Eerst in een Stella winkel geweest, hier vonden wij het personeel niet heel vriendelijk. Leek alsof ze niks wilde verkopen. Ik zou voor het eerst een e-bike kopen dus wilde veel informatie. Uiteindelijk een brochure aan gevraagd. Hierna werd ik binnen paar dagen gebeld. De service via de telefoon en email waren beter bevallen. Nu trotse eigenaar van een mama ebike!
Jammer om te lezen dat de ervaring in het filiaal niet was zoals je ervan verwacht had. Hiervoor mijn excuses! Ik kan mij goed voorstellen dat je goed geïnformeerd een e-bike wil aanschaffen. Gelukkig ben je alsnog een trotse Stella bezitter, Melanie. Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt en je tevreden bent over de service. Namens Stella wens ik je nog veel plezierige fietstochten toe :) ^Melissa
Hij fietst heerlijk alleen moet ik nog steeds wennen aan het automatisch doorschakelen. Dan trapt hij ineens zwaar, net als je een steile brug over gaat, om vervolgens weer lichter te trappen. Dat voelt raar. Verder prima.
Fijn om te lezen dat de fiets goed bevalt, Bram. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. Ik wens je nog veel fietsplezier toe! ^Melissa
Ik fiets veel verder, en pak de fiets nog sneller.
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, Viola! Ik wens je veel fietsplezier toe. ^Melissa
Erg tevreden over de geleverde service van Stella. Prima te woord gestaan, nemen de tijd voor je en daarnaast was de prijs doorslaggevend!
Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over de service, hier zijn wij erg blij mee. Namens Stella wens ik je nog veel plezierige fietskilometers toe. ^Melissa
Sinds vorig jaar hebben we een Stella Fiore, een mamafiets. Kort na aflevering hebben we een probleem gehad met de ondersteuning, deze deed het niet in de zevende versnelling. Stella gebeld en dezelfde week is er een monteur langs geweest die het probleem in 15 minuten heeft verholpen. Ik vind de telefonisch bereikbaarheid en wachttijd tot je geholpen wordt dan ook meevallen.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de fiets en de service. Dat doet ons goed. Ik wens je nog veel plezierige fietskilometers toe :) ^Melissa
Het bestellen was al een ramp het koste veel moeite on het juiste type fiets op de bon te krijgen. Veel bellen met Stella je komt iedere keer in een wacht rij. Ze kunnen je niet met het service punt waar je de fiets gekocht hebt door verbinden dit nummer houden ze geheim. Dus 3x naar het service centrum gereden die hebben ook hun best gedaan er werd gezegd dat alleen dit type Di2 met Gainlider geleverd kan worden. Vanmorgen een half uur eerder dan verwacht stopt de Stella bus, de chauffeur had haast hij was eerder gekomen om vandaag alle opdrachten weg te krijgen. Achteraf zien we dat de Chainlider er niet op zit. Vandaag al een uur bezig om dit aan Stella duidelijk te maken. Eén van hun antwoorden was ja nu heeft u al betaald, maar dat betekend niet dat hun niet moeten leveren wat ik besteld heb. Normaal contact is bijna niet mogelijk met Stella.
Dat moet natuurlijk opgelost worden, Arie. Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
wij hebben 2 fietsen waarvan de elektrische ondersteuning volledig uitvalt. Is al meerder keren naar gekeken en dan lijkt het weer opgelost. Nu 2 maanden geleden weer op een lang weekeinde weg Ik probeer vanaf 17 augustus in contact te komen met Stella zodat dit opgelost kan worden. Nu graag een definitieve oplossing Ik kan mailen, bellen, klachtenformulier invullen, naar de vestiging gaan maar niemand heeft het fatsoen om te reageren Het is niet klantvriendelijk en onbeschoft IK ga Stella nooit aanbevelen
Beste Annette, Wat vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met de ondersteuning. Dat willen we graag opgelost zien! Mijn excuses voor de gang van zaken. Ik zet je bericht door naar de betreffende afdeling. Zij zullen hierover contact met je opnemen op het telefoonnummer dat bij ons bekend is. Ze streven er naar dit binnen 3-5 werkdagen te doen. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons! ^Melissa
De afspraak voor een proefrit ging super er was bij vermeld dat er een wachttijd op de fiets zat en dat die in augustus zal komen echter lieten ze niet weten dat die niet kwam toen hebben we zelf gebeld toen werd het week 40 nou prima en weer werd er niet gebeld dus wij weer bellen ja het word 7 december toen ik dat hoorde was mijn geduld op! Ik heb nog nooit zo n slechte service gehad als dit! Ik ben vreselijk teleurgesteld is Stella fietsen dat ze dit niet op een nette manier aangepakt hebben en ook nog eens een vreselijk lange wachttijd!
Beste Daniëlle, Naar aanleiding van je review op Trustpilot, heb ik daar een reactie geplaatst. Ik zie je gegevens graag tegemoet om je verder te helpen. ^Melissa
Mijn vrouw heeft 1,5 jaar een fiets en vanaf het begin fietste hij erg zwaar (zowat geen ondersteuning). De eerste monteur heeft de fiets op de sport stand gezet, wat niet echt hielp (aangezien dit haar eerste elektrische fiets is dacht zij dat dit zo hoorde, daarnaast had de 1e monteur er ook op gefietst!!!). Toen een afspraak gemaakt die niet door kon gaan ivm corona. Nu na 1,5 jaar weer een monteur o.a. voor de weinige tot geen fietsondersteuning en nu blijkt dat een computertje tussen de accu en de motor defect was. Dit had de 1e monteur ook kunnen zien!!! Nu kunnen we een compensatie krijgen in de vorm van een servicebeurt... Ja m'n neus!!! 1,5 jaar fietsen op een fiets zonder dat je er plezier aan beleeft en geen fietsondersteuning hebt... ECHT NIET STELLA !!!!!
Beste Francis, Vervelend om te moeten lezen dat je deze ervaring hebt met Stella. Dat hadden we uiteraard anders gezien. Wij hebben hier inmiddels intensief contact over gehad en behouden het contact via 1 medium. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via 0341-252266. Nogmaals mijn excuses voor de gang van zaken! ^Melissa
Als je in de winkel fietsen komt kopen zijn ze erg vriendelijk Maar mail je met klachten krijg je geen antwoord, Mijn eerste fiets 6 jaar geleden gekocht, was daar zeer tevreden over, dus in mei een nieuwe aangeschaft, alleen maar ellende en zeker niet tevreden, nooit weer
Wat vervelend om te moeten lezen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg. Dat zien we natuurlijk graag anders! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je postcode en/of ordernummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Prima fiets en goede servicemonteur
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella! Hier zijn wij erg blij mee. Namens Stella wens ik je veel veilige fietskilometers toe. ^Melissa
Vandaag 2 elektrische fietsen aangeschaft. We zijn al meerdere malen langs deze winkel gegaan maar nog nooit zo fijn geholpen. Wat een aanwinst is Bart voor het bedrijf. Normaal werkt hij bij het filiaal in Nunspeet, maar vandaag hadden we de mazzel dat hij in Waddinxveen werkte. Wat een fijne verkoper was dit. Ondanks de drukte, nam hij toch de tijd om iedereen uitleg te geven over de fietsen en zorgde hij ervoor dat je naar huis gaat met een fiets die aan jouw eisen voldoen. (Stella, deze meneer verdiend wel echt een bonus met alle fietsen die wij hem hebben zien verkopen vandaag ;) )
Beste Jessica, Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen en geadviseerd zijn in ons filiaal in Waddinxveen. Ik zorg ervoor dat de complimenten bij de betreffende collega terechtkomen :) Gefeliciteerd met jullie aankoop en alvast heel veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Eindelijk na lang wachten heeft de afdeling planning gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Jammer dat de firma Stella niet reageert op mail en ook geen berichtje stuurt dat de levering vertraging oploopt. Bellen met Stella is ook frustrerend, heel lang sta je in de wacht met de mededing dat je een Stella specialist aan de lijn krijgt. Ja ja de telefoniste weet niets kan ook geen contact krijgen met de afdeling planning, ze bellen terug.... Dat moet nog gebeuren. Maar na bezoek aan de winkel in Rijswijk en een interne mail van de verkoper is het eindelijk zover. Kan ik in de herfstvakantie fietsen. Tip voor jullie reageer als de levering langer duurt dan verwacht (week 28-29 of week 42 is best een groot verschil). Hopelijk gaat de aflevering voorspoediger.
Beste Rineke, Wat jammer om te moeten lezen dat dit je eerste ervaring met Stella is geweest. Dat hadden we natuurlijk graag anders gezien. Ik vertrouw erop dat je vanaf komende donderdag kunt gaan genieten van je aankoop en dat je veel plezierige en veilige kilometers mag gaan maken. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen horen we het natuurlijk graag! ^Marjon
Na vier jaar vandaag onze nieuwe fietsen gehaald. De vorige ingeruild 10.000 kilometer mee gereden en geen klachten gehad. De aflevering zeer goed gegaan en goed geholpen. Met veel plezier weer fietsen.
Bedankt dat jullie wederom voor Stella hebben gekozen Dick, dat doet ons goed! Dank voor het vertrouwen en veel veel plezierige kilometers gewenst op jullie nieuwe Livorno's! ^Marjon
Ik heb 28 juli een beoordeling geschreven. Helaas een hele slechte!! Mijn beoordeling is nog steeds niet geplaatst! Jammer, ze zoeken denk de beste beoordelingen uit! Zo krijgen de mensen toch een verkeerd beeld van Stella! Bij deze mijn verzoek om mijn beoordeling te plaatsen.
Beste Anna, We vinden het jammer om te lezen dat dit je ervaring met Stella is en gaan er graag voor je achteraan. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh. Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen. ^Melissa
Stella Hengelo, het was woensdag 26-08 om 1500u, het afgesproken moment om een Fiore ("mamafiets") te testen. Uitmuntende uitleg is er gegeven over de fiets, zelfs al mijn (lastige, vervelende, zeurende) vragen werden netjes beantwoord. De fiets kon bekeken worden, getest worden, alles kon met het in acht houden van 1.5m regels, top! Ik was er (allang) over uit dat het er 2 (identieke) gingen worden, de vrouw nog totaal niet. De verkoper haalde alles uit de kast om mijn vrouw over te halen, zeker niet vervelend, erg keurig allemaal en op het juiste moment de beslissing aan ons (haar) overgelaten. Om 1630u gingen we weer naar huis, met een aanbod en een sluitingstijd van de vestiging Hengelo. De vrouw ging thuis nog allerlei dingen overzoeken, levertijden van andere merken, prijzen etc. etc. Om 1715 was toch de kogel door de kerk, ze mochten aangeschaft worden! Vol goede moed weer naar Stella Hengelo om daar om 1min voor sluitingstijd toch de 2 fietsen aan te schaffen met in ons achterhoofd de levertijd van ruim midden november. De dinsdag daarop, 01-09, werd ik -opnieuw- gebeld door Stella, die hadden 's maandags ook al gebeld. Ik had de aanname gedaan dat ze belden om me een aanbod te doen omdat wellicht de administratie niet lekker was doorgevoerd of wat dan ook. Nee, er werd gebeld voor de levering van de, 6 dagen daarvoor, bestelde fietsen. Ik had mijn twijfels, ging het wel om de juiste fietsen, de juiste uitvoering, het kon op zoveel punten misgaan. Nee, alles klopte en daar nog eens bovenop zouden ze 05-10 al geleverd gaan worden! Dat is 6 weken eerder dan aangegeven, dat had ik nog nooit meegemaakt! Ik blijf van het "eerst zien, dan geloven" dus ik wachtte netjes af. De donderdag voor levering kreeg ik een mail dat de levertijden tussen 1000u en 1300u waren, dikke prima. De dag erna kreeg ik een SMS van Stella. Een SMS is in de regel nooit goed nieuws, want anders deden ze 't wel in de mail. Argwanend de SMS geopend en warempel de levertijd was aangepast naar nóg eerder, namelijk tussen 0900u en 1200u, helemaal super! De dag van levering, je hoopt natuurlijk dat ze er om 0900u zijn, dus ik zat netjes met de kleine voor het raam te wachten op de grote Stella bus, die kwam een kleine 1.5u later, nog steeds mooi in het aangegeven tijdsslot. Alles werd op straat gedaan voor de medewerker van Stella en onze veiligheid, top! De fietsen zijn uitgepakt, rechtgezet, gecontroleerd, afgesteld, betaald, mooi mooi. Alleen, ja hij zat er aan te komen, de boordcomputers waren nog niet op voorraad en die komen "nog een keer", ai, dat is dan jammer! Maar goed, de fietsen zijn er, nu alleen nog wachten op de kers op de taart, voor nu wil ik de medewerkers van Stella Hengelo bedanken voor hun geduld en hun kennis en de Stella bus zien we graag (snel) een keer weer verschijnen met de rest van de onderdelen!
Bedankt voor je lovende woorden, Björn! Fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen en geadviseerd zijn in ons filiaal in Hengelo en dat de fietsen eerder dan verwacht bezorgd konden worden. De display's zullen vast ook snel die kant opkomen! Ik wens jullie veel plezierige fietstochten toe samen. ^Melissa
We zijn belandt in Almere en werden daar met enthousiasme door Patrick Veldkamp geholpen; geen opdringerigheid en veel kennis. Na een proefrit hebben we een besluit genomen, levering fiets kon nog niet ingepland worden. Na 3 uurtjes werd er al gebeld dat fiets een week later al geleverd zou kunnen worden. Hoe fijn is dat! We hopen nog veel plezier te hebben van de kundigheid van bedrijf Stella.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons filiaal in Almere. Namens Stella wil ik je heel veel plezierige kilometers toewensen! ^Melissa
22 mei een fiets gekocht in de Stella winkel in Rijswijk. Afgesproken met deze meneer dat mijn fiets op 8 augustus geleverd zou worden. Dat ging niet lukken i.v.m. Corona, daar had ik toen nog alle begrip voor. De levering van mijn fiets zou begin september zijn. Begin september zelf maar weer gebeld, nee mevrouw, uw fiets wordt geleverd in week 41. Bedankt Stella, moet al fietsen lenen van andere voor mijn vakantie en vervolgens kan ik nu nog steeds niet naar werk op mijn nieuwe fiets. Vandaag maar eens gebeld met Stella, omdat ik weer niets hoorde. Nu wordt mij verteld dat mijn fiets week 50 komt! Dat is mijn 3 kwart jaar later dan dat ik mijn fiets heb besteld. Ik vind eigenlijk nog het kwalijkst dat ik zelf telkens contact moet opnemen met Stella om te vragen wat de status is. Als ik dit had geweten, had ik nooit een fiets gekocht bij Stella. Wat een slechte service en met het 'wij vinden het ook erg vervelend' ben ik inmiddels wel klaar! Grappig ook, dat alle slecht recensies weg worden gehaald op de site, terwijl ik toch een heleboel slechte recensies voorbij heb zien komen.
Ik kan mij goed voorstellen dat je er klaar mee bent. Wij hadden dit natuurlijk ook het liefst anders gezien, en zouden onze fietsen graag zo spoedig mogelijk uitleveren aan onze klanten. De huidige situatie heeft hierop helaas een nadelig effect gehad. We hebben hierover gisteren telefonisch contact met je gehad, en hebben dit met elkaar besproken. Ook is er een tweede servicebeurt aangeboden ter compensatie. Mocht je verder nog vragen of onduidelijkheden hebben, laat het ons dan gerust weten. Je mag ons altijd een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen via 0341-252266. ^Marjon
Binnen 2 weken was de fiets kapot. Gebeld en een onbeleefde werknemer gesproken. De boodschap was dat de fiets niet buiten gebruikt kon worden(????) dus dat het onze eigen schuld was. De fiets had namelijk buiten gestaan en de band was spontaan kapot gesprongen. Volgens de telefonist was dit onze eigen schuld en dus voor onze eigen kosten. We hebben de fiets naar onze eigen Fietsenmaker gebracht en moeten laten repareren voor €120. Onze eigen Fietsenmaker gaf duidelijk aan dat de fiets kapot was gegaan door een productie fout. Bedankt Stella, 1 keer en nooit meer.
Beste Denise, Naar aanleiding van je review nemen we graag even telefonisch contact met je op om deze gang van zaken te bespreken. Wil je ons hiervoor je klacht, postcode, huisnummer en ordernummer doorgeven in een e-mailbericht aan [email protected], o.v.v. Kiyoh? Na ontvangst van deze gegevens zullen we er zorg voor dragen dat er spoedig contact met je wordt opgenomen door de juiste afdeling. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, wil ik je aanraden om ons telefonisch te benaderen via 0341-252266. ^Stefanie
Mijn fiets stella fiets was afgelopen in Almere gerepareerd op 24 september. voor het maken van de afspraak heb ik mijn gegevens doorgegeven. Fiets reparateur vertelde dat mijn gegevens niet ingevoerd waren, waardoor de officiële factuur niet kan worden uitgedraaid. Het originele heb ik nodig om de kosten te declareren. Het factuur zou ik per mail ontvangen. Na 2 dagen belde ik naar 'Stella klantenservice'. Medewerker kan mijn gegevens ook niet vinden en vertelde mij doodleuk dat het 10 dagen kan duren voordat ik mijn factuur ontvang, zonder te kijken of mijn gegevens überhaupt in het systeem zit. Medewerker vertelde mij om na week te bellen. De week daarop, op 29-9-20 belde in naar 'klanten service'. Je raadt het niet, mijn gegevens zijn nog steeds niet ingevoerd. voor de derde keer wordt mij belooft dat ik mijn factuur per mail zal ontvangen. Dit is onacceptabel voor een bedrijf die zich als 'e-bike specialist' profileert, die niet eens een eenvoudige factuur produceren. Al met al zeer slechte klantenservice. Dat iemand zoveel moeite moet doen voor een eenvoudige bon. 'High End bedrijf' service is bij jullie ver te zoeken, als jullie niet eens dit soort basale klantenservice niet hebben. Triest. Ik eis dat ik binnen 2 werkdagen mijn officiële bon heb en een bijpassende compensatie voor alle ongemakken.
Beste Michael, Wat jammer om te moeten lezen dat het niet helemaal lijkt te lukken. Excuses voor het ongemak. Wil je ons je klacht/review, samen met je naam, adresgegevens, telefoonnummer, het framenummer van de fiets en het sleutelnummer doorgeven in een e-mailbericht aan [email protected], o.v.v. Kiyoh? Na ontvangst van deze gegevens zullen we er zorg voor dragen dat de fiets alsnog zo spoedig mogelijk op je naam wordt overgeschreven zodat je de factuur van de reparatie kunt ontvangen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, wil ik je aanraden om ons telefonisch te benaderen via 0341-252266. ^Stefanie
Klantvriendelijk, deskundig en eerlijk ervaarden we de adviezen van Erwin de Zwaan in Doetinchem. We vertrokken na aankoop voldaan en verder natuurlijk in afwachting van de levering!
Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring in ons filiaal in Doetinchem. Gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe Stella fietsen. Op naar heel veel plezierige kilometers! ^Melissa
2 Livorno fietsen. Na levering binnen enkele minuten loszittende bagage drager. (zelf maar vast gedraaid. Wat later laten van beide fietsen de standaard los. Van beide fietsen loopt de keting en de naaf aan tegen de kettingkast. Fiets is ontworpen voor 7 versnellingen. Is veranderd in 8. Kettingkast is hier te klein voor. Bij eerste beurt. Hebben ze dit poberen opbte lossen maar dat lukte niet. Hier is de monteur enige tojd mee bezig geweest. Moest update van software en nog wat dingetjes. Vraagt me om even te testen of probleem met aanlopen verholpen is. Dit is niet zo. Zegt dat hij in de 3 min dat ik weg was de andere fiets compleet heeft nagekeken. En dat er geen update nodig was. (Blijkt bij volgende een van de volgende keren dat de fietsen weer bij reparatie zijn dat er wel een update was.) Standaard vastgezet met locktight. Masr deze tast aluminium aan. Standaard valt er een dag later af. Een fiets was meegenomen om aanlopen op te lossen. Na dat ik deze terug had 500m later zelde probleem. Fietsen nog een keer. Probleem zou opgelost zijn update software enz . 3 keer aangegeven dat ik er weinig vertrouwen in had dat het goed was. Ze verzekerde me dat er een oplossing voor het probleem was door een busje ergens tussen te plaatsen. Fiets was uitvoerig getest omdat het een herhaal reparatie was. Contact met werkplaats gehad Zou zelf nog testen. Krijg de fiets terug en er is niets veranderd. Probleem precies hetzelfde. Alleen liep de rem nog aan zelf maar opgelost. En van de fiets waar de standaard nog niet vervangen was valt deze er ook af. Waardeloze fietsen. En waardoze liegende reparatie medewerkers. Voeren gewoon service beurt niet uit en zeggen gewoon keihard enkele malen dat ze alles gedaan hebben. Nóóit meer
Beste Luc, Naar aanleiding van je review nemen we graag even telefonisch contact met je op om deze gang van zaken te bespreken en je klacht hopelijk op te lossen. Wil je ons hiervoor je klacht, postcode, huisnummer en ordernummer doorgeven in een e-mailbericht aan [email protected], o.v.v. Kiyoh? Na ontvangst van deze gegevens zullen we er zorg voor dragen dat er spoedig contact met je wordt opgenomen door de juiste afdeling. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, wil ik je aanraden om ons telefonisch te benaderen via 0341-252266. ^Stefanie
Op 24 augustus het eerste telefonisch contact gehad i.v.m. een lekke band en de vraag naar een servicebeurt. Op 4 september kon de monteur komen. Deze is geweest, dus ik stap s'middags op de fiets om een boodschap te doen. Kom na een half uur terug bij de fiets is de band weer lek. Dat betekend dat ik terug heb moeten lopen. Dezelfde middag weer gebeld. Zou gekeken worden of dat in de week van 7 september nog ingepland kon worden. 7 september werd ik gebeld dat de monteur ziek was, dus kon het niet eerder dan 16 september tussen 10.00 en 13.00 uur. Monteur kwam niet opdagen. Weer gebeld, maar de bereikbaarheid van Stella is vreselijk, dus kreeg ik een bedrijf aan de lijn, die voor jullie telefoon opneemt. Deze zou mijn klacht doorzetten en dan zou ik zo spoedig mogelijk gebeld worden. Niet dus. Volgende dag weer gebeld en kreeg weer dat bedrijf. Nogmaals zouden zij het doorgeven. Volgende dag weer niet teruggebeld. 19 september een mail gestuurd om mijn ongenoegen kenbaar te maken. Hierop kwam de reactie dat ik het ordernummer door moest geven en de postcode. Dit heb ik gedaan. Inmiddels is het 27 september en ben nog steeds niet gebeld. Vind dit dus echt niet kunnen.
Dag Joke, Dat klinkt niet als de normale gang van zaken. Excuses hiervoor! Wil je ons je klacht, postcode, huisnummer en ordernummer doorgeven in een e-mailbericht aan [email protected], o.v.v. Kiyoh? Na ontvangst van deze gegevens zullen we er zorg voor dragen dat er alsnog spoedig contact met je wordt opgenomen door de juiste afdeling. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, wil ik je aanraden om ons telefonisch te benaderen via 0341-252266. ^Stefanie
Na 2x niet te zijn teruggebeld te zijn heb ik een klacht ingediend, hierop na 4 weken geen reactie. Waardeloos.
Dag Eugene, Dat klinkt niet als de normale gang van zaken. Excuses hiervoor! Wil je ons je klacht, postcode, huisnummer (en ordernummer) doorgeven in een e-mailbericht aan [email protected], o.v.v. Kiyoh? Na ontvangst van deze gegevens zullen we er zorg voor dragen dat er alsnog spoedig contact met je wordt opgenomen door de juiste afdeling. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, wil ik je aanraden om ons telefonisch te benaderen via 0341-252266. ^Stefanie
In de winkel in houten geweest voor proefrit, op een moeder fiets (dit was al een het oudere model) ik zou een nieuwere krijgen als ik hem zou aanschaffen. Maar hoe fietst die dan? Verder vriendelijke man heeft onze bestelling opgenomen. En vertelde dat de fiets over 2 weken geleverd kan worden. We werden gebeld, bleek dat 5 weken te zijn. Teleurstelling nummer 1 3 dagen geleden werd ik gebeld, het is bijna zover ze worden bijna geleverd. Krijg ik 2 dagen geleden eerst een mailtje dat de display niet leverbaar is, die komt later. Teleurstelling nummer 2. En 5 uur later een mailtje de fiets komt niet, is niet geleverd. Teleurstelling nummer 3.Het is dus nu 2 keer uitgesteld.. Zeer slecht, ik overweeg om de order te annuleren.
Dag Laura, Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te moeten lezen dat dit je ervaring met Stella is geweest en willen graag met je meekijken naar een oplossing zodat we je ervaring hopelijk weer kunnen ombuigen naar een positieve ervaring. Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer willen doorgeven per mail aan [email protected], o.v.v. Kiyoh, samen met je klacht/review? Na ontvangst zullen wij er zorg voor dragen dat er spoedig contact met je wordt opgenomen. ^Stefanie