Service slecht.

24 aug. Bij stella Helmond met nieuwe fiets bij service afdeling geweest met voorlicht (werkte niet) monteur even gekeken kan ik nu niet maken, moet u een afspraak maken komt u maar op14 sept om 10 uur. Dat is 3 weken zonder verlichting fietsen. Ben daarna zelf maar aan de slag gegaan. Na veel zoeken los contactje gevonden. En daar moest ik 3 weken op wachten. STELLA SERVICE IS IN EEN WOORD SLECHT STELLA DOE WAT AAN DIE SERVICE WACHTTIJD .

Ik kan alleen maar complimenten geven aan stella

De motor van mijn Stella fiets maakte erg lawaai ging heel zwaar met trappen, en bleef dat doen toen ik afstapte. Bij filiaal Tiel werd Ik meteen geholpen. Er moest een nieuwe motor in. Ik heb hele goede ervaringen met het personeel van Stella Tiel, altijd vriendelijk en behulpzaam. Een grote pluim voor jullie!!

Levering en fiets oke maar???

Fietsen verkopen en afleveren is gewoon oké maar emails ( 5 september) beantwoorden daar doen jullie vele malen langer over dan dat wij besloten om een ebike bij jullie te kopen.

Stella is zeer slecht bereikbaar

Ik heb een fiets afgehaald in Nunspeet,daarvan bleek de motor niet in orde te zijn,terug naar de fabriek ,een nieuwe fiets gekregen,daar weer mee op weg ,ook die motor is niet goed,weer naar de fabriek e.e.a. besproken met Maurice uit de showroom,er zou contact met mij opgenomen worden maar dat duurde nogal lang,dus zelf maar weer een mail gestuurd.Toen werden we gebeld ze laten de telefoon èèn keer overgaan en direct de verbinding verbroken zodat ik weer zelf moest bellen een half uur in de wacht,en de rekening tikt lekker door.uiteindelijk afspraak gemaakt,komt er een service monteur mij vertellen dat de motor niet in orde is en dat hij er niets aan kan doen terwijl de klacht bekend is,dus weer stella gebeld na tien minuten in de wacht weer iemand aan de telefoon ,mijn verhaal weer verteld,ik zou terug gebeld worden ,dus niet. wij naar service centre Houten, alles uitgelegd .die man belt even en het is direct geregeld helemaal top.en ik krijg weer een nieuwe fiets.dus stella zorg voor een betere bereikbaarheid

Bedankt voor het bloemetje.

Nadat mijn vrouw met haar e-bike betrokken is geweest bij een ongeluk en daarvan nog langdurig zal moeten herstellen heb ik op verzoek van de verzekering gebeld met Stella voor een reparatie-offerte. De e-bike zal daarvoor nog worden opgehaald. Tot mijn verbazing wordt een dag later een bloemetje bezorgt met beterschap wens namens Stella. Erg attent.

Snel contact, snelle levering, mooie fietsen!

Snel contact met de verkoop in Hengelo. Ruime keuze. Je rijdt de winkel zo in en uit om te proberen. Bezorging zeer vlot. Accessoires die we hadden uitgezocht keurig op tijd binnen en de monteurs hebben het voor ons gemonteerd. Top service. Tevreden klanten!

Gewoon NIET te geloven

Ja waar zal ik beginnen, kocht de duurste Stelle Murena, voor 3299 €, eindelijk naar bijna 4 weken werd de fiets geleverd... Wat een iets moois zou moeten zijn werd gewoon een hele slechte ervaring... Na 2 km liep de ketting van de fiets, na 5 km moest de ketting kast professorisch aangepast worden omdat de ketting erop aan liep, na 20 km schakelde de fiest moeizaam in zijn 9 (soms zelfs niet) en in zijn geheel niet in zijn 10, dus binnen 20 km drie keer terug naar Stella... Inmiddels rammelt het voorspatbord ook al. Ik had er mijn buik van vol en meteen besloten te emailen om de fiets te retourneren en mijn geld terug te vragen/krijgen. Mijn ingeruilde fiets ben ik helaas al kwijt, werd mij tussen neus en lippen al meedegedeeld in een van de 4 telefoontjes die ik inmiddels deze week gepleeegd hebt. Tot op heden heb ik nog NIETS van Stella vernomen... Een order kan heel snel bevestigd worden maar een ernstige klacht wordt ook na 4 telefoontjes in 5 dagen met de vraag om te bellen en/of emailen niet serieus genomen. So much about de zogenaamde marktleider in NL van e bikes, het is heel droevig gesteld met de klanten service van Stella... laat staan met de kwaliteit en Quality Control van een fiets Van €3299.-

Misleidende verkoop techniek

Ik ben in bergen op zoom geweest voor twee Stella Vicenza fietsen een dames en een heren model volgens de folder va 1499 euro Wij hebben twee fietsen de Stella livorno van 3 jaar oud om in te ruilen moeten we ineens 2300 euro voor een fiets betalen om een inruilprijs te krijgen van 950 euro per fiets dus al we fietsen inruilen krijg ik omgerekend 150 euro inruil per fiets vind dit een beetje schandalig misleidende verkoop techniek een ontevreden klant dus

zeer slechte service

Ben nu anderhalf jaar bezig om het probleem met de motor van mijn fiets. Deze maakt zeer veel lawaai. Eerste maal bij de service in Zwolle geweest daar nieuw vet in de motor gedaan, het geluid was daarna voor 5 kilometer verdwenen. Weer contact gezocht, bij de eerste service beurt de motor vervangen volgens mij een gereviseerde motor. Deze motor kwam uit een plastic zakje. Kan mij niet voorstellen dat een leverancier de nieuwe motoren is zakjes worden verpakt. Na de service beurt ging het weer een paar kilometer goed. Weer contact gezocht en weer een monteur deze heeft weer nieuw vet in de motor gedaan en even weer het geluid bijna wegen met de monteur afgesproken als het erger word een nieuwe motor plaatsen dan het nieuwe type. dit zou ik bevestigd krijgen op de werkbon en je zult wel begrijpen nooit een werkbon met deze afspraak. Weer contact gezocht en nu heb ik het gevoel aan het lijntje te worden gehouden, wacht inmiddels 6 maand op de reparatie. De Stella fabriek zou geen nieuwe motoren hebben liggen. Onvoorstelbaar dit al 6 maanden niet. ik ben natuurlijk een lastige klacht denk ik dan maar.

Een dikke tien voor het niet afhandelen van klachten

Twee fietsen gekocht bij Stella. Wat zijn jullie enórm goed in het niet afhandelen van klachten, jullie krijgen daar een dikke vette 10 voor, jammer dat er niet nóg meer sterren beschikbaar zijn om jullie te waarderen. Bij één van de fietsen springen spontaan stukjes lak van het frame, het probleem, inclusief foto’s naar Stella gemaild, maar er is 14 dagen later nog steeds geen oplossing geboden, ik heb gebeld naar Nunspeet, afdeling customer care. ‘’We geven het door aan de technische dienst, die u terug zal bellen…’’ Wederom een dikke 10 voor het niet terug bellen. Goed bezig Stella voor het niet nakomen van beloften jullie zijn daar een kei in, echt hoor complimenten voor de manier waarop jullie klachten gewoon negeren, ik begin enorme spijt van mijn aankoop te krijgen Misschien moet ik het maar eens bij een tv programma als Radar of Kassa aankaarten, misschien dat jullie dan wel in beweging komen. Stella? You made our days worse

Slechte kwaliteit en nog slechtere service

Mijn schoonouders hebben twee Stella fietsen met middenmotor a 3000euro gekocht. Vanaf het begin al diverse technische problemen. We zijn nu 6 weken verder en nog steeds geen oplossing.

Center Wijchen is top!

Super geholpen, ruim advies waardoor onze keuze makkelijk werd gemaakt. Vriendelijk Personeel, goed geholpen, waarbij veel ruimte voor vragen, testritten en vergelijk. Nadat we onze keuze hebben kunnen maken, 2 fietsen besteld. Helaas even moeten wachten op de levering. Super service, klant vriendelijk en zeker denkend in oplossingen voor de klant! Meer dan tevreden dus:)

Super slechte service

nadat ik mijn nieuwe fiets heb ingereden, ongeveer 250 km, had ik geen ondersteuning meer. Na 2 weken kon er een monteur langskomen. Deze had de oorzaak van het mankement vast gesteld maar kon de fiets niet repareren omdat hij het onderdeel niet bij zich had. In mij bijzijn heeft hij gebeld naar de hoofdvestiging om door te geven wat er a.d.hand is. Na ruim 1,5 week wachten kon er weer een monteur langskomen om het onderdeel te plaatsen. Tot mijn grote verbazing heeft de monteur een verkeerd onderdeel bij zich en komt tot dezelfde constatering als de vorige monteur.Na gebeld te hebben met het hoofdk. bleek dat het onderdeel niet voorradig is. Dit keer kon ik een leenfiets krijgen. Na 3 dgn wil ik de oplader aansluiten en blijkt dat de fiets niet oplaadt. Gebeld met stella nadat ik 30 min in de wacht heb gestaan wordt ik doorgezet naar een externe partner omdat het zoals gebruikelijk heel druk is. De partner beloofd mij dat ik binnen 24 uur terug gebeld wordt. Na 36 uur heb ik zelf terug gebeld en wederom word ik na 20 min doorverbonden met de externe partner. Deze heeft heel veel begrip maar het enige wat zij kunnen doen is opnieuw een aantekening maken met wederom te belofte dat ik terug gebeld word. Conclussie: lange levertijden voor de fietsen. En maar reclame blijven maken. 2. Minuten lang in de wacht staan voordat je een medewerker te spreken krijg. 3. Weken op een service monteur wachten die je niet kan helpen ondanks dat je telf. hebt doorgegeven wat er aan de hand is. 4. Beloften niet nakomen. 5. Slechte communicatie. Mijn fiets is meegenomen en na 2 wkn weet ik nog steeds niet wanneer ik het terug krijg en ik zit met een leenfiets die ik niet kan opladen. Mijn advies aan Stella MINDER RECAME en MEER aandacht voor de service, bereikbaarheid en breng je magazijn voorraad op orde.

Verkopen willen ze wel, maar klop niet aan als er problemen zijn.

Onze eerste Stella (en tevens ook de laatste) in juli gekocht. Deze werd netjes thuis afgeleverd door een zeer opdringende medewerker, die waarschijnlijk zijn provisie krijgt als hij extra zwaardere accu kan verkopen, of een veiligheid slot. Nu doet de fiets na het volledig opladen van de accu erg vreemd, display gaat aan, fiets gaat aan en weer uit, kortom dit klopt niet. Met dit verhaal Stella gebeld, en na 45 minuten in de wacht hebben gestaan krijg ik een ‘Stella specialist’ aan de lijn die mijn probleem noteert , en mij verteld dat ik binnen twee werkdagen terug wordt gebeld, door nog een gespecialiseerder iemand. Na een week gewacht te hebben zelf maar weer eens terug gebeld. (Ondertussen ook bij de Stella winkel geweest, en de monteur verteld mij dat hoogst waarschijnlijk de controller moet worden vervangen.) Wederom weer meer dan 30 minuten in de wacht gestaan, en gevraagd of mijn probleem met de fiets al vorderingen had gemaakt. Tot mijn verbazing is er totaal niets bekend van mijn probleem, en staat er ook nergens iets genoteerd. Wederom weer mijn probleem uitgelegd, en mij wordt verteld dat ik met mijn fiets over een aantal dagen mij kan melden bij de Stella werkplaats in de buurt, en dat het probleem wordt opgelost. Dus een vrije middag genomen, en met de fiets naar de Stella werkplaats, waar de monteur mij kan vertellen, dat hij het probleem niet kan oplossen, omdat er geen onderdelen zijn.. Met 10 minuten sta je weer buiten met nog steeds het zelfde probleem. Nu ondertussen nog eens 2 weken verder, niets gehoord, een aantal keren langs de Stella winkel gereden, die mij schouder ophalend kunnen vertellen dat er nog geen onderdelen zijn. Nogmaals weer met Stella gebeld, en tot mijn verbazing weten ze wederom weer niets van mijn probleem.. Als er een fiets gekocht moet worden, staan ze te springen voor je, maar als je een probleem hebt, zijn ze niet thuis.. Ik heb spijt van mijn aankoop, liever iets duurder, met wel service.

Keurig bezorgd.

Dinsdag 13 september onze E bikes ontvangen. De bezorging was perfect en netjes. De bezorger Lester Luigjes heeft het keurig netjes afgeleverd en nam de tijd voor de vraagjes die wij nog hadden. Gisteren voor het eerst een fietstocht gemaakt naar Filiaal Waddinxveen waren toch nog paar dingen die wij wilde weten . Heel goed geholpen door John vd Bos. Daar ik de bruine zadels niet mooi vond op onze fiets gevraagd aan John of hij dat om kon ruilen voor zwarte zadels geen probleem en hij heeft het gelijk veranderd voor ons. Dus tot nu toe service perfect en hopen dat het zo blijft.

slecht

2017 een stella fiets gekocht , 2019 moest de display vervangen worden , dat was garantie . nu 2020 display moet weer vervangen worden en kost ruim €100,00, moet foto maken en die mailen naar stella of naar het dichts bij service punt 15 km verder op, nu komt er een monteur en die mag beoordelen of het garantie is of niet. slechtere service kan je toch niet bedenken . denk na voor dat u een stella fiets koopt

zeer slechte service

Wat heb ik spijt dat ik de fiets bij de bus aan de deur heb gekocht. Geen enkele uitleg over veilig fietsen en mogelijkheden voor mij. Het gevolg dat ik nu een fiets heb, die er leuk uit ziet, maar ik met angst en beven op zit. Een voorwielmotor, stuur bibbert (door mij)bij elke bocht, opstappen is eng en arm uit steken durf ik al helemaal niet. Kortom geen fietsplezier. Ik voel me erg onzeker op deze fiets en zou graag een middenmotor willen. Net iemand van Stella aan de lijn gehad, die mij vertelde dat ik terug gebeld zou worden, maar pas over 5 werkdagen. En weer moet ik zeggen , wat een slechte service, ook al omdat ik geprobeerd heb om een afspraak te maken voor een servicebeurt, maar ook dat niet lukt. Eigenlijk hoop ik op een snellere afhandeling . Vriendelijke groet BJM Middelkoop

Prima ;goede ervaring in Almere met aankoop Stella Livorno

Maandag 14 september 2020; ik wil een nieuwe e-bike voor mijn 8 jaar oude Gazelle (5000km) ;veel problemen gehad met de Gazelle Orange o.a. accu's en software van de voorwielmotor (vervanging 850,=); in de winkel in Almere geholpen door Wilbert ; hij is vriendelijk en enthousiast en heeft veel kennis van de verschillende type fietsen; ik heb besloten na een proefrit een Livorno MDS Superior te kopen en heb de Gazelle ingeruild; donderdag ga ik naar Nunspeet om de nieuwe aanwinst op te halen!!

Klantenservice volledig ineengestort

Nog even afgezien van de technische problemen met de fiets- daarover wellicht later meer- kan ik uit ervaring melden dat de klantenservice in het geheel niet meer functioneert. Op e-mail wordt niet gereageerd, behalve dan een automatisch ontvangstbericht, waarin gemeld wordt dat zo spoedig mogelijk contact opgenomen wordt....................niet dus. Telefonisch is helemaal niemand meer bereikbaar. Ik vraag mij af of de eigenaar van Stella wel weet hoe het er in zijn bedrijf aan toe gaat. Aanbevelen zal ik Stella absoluut niet.

Zeer slechte service

fiets is 3 jaar na 2jaar gratis display vervangen.na weer 1 jaar kost mij een weer kapot display € 120,00 schandalig zo' service

WAARDELOOS

Mijn vrouw der fiets Dolce gekocht in Bergen op Zoom, 1 mei geleverd. Vanaf het begin problemen met de accu Accu bleef aan, ook als ik hem uit de fiets haalde en binnen neer lag bleef hij aan en het achterlicht bleef branden. 1e bezoek Stella, accu gerepareerd (niet dus) 2e bezoek Stella, fiets meegenomen, leen fiets (jammer dat de oplader die er bij geleverd werd voor een andere model was) Fiets terug, na een regenbui weer dezelfde problemen. Tussen door nog in Bergen op Zoom geweest voor onderhoudsbeurt, de monteur daar zei de accu is zo goed getest die kan geen problemen geven, jammer joh. Weer gebeld, ik wil mijn geld terug maar daar doe Stella niet aan, ik krijg een nieuwe fiets, eerst een leen fiets ivm levertijd. Planning belde mij netjes 9 september kan de leen fiets komen, door omstandigheden kan het bij mij alleen na 16.00 uur. geen probleem meneer de Bruin. 4 september bel planning mij om de afspraak te bevestigen, 9 september tussen 8 en 9 uur. ik uitleggen dat ik pas na 16.00 uur kan, dit is voor Stella onmogelijk ze leveren niet zo laat. Ik uitleggen dat dit wel was toegezegd maar dat wilde ze niet horen. Hebben ze mijn vrouw daarna nog 4x gebeld of zij wel tussen 8 en 9 uur kon. Nee dat had mijn man toch gezegd. Nu maandag 7 september 14.30 uur nog niets gehoord wanneer ze komen leveren. Ik ben zo klaar met Stella, loze beloftes, services wat nergens naar lijkt bah. Ik wil mijn geld terug en haal ik het wel bij de lokale fietsenmaker

Waardeloos

Op 2 augustus heb ik klacht gestuurd naar Stella (ontvangst be vestiging gehad) over hoe we bij stella Veenendaal zijn behandeld. TOT NU TOE (6 SEPTEMBER ) GEEN ENKELE REACTIE . Hoe je daar als klant wordt behandeld zeker door verkoop is ronduit beschamend ( verkoper veranderd garantie termijn waar je bij staat) en zegt dan dat het verkeerd staat op het prijskaartje, dus geen niewe fiets gekocht, Bij problemen met de accu een maand later wilde ze zelf niet eens kijken , kon alllen nieuwe kopen, accu wel zeer snel kapot, al na 3400 km, konden niets voor ons doen want garantie is na 1 jaar en 1 dag verlopen volgens verkoper, Bij aankoop werd ons verteld dat +/- 1000 x opladen zou moeten kunnen, wat bij 3400 km nooit is gebeurd en fiets altijd binnen staat, Bij koop ook gelijk een fiets gekocht voor onze schoonzoon die heeft steeds problemen gehad met zadel, konden ze niet echt verhelpen, nu gerepareerd door lokale fietsenmaker voor 20 euro. Dus een reklame dat grasmaaimachine even snel gerepareerd word komt ons zeer onwaarschijnlijk over.

Verdient niet één ster, wat een slechte service.i

Had al een Stella fiets uitgezocht maar we wilden graag 7 ipv 8 versnellingen , moesten opnieuw aan huis deze fiets testen, monteur aan huis wist van niets, kregen een totaal andere uitvoering om toch te testen en daarna kregen we van deze goedkopere fiets een dure rekening! Gemaild, gebeld, nog eens gebeld, totaal geen reactie! Geen vertrouwen meer in Stella en daarom de fiets gecanceld. Hele slechte reclame, heb een paar vriendinnen al gewaarschuwd!!

Stella dealers

Wat vind ik van Stella Waardeloos er is niet eens een dealer in de buurt . de Zeeuws-Vlamingen tellen niet mee. ik ga geen 50km rijden en tol betalen om een fiets te gaan kopen in Goes . gemiste kans Stella.

Geen afspraken mee te maken; nooit meer Stella

Vriendelijk ontvangen in de showroom en voorzien van iets te drinken. Fiets uitgezocht omdat deze snel geleverd kan worden en vervolgens wordt dan een koopovereenkomst opgemaakt. Ik geef aan waar ik de fietsverzekering wens onder te brengen en dat is gezegd geen probleem. Krijg ik de koopovereenkomst onder ogen en dan teken je 1 keer digitaal maar diezelfde handtekening wordt twee keer gebruikt bij akkoord order en akkoord algemene voorwaarden waar direct onder staat dat ik bij afsluiten van een verzekering gelijk toestemming geef voor automatische incasso van de premie. Nou nee, dat doe ik nooit en daar heb ik niet voor getekend. Nergens terug te vinden welke verzekering ik wil aangaan. Daarnaast het afleveren. Het betrof een outlet fiets die reeds klaar stond in de showroom. Behoefde alleen nog een servicebeurt en dan kon ie mee. Aangezien de fiets hier nodig is voor een rit van 12 km naar school die as maandag begint, was het noodzakelijk dat de fiets wel deze week werd afgeleverd. Nou dat zou wel gaan lukken, verkoper zou planning even mailen. In de verkoopovereenkomst komt wel volgende week als afleverdatum te staan hoor mevrouw, dat is standaard. Ja nu snap ik wel waarom. Want Stella komt namelijk geen afspraken na. Terugbellen? Nou je hangt eerst een eeuwigheid in de wacht en dan krijg je een medewerker die aangeeft dat je wordt teruggebeld, wat gewoonweg niet gebeurd. En die aflevering? Nou niet deze week natuurlijk. Zonder servicebeurt afleveren dan maar? Nee zo werken we niet? Dikke afrader om hier een fiets te kopen. Je bent een nummertje en wordt behandeld alsof je een koekje hebt gekocht in plaats van een kostbare fiets. Nu moet ik kennelijk hoge kosten maken voor het annuleren van de koop want ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Ik voel me een oor aangenaaid en die verkopers zijn als een slang zo glad. Maar een klant daadwerkelijk eerlijk helpen ho maar. Niet aan beginnen!

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen