Wij hebben in juli twee fietsen gekocht. In augustus begon een fiets te tikken tijdens het rijden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt in Veenendaal. Daar snel en erg goed geholpen. Bleek dat de kettingkast en de jasbeschermer aanliepen. Goede service

Beloofde levertijd niet nagekomen

29/5/20 fietsen gekocht. Leverdatum week 29/30. Ging niet door. Leverdatum week 17/8/20, ging niet door. Nu na 14/9. Kleine lettertjes: stella hoeft binnen 220 dagen te leveren. Eerdere data kunnen tijdig herroepen worden bij leveringsproblemen. Natuurlijk moet ok de kleine letters lezen, masr een betere managemnt van de verwachtingen bij verkoop zou welkom zijn.

waardeloos

ik heb een fiets van 4 maanden oud want ik dacht dan kan ik de hele zomer er van genieten,wat overkwam mij de ondersteuning hield er mee op en er kwam een moersleuteltje in mijn display stella gebeld ik moet maar liefs 2 weken wachten op een monteur toen die kwam moest hij mee naar de fabriek toen ik belde hoever hij was kreeg ik te horen dat het nog wel 2 of zelfs 3 weken kan duren voordat hij klaar is nou vraag ik mij af jullie verkopen wel veel fietsen maar kan het zijn dat de zaak jullie boven het hoofd groeit want dit is toch niet normaal,zie ik sàvonds een reclame op tv dat er zelfs een grasmaaier gerepareerd word nou dan kook ik wel halve uren in de wacht als je belt en dan vraag je om een leiding gevende maar dan word er doodleuk gezegd die krijg je niet aan de lijn.mail gestuurd geen antw dus mijn advies is bedenk 2 keer goed na voor dat je een stella koopt

Super service Stella Nuth

Gisteren is het voor spatbord door een tak op de weg afgebroken. De vriendelijke jongens van Stella in Nuth hebben ons meteen geholpen. Ook de fiets van mijn partner heeft weer update gekregen en is weer tiptop in orde. We kunnen weer volop genieten van fietstochten door het Zuid Limburgse landschap. Complimenten voor de Stella service in Nuth.

Communicatie zeer minimaal

05.03.2020 in Breda een nieuwe Vicenza black MDB Superior gekocht. 17 .06.2020 ter reparatie aangeboden in Breda omdat er niet meer mee te fietsen viel.. het leek of ketting eraf lag.. Vandaag de dag 20.08.2020 nog niets gehoord over wat het probleem met de fiets is.. En of hij wel gerepareerd kan worden? Na veel telefoontjes van mijn kant inmiddels begrepen dat mijn fiets in Nunspeet staat.. Er wordt niet geregeerd op de mail, en telefoniste beloofde dat ik terug gebeld werd... . ik wacht nu al 2 maanden op een antwoord!

De service is heel slecht

19 aug lekke band,vanmorgen 20 aug.gebeld voor reperatie.Ik kon 28 aug.langskomen in Nunspeet voor de reperatie zouden ze bij mij thuis komen dan werd dat 2 sept. De plaatselijke profile dealer gebeld,kondirect langskomen en s middags om 3 uur was de band gerepareerd. Dat zijn nog eens service,kanStella wat van leren.

koop geen stella

wij hebben 2 stella's in ons bezit, maart 2018 aangeschaft. accu vertoont kuren, ondanks garantie geeft stella aan er niets mee te willen doen.het is namelijk volgens stella heel normaal dat de accu na 2 jaar steeds minder gaat worden en je het dorp nog niet uit bent en er al 1 blokje van je display af is , en je er max nog 30/35 km mee kunt fietsen. heren model geeft een naar geluid, monteur zegt motor moet vervangen worden, maar 1 onderdeel is voorlopig niet leverbaar, gaat na belofte van eind juli, naar eind aug, staat nu op eind sept. vandaag weer veel contact gehad: het geduld is op,maar geen reactie van stella. na 3 telefoontjes van mijn kant was de afspraak dat ik voor 17.00 gebeld zou worden voor een af te spreken datum om storing te verhelpen, zou dan weer voor een tijdelijke reparatie zijn. omdat ik nu 17.00, weer niets heb vernomen zet ik het hier neer. ben er helemaal klaar mee. voor mensen die ook een klacht hebben met stella en geen zin hebben om zélf te bellen ( en in wachtstand komen) heb ik de gouden tip: BESTEL EEN BROCHURE , op de site,MET JE TEL.NUMMER. dan heb je zó contact en bellen ze jou, heel vriendelijk! conclusie: bij stella is het: gewoon niet zeuren en jammer van je geld. wil toekomstige klanten hier toch voor behoeden: dus, koop geen stella, wij gaan voor een ander merk.

Stella fietsen aangeschaft

Stella fietsen aangeschaft. Alle schroeven zaten los remkabels waren niet ingesteld. actieradius van de fiets zou rond de 100 km moeten zijn, wij kwamen uit op 30 km. Nieuwe accu's moeten aanschaffen waar je wel een grotere actieradius mee zou hebben. Is nu 40/45 km. Aantal maanden op gefietst toen ging bij mijn vrouw het display stuk, fiets werd ingenomen voor reparatie, helaas branden toen een deel van Stella af en daar zat mijn vrouw's fiets bij. Wel netjes een nieuwe gekregen. Helaas viel het zadel zomaar van onze fietsen, bij mijn vrouw toen ze van een viaduct afreed. Dit gemeld hebbende hebben ze nieuwe zadels geplaatst, helaas geen verontschuldigingen, telefoontje of bloemen (wat bij andere mensen wel is gebeurd). Telefonisch lang wachten altijd. Mensen ik zou een iets duurdere fiets kopen bij een fietsenwinkel, deze fietsen zijn technisch veel beter dan de Stella's en je wordt er ook veel beter geholpen.

Aankoop ging top, communicatie erg slecht. Levertijd nog slechter.

De aankoop in rijnsburg ging goed en het waren vriendelijke mensen, het was erg druk in de winkel maar na mij idee werd een ieder goed geholpen. Wij hebben onze fietsen op 1-6-20 besteld in de winkel. We hebben de Vincenza black en de Fiore, de levertijd was echter erg lang namelijk week 35/36(eind aug begin sept) Dik balen, maar prima dachten we, we hebben vakantie dan dus halen we de fietsen zelf op en kunnen we onze hele vakantie fietsen met ons zoontje! Nu belden ik gister 19-08-20 welke dag wij nou onze fietsen kunnen halen, omdat wij nog niks vernomen hebben. Krijg ik doodleuk te horen dat de vincenza week 37 wordt en de fiore week 39, of ons dat niet gemeld was! Uhmm nee anders bel ik toch niet. Mevrouw aan de telefoon zelf wist niet veel en kon niet zoveel doen. Dus zei ik dat ik vandaag nog daarover terug gebeld wil worden door iemand die mij wel meer kan vertellen. Maar ik heb meer gelezen over het terug bellen van Stella dus dat is natuurlijk ook hier niet gebeurt. Dus vandaag 20-08-20 maar weer gebeld. Na een gesprek waarvan ik niet alles zal herhalen wat ik gezegt heb. Hebben we uiteindelijk nog 75 euro korting gekregen! Wat een korting. En onze eerste fiets de vincenza wordt als het goed is 8-9-20 geleverd, want dat wil ik eerst nog wel zien. De fiore staat nog voor week 39. Maar ik heb er een naar gevoel van in mijn buik dat het weer later zal worden. En dan kan ik het fietsen in de voorzit met ons zoontje wel vergeten want dan is die of te groot of het is te koud buiten. Het gaat mij hierbij niet om het geld, wij weten wat we moesten en nog moeten betalen. Het gaat hierbij om de service die stella echt totaal niet heb nageleefd nu en ik echt heel erg slecht vind. Wij houden ons aan hun voorwaardes, Stella zelf in dit geval niet door ons niet binnen die 30 dagen te laten weten dat de fietsen niet op de afgesproken datum geleverd kan worden. Het is dat ik heel erg tevreden was over de stella Fiore anders had ik het hele zootje gelijk geannuleerd!

Zeer slechte Service

Ik heb mijn stella fiets vicenza black nu bijna 1 jaar, ik heb al meerdere keren gebeld over de ELEON display waar de komma bij de km stand verkeerd staat, dus als ik 304km gefiets heb geeft hij aan 30,4 km. Tot op heden schijnt er nog geen software update te zijn, wel belachelijk nu 1 jaar verder nog steeds niet. Maar dat is niet het grootste probleem, ik heb na afspraak te hebben gemaakt voor de 1ste service beurt verteld dat ik op beide vredestein banden al geruime tijd heel veel haarscheurtjes aan de zijkant van de band te hebben. De banden worden keurig op spanning gehouden en de fiets is/word niet zwaar belast de fiets van mijn vrouw 4 jaar oud vertoont dit niet eens. Na de servicebeurt, bleek dat de banden niet onder garantie vervangen worden en dat ik 60 euro per band moet betalen. Dit geloof je toch niet, mijn lokale fietsenmaker, zij dat het ook niet normaal is. Je zou toch zeggen Stella dat ook banden op een fiet belangrijk zijn en dat je hier je verantwoording voor neemt. Ik krijg dus geen nieuwe banden. Beste mensen, ik kan jullie alleen maar zeggen KOOP geen STELLA fiets, hun aftersales is echt heel slecht, kies liever een lokale dealer die je wel goed helpen. Ook blijkt na onderzoek op internet, dat er een terugroepactie is geweest op banden en dat het een bekend probleem is bij vredestein banden. Ik heb hier nooit iets van gehoord.

Komen afspraak niet na lange wachttijden telefoon en reparatie

Nooit meer een stella ebike. Kunnen je fiets niet maken beloven een noodfiets maar doen ze niet. 2019 ebike gekocht volgens verkoper 200km fiets plezier maar helaas na 1jaar en 4 maanden 110 km en probleem niet opgelost. Maak een afspraak alleen smiddags zijn we aanwezig wat doen ze nee op een morgen. Ik heb de reviews gelezen allemaal slecht lezen jullie ze niet. Ik zal niemand meer een fiets van stella adviseren.

Waardeloze service

nieuwe fiets al na 3 weken kapot (controller zeggen ze), maar dat je daar 4 weken op moet wachten is toch ongehoord!!! Ze zeggen dan dat de leenfietsen allemaal in gebruik zijn, ik vind dat ze dan gewoon voor meer leenfietsen moeten zorgen en als je zegt dat t allemaal veel te lang duurt zeggen ze, ja te weinig personeel, zoekt u er nog een paar voor ons? Echt schandalig vind ik. Ook als je de servicve of klachtenlijn belt zit je eerst minstens 5 minuten in de wacht en vervolgens wordt je nog niet fatsoenlijk geholpen

Winkel super, helpdesk waardeloos

Op 7 augustus jl. Een Stella fiets gekocht in Schiedam. De verkoopster heeft in het systeem gekeken en er waren nog 30 frames maat L op voorraad. De fiets kon dus binnen 2 of 3 weken geleverd worden. Fijn, want ik heb hem echt heel snel nodig. Dus voor deze fiets gekozen. Deze week gebeld dat de fiets 15 september geleverd gaat worden. Dat is 5,5 weken na de aankoop en dus veel later dan toegezegd. Inmiddels 2x met Stella gebeld. Ik zou teruggebeld worden, maar dat is niet gebeurd. Tijdens de gesprekken aan de telefoon te horen gekregen dat het transport van de frames is geannuleerd vanwege de corona. Maar er waren er 30 op VOORRAAD !!! Hoezo tr ansport gannuleerd ??? Valse voorlichting en slechte helpdesk. Een tussenoplossing kunnen ze me niet bieden, wordt er gezegd. Compensatie zal over worden overlegd. Nooit meer wat van gehoord. Jammer want de dame in de winkel was aardig en leek betrouwbaar. De gekochte fiets zsm leveren of in de periode dat ik op de fiets moet wachten een leen- of huurfiets op kosten van Stella gebruiken is voor mij een goede oplossing. Inmiddels 19 augustus en helemaal niets meer gehoord ! Waardeloze helpdesk, hoewel, help ???

Fiets is prima

Ik rijd sinds een maand op m’n nieuwe Stella fiets. Maar ik loop toch ergens tegen aan en ben benieuwd of er ook andere dit zo beleven. Als ik een brug of helling op moet fietsen moet ik toch zwaar trappen merk dan niet zoveel van de ondersteuning ( met m’n oude elec. Fiets had ik daar geen problemen mee ging perfect) Heb verschilde standen geprobeerd maar merk er niets van . Op een rechte weg vindt ik het top fietsen.. Graag hoor ik of meer Stella fietsers dit vinden.

Service na ongeval.

Over de fiets ben ik tevreden. Echter als je schade krijgt en de fiets moet zoals de mijne retour naar Nunspeet maak dan je borst maar nat. Als je goed verzekert bent komen ze een leenfiets brengen met een halfgare accu en een leeglopende voorband. Daarna mag je zelf 4x bellen om naar de status vd fiets te vragen waarbij ik moet aantekenen dat als je belt zeker 15 minuten in de wacht staat. En als je pech hebt wordt je weer doorverbonden en mag je zeker weer tig minuten wachten met de opmerking ik krijg de persoon niet te pakken mag ik een terugbel verzoek maken en dan hoop je dat je wordt teruggebeld. De communicatie tussen de verzekeraar en Stella dat gaat zeker ook niet soepel als je als klant niet de regie houdt dan zit je zeker in de bonen. Vandaag weer gebeld weer 15 min. wachten mijnheer u fiets staat 24 aug. ingepland om te bezorgen waarbij ik aangeef ze zouden me bellen voor een bezorgafspraak en dus zonder overleg. Ik zou weer teruggebeld worden. Ben benieuwd het vertrouwen is wel weg je kan overal een e-fiets kopen maar hoe wordt het afgehandeld hoe is de nazorg/service dit wil ik toekomstige kopers meegeven.

Waardeloos

Tijdens aankoop fiets me8duo juli werd er gezegd dat fiets eind augustus verwacht zou worden ik gebeld om afspraak te plannen half augustus krijg ik doodleuk te horen dat fiets hopelijk in oktober geleverd wordt, terwijl ik weer dat iemand in familiekring zelfde fiets heeft gekocht en deze wel netjes eind augustus krijgt schandalig en niet een de moeite nemen om de klant hiervan op de hoogte te stellen

wat een service !

In mei kochten we 4 Stella fietsen bij de vestiging in Wijchen. We werden vriendelijk geholpen, mochten een proefrit maken en kregen een fietsendrager mee om ook een proefrit in heuvelachtig terrein te maken met de fietsen, aansluitend kregen een prima advies van Luuk. Alle vragen werden adequaat behandeld en opgelost. Een hele prettige winkel, met vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Klantvriendelijk

Goede ervaring met het afhalen van mijn ebike in Nunspeet. Ramon heeft de werking van de fiets goed uitgelegd. Niets was hem teveel. Complimenten voor Ramon.

Dramatisch geen service, waardeloze firma

Op 04/07/20 fiets gekocht met fietsdrager. Fietsdrager bleek fout te zijn. Mail verstuurd op 14/7 en op 28/07. Telefonisch contact 28/07. Zou rechtgezet worden bij levering op 30/07. Bij levering geen fietsdrager te zien? Wordt rechtgezet binnen 2 max 3 werkdagen, men doet deze regio meerdere malen per week aan. Nu weken later nog steeds geen correcte fietsdrager. Stella is niet bereikbaar, geen reactie op mails ( info@ en planning@), en als je belt krijg je gedurende 30min en langer een bandje te horen. Hatelijk. Dan maar negatieve reactie schrijven, kijken of ze nu wel wakker worden bij Stella. Ik verwacht een commerciële tegemoetkoming vanwege Stella. Meerdere uren bezig geweest ( mail- telefoon ed) om gewoon te krijgen waar we recht op hebben, waar we voor betaald hebben. We zijn nu 18/08 aankoop dateert van 04/07. Dag tegen onze fietsvakantie, terug aan het werk onder tussen. Ik weet dat tante fietsdrager gratis heeft gekregen, wij hebben er 300 € voor moeten betalen. creditnota twv 300 € is het minste wat men kan doen.

Slechte service en informatie

Naar testcentrum Goes geweest. 5 wachtenden voor u en 1 stella medewerker. Maar weer vertrokken. Gebeld voor afspraak 10 min in de wacht! Daarna maar gebeld met service medewerker voor de levertijd van de stella cosmo, antwoord niet meer leverbaar?? Maar er wordt nog wel volop mee geadverteerd.?? Lokkertje dus!

Zeer slechte service

Fiets afgeleverd met een zeer slechte achterrem. Hierover gebeld maar de reparatie kan pas over 14 dagen plaatsvinden. Dit is wel de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt.

Slechte service

Fiets in maart gekocht. Binnen 1 maand problemen, netjes verholpen dacht ik. Nog geen paar week later weer het zelfde probleem. Weer verholpen, maar weer voor enkele weken. Fiets meegenomen naar de fabriek, 4 weken kwijt geweest. En in de fabriek is precies het zelfde gedaan als wat de monteur hier bij huis al had gedaan. Nu 1 goede testrit en nog meer problemen dan voorheen, ineens een display die niet werkt, fiets niet meer aan krijgen voor ondersteuning. Waardoor enkele km zonder ondersteuning te moeten fietsen. Al met al 6 maanden geleden fiets gekocht en nog maar enkele km kunnen fietsen door steeds problemen. Vanaf het begin geen degelijk product. Vandaag zelf maar gebeld, we zouden terug gebeld worden. Eind van de middag nog niks gehoord. er dan wordt er ineens gezegd dat tussen 8 en16u duurt voordat je terug gebeld wordt. En dan bedenken ze ineens dat de accu het probleem is, want deze hebben ze de vorige keer niet meegenomen. Volgens monteur hier bij huis was dat absoluut niet het probleem. De fiets en accu moet maar weer opgehaald worden. Hier gaan we niet mee akkoord, op de leenfiets (die absoluut niet in kwaliteit te vergelijk is met eigen fiets) kwam dit probleem niet voor met de zelfde accu. Lijkt ons dus erg sterk dat dit het probleem is.. Grote vermoedens dat jullie zelf niet weten wat het probleem is.. Echter hebben we nogmaals. vanmiddag terug gebeld gezien de antwoorden die we krijgen en we graag een oplossing willen. Het probleem zou besproken worden in overleg en we zouden binnen 1u terug gebeld worden. Je raad het al niet terug gebeld, nog voor sluitingstijd gebeld, desbetreffende persoon heeft vakantie, hoe kan het dan dat we die eerder gesproken hebben? Maar er wordt weer een notitie gemaakt en morgen worden we gebeld. Ons geduld raakt op. Want laten we het dan nog even hebben over hoe het er steeds aan toe gaat. Je belt stella op en wordt van de ene naar de andere doorverbonden en staat telkens 15min in de wacht. En nog niet opgelost

Heel slecht bereik.

Stella gaat aan zijn eigen succes kapot. Door de enorme druk kunnen ze hun afspraken niet meer nakomen en daarbij wordt een grote fout gemaakt door dingen te beloven en dan niet nakomen. Bellen wordt (bewust?) tegen gewerkt, 15 min of langer in de wachtrij met afgrijselijke muziek op de achtergrond. Nee Stella jullie zijn op de verkeerde weg.

Werkplaats Houten is top

De afgelopen weken hebben we regelmatig gefietst en waren er af en toe dingetjes aan onze fietsen aan te passen. De monteurs van de Houtense werkplaats lossen dat vlekkeloos op.

Service is een dikke min 10

“Voor service die je blijft verassen”. Inderdaad, maar dan in het meest negatieve zin dat maar kan. Nooit bereikbaar. Alleen maar terugbel verzoeken “noteren” na 20 seconden even “kijken of een collega kan helpen” maar ze zijn altijd in gesprek en je wordt nooit teruggebeld. Koop gewoon een andere merk fiets en bespaar jezelf een hoop ellende.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen