geweldige fiets

Heb er lang op moeten wachten maar nu heb ik hem dan toch eindelijk en hij rijdt super.

Geweldige fiets, had ik eerder moeten doen

Door Corona nog te weinig woon werk verkeer gehad met de fiets, maar om er mee op pad te gaan, geweldig.

Super fietsen

Fietsen zijn later geleverd dan eerst afgesproken. Maar super service bij de aflevering. Hebben er al volop van genoten.

teleurstellend

Ruim twee waken geleden brak de zadelpen af tijdens het fietsen. Ik vind het een zeer slechte zaak dat ik twee weken heb moeten wachten alvorens deze vervangen werd. Een volgende keer koop ik min ebike in de buurt, daar krijg je in ieder geval een leen exemplaar, nu heb ik twee weken zonder gezeten.

Met veel plezier al twee tochten gemaakt

Het is even wennen op onze eerste E-bike, maar het fietst heel goed. Het wennen zit vooral in het automatisch schakelen of juist handmatig. In welke situatie, is welke functie het meest optimaal.

Fiets rijdt heel fijn en soepel.

ik ben tevreden over de fiets. Hij rijdt prettig en is makkelijk te bedienen. Wel is hij erg zwaar wat een uitdaging vormt als er kindjes op zitten. Ook vind ik het zadel wel wat hard zitten.

Prima fiets

Goede service aan huis, verkoop was minder (momentopname) en de telefonische service is minder (lange wachttijd en moeilijk bereikbaar) De fiets rijd echt super.

Fantastisch, dit had ik veel eerder moeten aanschaffen

Had niet verwacht dat het fietsen zo super zou zijn. Ben minder snel moe en kan meer kilometers maken. Top uitvinding.

Goede fiets rijd prima

Bij Stella in Apeldoorn geweest en goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste fiets voor mij.

Ik kreeg duidelijk uitleg over de werking en onderlinge verschillen. De vragen die ik had werden beantwoord op een duidelijke manier, zonder allemaal technische vaktaal. Ook genoeg tijd gehad om een ronde te fietsen op elke fiets die je uit wilt proberen. Tevreden maar huis gegaan en twee weken later werd de fiets al bezorgd.

Fiets is uitstekend

Ik veel moeite met de accu ik ben nu nog met vakantie maar als ik terug ben ga ik langs de zaak in de tuinstraat in veenendaal daar wordt ik altijd goed geholpen

Een geweldige fiets rijd heerlijk !!!!!!!!!!!!

Het is een fiets die in alle opzichten prima voldoet ,er is niets negatiefs aan . dus in een woord GEWELDIG !!!!!!!!!!!!!

Fijne en degelijke fiets!

Ik heb de zwaarste accu genomen en ben erg blij met de fiets! Hij staat nu op Hybride stand, daardoor ik met ondersteuning 3/4 al gauw 26 km/h kan fietsen. Dat is dan ook wel een beetje de max, als ik de ondersteuning dan verder omhoog zet ga ik niet sneller fietsen. Maar het zal het trappen ongetwijfeld minder zwaar maken als er dan tegenwind komt bijvoorbeeld :) De fietsbel is binnen een maand stuk, maar daar ga ik over mailen. Dit zijn gelijk ook de enige 2 opmerkingen die ik kan bedenken, verder ben ik heel tevreden!

je zweeft over de weg

dit is mijn 2e e- bike van het merk Stella. De vorige heb ik 6 jaar mee gefietst. Nu een nieuwe om nog lekkerder te fietsen, is gelukt. Nu heeft zelfs mijn man er ook een aan geschaft.!!!

De zithouding is super fijn en je krijgt net dat beetje extra power als je een heuveltje op moet.

Ik fiets met gemak langere afstanden. Hulp motor werkt heel fijn, maar ook vele standen van versnelling maken het makkelijk tijdens wegtrekken bij stoplichten bijvoorbeeld. Houding tov stuur prima. Geen pijnlijke polsen of schouders meer.

Doet alles wat je verwacht van een electrische fiets

Life made easier

Very friendly and efficient

De fiets is heerlijk, de verkoop techniek is onprettig

De fiets zelf is heel fijn! Lichte fiets, wccu gaat lang mee en prettige veringen. Ook het scherm en de ondersteuning werken fijn. We hebben de fiets nu 2 maanden dus we kunnen verder nog weinig zeggen over de kwaliteit op langere termijn. De verkoop techniek is echter onprettig. Steeds word je richting de duurste fietsen en opties gestuurd, want dat goedkope 'is echt niks voor jullie'. Ook zijn de aanbiedingen misleidend, in de winkel betaal je veel meer dan de aanbieding je doet geloven. Je moet stevig in je schoenen staan, van tevoren goed onderzoek doen en vooral onderhandelen in de winkel! Laat je niet alles wijsmaken en denk zelf goed na, dan heb je daarna een heerlijke fiets die bij jou en je budget past.

Voor die prijs mag er heus wel een goed zadel op.

Fijne fiets.Wel steeds net of dat de versnelling doortrapt. Er valt een schroef uit het zadel. Het zadel veel te hard.

een hele openbaring

een heerlijke fiets,ik geniet er elke dag van hartelijke groet E.Hoebink

Wat een goede service

Fijne mensen

Top fiets

Ben zeer tevreden

Dat ik niks anders wil

Fijne fiets ervaring

De fietsen bevalen ons goed.

goede service

goede service de E bike bevalt prima

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen