevreden met de 'Stella' lijkt of hij ingereden moest worden, want rijdt steeds prettiger met de ondersteuning.
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je Stella, Piet! Het klopt wat je zegt, de fiets moet eerst ingereden worden. Gelukkig lees ik dat hij steeds prettiger fiets, dat horen we graag! Ik wens je nog veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Wat betreft communicatie is er heel veel ruimte voor verbetering. En afspraken moet je nakomen. De aflevering en service in de winkel is oke.
Bedankt voor je feedback, Peter! Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om de bereikbaarheid en de communicatie weer op orde te krijgen. Mijn excuses wanneer je hierin ongemak hebt ervaren! ^Melissa
Nog te weinig kunnen fietsen door leveringsproblemen
Wat jammer om te lezen, Henk. Hopelijk kan je dit snel gaan inhalen. Ik wens je veel plezier toe met het maken van alle fietskilometers! ^Melissa
Heerlijk ontspannen fietsen
Bedankt voor het delen van je positieve review, Bert. Namens Stella wens ik je veel plezierige en ontspannen fietskilometers toe! ^Melissa
Geweldig en leuke mensen
Bedankt voor de 8-sterren beoordeling, Jannie! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Zowel in de winkel in Zaandam als de service aan huis bij aflevering van de nieuwe fiets zeer vriendelijke medewerkers. Zou eerst bij concurrent Amslod kopen, maar ben blij dat ik voor Stella gekozen heb. Een tevreden klant! Elly aan 't Goor
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring in ons filiaal in Zaandam, Elly! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het allemaal voor, tevreden en blije klanten. :) Ik wens je veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Sinds mijn aanschaf veel gebruik gemaakt van de fiets, zelfs bij bewolkt en minder goed weer. Mijn fiets plezier is er weer. nog meer van mijn pensioen genieten.
Wat goed om te horen, Ton. Fijn om te lezen dat je je fietsplezier weer terug hebt gevonden. Ik lees dat je nog enkele onderdelen van de jasbeschermer mist. Dit bericht heb ik doorgezet naar de juiste afdeling. Zij gaan hier nog contact met je over opnemen. Ik wens je nog veel plezierige fietskilometers toe! ^Melissa
Voor onze eerste E-bike zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Stella in Goes. Hier zijn we op een zeer plezierige manier geholpen. De communicatie tussen ons en Stella verliep vlot en heel duidelijk. Telefonisch contact ging ook heel snel. De aflevering verliep geheel naar wens. We fietsen inmiddels ruim een maand op de fiets en we genieten er iedere dag weer van. We hebben voorlopig één fiets gekocht om wat ervaring mee op te doen. Er staat nu ruim 300 km op de teller. Tot nu toe ervaren wij het als pure verwennerij! Ik vermoed dat er snel een tweede Stella fiets gaat komen.
Bedankt voor je lovende woorden, Juan. Fijn om te lezen dat jullie zo genieten van de nieuwe fiets. Dat doet ons goed! Namens Stella wens ik jullie heel veel fietsplezier toe en we zien jullie graag weer bij ons terug! ^Melissa
Een fantastische fiets. Ik stap met plezier op de fiets en geniet ervan.
I have bought the fiore mama fiet and I love it. It goes smooth and fast enough. The range it is perfect, When I go with my kid, the bike is perfectly balanced. I just love it the whole experience. Thank you!
Thank you for your kind words, Rocio! I wish you a lot of cycling fun, ^Melissa